تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 301 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی مسخره تر از این ندیده بودم ! کل 90 دقیقه فقط یه موقعیت گل !!!!!!!!!! اونم نصفه و نیمه ! نمیدونم چرا استقلال قلعه نوعی تو دربی ها انقدر بد بازی میکنه

تازه میفهمم استقلال مظلومی حرف نداشت ! از دقیقه 1 شروع میکرد به حمله ......

2. 8 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام ..
    بازی بدی بود .

در مورد اون دوتا صحنه تو محوطه بگم که پنالتی نبود . اون صحنه حقیق که اصلآ پنالتی نبود . قبل از اینکه نکونام بزنش خودش پاش لیز خورد که هیچ بعدشم که نکونام بهش رسید قبل از اینکه پاشو بذاره حقیقی شروع کرد به افتادن . و به نظرم با آرنج به صورت نکونام زد . کارت زرد هم درست بود . من نمی دونم اینا چه بازیکنایی هستن که بعد بازی میان و مصاحبه می کنن و میگن قطعآ پنالتی بود ! ببینید چقدر قهرمانی نزدیک صحنه هست !

صحنه نوری هم من چند بار فیلمشو دیدم و اتفاقی که داور بخواد پنالتی بگیره نیوفتاد و اینکه مشکوک بود که بیرون محوطه بود . بعد بازی هم که مسعود مرادی صحنه رو کارشناسی کرد .

فکر می کنم پرسپولیس کلا یه برنامه ویژه ای تو تمرینات برای پنالتی ها انجام میده . تو اکثر بازی هاش دنبال پنالتی گرفتن هست .

این بازی برای پرسپولیس همه چیزش بود تو لیگ . استقلال که تو کورس قهرمانی هست و بازی های مهمتری داره .
    اگر فرهاد از ابتدای نیمه دوم به کار گرفته میشد خیلی خطرناک تر میشد

رفتار هوادارن پرسپولیس هم جالب بود . تیمشون داشت حمله می کرد به بازیکن خودی هم رحم نکردن .!
    Last edited by king of the kings; 25-01-2013 at 21:21.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دیدین گفتم مساوی میشن

حالا به حرف من رسیدید؟؟؟

تابلو بود بازی میخواد اینجوری باشه!

5. 7 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هوشنگ نصیرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، درباره دو صحنه مشکوک پنالتی در بازی استقلال و پرسپولیس عنوان کرد: صحنه اول روی نوری به‌هیچ عنوان پنالتی نبود اما درباره صحنه‌ای که حقیقی در آن حضور داشت باید بگویم برخی صحنه‌ها در فوتبال است که کارشناسان هر نظری بدهند صحیح است و امکان دارد درست یا اشتباه باشد.

وی ادامه داد: قوانین فوتبال به‌طور کامل تمام خطاها را مورد پوشش قرار نمی‌دهد و گاهی صحنه‌هایی رخ می‌دهد که قضاوت آن نیمی از افراد را راضی و نیمی دیگر را ناراضی می‌کند. به‌هرحال آداب کارشناسی حکم می‌کند که در چنین صحنه‌هایی تصمیمات داور را تأیید کنیم.

نصیرزاده با اشاره به اینکه قهرمانی در صحنه‌های مشکوک تصمیم درستی گرفته، گفت: در صحنه اول سرنگونی نوری پنالتی نبود و در صحنه دوم بزرگ‌نمایی خطا از سوی حقیقی سبب شد خود این بازیکن قهرمانی را فریب بدهد و او اعلام خطا نکند. حقیقی بزرگ‌نمایی کرد و بدین ترتیب می‌توان گفت هر دو صحنه پنالتی نبود.

این کارشناس مسائل حقوقی در بخش دیگری از گفت‌وگو با تسنیم، به نقض قوانین فیفا در دربی 76 اشاره و خاطرنشان کرد: طبق قوانین استفاده دو تیم از تبلیغات یک اسپانسر در یک مسابقه خلاف قوانین فیفاست و تبلیغات روی پیراهن دو تیم و همچنین تبلیغات روی لباس داور نباید از یک شرکت باشد.

