داداش به اندازه سر سوزن هستش یک دانش که یک دانه هست
از نزدیک دقت بکنی متوجه می شوی ولی از 4 متری هرکاری بکنی دیده نمی شه
انشالا این کارو می کنم
داداش به اندازه سر سوزن هستش یک دانش که یک دانه هست
از نزدیک دقت بکنی متوجه می شوی ولی از 4 متری هرکاری بکنی دیده نمی شه
انشالا این کارو می کنم
سلام دوستان
دیروز یک عدد تلویزیون 42 اینچی مدل 42LM76100 خریدم به قیمت 2.900 گلدیران!
هنوز برای نصب و شروع گارانتی تماس نگرفتم، برای یکی 2 ماه بعد اگه زنگ بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
دوستان اين اسمارت يعني چي ؟ !
بهترين ال جي كه 3 بعدي نداشته باشه(آخه سالي يه بار هم فيلم نمي بينم) چه مدليه ؟
ممنون
خالی بسته سیستم عاملاش ویروس نمیشتونه اجرا(ویروس های رایج مگه این که یکی خیلی بیکار باشه براش بسازه)
سلام
بین الجی42LS57000 و سامسونگ 40se5660 کدوم بهتره
![]()
سلام من چند روز پیش یکدستگاه تلویزیون 47 اینچ ال سه بعدی مدل LM96000 خریدم ولی با یه مشکل برخوردم نمیتونم علتشو بفهمم لطفا از دوستانی که اطلاعات دارند راهنمایی کنند :
مشکل: وقتی یک PC از طریق کابل HDMI به تلویزیون وصل میکنم و فیلمهای HD میبینم متوجه عدم سرعت یکنواخت فریم تصویر میشوم به گونه ایکه مرتیب بطور کم سرعت فریم فیلم بیشتر از حدمعمول میشود مثل حرکت با سرعت بشتر فیلم ولی این موضوع مرتب و درزمان کوتاه اتفاق می افتد و باعث ناخوشایندی در تماشای فیلم میگردد اگر بخواهم مثالی بزنم مثل حرکات اکشن فیلم های ایرانی که برای مخفی ماندن کندی سرعت اکشن ها کمی سرعت فریم اصلی افزایش یافته با این تفاوت که در اینجا در مدت زمان کوتاه این موضوع اتفاق می افتد و مجدد بحالت اصلی برمیگردد و دوباره این موضوع تکرار میشود و ......
توضیحات: اگر فیلم را از طریق پورت USB ببینی این اتفاق نمی افتد
کارهای انجام شده: 1-نصب مجدد ویندوزهای مختلف از سون تا ایت 2-تعویض چندین کابل HDMI
3-نصب کدکهای معتبر و مختلف
4- استفاده از پلیرهای مختلف و معتبر
5- بروزآوری درایور و نرم افزار کارت گرافیک
سخت افزار سیستم :1-رم 4 کیگ 2- کارت ATI 6750
3-CPU AMD
4- مادربرد ASUS
5- هارد سه عدد به حجم کلی 3 ترابایت
البته خودم با کارهای مختلفی که کردم به این نتیجه رسیدم که احتمال دارد از کابل HDMI باشد چون کابل من ورژن 1.4 نیست
کابل رو حتما عوض کن
چرا از خود هارد فیلم نمیبینی ؟؟
تی وی خودش قابلیت پخش فیلم ها رو داره.
من از هارد فیلم دیدم مشکلی نبود اما اصلا کامپیوتر رو به آن وصل نکردم
یک توصیه دوستانه
شما که ماشال.. هزینه کردی و یک تی وی های اند خریدی چرا یک مدیا پلیر خوب نمی خری مثلا وسترن دیجیتال ؟؟ایگریت؟؟
همچنین سعی کن یک بلوری پلیر بخری و فیلم ها را با کیفیت واقعی بلوری ببیین نه ریپ شده
مبارکت باشه تی وی خوبی باید باشه من 47 lm 76100 دارم
موفق باشی
یک لپ تاب دل هم با کابل HDMI وصل کردم بازم مشکل داشت ولی وقتی هارد اکسترنالو وصول میکنم به پورت USB تلویزیون فیلم بدون مشکل نکایش داده میشه ضمنا دستگاه من که به تلویزیون وصله HTPC است یعنی خیلی بالاتر از یک مدیا پلیر
HTPC=HOME THEATER PC
بچه ها من نمیتونم برنامه های تلویزیونو ضبط کنم .ممنون میشم راهنمایی کنین
پلاسمای ال جی سه بعدی چه جوری است و کیفیت تصویرش وامکاناتش چه جوری است 50 اینچ سه بعدی چه جوری است معرفی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)