تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 210 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2098

نام تاپيک: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه

آخر فروم باز zonealarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vampire_viper
    AM2 که اومد ولی خارج که خیلی زودتر اومد البته الان یکم گرونن باید یکم صبر کنین تا Conroe بازار رو فتح کنه بعد با قیمت مفت AM2 بخرین
    موافقم.

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

Am2 پردازنده خيلي خوبيه - درسته قيمت هاش بد جوري افت كرده ولي ديگه سوكت 939 جاي خودشو داد به Am2 .

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gabana
    Am2 پردازنده خيلي خوبيه - درسته قيمت هاش بد جوري افت كرده ولي ديگه سوكت 939 جاي خودشو داد به Am2 .
    درسته و من خودم هم پرسيدم مادربورد هاي گيگا در هفته ي آينده مياد ولي قيمتاش را من هرچي از آواژنگ پرسيدم جواب درست نداد احتمالا قيمتاش خيلي بالاست .
    دوما شايان جان كي گفته وقتي كونورو ها بياد اي ام تو كسي نمي خوره ... يا بازار را فتح كنه ... چه چيزا تا بياد بازار ايران را فتج كنه 4 ماه ديگست .
    من توي همين تهران اصفهان را بي خيال رفتم گفتم پنتيوم دي فلان را دارين ؟ گفت آره يه سلرون دي گذاشت جلوم...
    قربانت شهريار

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من توي همين تهران اصفهان را بي خيال رفتم گفتم پنتيوم دي فلان را دارين ؟ گفت آره يه سلرون دي گذاشت جلوم..

آره خدايي همينه !!
    منم دنبال D 920 مي گشتم به يكي از بچه سپردم بازار رضا بپرسه مي گفت اينا اينجا اصلا نمي شناسن D 920 چيه ....!
    همه پردازنده ها رو به Clock Speed مي شناسن ..

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gabana

آره خدايي همينه !!
    منم دنبال D 920 مي گشتم به يكي از بچه سپردم بازار رضا بپرسه مي گفت اينا اينجا اصلا نمي شناسن D 920 چيه ....!
    همه پردازنده ها رو به Clock Speed مي شناسن ..
    درسته... كلاك يكي تازه مي گند اينتل 2 مگ كش زده كه اي ام دي توي خوابم نمي بينه...
    مسخرست ايران نه ؟
    قربانت شهريار

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Shahryar_NEO
    درسته... كلاك يكي تازه مي گند اينتل 2 مگ كش زده كه اي ام دي توي خوابم نمي بينه...
    مسخرست ايران نه ؟
    قربانت شهريار
    مشکل اینه که خارج از تخصص شون حرف میزنن و دنبال مقالات و تحقیق و .... نیستن هنوز تو فکر Pentium 4 هستند!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه egoldfars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من موافقم .
    بیشترشون فقط فروشنده هستند و اطلعات فنی در این زمینه ندارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط egoldfars
    من موافقم .
    بیشترشون فقط فروشنده هستند و اطلعات فنی در این زمینه ندارند.
    درسته اونا فقط به اين فكر مي كنند كه چه چيزي بفروشند كه كدوم سود بيشتر داره همين ... و سواد فروشنده را مشتري بالا ميبره به اين صورت كه طرف اومده در مغازه ميگه : يه كامپيوتر ال جي خوب بدين ... انگار سبزيه ...

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

شهریار جان سلام.راستش من تقریبا مطالب کل بخشها رو مطالعه کردم ،راجع به هر قطعه هر کی نظری داره و آدم نمیتونه بفهمه که بالاخره کدوم شرکت و یا مدل ،مدل خوبیه.به هر صورت میخواستم بگم با توجه به نظرخواهیها در مورد قطعات و با توجه به آمار من خودم یه سری قطعه رو انتخاب کردم.آخه میخوام سیستمم رو بعد سالها آپدیت کنم.به هر صورت میخواستم نظر شما رو هم راجع به این قطعات بدونم:
    Printer:canon Laser Jetالبته مدلش رو هنوز انتخاب نکردم در واقع نمیدونم برا کار طراحی میخوام.
    Scaner:hpاینو هم انتخاب نکردم فقط میدونم اچ پی از همه بهتره البته طبق پرسوجو
    Main Board:asus P5w Dh Delux
    Graghic Card:xfx Geforce 7950 Gx2براي كاراي سنگین ،مثل میکس و رندر کردن
    Cpu:intel Pentium D 940البته میخواستم صبر کنم تا پنتیوم 5 بیاد ولی انگار تلسم شده
    Monitor:samsung Bf 1750 شنیدم برای چشم کمتر ظرر داره و خب ما هم که دیگه چش وچالمون در اومد
    Hdd:king Ston البته مدلشو نمیدونم شما محبت کنید بگین
    Ram: 1gb (2x512mb) Ddr2 Pc 5300 Geil حالا اگه شما بهترشو میدونی محبت کن بگو
    خوب فکر میکنم اینا تمام قطعات مهم یه سیستم خوب بود که منم انتخاب کردم حالا اگه قطعه دیگه ای رو جا انداختم شما محبت بکن تکمیل کن.سیستمی که الان ازش استفاده میکنم یه 6-7 سالی داره کار میکنه و دیگه خیلی قدیمی شده ضمن اینگه اصلا به درد کارهای سنگین مثل میکس و کارای گرافیکی نمیخوره.اینایی که گفتم رو واسه این قوی انتخاب کردم که تا حداقل دو سه سال دیگه کم نیارهوبه هر صورت پولش چندان واصم مهم نیست چون میخوام یه بار هزینه کنم.ولی میخوام مطمین باشه.با تشکر.مهدی

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

آقا شهریار نیستی داداش.خوب اشکالی نداره.فردا صبح که پادگانم ظهر که اومدم دوباره سر میزنم.فعلا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •