تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 720 اولاول ... 46869293949596979899100106146196596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان یکی از مواردی که یکی دو روزه فکر من رو مشغول کرده رو میخوام با هاتون در میون بزارم شاید با یه دلیل قانع کننده روبرو بشم

همینطور که در پست های مختلفی جناب Alucard و بقیه دوستان اشاره داشتن یکی از مزیتهای پلاسما به ال سی دی ها توانایی پنل در وضوح حرکات هستش

اما من الان به یه چیزی برخورد کردم که تو ال سی دی اون رو ندیدم یا اصلا بسیار اثرش کمتر هست واون ناتوانی پنل در حرکاتی هست که با چرخش سریع دوربین پیش میاد

مثلا هنگامی که شما فوتبال میبینید چه در تصاویر SD چه HD وقتی دوربین سریع از سمتی به سمت دیگه حرکت میکنه تصاویر یه جورایی دو تایی میشن انگار یه دنباله ای یه تاریه محسوسی مثلا دنبال یه بازیکن که دوربین داره با سرعت ازش عبور میکنه پیش میاد(تار شدن لحظه ای ) نمیدونم درست توضیح میدم یا نه اما به هر حال این رو من دیدم اولش گفتم شاید فقط پنل من این طور هست ولی وقتی پنلهای پلاسمای چند تا از بچه ها رو هم دیدم همینطور بود.ضمنا پنلهایی که دیدم v20.g10.s10.انگار با کابل HDMI این مورد بیشتر به چشم میخوره

به نظر شما با این مشکل چطور میشه کنار اومد؟
    Last edited by persian_m; 20-12-2010 at 14:26.

2. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اون سورسی که شما ازش تصویر رو دیدید قطعا interlace بوده و در واقع اینجا عمل deinterlacing خوب انجام نشده که در این حالت به خصوص حرکات از چپ به راستی یا از راست به چپ خیلی آزار دهنده هست .

این قضیه ربطی به پنل و نوع ساختش نداره . بلکه به نوع سورس و قدرت و تکنلوژی deintelacing بستگی داره .

شما از چه سورسی مسابقه ی فوتبال رو دیدی ؟

الان اینکاری که من میگم رو انجام بده تا از صحت پنلت آگاه بشی . حتما بیا نتیجه رو هم اینجا بگو .

این کلیپ progressesive scan هست . این رو دانلود کن و ببین همون مشکل رو داری یا نه ؟ منتظر خبرش هستم . راستی پنلت v20 هست ؟ با نرم افزار idm میتونی از youtube دانلود کنی . بعد از اینکه داننلود شروع شد میتونی فیلتر ششکن رو هم غیر فعال کنی . حتما 1080 رو بگیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سعی کن pc رو با hdmi وصل کنی به پنل و از pc این رو پخش کنی .

4. 3 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سیام دوستان من می خوام پلاسمای 50 اینچ بگیریم بهترین مدل بازار رو اگه می دونید لطف کنید معرفی کنید.ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اما من الان به یه چیزی برخورد کردم که تو ال سی دی اون رو ندیدم یا اصلا بسیار اثرش کمتر هست واون ناتوانی پنل در حرکاتی هست که با چرخش سریع دوربین پیش میاد
    فقط جهت اطلاع دوستان، این حرکت دوربین را panning می گویند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اون سورسی که شما ازش تصویر رو دیدید قطعا interlace بوده و در واقع اینجا عمل deinterlacing خوب انجام نشده که در این حالت به خصوص حرکات از چپ به راستی یا از راست به چپ خیلی آزار دهنده هست .

این قضیه ربطی به پنل و نوع ساختش نداره . بلکه به نوع سورس و قدرت و تکنلوژی deintelacing بستگی داره .

شما از چه سورسی مسابقه ی فوتبال رو دیدی ؟

الان اینکاری که من میگم رو انجام بده تا از صحت پنلت آگاه بشی . حتما بیا نتیجه رو هم اینجا بگو .

