تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 102 اولاول ... 46869293949596979899100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1015

نام تاپيک: آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

لطفا لنترن رو حذف کن
    C:\Users\Amirian\AppData\Local\Temp
    رو حذف کن
    اینهمه (file missing) چرا؟!!
    همه چیز قابل بازیابی هست.

تنها فیلترشکنی که برام خوب کار کرده همینه...فیلترشکن بهتری سراغ ندارم...واقعا لازمه که پاکش کنم؟
    فقط از توی کنترل پنل باید پاک بشه؟

چطور باید C:\Users\Amirian\AppData\Local\Temp رو به طور صحیح حذف کنم؟...و اگه حذف بشه مشکلی ایجاد نمیشه؟

منظورتون از file missing رو متوجه نشدم. حالا چیکار باید بکنم؟

Last edited by alamrin11; 11-04-2016 at 23:06.

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لنترن مشکوکه. هات اسپات خوبه.

با فشار دکمه delete .
    هیچ مشکلی نباید پیش بیاد چون پوشه موقته. اسمش روش هست.

یعنی همین دیگه! چرا اون برنامه ها ناقص هستند؟! یکی دستکاری کرده. شاید کسی که نمی دونسته چی به چیه یا ویروس یا شاید هم بعضی از برنامه های حذف کننده بقایای نصب برنامه ها.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

لنترن مشکوکه. هات اسپات خوبه.

با فشار دکمه delete .
    هیچ مشکلی نباید پیش بیاد چون پوشه موقته. اسمش روش هست.

یعنی همین دیگه! چرا اون برنامه ها ناقص هستند؟! یکی دستکاری کرده. شاید کسی که نمی دونسته چی به چیه یا ویروس یا شاید هم بعضی از برنامه های حذف کننده بقایای نصب برنامه ها.

خیلی ممنون از راهنماییتون

ولی اون برنامه های ناقص و missing file ها رو باید حذف کنم یا بازیابی کنم؟ و به چه صورت؟نرم افزار خاصی میخواد؟
    بهترین راه کار چیه؟

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نصب دوباره شون احتمالا باید کفایت کنه مگر برای فایلهای ویندوزی که مهمتر هستند و میشه نصب مجدد ویندوز. به هر حال به نظر میاد شما بیشتر دچار اختلال ویندوز باشید تا آلودگی.

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لطفا این پست حذف شود
    با سپاس
    Last edited by manuch; 12-04-2016 at 12:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

نصب دوباره شون احتمالا باید کفایت کنه مگر برای فایلهای ویندوزی که مهمتر هستند و میشه نصب مجدد ویندوز. به هر حال به نظر میاد شما بیشتر دچار اختلال ویندوز باشید تا آلودگی.

برنامه malwarebytes anti malware رو هم نصب کردم و خیلی چیزا پیدا کرد...ولی اون فایلایی که توی قسمت quarantine ش هست آیا delete ویا restore کردنشون مشکل ایجاد میکنه؟...باید چی کار کنم؟...

خوبه که این برنامه هم در کنار آنتی ویروس باشه؟

بعضی از برنامه هایی که نصب کردم توی کنترل پنل نمیبینمشون...میشه کاری کرد که اونجا دیده بشن؟
    یا راهی برای حذف صحیحشون هس؟؟

بنظرتون بعد از نصب فایلهای ویندوزی بازم نیاز هست که با استفاده از نرم افزارهای آپدیت کننده (مث driverpack solution یا امثالهم) درایورها و برنامه ها رو آپدیت کرد؟؟ یا همون فایلهای داخل CD لپتاپ کافیه؟؟

روی این لپتاپ با مشخصاتی که قبلا گفتم ، این ویندوز و این برنامه ها بنظرتون مناسبه؟

واقعا این سوالا برام حساسن...
    ممنون از جوابای خوبتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام.هارداکسترنال سیگیت من بعدازاینکه به یک رایانه حاوی ویروس وصل کردم. پوشه های من دیده نمیشن ظرفیت پرشده هاردهمونه ولی خودپوشه هام نیستن وچندپوشه جدیدبه نامsystem volume informationوRECYCLER ایجادشدن انتی ویروس هم نتونست هیچ ویروسی پیدابکنه
    ولی وقتی هاردروبه تلویزیون هوشمندوصل میکنم پوشه های هاردداخل یه پوشه دیگه هستن ودیده میشن ولی بازپوشه system vlume information وRECYCLERهم هستن وداخل پوشه system volume چندپوشه بانام restore وجودداره
    مشکل هاردمن چیه؟؟
    چطورمیتونم توخونه خودم درستش بکنم؟؟؟؟

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام. احتمال زیاد آنتی ویرس کامپیوترت هم آلوده است.
    من خودم یه هارد ذخیره دارم که ویندوز و avast روش نصبه و فقط برای ویروس یابی به کار می برم. به نظرم برای همه لازمه. هر وقت برسم ته خط، از اون استفاده می کنم. یا اینکه از جایی که آنتی ویروس مطمئن داره بخواهی برات ویروس یابی کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    سیستم من آلوده به یک فولدر شده، که وقتی پرسیدم گفتن ویروس نیو فولدره. اما وقتی ویروس نیوفولدر رو سرچ کردم، با اون مشخصاتش فرق داشت. اول اینکه حجم فایل 22 مگ، نه 140 کیلو بایت یا .. دوم این که به تسک منیجر یا باقی چیزایی که گفته هم دسترسی دارم. فقط اینکه هر ببار سیستمم رو روشن میکنم خود به خود اون فایل بالا میاد(به صورت یه پی دی اف). و حالا که می خوام برنامه هام رو بالا بیارم ، هم سرعت پایین اومده. هم اینکه قبلش صفحه شون سیاه میشه. انتی ویروسم هم فایل رو به عنوان ویروس نمی شناسه
    از فایلی که توی یکی از سایتها به عنوان ضد نیوفولدر بود هم استفاده کردم ، فایده نداشت

سیستم عاملم : ویندوز 8.
    آنتی ویروسم : نود32
    لوگ برنامه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن، به تایپیک مرجع رفع تمام آلودگی های ویروسی هم مراجعه کردم، اما ... ذیل بستن پروسس های مخرب،... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو سایت خودتون ارور میده و
    Malwarebytes Anti-Malware رو وقتی وارد لینکی که گذاشتین میشم، برای ضد ویروس هاش لینک داده ، که ف.ی.ل.تر ن

Last edited by ته تغاری; 27-05-2016 at 12:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام

تازگی ها من وقتی از برنامه Kmplayer استفاده میکنم کناز برنامه پنجره اضافه ای باز میشد و چند لحظه بعد یه صفحه مرورگز IE که به سایت پیونده ها ( ف ی ل ت ر ) شده وصل میشد .نرم افزار Hitman pro رو نصب کردم و بعد از نضبش پنجره ای که کنار Km player باز میشد دیگه باز نشد و اون پنجره IE همچنان باز میشد .بهم پیشنهاد کردند برنامه Ad blocker Pro رو نصب کردم که هیچ تاثیری نگذاشت.بعد سراغ برنامه tiny Wall رفتم که اونم بیفایده بود.
    لطفا راهنماییم کنید چطور میتونم جلوی باز شدن این پنجره IE رو بگیرم.
    سیستم عاملم 7 و آنتی ویروسم NOD 32 هست که کاملا به روزرسانیش میکنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •