کرایوف: انتخاب بایرن از سوی گواردیولا موجب شد تا به او افتخار کنم
یوهان کرایوف اسطوره ی هلندی باشگاه بارسلونا از تماس پپ گواردیولا با خود و اعلام تصمیم وی برای حضور در بایرن خبر داد
سایت گل- یوهان کرایوف اسطوره ی هلندی باشگاه بارسلونا از تماس تلفنی پپ گواردیولا پیش از اعلام رسمی خبر پیوستن به بایرن با خود خبر داد.
یوهان کرایوف در این مورد گفت:" در هفته گذشته زمانی که من برای تعطیلات در آفریقا به سر می بردم پپ با من تماس گرفت و او می خواست شخصا من را از تصمیم خود برای پیوستن به بایرن مطلع کند."
کرایوف ادامه می دهد:" من به او گفتم از تصمیمی که اتخاذ کردی بسیار خوشحال هستم و به آن افتخار می کنم او نشان داد که به تغییر در فوتبال بین المللی می اندیشد حضور در بارسلونا و سپس بایرن و شاید در آینده ای نه چندان دور در آژاکس."
" در اسپانیا همه دوست داشتند که او در جایی دیگر به مربی گری بپردازد ولی او بایرن را انتخاب کرد و این نشان می دهد که پپ به صدای قلبش گوش داده است قلب او از جنس فوتبال است و من آن را دوست دارم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیکه: فرزند من و شکیرا سه شنبه متولد می شود
تا ساعاتی دیگر خبر تولد فرزند پیکه و شکیرا روی وب سایت های خبری قرار خواهد گرفت
سایت گل- حالا تمام چشم ها در بارسلونا به کلینیک تکنون دوخته شده؛ کلینیکی که در آن اولین فرزند پیکه و شکیرا متولد می شود. هنوز مشخص نیست که شکیرا چه زمانی در این کلینیک بستری شده و اصلا او بستری است یا نه ولی تا ساعاتی دیگر باید منتظر تولد فرزند او بود.
جرارد پیکه در صفحه اش در اینستاگرام نوشته:« روز سه شنبه اولین فرزند ما متولد می شود.»
طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا تولد این فرزند در روز سه شنبه قطعی شده و دکتر کارلوتا گارسیا والدکاساس، دختر دکترمانولو گارسیا والدکاساس، فرزند شکیرا و پیکه را به دنیا خواهد آورد.
شکیرا درخواست کرده که تمام پرستاران حاضر در اتاق عمل، زن باشند و همه این افراد قراردادی را امضا کرده اند که هیچ خبر یا عکسی را به بیرون و به رسانه ها درز ندهند.
جالب اینجاست که او ساعاتی قبل از زایمان را در کابریلس، منطقه ای در خارج از بارسلونا به سر می برد تا در زمان مناسب به کلینیک تکنون منتقل شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]