این کلیپ progressesive scan هست . این رو دانلود کن و ببین همون مشکل رو داری یا نه ؟ منتظر خبرش هستم . راستی پنلت v20 هست ؟ با نرم افزار idm میتونی از youtube دانلود کنی . بعد از اینکه داننلود شروع شد میتونی فیلتر ششکن رو هم غیر فعال کنی . حتما 1080 رو بگیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سعی کن pc رو با hdmi وصل کنی به پنل و از pc این رو پخش کنی .

ممنون دوست عزیز حتما انجام میدم و خبرتون میکنم

فقط میشه یه توضیحی در مورد interlace و deinterlacing بدین آیا این کار داخل پنل انجام میشه؟

ضمنا پنل من v20 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

سیام دوستان من می خوام پلاسمای 50 اینچ بگیریم بهترین مدل بازار رو اگه می دونید لطف کنید معرفی کنید.ممنون
    بهترین مدل الان VT20 پلاسمای سه بعدی پاناسونیکه که ریجن آسیاش تو اون شهر مرزی حدود 3 - 3200 فروخته میشه
    اگه شماره میخوای پ . خ کنم

9. 4 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز حتما انجام میدم و خبرتون میکنم

فقط میشه یه توضیحی در مورد interlace و deinterlacing بدین آیا این کار داخل پنل انجام میشه؟

ضمنا پنل من v20 هست
    اگر تصویر به صورت interlace به پنل داده بشه خود پنل سعی میکنه deinterlace کنه تصویر رو که خوب سیستم ها و الگوریتم های شرکت های مختلف در deinterlace کردن متفاوت هست و قطعا تصویر هایی که از سورس های interlace میدند با هم متفاوت هست . مثلا احتمالا سامسونگ ها باید بهترین deinterlacing رو داشته باشند .

بهترین راه اینه که سورسی تهیه کنی که خودش تصویر رو progressive بده به پنل . برای پیدا کردن هم میتونی تو نت سرچ کنی . مثلا دنبال مدل رسیوری باش که بهترین deinterlacing رو داشته باشه تا بار سنگینی رو پنل نباشه برای deinterlacing .

در مورد interlace هم به صورت خلاصه اینطوری بگم در تصاویر interlace هر فریم از دو تصویر (یا همون فیلد) تشکیل شده که یه فیلد سمت چپ هست و یه فیلد سمت راست . موضوع اینجاست که این دو تصویر همزمان گرفته نشدند و یه فاصله ی زمانی کوتاهی بین captuer کردن فیلد راست با چپ هست . برای همین اگر سوژه خیلی تحرک داشته باشه فیلد سمت چپ با سمت راست یه خورده متفاوت میشه . خوب برای ساختن یه فرم دوربین فیلم برداری میاد فیلد سمت راست رو با چپ ادغام میکنه ! و اینن دوفیلد هم خودشون دقیقا یکسان نیستند ! نتیجه این میشه که فرم تصویر واضحی نداره . این حالت بیشتر وقتی پیش میاد که دوربین افقی حرکت کنه چون فیلد ها به صورت چپ و راست ذخیره میشند نه بالا و پایین .

در مورد deinterlacing هم درواقع یک متد پیچیده هست که میان اون دو فیلد چپ و راست رو جدا میکنند و یه طوری تغییرشون میدند و همپوشونیشون میکنند که فرم واضح بشه . خوب الگو ها و متد های بسیاری هست برای این کار . هر شرکتی الگوریتم مختص به خودش رو داره . علاوه بر اون چند الگوریتم معروف و شناخته شده هم برای این کار وجود داره . شخصا بهترین deinterlace هایی که دیدم مربوط به deinterlacing سخت افزاری کارت های گرافیک شرکت ati هست . یعنی اگر از کدک های جدید decoder مربوط به شرکت ati (همون amd) + یکی از کارت های گرافیک نسبتا جدید این شرکت استفاده کنی یه تصویر deinterlace شده ی خوب رو میتونی داشته باشی . deinterlacing این شرکت انقدر خوبه که نمیشه توی تصویر فرقی با حالت progresessive مشاهده کرد .

خوب حالا progresessive چی هست !؟ در فیلم برداری تو حالت progresessive دیگه هر فرم فقط 1 فیلد (تصویر) هست پس دیگه قضیه ی ادغام فیلد ها و ... نداریم و همهچی روونه روونه .

راستی دوربین های فیلم برداری همگی interlace فیلم برداری میکنند اما روی خودشون مناسب ترین deinterlacing مربوط به دوربین خودشون رو دارند . برای همین اگر فیلم ضبط شده از هر دوربین رو روی خود دوربین پخش کنید (مثلا دوربین رو با hdmi وصل کنی به tv) خیلی بهتر از زمانی هست که مموری دوربین رو وصل کنی به tv .

نمونه ای از تصویر interlace با deinterlacing نه چندان خوب :

البته در عمل به این بدی ها هم نیست ! و اگر deinterlacing خوب رو روی تصویر انجام بدی میشه گفت تصاویر interlace از progressesive در بیشتر جنبه ها بهتر هستند که دیگه اینجا جای مناسبی برای گفتن دلایلش نیست .

امیدوارم متوجه شده باشی . اگر گنگ گفتم شرمنده تازه از کتابخونه میام امروز 12 ساعت درس خودنم دیگه نمیفهمم چی دارم می نویسم !

موفق باشی .

11. 7 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

دوستان یکی از مواردی که یکی دو روزه فکر من رو مشغول کرده رو میخوام با هاتون در میون بزارم شاید با یه دلیل قانع کننده روبرو بشم

همینطور که در پست های مختلفی جناب Alucard و بقیه دوستان اشاره داشتن یکی از مزیتهای پلاسما به ال سی دی ها توانایی پنل در وضوح حرکات هستش

مثلا هنگامی که شما فوتبال میبینید چه در تصاویر SD چه HD وقتی دوربین سریع از سمتی به سمت دیگه حرکت میکنه تصاویر یه جورایی دو تایی میشن انگار یه دنباله ای یه تاریه محسوسی مثلا دنبال یه بازیکن که دوربین داره با سرعت ازش عبور میکنه پیش میاد(تار شدن لحظه ای ) نمیدونم درست توضیح میدم یا نه اما به هر حال این رو من دیدم اولش گفتم شاید فقط پنل من این طور هست ولی وقتی پنلهای پلاسمای چند تا از بچه ها رو هم دیدم همینطور بود.ضمنا پنلهایی که دیدم v20.g10.s10.انگار با کابل HDMI این مورد بیشتر به چشم میخوره

به نظر شما با این مشکل چطور میشه کنار اومد؟
    اینگونه مسائل به کیفیت شبکه ها هم مربوط میشه . شبکه ها و فیلم هایی که Bit Rate پایینی دارند موقع پخش تصاویر متحرک و یا تصاویر با جزئیات بالا شطرنجی یا تار میشن. کیفیت شبکه های Mpeg2 با اندازه 720X576 بین 1 تا 5 مگابیت Bit Rate متغیر است که برای شبکه های داخلی حدود 3.5 است که ایده آل نیست و این مشکلات را سبب می شود.

13. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    راستی یه سئوال این مدل ساخت مالزیه!!؟؟؟
    بعدشم این که یه نفر به من قیمت داده مدل v20s بقیمت 1250000 تومان البته توی بانه و v20rقیمت 1150000 با ضمانت!!
    البته فکر کنم خودش تضمین میکنه!!
    از آشناهامونه!!
    بدون ضمانتم هر دوشونو 200 تومان پایینتر میده!!!
    نظرتون چیه؟؟ به نظر خالی بندی میرسه ، نه؟
    البته خودم فردا شب دارم میرم بانه!! تلفنی نمیشه اعتماد کرد!!
    شرمنده میشه یه عکس از پشت v20s بزارین و بگین تفاوتشون حداقل توی ظاهر با هم چیه؟
    Last edited by anastasi; 21-12-2010 at 07:32.

15. این کاربر از anastasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

توی این پنل ( v20 ) برای تصحیح تصاویر هایپر ساچوریت ! چه کار باید کرد ؟

من 10 -20 ایزوی بلوری دارم یکی دو تا از اونها تصاویر خیلی اشباح و یا ماسکه دارند هر کاری می کنم نمیتونم تصحیحشون کنم ایا راه حلی وجود داره ؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •