تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 124 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سری های nfs و resident evil هرچند که نسخه های موفقی هم داشتن، ولی اصولاً جفتشون از مفت ترین سری های تاریخ بازی سازی هستن...!
    دوست عزیز لطف کنید یه کم فک کنید قبل از جواب دادن !

سری NFS و RE خودشون صاحب سبکن، NFS سبک Racing ر. گسترش داد و RE هم که سبک Survival Horor، نمیتونید به همین راحتیا راجبشون حرف بزنید و ...!
    Last edited by mjorh; 30-11-2012 at 01:56.

2. 6 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فکر کنم چیز دیگه ای غیر از اینا بازی نکردید که این نظر رو دارید...!

سری های nfs و resident evil هرچند که نسخه های موفقی هم داشتن، ولی اصولاً جفتشون از مفت ترین سری های تاریخ بازی سازی هستن...!

p.s.:

hot pursuit > هات پـ e ـر سوت
    نمی دونم چی بهتون بگم من اینجا عنوان های خاصی رو گفتم من کلا از اول شخص بدم می آد من از بهترینشون که کال او دیوتی خوشم نیومد وبه به نظرم رزیدنت اویل 4 اگه 9.8 باشه رزیدنت اویل 5 7 می گیره و کال آو دیوتی 2 این نظر منه
    در مورد موست وانتد هم همینظور اگه به نسخه 2005 9.8 بدم البته ضعفای کوچکی هم داره که قابل جشم پوشیه به آندر کاور(به خاطر داستان خوب و گرافیک بد 7.5 و به هات پروسیت 7.5 و به موست وانتد 2012 6.5 می دم
    البته این نظر منه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نمی دونم چی بهتون بگم من اینجا عنوان های خاصی رو گفتم من کلا از اول شخص بدم می آد من از بهترینشون که کال او دیوتی خوشم نیومد وبه به نظرم رزیدنت اویل 4 اگه 9.8 باشه رزیدنت اویل 5 7 می گیره و کال آو دیوتی 2 این نظر منه
    در مورد موست وانتد هم همینظور اگه به نسخه 2005 9.8 بدم البته ضعفای کوچکی هم داره که قابل جشم پوشیه به آندر کاور(به خاطر داستان خوب و گرافیک بد 7.5 و به هات پروسیت 7.5 و به موست وانتد 2012 6.5 می دم
    البته این نظر منه
    در ضمن اگه اشتباه نکنم رزیدنت اویل 4 عنوان بهترین بازی سال رو تو زمان خودش کسب کرد و کلا تو سوم شخص انقلابی به پا کرد اینو به خاطر عنوان مفت ترین سری در تاریخ بازی سازی که به این بازی اهدا نمودید گفتم.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

تو هات پرزسیت تا 416 هم می رفت اونجا کنترلش راحتر بود
    خدایش هیجان مسابقه های نسخه اول و هات پروسیت خیلی خیلی بهتر بود تو هات پروسیت کسی تونسته مسابقه king of road رو ببره؟ خیلی خیلی سخته
    یه مسابقه 75 کیلومتری هم داشت لامصب آخر هیجان بود
    هات پورسویت رو من تمام مراحلش رو مدال طلا دارم هم پلیس هم معمولی ها

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

روی چه حسابی این حرف رو میزنید ؟
    اتفاقن این دو سری جزو بهترین و خوشساخت ترین بازی های جهان هستند . درسته که دچار افت شدند ولی اینطوری نظر دادن درباره شون بی انصافیه !
    بعد شما که میگید این بازی ها بیخود ترین هستند خوب باید در مقابل توی همین سبکها به ما بهتر از اینها بتونید نشون بدید !

7. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته این نظر منه

واقعا بهترین سری این بازی فقط و فقط موست وانتد سال 2005 بود.
    آندرکاور که واقعا هیچ حرفی برای گفتن نداشت
    هات پرسوت 2010 هم خیلی خوب بود و جذاب

اما موست وانتد 2012 بسیار بد از هر نظر ظاهر شده. NFS در طول تاریخش به فرمون خوب و روون مشهوره که اصلا در این بازی جدید مفهومی نداره. برخوردها و تصادف ها بسیار بسیار بد طراحی شده . تعقیب و گریزها هم خسته کننده و نداشتن یک داستان یا بهتر بگم یک روند مشخص از بزرگترین ایرادات بازیه

بعد از موست وانتد 2005 من فقط با 2تا از بازیهاش خیلی حال کردم یکی هات پرسوت بود و یکی هم برخلاف عقیده خیلی ها Run بهم چشبید گرچه مزخرف ترین پایان کل تاریخ بازیها رو داشت. (شروع بازی طوفانی بود اما پایان صفر)

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اما موست وانتد 2012 بسیار بد از هر نظر ظاهر شده
    به نظر شما !

+

بچه ها از بین این شاسی بلندها بهترینش کدوم به نظرتون ؟

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

دوست عزیز لطف کنید یه کم فک کنید قبل از جواب دادن !

سری NFS و RE خودشون صاحب سبکن، NFS سبک Racing ر. گسترش داد و RE هم که سبک Survival Horor، نمیتونید به همین راحتیا راجبشون حرف بزنید و ...!
    "گسترش" نمیشه اسمشونو گذاشت.

شاید بشه گفت 10 سال پیش این سری ها، "مقدای" به پیشرفت این سبک ها کمک کردن ولی در همون 10 سال قبل؛ الان اصولاً مفتشون گرونه...

nfs هم که قبل از mw تقریباً همه ـش تکراری بود، یه ایده ی خوب مثل mw دادن که موفق بود؛ بعدش دوباره همون راه سابق عرضه های بدردنخور رو ادامه دادن...

البته این نظر منه
    پیش-فرض های شما اشتباهن.

Call of Duty بهترین در سبک شوتر اول شخص نبوده و نیست؛ بلکه فقط در برخی نسخه ها، خوب کار کرده...

اصلاً لفظ کلمه "بهترین" در همه زمینه ای سطح پایین حساب میشه چون چیزی به نام "بهترین" هیچ گاه وجود نداشته و نداره؛ بلکه هر یک، خوبی ها و بدی هایی دارند.

بعد شما که میگید این بازی ها بیخود ترین هستند خوب باید در مقابل توی همین سبکها به ما بهتر از اینها بتونید نشون بدید !
    بنده کلمه "بیخودترین" رو به کار نبردم و توصیفی بود بر اینکه این دو سری از بازی ها، در تاریخشون با اینکه برخی قسمت های خوب هم داشتن، ولی در دورهای باطل تکرر و داستان های بیهوده گیر کردن و داستانی که پایه قرار دادن، تاریخ-گذشته و حوصله-سر-بر شده.

استودیو Criterion Games در سری Burnout بیشتر مایه گذاشته و میگذاره، نسبت به دو قسمتی از NFS که دادن بهش بسازه.

Hot Pursuit رو خوب ساختن ولی اگر این mw قراره "بهبود" باشه، من میگم یه شکست تمام عیار برای EA و Criterion Games هستش...

اگر هدف Racing و Arcade باشه، مسلماً بازی های فوق العاده خوش ساختی مثل سری Dirt (سابقاً Collin McRae Rally) به خصوص در Dirt ـهای 2 و 3 ، ساخت Codemasters ، هم از لحاظ جزئیات و هم از لحاظ شبیه سازی "واقعیت" در صدر جدول قرار دارند.

متأسفانه سری NFS در هر قسمت بیشتر از واقعیات دور میشه و فضا فانتزی و محیط و داستان تمسخرآمیز و بچگانه ـن...

در کل من فقط نظرم رو گفتم و برام فرقی نداره؛ قصد دعوا و بحث با کسی رو هم ندارم به خاطر 4 تا بازی.

چیزی که من به عنوان یک محصل علوم کامپیوتر، که از بازی ها "لذت" برده (نه فقط برای تفریح) و کاملاً داستان و بازی رو آنالیز میکنه، از یه بازی انتظار دارم، اینه که:

سازندگان بازی، آخرین حد تلاششون رو در واقعی سازی گرافیکی و/یا کیفیت داستان و محیط سازی، انجام داده باشن.

در غیر اینصورت، اون بازی تنها و تنها یکی دیگر از محصولات عوامانه و فقط برای کسب پوله که سازنده، ایده چندانی جهت لذت رسوندن به بازیکن نداشته و فقط دنبال profit و سود از عرضه یه "بازی" صرف بوده...!
    Last edited by Zeitgeist; 30-11-2012 at 18:38.

11. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

چیزی که من به عنوان یک محصل علوم کامپیوتر، که از بازی ها "لذت" برده (نه فقط برای تفریح) و کاملاً داستان و بازی رو آنالیز میکنه، از یه بازی انتظار دارم، اینه که:

سازندگان بازی، آخرین حد تلاششون رو در واقعی سازی گرافیکی و/یا کیفیت داستان و محیط سازی، انجام داده باشن.

در غیر اینصورت، اون بازی تنها و تنها یکی دیگر از محصولات عوامانه و فقط برای کسب پوله که سازنده، ایده چندانی جهت لذت رسوندن به بازیکن نداشته و فقط دنبال profit و سود از عرضه یه "بازی" صرف بوده...!
    منم همین کارو می کنم ، ما فقط برا تفریح بازی نمی کنیم حداقل خودم ، شما هم که این حرفو زدید پس ما منتظر نقد هاتون هستیم !

گفتید گرافیک ، خب شما درمورد این سری واقعا فک نمی کنید تلاششون رو برا گرافیک کردن ؟! (چیش خراب بوده از این نظر ؟ نورپردازیش ؟ تخریب پذیریش ؟ طراحیش؟ Texture اش؟)درضمن اینم بگم اگه حداکثر تلاششون رو بکنن هیچ سیستم سخت افزاری قادر به اجرا کردن بازی نخواهد بود ، دیگه خودتون هم هسین تو علوم کامپیوتر اصولا باید بدونید اینارو

کیفیت داستان گفتید ....کجای سبک Racing گفته شده که داستان باید داشته باشه ؟ شما که به قول خودتون آنالیز میکنید انتظار ازتون بیشتره ، هیچ جای دنیا یه گیمر حرفه ای پیدا نمیکنید که گله کنه از نبود داستان برا سبک Racing

محیط سازی هم که تو رنج گرافیک قرار میگیره و تو این بازی هم رعایت شده

در کل من فقط نظرم رو گفتم و برام فرقی نداره؛ قصد دعوا و بحث با کسی رو هم ندارم به خاطر 4 تا بازی.
    فروم جای بحث هسش نه جای چت ، اینجام هر کی حرفی میزنه باید دلیلشو کامل بگه و از خودش دفاع کنه ، منم نه تو حرف نه تو حرف دوستان بی احترامیی ندیدم ...اینجا نیومدیم قربون صدقه هم بریم که ....بحث میشه تنش میشه .و و و .....

اصولاً مفتشون گرونه...
    مفت نمیارزه ...خب دلیل ؟ همینجوری حرف نندازین وسط خواهشا ...

متأسفانه سری NFS در هر قسمت بیشتر از واقعیات دور میشه و فضا فانتزی و محیط و داستان تمسخرآمیز و بچگانه ـن...
    شما لطف کنید سبک Racing رو با زیرمجموعه هاش رو برا ما تعریف کنید ...بعد بشینیم بحث کنیم
    Last edited by mjorh; 30-11-2012 at 18:56.

13. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

گفتید گرافیک ، خب شما درمورد این سری واقعا فک نمی کنید تلاششون رو برا گرافیک کردن ؟! (چیش خراب بوده از این نظر ؟ نورپردازیش ؟ تخریب پذیریش ؟ طراحیش؟ Texture اش؟)درضمن اینم بگم اگه حداکثر تلاششون رو بکنن هیچ سیستم سخت افزاری قادر به اجرا کردن بازی نخواهد بود ، دیگه خودتون هم هسین تو علوم کامپیوتر اصولا باید بدونید اینارو
    به نظر من که تفاوتی نسبت به چند نسخه قبلی نکرده و افکت های تصویریش نه تنها واقعیش نکردن بلکه حس فانتزی بودن جهان اطراف رو القا میکنن...

از نظر سخت افزاری حق با شما هستش ولی تنظیمات درجه کیفیت و جزئیات گرافیکی رو داخل بازی ها برای همین منظور تعبیه میکنن که افراد دارای سخت افزار قوی تر، گرافیک حداکثری رو مشاهده کرده و اونایی هم که نمیتونن از تنظیمات پایین تری بهره ببرن.

کیفیت داستان گفتید ....کجای سبک Racing گفته شده که داستان باید داشته باشه ؟ شما که به قول خودتون آنالیز میکنید انتظار ازتون بیشتره ، هیچ جای دنیا یه گیمر حرفه ای پیدا نمیکنید که گله کنه از نبود داستان برا سبک Racing
    خوب من هم نگفتم بازی ای در سبک racing هست که داستان عالی ای داشته باشه؛ ولی اونایی که یه حداقل داستانی دارن بهتر از یه سری مسابقات تکراری بی هدف و بی سر و ته هستن مسلماً...

فروم جای بحث هسش نه جای چت ، اینجام هر کی حرفی میزنه باید دلیلشو کامل بگه و از خودش دفاع کنه ، منم نه تو حرف نه تو حرف دوستان بی احترامیی ندیدم ...اینجا نیومدیم قربون صدقه هم بریم که ....بحث میشه تنش میشه .و و و .....
    ...
    مفت نمیارزه ...خب دلیل ؟ همینجوری حرف نندازین وسط خواهشا ...
    ...
    شما لطف کنید سبک Racing رو با زیرمجموعه هاش رو برا ما تعریف کنید ...بعد بشینیم بحث کنیم
    من بازم تکرار میکنم:

بنده فقط نظر شخصیم رو گفتم و خوشبختانه در جهان امروز نظر دادن آزاده!

دلایلشم شاید به خاطر روحیاتم و چیزایی که من به شخصه میپسندم باشه بعضاً...

به هر حال هدف من بحث و یا تلاش برای اثبات حقانیت خودم برای یه سری بازی نبوده و نیست

اصلاً چه ارزشی داره

who cares ؟

15. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •