شما اصلا بازی کردید ؟
اگه نداره پس چجوری بازی رو سیو میکنه ؟
همین الان هم یه ساعت بازی کردم.بعد هی مینوشت سیو ناموفق بود.از بازی هم اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازی دیدم از اول اومد.
با این حــال کسی تو ویندوز ۸ اینو بازی کـــرده ؟
شما اصلا بازی کردید ؟
اگه نداره پس چجوری بازی رو سیو میکنه ؟
همین الان هم یه ساعت بازی کردم.بعد هی مینوشت سیو ناموفق بود.از بازی هم اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازی دیدم از اول اومد.
با این حــال کسی تو ویندوز ۸ اینو بازی کـــرده ؟
اره من خودم تو ویندوز 8 بازی کردم..مشکلی هم نداشتم![]()
اره ان تیم بهترینش بود خیلی حال داد
من همین الان نسخه 5 رو نصب کردم با DX10 گرافیکش از نسخه 6 بیشتره !![]()
عمرا اگه به 4 برسه ولی مقایسه اش با 5 به دلیل کنترل بد بازی 5 کمی بهتره
4 یه چیزه دیگه بود یادمه اولین بار بیش از یه ماه طول کشید تمومش کنم در صورتی می شه گفت از 4 بهتر بود که اولا کنترلش مثل 4 بود(البته با گیم پد منظورمه نه کیبورد)دوما مثل 4 گنجهای مخفی و خرید و فروش اسلحه و کلا این قسمتش حداقل مثل 4 بود و نقشه حدف نمی شد و سوما مرحله لیون مثل 4 طولانی تر بود و چند مورد دیگه که خاطرم نیست
4 تو زمان خودش بهترین گیم سال شد
آره بازی کردم مطمئنم که Games For Windows نیست! خودش اول گفت میخوای اتوسیو کنه یا نه منم او.کی دادم یه اسلات باز کرد و سیو کردم و بعدش خودش سیو کرد!
من با شما دوست عزیز موافقم..اگر این مواردی که گفتید به سناریو لیون اضافه میشد و صد البته اگه این زامبی ها کمی سرعتشون پایینتر بود عالی میشد..
ولی الانم واقعا بعضی مراحل سناریوی لیون منو یاد اویل 4 میندازه مثلا همون قسمت کلیسا تو قبرستان واقعا زیبا بود یه لحظه حس کردم اویل 4 چه بسا از اون بهتره ولی باز با این زامبیها که پرش میکنن و اسلحه دارن خراب کردن بازی رو
من شخصا منکر تغییر نیستم ! ولی تغییر باید یه سری خصوصیات خوب به بازی اضافه کنه نه اینکه گند بزنه به همه چی !
الان توم ریدر 2013 با نسخه های قبلیش کلی فرق کرده اما خداییش از بازی کردنش لذت بردم !
امیدوارم نسخه بعدی این روند و ادامه نده ! من که فعلا بازی رو حذف کردم ! شاید یه مدت بی بازی موندم از سری اجبار ! بازی کردم...
من خودمم فقط 4 و 5 ش رو بازی کرده بودم. چـــــــــــقد دوسشون داشتم.
یادمه تو 4 و 5 ش حساب تک تک گوله هاتو داشتی آخه فضا محدود بود. بعد می تونستی تو اون کیفه بچینیشون و 5ش که محشر بود حتی میشد ذخیره کنی. اینجا هم تقربیا اونطوریه ولی کار و ساده تر کرده. از نظر من این بد نیست. تقریبا میشه گفت از هر لحاظ واسه بازی پیشرفت وجود داره، منتهی بحث سلیقه است. خیلیا زامبیای کند رو بیشتر می پسندن که در آرامش بتونن هد شات کنن. ولی در کل چیزی که بنظرم مزخرف شده کنترلشه که وقتایی که باید تند بدویی مثه غول آخر کریس این عیب خودشو خیلی نشون میده. چون با عوض شدن دوربین هی میره تو در و دیوار. نشانگر هدفشم چرت شده با اون چرخش بی خودش ولی در کل عالــــــــــی بود.
اگه از 5 حوشت بیاد عاشق این میشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)