تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 120 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

اگه نباشه جاش خالی می مونه layenz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام ...
    دوستان راه دیگری برای روشن کردن وایرلس و بلوتوث هست؟
    آخه نمیدونم جدیدا" این کلید روشن و خاموش کردن وایرلس کار نمیکنه !!!! اول فکر کردم سخت افزاری باشه ولی دیدم F5 کار میکنه ولی باهم که میزنم کار نمیکنه از ریکاوری خود ویندوز استفاده کردم درست شد ولی دوباره بعد یه چند روز از کار افتاد نمیدونم چی نصب کردم یا مشکل از کجاست ولی با ریکاوری درست میشه. ولی حواسم نبود یه فایل یک گیگابایتی واسه دانلود داشتم که 65درصد بود با ریکاوری پرید واز اول باید دانلود کنم
    بازم ممنون

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اقا کسی dead space 3 رو بازی کرده؟
    من فقط روی low می تونم خوب بازیش کنم که 55 فریم میده
    روی تنظیمات بالاتر مثل medium تعداد فریم به 30-40 و روی high به 20 میرسه
    واسه شمام اینطوریه؟
    من فک می کردم تا یکی دو سال بازی هارو جواب میده که

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    اقا کسی dead space 3 رو بازی کرده؟
    من فقط روی low می تونم خوب بازیش کنم که 55 فریم میده
    روی تنظیمات بالاتر مثل medium تعداد فریم به 30-40 و روی high به 20 میرسه
    واسه شمام اینطوریه؟
    من فک می کردم تا یکی دو سال بازی هارو جواب میده که
    من از ------ الان دانلود کردم نصب کردم رو very high روووووون اجرا کرد دست کم گرفتیا
    گرافیک شاخی نداره که بخواد GTX660 کم بیاره!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا antivirus چی پیشنهاد میدید از nod32 خسته شدم خیلی رتبشم اومده پاین avira هم نصب کردم ولی سرعت نت رو شدیدددد میاره پایین هرچی کرک هست رو هم بلوک میکنه جی پیشنهاد میدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلاماقا کسی dead space 3 رو بازی کرده؟من فقط روی low می تونم خوب بازیش کنم که 55 فریم میدهروی تنظیمات بالاتر مثل medium تعداد فریم به 30-40 و روی high به 20 میرسهواسه شمام اینطوریه؟من فک می کردم تا یکی دو سال بازی هارو جواب میده که
    من تمومشم کردم! البته اصلا باش حال نکردم! اصلا حال و هوای dead space 2 رو نداشت!دوست عزیز نمی دونم چرا بازی رو با intel hd اجرا می کنه! مال منم همین طور بود باید تو تنظیمات nvidia دیفالتشو بذاری 660 .روی آخرین تنظیمات گرافیکیش هم مثل خر فریم می داد به من .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا antivirus چی پیشنهاد میدید از nod32 خسته شدم خیلی رتبشم اومده پاین avira هم نصب کردم ولی سرعت نت رو شدیدددد میاره پایین هرچی کرک هست رو هم بلوک میکنه جی پیشنهاد میدید
    من kasper , nod , bitdefender , norton , avast , avira رو نصب کردم و با همه شونم کار کردم.هیچ آنتی ویروسی به سبکی و بی دردسری avast ندیدم.یعنی یه چیزی از نود سبک تر ولی خیلی قدرتمند تر.تو همون av test هم رنکینگش خوبه(البته به نسبت سبکیش به نظر من عالیه).اینترفیسشم خیلی خوشکله.فقط مشکلش اینه که سرعت اسکنش یه کمی پایینه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من kasper , nod , bitdefender , norton , avast , avira رو نصب کردم و با همه شونم کار کردم.هیچ آنتی ویروسی به سبکی و بی دردسری avast ندیدم.یعنی یه چیزی از نود سبک تر ولی خیلی قدرتمند تر.تو همون av test هم رنکینگش خوبه(البته به نسبت سبکیش به نظر من عالیه).اینترفیسشم خیلی خوشکله.فقط مشکلش اینه که سرعت اسکنش یه کمی پایینه.
    اخه به وضوح سسرعت اینترنت پایین میاره همی کرک برنامه هارم بلاک میکنه!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اخه به وضوح سسرعت اینترنت پایین میاره همی کرک برنامه هارم بلاک میکنه!!!!!!!!!!!!
    من نفهمیدم آخرش...شما avast نصب کردی یا avira ?

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من تمومشم کردم! البته اصلا باش حال نکردم! اصلا حال و هوای dead space 2 رو نداشت!دوست عزیز نمی دونم چرا بازی رو با intel hd اجرا می کنه! مال منم همین طور بود باید تو تنظیمات nvidia دیفالتشو بذاری 660 .روی آخرین تنظیمات گرافیکیش هم مثل خر فریم می داد به من .
    من از ------ الان دانلود کردم نصب کردم رو very high روووووون اجرا کرد دست کم گرفتیا
    گرافیک شاخی نداره که بخواد GTX660 کم بیاره!!!
    درست شد
    مرسی 47 جان
    تموم این مدت داشتم با گرافیک اینتل بازی میکردم و خودم خبر نداشتم
    42 درصد بازی رو همین جوری روی low رفتم. فکر می کردم مثل بازی های دیگه اتوماتیک با گرافیک انویدیا اجرا کنه نمی دونم چرا اجرا نمی کرد
    حالا با گرافیک انویدیا و very high تعداد فریم به 90 رسید
    خیالم راحت شد

درمورد بازی هم راستش من اینو از نسخه دومش بیشتر دوست دارم. نسخه دومش چیز اضافه خاصی نسبت به اولیش نداش و بیشتر شبیه یه DLC واسه نسخه اول بود تا شماره دوم. همیشه هم مشکل کمبود جا توی inventory وچود داشت. ولی توی این نسخه با تغییر دادن محیط بازی به سیاره برفی تا حدودی مشکل تکراری بودن حل شده. مشکل کمبود جا توی inventory هم با یکی کردن تیر همه اسلحه ها نسبتا بهتر شده. ولی در کل همچین بازی شاخی هم نیست خدایی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درست شد
    مرسی 47 جان
    تموم این مدت داشتم با گرافیک اینتل بازی میکردم و خودم خبر نداشتم
    42 درصد بازی رو همین جوری روی low رفتم. فکر می کردم مثل بازی های دیگه اتوماتیک با گرافیک انویدیا اجرا کنه نمی دونم چرا اجرا نمی کرد
    حالا با گرافیک انویدیا و very high تعداد فریم به 90 رسید
    خیالم راحت شد

درمورد بازی هم راستش من اینو از نسخه دومش بیشتر دوست دارم. نسخه دومش چیز اضافه خاصی نسبت به اولیش نداش و بیشتر شبیه یه DLC واسه نسخه اول بود تا شماره دوم. همیشه هم مشکل کمبود جا توی inventory وچود داشت. ولی توی این نسخه با تغییر دادن محیط بازی به سیاره برفی تا حدودی مشکل تکراری بودن حل شده. مشکل کمبود جا توی inventory هم با یکی کردن تیر همه اسلحه ها نسبتا بهتر شده. ولی در کل همچین بازی شاخی هم نیست خدایی
    خواهش.
    شما به اسم بازی دقت کن!
    این بازی از اول هم قرار بوده یه بازی ترسناک باشه مثلا.ولی این سومیش بیشتر اکشن بود تا ترسناک.تعداد آیتم های medkit بازی کاملا ترسناک بودن رو از بین برده.شما از اول تا آخر دستتو بذار رو تیر و برو جلو هر چی هم ضربه خوردی سریع یه medkit بنداز بالا...این نمی شه بازی ترسناک.بازی ترسناک باید این مهمات و آیتم هات انقد کم باشه که از اول تا آخر بازی استرس کم اومدنشونو داشته باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •