ببین درایور گرافیک رو از سایت های خودمون بگیر .
اخرین ورژن 344.77
برو دانلود کن حالشو ببر.
ببین درایور گرافیک رو از سایت های خودمون بگیر .
اخرین ورژن 344.77
برو دانلود کن حالشو ببر.
خب بازم خوبه که مشکل رفع شد. کلا تو هیچ سیستمی نمیشه صدا رو ماکزیمم کرد به اسپیکرها فشار میاد.![]()
چنین برنامه ای که خود ایسوس نداره. حداقلش من ندیدم، ولی تو سایت های مختلف بگردی پیدا میکنی. بهترین راه هم اینه که هر از چند گاهی به سایت سر بزنی و درایورهاتو چک کنی. برای دو تا گرافیک هم به سایت خودشون سر بزن چون سایت ایسوس درایورهاش قدیمیه. جفت گرافیک ها هم آپدیت جدید اومده واسش فقط سایت انویدیا رو باید با چیز شکن بری.![]()
میدونم ، ولی فکر میکردم اوایل همین فروم خونده بودم که از سایت انویدیا دانلود کنی مشکل پیش میاد و باس از خود اونی که سایت اسوس میزاره برداری! مشکلی نی؟ببین درایور گرافیک رو از سایت های خودمون بگیر .
اخرین ورژن 344.77
برو دانلود کن حالشو ببر.![]()
من اخرین ورژن گرافیک HD رو از سایت اینتل دانلود کردم ولی نصب نشد. ولی اون درایورهایی که خود ایسوس میزاره همه نصب میشن. البته ورژنهاشم فرق داره!!!
من هم گرافیک اینتل و هم انویدیا رو از سایت های خودشون نه سایت ایسوس دانلود کردم و بدون مشکل نصب شد. هیچ مشکلی هم نداشتم. حتی انویدیا چند ورژن بعد از سایت ایسوس داد که من هر بار که دانلود کردم بدون مشکل نصب شد.
مطمئنی درست دانلود شده؟ چون بعضی مواقع یا بد دانلود میشه یا مدل رو اشتباهی دانلود میکنن. نباید مشکلی باشه ها. تعجبم![]()
دوستان کسی ویندوز 7 رو این لب تاپ نصب کرده .درایوراش نصب میشن.
الان یادم نیست کدوم دان کردم
فکر کنم همونو برام فرستاده بودی بود!
از برنامه intel driver update utility هم میتونی استفاده کنی. هرچند نظر من اینه که بری تو سایتش مدل دقیق رو وارد کنی و بعد از دانلود راحت نصب کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)