سلام
بله روزانه سرعتش عالیه. البته شبم خوبه . دیشب 1.22 گیگ تونستم دانلود کنم. قیمت مخابرات هم بهتره.
موفق و پیروز باشید!
سلام
بله روزانه سرعتش عالیه. البته شبم خوبه . دیشب 1.22 گیگ تونستم دانلود کنم. قیمت مخابرات هم بهتره.
موفق و پیروز باشید!
سلام به همه دوستان
اگه کسی تونست مشکل منو حل کنه منم یک سری برنامه هایی رو که هیچ جا پیدا نمیکنید میدم بهش مثلا ریبوت اتوماتیک در ساعت 1 شب و برنامه ای که انقدر شبکه رو تست میکنه اگه وصل نبود مودم رو ریبوت میکنه تا بالاخره وصل شه
حالا مشکل من
من از مخابرات آمل اینترنت adsl دارم downstream من روی 4096 بسته شده ولی نمیدونم چرا سرعتم دانلودم از 250 بالا نمیره کسی میتونه کمک کنه منم در خدمتشم
سلام و عرض ادب
عرض شود که بنده دروغگو!این دوستمون جناب شعیب بزرگوار که دروغ نمیگن، ایشون هم 7.5 گیگ دانلود کردند، یادمون باشه، کاری را که من نتونستم انجام بدم به معنی این نیست که دیگران هم نمیتونند انجام بدند، و غیر ممکنه!!!
ضمناً سرعت دانلود بنده حداقل 470-500 ثابته.(البتّه فقط توشب، تو روز اصلاً ازش راضی نیستم)
چند نمونه از دانلود بالای 7 گیگ براتون گذاشتم، (6 دقیقه از وقت قانونی هم کمتر دانلود کردم، و اگه 5 ساعت کامل دانلود میکردم، 8 گیگ بالاتر میزد)
مهمّترینش این بود، تو این شب از رپیدشیر(پرمیوم) دانلود کردم، حداقل سرعتم 495کیلوبیت برثانیه (تک لینک) بود، حتّی زمانهایی 500-510 بود!(یه چیز غیر ممکن دیگه؟! هان؟)تو چهار ساعت و پنج دقیقه 7.5 گیگ دانلود کردم
این هم بالای هشت گیگ دانلود:(لینک رپیدشیر پرمیوم)
اینم بالای 7.5 گیگ:
اینم مال دیشبه:
![]()
Last edited by keyvan13611361; 05-09-2012 at 11:00.
سلام و عرض ادب
دوست عزیز، اینجا کسی چشمداشتی از کمک به دیگران نداره
شما از لینک معتبر دانلود کن، سرعت دانلود رو تست کن
بالفرض از سرور پرقدرت راسخون، این ویندوز 8 بدرد همه دوستان میخوره، امشب تک لینک تستش کنید، ببینید سرعتش بالای 470 هست یا نه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما حتماً تستش کنید!!!
موفّق باشید![]()
کیوان جان همه باورت دارن اصلا نیازی به این همه سند و مدرک نبود اونی که باور نداره مشکل از خودشه
سلام و عرض ادب
دوست عزیز، واقعاً که لقب سناتور برازندتونه، شما که دست بنده رو از پشت بستید![]()
رپیدشر که پریوم ـش ssl هست و سرعت دانلودش پائینه. اینطور نیست؟ من از مدیافایر استفاده می کنم و شبی 7 گیگ دانلود می کنم.
البته من چند ماه پیش رپیدشر گرفته بودم.
سلام برادر
دلخور نشو کسی شما رو درغگو خطاب نکرده بزرگوار.
بنده که پرسیدم خودم 7.5 دانلود داشتم هدفم این بود که سقف سرعت دستم بیاد و متناسب با اون لینک واسه دانلود بزارم.
شما به جز سرور های پرمیوم سرور رایگان واسه دانلود با سرعت بالا سراغ ندارید؟مثل راسخون که گفتید.
بعضی از سایت ها دانلود از جمله پیسی دانلود یا میهن دانلود کیفیت جالبی ندارن
برای مثال بنده دیشب فقط تونستم 2.5 گیگ از پی سی دانلود دریافت کنم!
امروز رفتم مخابرات تعرفه ها رو دیدم
خیلی قیمت هاش خوبه
من به فن آوا حدود سه برابر تعرفه های مخابرات ، پول میدم !
غروب میرم خط رو تخلیه میکنم ...
سلام و عرض ادب
دوست عزیز مدیافایر حرف نداره، در مورد رپیدشیر هم عرض کنم که، بگیر نگیر داره، یه شب عالیه، یه شب معمولیه، ولی افت سرعت ازش ندیدم (حجمی خریده بودم، تموم شد)
البتّه اینم عرض کنم، از تورنت قبلاً نمیتونستم با مخابرات دانلود کنم، ولی دفعه پیش تست کردم نرمال بود مثل همیشه، اصولاً مخابرات با همه چیز بگیر نگیر داره، خیلی از دوستان نمیتونند از تورنت دانلود کنند، یه سری هم میتونند، اطّلاعات تخصّصی در مورد رپیدشیر هم ندارم
موفّق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)