هارد دیسک بکار رفته روی همین مدل (یعنی WD my book) هم WD Green هست .
هارد دیسک بکار رفته روی همین مدل (یعنی WD my book) هم WD Green هست .
یک نکته جالب در مورد سری جدید WD Black یک ترابایتی (مدل نامبر WD1003FZEX) . همانطوریکه قبلاً هم گفته بودم این مدل در مقایسه با مدل قدیمیتر WD Black (مدل نامبر WD1002FAEX) از نظر Access Time پرفورمنس خوبی ندارند و حتی در انجمن وسترن دیجیتال یکی مدعی شد که بعضی از مدلهای جدید WD Black یک ترابایتی در واقع همان WD Blue هستند ولی با لیبل WD Black !
پیشنهاد میکنم مطالب گفته شده در انجمن زیر را مطالعه کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش مرسی بابت جواب ... من سیستمم اکثرا روشن هست ... و بیشتر روی در حال دانلود روی یک درایو هستم ولی کاری با بقیه هارد ها ندارم و فقط روشون نوشته میشه و بعد باید بشینم ببینم
وسترن red که میفرمایید من چک کردم قیمتش از سری بنفش گرونتر هست ... سری بنفش طبق پست شما بیشتر برای سیستم های مدار بسته استفاده میشده و 24 ساعت روشن در هفت روز هفته ... روی خود هارد که دیدم زده 24/7 ... حالا با توجه به مطالب بالا بنظرتون چی خرید کنم
یه سوال دیگه چه گارانتی خرید کنم که در صورت خرابی بدون مشکل بتونم ضرر و زیاد جبران کنم ... البته اطلاعاتم مهم هست چون دانلودی و هزار زحمت ... و هارد خوبی میخام ... ولی باز هم برای رفع ضرر چی پیشنهاد میکنید مرسی![]()
ظاهراً اصرار زیادی دارید که حتماً همین WD Purple را انتخاب کنید . مشکلی نیست و میتونید همین مدل را انتخاب کنید . این مدل پرفورمنس بالایی هم ندارد ولی برای شما که فقط برای آرشیو دیتا و تماشای آن میخواهید مشکلی ایجاد نمیکند .
در مورد سوال آخر ؛ اطلاعی از وضعیت گارانتی و نحوه عملکرد آنها ندارم . ولی این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخونید .
سلام دادا من اصراری رو هیچ چیز ندارمبیشتر منظورم اینه که سری قرمز که قیمتش واقعا بالاست سه ترابایتش 570 تومن که اصلن نمیصرفه
حالا نظر شما بین سری سبز و سری بنفش سری سبز هست ؟ با توجه به کارایی که گفتم ؟ بعد اگر یخورده بودجه رو افزایش بدم نظرتون راجع به 4 ترابایت سری سبز چی هست ؟ ممنون میشم جواب بدید دمت گرم دادا![]()
تشکر بابت پاسختون.
می خواستم بدونم روی همه مدل های 1 و 2 ترابایت هارد گرین هست؟؟؟ آیا مدلی هست که هاردش بلو یا چیزه دیگه ای باشه؟؟؟ از کجا بدونم کدوم پارت نامبر رو بخرم؟؟؟
باتشکر
سلام دوست عزيز .
بنظر من WD Green هم كفايت ميكند . با اينحال شما ميتونيد WD Purple را انتخاب كنيد حداقل به خاطر MTBF بيشتر و امكان كاركرد بصورت 24/7 . چهار ترابايت WD Purple هم ميتونيد انتخاب كنيد و مسئله اي هم نيست .
حداقل حجم مدلهاي دسكتاپي (مثلاً My Book و يا Elements) دوترابايت هست كه هارد ديسكهاي بكار رفته WD Green هست . البته در مدل My Book Duo از هارد ديسكهاي WD Red استفاده شده .
سابقاً كه براي اولين بار هارد ديسك اكسترنال WD my book با اينترفيس USB 3.0 به بازار ارائه شده بود بطور محدود از هارد ديسكهاي WD Black استفاده ميشد و همچنين يك كارت USB 3.0 هم به همراهش ارائه ميشد !
دادا چهار اگه بخام انتخاب کنم بودجم روی گرین هست ... شما تست داشتید این هارد رو مشکلی نداره ؟
من my book چهارترابايتيشو دارم كه از همين هاردهاي WD Green استفاده شده و مشكلي هم تا الان نداشتم . تست اين هارد هم در پست زير گذاشتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هارد 2 ترابایت My Book مگه داخلش هارد گرین با 7200 rpm نیست؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)