ساخت کره هست؟ یا اسمبل کره؟
دوستان دیگه هم بگن که باطریشون ساخت کجا هست؟منظورم این هست که MADE IN کجا هست و نه assembled in !!
ساخت کره هست؟ یا اسمبل کره؟
دوستان دیگه هم بگن که باطریشون ساخت کجا هست؟منظورم این هست که MADE IN کجا هست و نه assembled in !!
دیشب خواب دیدم گوشیمو تو جیب شلوارم گذاشتم چون تنگم بود اومدم از یه پلاه ای بالا برم احساس کردم که یه صدای تق از جیبم اومد آروم دستمو کردم تو جیبم دیدم بلله نتم 3 تیکه شده با یه صدای نه نهههههه شدید از خواب پریدم کابوسی.بود واسه خودش بعد تو جام دیدم که نوت نازنینم سالم بالا سرمه خدامو شکر کردم![]()
باتری من حروم زادس
نوشته made in korea (cell from japan
یعنی احتمالا گوشیم که رفته ژاپن اونجا ترتیبشو دادن وقتی که رسیده کره باتریه دنیا اومده
باتری منم یه دو روز جواب میده یعنی یه شب در میون میزنم به شارج هنوز یه 10 -15 درصدی هم داره
وای فای هم همش روشنه برایتنس هم 100
بعــــــله جانم... تعبیر خواب شما خیر است...
ببین 3 سال خشکسالی میشه تو سال اول نباید نوتت رو تو جیب چپت بذاری و کلا باید شلوارک بپوشی..
سال دوم باید آروم آروم شلوار پارچه ای بپوشی و گرنه با همون صدای تق تقه ات رو میزنن...
و سال سوم باید کم کم به شلوار جین پناه بیاری... و باشد که رستگار شوید... خداوند نوت همه ی مسلمونان جهان رو بالاخص ایرانیان را در پناه خودش حفظ بکند انشالله ...
Last edited by PersiAndroid; 31-05-2012 at 18:17.
پس فرضیه من درسته!!!
من 2 تا نوت در دسترس دارم! یکی باطریش ساخت ژاپن هست و یکی ساخت چین! ما خودم که ساخت ژاپن هست خیلی خیلی راضی کننده هست! ولی مال دوستم که ساخت چین هست 100% در هر روز باید َشارژ بشه!
با این حساب اختلاف کیفیت بین باطری ژاپنی و چینی زیاد هست!!!
(تاریخ روی باطری من 2011/11 هست ولی مال دوستم که چینی هست 2012/3)
واسه من made in vietnam cell by korea هست استندبایش راضیم ولی وقتی وب گردی میکنم کمی مصرفش تنده
وبگردی کلا Samoled بالاست
یه مطلبی یادم اومد من قبلا که اس2 داشتم یه هندزفری تپل داشت (از این گردا)صداش خیلی خوب بود بیسش خیلی قوی بود ولی نوت که از جعبش باز کردم تعجب کردم
گوشیم با اینکه مشکیه یه هنزفری سفید داخلش بود از این سوزنیا که میره تو گوش صداشم که اصلا خوب نیست تا حالا واس کسی اینجوری پیش اومده
مال منم سفید بود!!!
ولی چون یک هدفون سونی دارم، کلا استفاده نکردم ببینم کیفیتش چطور هست!
سرعت نتم شدید پایینه نمی تونم چیزی دانلود کنم
از بچه ها کسی هست تهران باشه پاشم بیام دم خونش رام آندروید 4 رو بگیرم ازش؟؟
لطفا پ خ برنید کسی داشت مرامی حال داده..مردیم از بی رامی...
سلام
دوستانی که میگویند باتری ساخت ژاپن خود گوشی ساخت کجاست؟ مید بای یا کره؟
من قبلا مید بای سامسونگ 16 گیگ مشکی داشتم خیلی باتریش خوب بود (نمی دونم باتریش مال کجا بود) استفاده معمولی حدود دو روز کار می کرد اما الان چین 32 گیگ سفید دارم که باتریشم ژاپنه تمام شده در چین اما هر روز دارم شارژ می کنم البته کمی مصرفم رفته بالا ولی استند بایش هم بیشتر خالی می کنه اولش فک کردم مال رامه و 4 روش ریخته بودم برگشتم به 2.3.6 اما بازم همینه اثری از باتری 2500 نیست اندازه اس 2 کار می کنه
البته اینو باید اضافه کنم که مید بای 1 ماه کار بود اما چین 3 ماه اما اینقد نباید تاثیر داشته باشه
پیروز باشید
![]()
Last edited by amirpcp30; 04-06-2012 at 10:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)