این مدلو صداش رو نشنیدم ولی مشکلی که سنهایزر داره اینه که به دو سه برابر قیمت اصلیش الان دارن میفروشن واسه خودم میخواستم بگیرم hd 202 بیست دلاری رو 110 قیمت زده بودن اصلا ارزش نداره با این قیمت
این مدلو صداش رو نشنیدم ولی مشکلی که سنهایزر داره اینه که به دو سه برابر قیمت اصلیش الان دارن میفروشن واسه خودم میخواستم بگیرم hd 202 بیست دلاری رو 110 قیمت زده بودن اصلا ارزش نداره با این قیمت
يكي هم اگه ميشه جوابمو بده
توي اين earphone ها كه داخل گوش ميره نه اين ها كه بزرگ هستن و گوش رو ميكيرن
ميخواستم ببينم چيز خوب و قشنگ چي هستش تا ٧٠٠-٨٠٠ ؟؟
Last edited by Imhp73; 01-09-2012 at 21:43.
چیز قشنگ اگه میخواید این دو خوبه به نظرميكي هم اگه ميشه جوابمو بده
توي اين earphone ها كه داخل گوش ميره نه اين ها كه بزرگ هستن و گوش رو ميكيرن
ميخواستم ببينم چيز خوب و قشنگ چي هستش تا ٧٠٠-٨٠٠ ؟؟
Monster Turbine PRO Copper
Monster Miles Davis Trumpet
![]()
فوق العاده ممنونم از جوابتون ولي برام كيفيت هم مهمه
اين ها چه جوريند ؟
Image x10i
Shure 535
اينها. قيمت هاشون چجوري در ميادش يا اصلا هستند ؟
راستي اين هم جواب بديد ممنونم ميشم
راسته كه ميگن اين هدفون هاي دوبانده كيفيت صداي بيشتري نسبت به اين ها داره يعني اينها كه توي كموش ميرن ؟
این جمله یعنی چی؟ من متوجه نشدم
شما امکان خرید از اونور آب رو دارین؟ همۀ تلاشتون رو بکنین از اونور تهیه کنین، تا حالا بهترین هدفونی که داشتین چی بوده؟ نظرتون در موردش؟ کیفیت آهنگ ها؟ چه انتظاری ازهدفون و صداش دارین؟ به نظرتون هدفون قبلیتون توی چی کمبود داشته و چه هدفونی از لحاظ سبک صدایی مورد پسندتونه؟
اگر اشتباه نکنم هدفون داخل گوشی می خواین، با چه پلیری می خواین استفاده کنین؟ توی محیط پر سرو صدا (مثل مترو) قراره استفاده کنین؟
اولش كه براي جاهاي خيلي شلوغ مثل مترو نميخواهم حالا شايد توي هواپيمايي جايي نهايتا كه فك كنم براي نويز كنسلينگ پرسيديد
امكان خريد از اون ور اب رو ندارم ولي ميدونم هزينه زياد ميشه از اونور بخواهي ولي تا ٦٠٠-٧٠٠ بايد بشه يك چيزي خريدش
والا توقع من اين هستش كه اول وقتي هدفون رو ميزارم نه صدا رو بقيه بشنوند و نه من صداي بقيه رو بشنوم و همينطور چون براي خونه و هم بيرون ميخواهي يك ظاهر تقريبا قشنگ هم داشته باشه ولي اول كيفيت مهمه برام و بعدش ظاهر و راستي يك جوري هم باشه كه توي گوش وايسه
من يك چند مدتي با بيتس كار كردم ولي يك احساسي داشتم كه نسبت به پولي كه دادم كيفيت نداشتش از همين بيتش پرو ها ولي در كل باز كيفيتش خوب بودش ولي خوب ٨٠٠ نميارزيد
از لحاظ اهنگ من به همه سبك ها غير از متال گوش ميدم از ايراني و تا خارجي هم همه رو تقريبا گوش ميدم
یکسری از سوال های من رو پیچوندی؟
نظرتون در مورد بیس هدفون های بیتس چی بود؟ به نظرتون صداش چی کم داشت؟ کیفیت آهنگ هات چقدرن؟ اگر کیفیتشون بالانیست باید کیفیت بالاشون رو دانلود کنی
توی ایران بهترین هدفون تو گوشی 3 مدل هست، یکی سونی ex1000 و اونیکی سنهایزر ie8 و ie80
سنهایزر ها بیس بیشتری دارن ولی ...
اون سوالی که پرسیدم رو جواب بدی قضیه خیلی بهتر میشه
با توجه به این جملت:
فکر کنم ie8 مناسبتهولي در كل باز كيفيتش خوب بودش ولي خوب ٨٠٠ نميارزيد
ie80 گرونتره، هر دوتا رو اگر تونستی تست کن ولی فرق خاصی (زیادی) ندارن
دو تا نمایندگی داره سنهایزر، اول بعثت قیمت بگیر بعد برو نامداران
بعثت قیمت هاش خیلی بهتره
Last edited by rave-87; 03-09-2012 at 01:19.
سلام . یه هدست بی سیم میخوام . حداکثر تا 100 تومن
کیفیت و دیتیل خیلی واسم مهمه . همه جور آهنگی هم گوش میکنم . راک/پاپ/بلوز و ....
با این بودجه بهترین هدست سیمدار رو هم معرفی کنید
به نظرتون واسه ی من که کیفیت خیلی مهمه کدوم بهتره ؟؟؟ با سیم یا بی سیم ؟؟؟
Last edited by asextor; 03-09-2012 at 02:43.
سلام به همه دوستای گل
میدونم سوالی که میپرسم تکراریه ولی از بس قیمت ها نوسان داره و من هم چند ماهی میشه از هدفون ها بی خبرم مجبورم دوباره بپرسم
الآن بهترین هدفون تو گوشی که میشه تا 50 خرید چیه؟
اولویت با مدل های باشه که ایرفون نیستند
به درد استفاده روزمره بخوره
چون میخوام هدیه بدم سبک مورد علاقه رو نمیدونم ولی فکر کنم صدای گرم بهتر باشه البته نه به گرمی 630 کریتیو
سلام دوستان
میخواستم اگه ممکنه هدفون با قیمت حدود 60-70 تومن که بیس خوبی داشته باشه و تو گوشی نباشه و full باشه بهم معرفی کنید
بیشتر هم برای بازی و آهنگ پاپ میخوام.
به نظر خودم AKG K44 گزینه ی خوبیه ولی قیمتش رو نمیدونم لطفا اگه میدونید بگید.
تو این رنج قیمت چه چیزهای دیگه ای رو پیشنهاد میدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)