منظو ر چیه
منظو ر چیه
جواد باید یه دوتا ادمین بزاره حداقل اونا یکم mode نصب کنن بازی خیلی یکنواخت شده:|
من نمیدونم این طرف سادیسم داره؟
آخه یکی نیست بگه تو stone رو میخوای بکنی تو ک**ت؟ واقعا؟
این چه وضعشه آخه خداییش من دیدم خونه آرمان رو زمانی که نبود این رسمشه؟ میان تو خونه ی آرمان درخت میکارنکه چی؟؟؟ فقط باعث میشه دیگه کسی نیاد تو بازی
جواد جان ما همچنان منتظریم یکی ادمین بشه چون شما کار داری نمیرسی باید به یکی از این بیکار ها بدی
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا یکی بیاد این نحوه ریختن مود ها و ادمین مود رو از پیام خصوصی بهم یاد بده میخوام بریزم آفلاین
یکی بگه لطفا
Last edited by rezausa2020; 06-06-2012 at 08:17.
کو جواد دیدیش سلام مارم برسون
یادش بخیر عجب خونه تمیزی ساخته بودم ! ( نه مثل بعضیا توی این سرور تخیلی!!!!! )
راستی درختارو من کاشتم برا اینکه استتار شه کسی از این بیشتر خرابش نکنهمعذرت اگه بد شده ولی خداییش اگه بری توش از وقتی کاشتم دست نخورده
![]()
آقا یه سرور بود یادم نیست ای پی شو خیلی باحال بود سفینه داشت ماشین داشت میردم کارو زندگی داشتن من رفتم توش همه بهم خوش آمد گفتن (حالا میای تو سرور خودمون بهت فحش میدن) بعدش یه خونه ساختم با لگ بسیار بسیار زیاد
یکی اومد خونمو ببینه ( عین خودم تازه وارد بود ) بعد اشتباهی با Fliend & steel یه آتیشه کوچولو زد اون پاینن نوشت 48 ساعت بن شده
5 تا ادمین هم داشت
من میگم سرور به این میگم.ن خدایی
جواد یه ادمینی یه مدی چیزی بریز تو رو خدا
سرور اینطوری زیاد هست تقریبا 90% اینجوری هستن ولی خوب لگ زیاده !
پیدا کردن یه سرور خوب با لگ کم سخته ولی میارزه من که ماین کرافتم به ....ک رفته نمیتونم ایپی سروره رو بهت بدم![]()
آقا سرور ما عالیه فقط یه چندتا نوووب اساسی داره که با ادمین اینا حل میشه یکی دوبار بن شن که دیگه نمیان خونه هارو خراب کنن![]()
خوب سرور برسونیدآقا بره افغانستان هم باشه خوبه اما توش دزد نیست به خدا
![]()
الان رفتم بازی کنم دیدم دره خونمو قفل کردنسنگای جلوی خونمو هم به زیبایی پیچوندن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)