وی ادامه داد: این قانون فیفاست که نباید شباهت و یگانگی در این تبلیغ‌ها وجود داشته باشد چرا که شائبه تبانی را میان دو تیم ایجاد می‌کند. به‌طور قطع چنین موضوعی میان تیم‌های استقلال و پرسپولیس وجود ندارد اما با توجه به پسوند حرفه‌ای در مقابل نام لیگ ما، باید این مسائل مورد توجه قرار گیرد و مسئولان سازمان لیگ باید در این زمینه تذکر لازم را می‌دادند.

نصیرزاده اظهار داشت: در مورد لباس داوران نیز طبق قوانین فیفا که از سال 2011 به کمیته داوران کشورها اعلام شده نباید روی جلو یا پشت پیراهن داوران تبلیغی صورت گیرد و تنها اجازه درج تبلیغات روی آستین پیراهن داوران آن هم به‌اندازه کمی بزرگتر از یک کارت ملی داده شده که هنوز هم در فوتبال ما به این موضوع توجه نمی‌شود.

7. 9 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

خوب اینم از دربی برگشت انصاقا تو اواخر نیمه دوم پرسپولیس خطرناک بود البته اونا چیزی واسه از دست دادن ندارن طبیعی بود اینجوری بازی کنن ما هم ترکیب هجومی رو واسه بازی داشتیم ولی بازیکنا گویا از قبل میخواستن اول گل نخوریم بعد گل بزنیم ..
    همونطور که یکی از دوستان هم گفت قلعه نوعی داره سعی میکنه از بازی های سخت نهایت استفاده رو بکنه و امتیاز از دست نده تو این فصل هم همین اتفاق داره می افته ..این بازی هم هوادارا حق داشتن از تیم برد بخوان بالاخره تیم صدر جدول با تیم دهم جدول باید تفاوت هایی داشته باشه ولی این فوتباله هیچی توش قابل پیش بینی نیست
    یه وقت میبینی تیم انتهای جدولی میاد اینقدر خوب بازی میکنه مثل امروز...
    در مورد صحنه های مشکوک من نظرم رو میگم نه این که استقلالی هستم ولی خدایی هم مسعود مرادی هم نصیرزاده هم رئیس کمیته داوران گفتن پنالتی نیست حالا این وسط سردار چی میگه مشخص نیست گویا ایشون تو امر داوری هم تبحر خاصی دارن...ضمن اینکه محسن قهرمانی همه صحنه ها رو دو قدمی اتفاق بود من نمیدونم مشکل الان چیه...
    نکته جالب نارنجک های هواداری رقیب بود گویا به تیم خودشونم رحم نمیکردن اون توپ تو حمله ... خیلی با حال بود

9. 8 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پنالتی ها که هیچکدوم نبود ! ولی شما مطمئن باشید 90 دوشنبه خیلی خودجوش یکی از همون کارشناسایی رو میاره که گفتن پنالتی بود !
    شبکه ورزش دیشب در مورد صحنه های مشکوک بحث کردن اگر دیده باشید ! روی نوری که اصلا پنالتی نبود ! دومی هم که نصیر زاده گفت خطای حقیق رو داور میتونست بگیره که مشت زده به نکونام و اصلا خطا نبوده ولی غیاثی میگفت خطاست !

یک چیزه دیگه هم اینکه انصافا نیمه اول از دقیقه 20 به بعد بازی دست ما بود !

11. 10 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب همانطور که پیش بینی میشد این دربی هم مساوی شد به امیر قلعه نوعی به خاطر حفظ رکور نباختنش در دربی تبریک میگم!

استقلال کارش به جایی رسیده که باید مقابل تیم یازدهم جدول انقدر ترسو باشه تیمی که به تیم های ضعیفتر نه نگفته باید انقدر روی دروازه استقلال خیمه بزنه و حمله کنه

استقلال کارش به جایی رسیده که مربی تیم بعد از بازی باید از داور تشکر کنه و از اینکه به صدر جدول رسیده خوشحال باشه

آقای قلعه نویی کجاست این بلوغ تاکتیکی که از اول فصل در موردش صحبت می کردید

آقای قلعه نوعی با این طرز فکر میخواهید در لیگ قهرمانان آسیا قهرمان شوید !

آقای قلعه نوعی بهترین بازیکنان ایران را در اختیار دارید اما ضعیف ترین بازی را ارائه کردید

آقای قلعه نوعی ............

شاید بعضی از اساتید بر این باور باشند که تیم صدر جدول هستش و قهرمان میشه و این حرفها اما یک چیز را یادتون نره همیشه مظلومی این حرف را میزد که اگر استقلال و پرسپولیس قهرمان هم نشن و جام هم نیارند

اما دربی را ببرند بهترین نتیجه برای هواداران هستش همانطور که 2 فصل قبل اینطور بود

13. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

استقلال/

وقتی ترکیب اولیه تیم رو دیدم خوشحال و بیشتر مشتاق تماشای دربی شدم.ترکیب تیم هجومی و در نگاه اول کاملا تهاجمی به نظر میرسید.اما بعداز دیدن 25دقیقه اول بازی با مشخص شدن شرح وظایف بازیکنان به این نتیجه رسیدم که بازی یا مساوی میشه یا اینکه ما حتمی گل اول رو از پرسپولیس خواهیم خورد.
    آرش برهانی به عنوان یه یار تخریبی بازی میکرد نه یه مهاجم!
    حاتمی هم وقتی موقعیت براش خلق نکنی کاری از دستش برنمیاد و تک و تنها در بین مدافعان پرسپولیس گیرکرده بود.
    اوج فاجعه دیروز خط میانی ما بود:
    جباری کاملا تعطیل بود!خدایی من حسلب کردم بیشترین پاس رو بازیکنان به ایشون تقدیم کردن و ایشون هم بیشترین توپ رو به تیم حریف هدیه!!
    زوج حیدری و حمودی هم روز خوبی نداشتن و هرگز با هم نفوذ نمیکردن.
    نکونام یه بازیکن نخودی و بی تاثیر!(چیزی نگم بهتره)
    خط دفاعی هم بد ظاهر نشد.
    تعویض ها:
    بد و کاملا دیر!
    بد اینکه ترس از نباختن داشت قلعه نویی رو خفه میکرد!بخدا قسم اگه ترس از هواداران و مطبوعات نداشت فرهاد رو جزءلیست55نفره هم نمیزاشت!!چه برسه18نفر!آخه مرد مومن دقیقه73بازی زمان اوردن مجیدیه؟
    مربی:
    گاهی برای قهرمان شدن و رسیدن به هدف باید باسیاست رفتار کرد! این روش و شیوه کار امیرخان هستش.
    بدترین:
    نکونام/جباری
    بهترین:
    رحمتی/پژمان

پرسپولیس/
    تیم اونها اگر بخواییم منصف باشیم برتر میدون بودن.و برای بردن به ما فشار اوردن.
    نقطه اوج کار پرسپولیس میانه زمین بود!اونها کاملا اون منطقه رو توی دست داشتن و خوب با دوندگی و مهار بازیکنان ما تیم استقلال رو زمین گیر کردن.
    بهترین:
    نوری/حقیقی
    بدترین:
    کریم جون!
    مربی:
    باید به شجاعت و نوع فوتبال تیم یحیی احسنت گفت.توی دربی هجومی و به قصد برد بازی کردن کار هرکس نیست و فقط از پس امثال مظلومی ها ویحیی ها برمیاد.

داوری:
    به نظر من دواری خوب بود.خودم به شخصه انتظار بروز جنجال و حواشی فراوان رو داشتم. وفکر نمیکردم قهرمانی بتونه بازی رو مدیریت کنه.اما دیدیم که تونست با حداقل حواشی بازی رو تموم کنه.
    در مورد اون صحنه مشکوک هم اگر حقیقی اینقدر توی فکر فریب داور نبود شاید قهرمانی بهش به دید یه فریبکار نگاه نمیکرد و اون صحنه رو درست یا اشتباه پنالتی اعلام میکرد!

15. 11 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تیم واقعا یه هافبک دفاعی درست درمون میخواد ! نکونام اصلا و اصلا جواب نمیده ! نمیدونم چرا اینجوری شده ! به نظرم پژمان منتظری بیاد وسط جای نکونام و حنیف هم بره جای پژمان بهتر کار کنیم ( مثل بازی با آلمینیوم ) ! و بیایم و قبول کنیم هر مربی ای بیاد ما باز هم انتقاد میکنیم !

سه شنبه هر کی میتونه بره استادیوم ! این تیم ایشاالله قهرمانه ! 6 امتیاز راه آهن و پیکان رو تو این دو هفته بگیریم عالی میشه ! با سپاهان و تراکتور هم برگشت تو آزادی داریم و ایشالله می بریم ! تیم ما انصافا انصافا انصافا تنهاست ! صدا و سیما و روزنامه ها همه همه با پرسپولیسن ! خودمون تیممون حمایت میکنیم و تنهاش نمیزاریم ! هنوز کارمون به جایی نرسیده که مدیرعاملمون به تیمای مقابلمون 500 ملیون و 1 میلیارد کمک کنه تا ببریم بازی رو ! و آقای فردوسی پور هم بگه کار خیلی خوبیه ولی امیر قلعه نوعی که مشاور یه تیم دسته دومی میشه خودشو ج .. میده که بگه هیچ جای دنیا اینطور نیست !

بخدا الان پرسپولیس صدر جدول بود بازیاش بالای 50 تا میرفتن حالا درسته که 6-7 سال یه بار میان صدر و براشون تازگی داره ولی ما هم بیاد تیممون رو حمایت کنیم !

برنامه ریزی بازی ها هم خیلی خودجوشه سه شنبه ساعت 3.30 ما داریم وسط هفته حساب میشه بعد چهارشنبه که مثلا وسط هفتس ( پنج شنبه و جمعه تعطیله اکثر جاها ) بازی پرسپولیس ساعت یک ربع به 5 بعد از ظهر که همه برسن و فردا و پس فرداشم تعطیله !!

17. 7 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ما از 6 صبح توی آزادی بودیم تنها چیزی که بهم چسبید شعارهایی بود که میدادیم وگرنه بازی چیزی نداشت .

وقتی بازیکنا اومدن توی زمین برای تمرین فرهاد نبود ! همه نگران بودن هی میگفتن آقا فرهاد کو فرهاد چی شد پس یارو ماتم گرفت بود گرفتیم نشستیم خلاصه اما 5 دقیقه بعد هفت مقدس اومد تو زمین کلا ورزشگاه آزادی رفت رو هوا . خیلی لحظه ی قشنگی بود اون لحظه که فرهاد اومد و واقعا انفجار مهیبی روی سکوها رخ داد که صداشون ده برابر تیم رقیب بود . واقعا اون لحظه من کپ کرده بودم

خوب فرزاد حاتمی بدترین خریدمون توی این فصل بود و واقعا ازش متنفرم . از سبک اینچنین بازیکنایی به شدت متنفرم و هیچجوره تو کتم نمیره مهاجم فقط با کله گل بزنه . ااا توپو الکی الکی لو میده دست میزنه به کمر . خوب آدم حسابی بابای من که توپو لو نداده یه احساس مسئولیتی بکن ! یه تکونی بده . اون آرش بدبخت یه توپ لو میده تا دم سید میره وایمیسه ! تو توپ لو میدی دست میزنی کمرت اینور اونورو میبینی؟میخوای بیایم عرق رو پیشونیتم واست خشک کنیم؟

90 دقیقه بی خاصیت تو بود اون وقت آرشو برد بیرون ! واقعا این ترکیب اعصبامو خورد کرد ما برای این دفاع بازیکن سرعتی و تکنیکی میخواستیم . آرش هرچقدررررررم توپ خراب کن باشه از بین 2 تا موقعیت یکیشو میتونه یه کاری کنه این رو زمین هییییییییییییچ خاصیتی نداره هیچچچچچچچ .یه صحنه با آرش 2 تایی حمله میکردن آرش هی توپو نگه داشته بود این بره تو اینم همینجوری کنارش راه میرفت ! خوب یه حرکتی بکن یه کاری بکن بدون توپم نمیدونی کجا باید راه بری؟ ممد رضایی هم عجیب ترین روزش برای استقلا بود ! خیلی بد بازی کرد .

هفت مقدس هم اینجور زمانا که به دردش نمیخوره بابا ! تو کللللل این 20 دقیقه هیچ توپی براش ننداختن هیچچچچچ! مسی که نیستش دیگه . بهترین مهاجم لیگ ایرانه . یعنی توپ بدی گله ! اما نمیندازن براش که ! جباری این 2 تا بازی خیلی افت کرده . خسرو هم که دیگه هیچ ...

نکته ی جالب این بود که نکونام حقیقی رو لوله کرده بود و حتی یه توپ هم ازش رد نکرد . اینجاس که میگن جواد لالیگایی

مهمتریییییییین موقعیت گل بازی بهترییییین موقعیت گل بازی اون شوت مجیدی بود و بس . یه سری موقعیت ها که تک به تک نیست حالا زاویه بستس و اینا میگن موقعیت گل 70 درصد اینطورا . یه سری موقعیت ها تک به تک با دروازه بانه میشه موقعیت گل 90% . اما یه سری موقعیت ها دروازه خالیه میشه موقعیت 100% . موقعیت فرهاد دروازه خالی بود و 100% موقعیت گل بود و جدی ترین صحنه ی کل بازی بود . هیچ کدوم از اون صحنه ها هم پنالتی نبود . گیریم پنالتی باشه عقاب آسیا که از این گلا نمیخوره

مجیدی اون توپ رو پاش جفت و جور نشد وگرنه الان تور دوازه سوراخ میشد . 10 نفره هم گرفته بودنش بابا بذارید بدبخت یه نفس بکشه.
    تبریک به تیم رقیب صد در صد تبریک به تیم رقیب چون از تیم صدر جدول مساوی گرفتن !حالا جالبه اونا به ما تبریک میگن . حتما به خاطر صدر جدولیمون تبریک میگن مهم نیته

در کل این بازیم مثل بازیای دیگه فراموش کنید چیز خاصی نبود . به حرفهای دیگران هم توجه نکنید یه سریا واسه خودشون فوتبال میبینن واسه خودشونم نظر میدن . مثل بازی رفت . کل بازی حالمون از بازی بهم خورده هیچکی موقعیت صد در صد نداشته طرف میگفت آقا ما چقدررررر بهتر بازی کردیم اون شوت قاضی اگه میرفت تو گل ! الانم تیمشون یه موقعیت گل از ما بیشتر داشت زمین و زمانو نمیشناسن ! بازی با آلومینیوم برای ما 1 پنالتی نگرفت یه گلمون رو آفساید اعلام کردن در آخر هم 2 - 0 بردیم . تیم اگه اونقدر قدر باشه همه جوره میبره و نه داور نه هیچ احدناسی نمیتونه جلوشو بگیره . اما تیمی که بخواد دست به دامن پنالتی و اینجور چیزا باشه خوب معلومه نتیجه نمیگیره و همیشه معترضه !

دربی که ما 2-0 پارسال بودم 2 تا تیرک زدیم . 2 تا گل زدیم . 2 تا شوت تو چارچوب زدیم . 2 تا تک به تک خراب کردیم والا اینجوری حرف نمیزدیم . خدا نکنه برای اینا همچین بازیی پیش بیاد والا تا 50 سال دیگه میخوان بگن اون بازی یادتونه ما چقدر موقعیت گل داشتیم

در کل اینا حواشیه مربوط به تیم رقیبه به ما مربوط نیست . گفتم یه بارم اونا به فکر خودشون باشن ما هم به فکر قهرمانیایی که توی لیگ و جام حذفی و آسیا پیش رومونه . الانم صدر جدولیم و باز هم دفاع و دروازه بانمون حریف ندارههههه . عالیه عالیییییی . یعنی میتونیم رکورد لیگ برتری بشکنیم .

این بازی هم تموم و باید به فکر بازی با پیکان باشیم . هم من هم تمامیه هوادار که با ورود فرهاد ورزشگاه منفجر شد تشنه ی گل زدن فرهادیم که اون حرکت معروفش رو انجام بده

در آخر اینم بگم که پرچممممممممممم بالاستتتتتتتتتتتتتتتت . بزن به افتخار تیمتتتتتتتتتتتتتتتتتت
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 26-01-2013 at 12:26. دليل: حاشیه

19. 10 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •