من که رفتم نمایشگاه هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم![]()
من که رفتم نمایشگاه هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم![]()
دوستان این قانون برداشتن محدودیت دانلود رو هیچ شرکتی اجرا می کنه؟یا کلا قانونش لغو شده؟چجوریاست؟
آقا خیلی جالبه.بعد از اینکه این تایپکو 3 ماه پیش دیدم اومدم تو سایت سازمان تنظیم مقررات نوشتم بررسی کنند که شرکت پیشگامان کویراین قانون جدید رو اجرا میکنه یا نه.حالا بعد چند ماه بهم زنگ زدند که ببینند مشکلم چیه و چرا شکایت کردم
و من هم گفتم من مشکل خاصی ندارم و فقط گفتم که وضعیت اجرا این قانون رو تو این شرکت بررسی کنند.بعدم هر روز زنگ می زنند که بیا امضا کن که شکایتی نداری
.جالبتر ازهمه وقتی به پیشگامان زنگ میزنم و از اجرا این قانون می پرسم میگه که این قانون کلا لغو شده
در صورتی که تو سایتش تعرفه های CRA رو داره منتها برای استانهای دیگه غیر از یزد
.چه مملکتی داریم!!!!!!!
دوستان اخرش نتیجه این طرح چی شد؟
کسی هست از این نامحدود ها گرفته باشه سرعت واسه همیشه بالا بمونه ؟
وضعیتشون راضی کننده هست ؟
دوستان این شرکت هایی هم که اینترنت وایرلس میدن باید این قانون رو رعایت کنن؟!
ما که مشکل نداریم
با 900 دانلود میکنیم نامحدو د
کدوم سرویس از کدوم شرکت و ماهیانه چند ؟
دوستان من 2.5 میلیون پول دادم یه سیستم خریدم ولی الان حتی با اینکه وایرلس هم دارم پینگم نوسان داره و نمیتونم بازی کنم ! چیکار کنم اصلا ؟
نمی دونم شاید با وایرلس پینگ کمتر باشه به هر حال گفتم برات یه پینگ با ای دی اس ال مخابرات از لندن بزارم
256 نا محدود ماهی 12560 تومن
![]()
آقا دمت گرم ولی من شیرازم و مخابرات هم دست آسیاتک هست و من نمیدونم چیکار کنم !قبلا ADSL داشتم پینگش با داخل بالای 90 بود دیگه با خارج ... ! وایرلس خوب تو شیراز کسی سراغ نداره ؟ من دیگه دارم به مرز سکته میرسما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)