نه ویندوزم8
نه ویندوزم8
میشه یارامونو جمع کنیم بریم کمپای دشمنو بگیریم یا فقط تکی میشه ؟
آخه شما آخر فروم بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ولی امید من به شما در آغاز فعالیت هاست![]()
اتفاقا سوال منم بود ولی بعید میدونم بشه چون ممکنه دوستای شما کارو خراب کنن برای اینکه شمتا میتونید خیلی در حالت سکوت کار رو انجام بدید بدون اینکه آلارم در بیاد و 1500 تا XP بگیرد .. شما برای گرفتن پایگاهها یادتون باشه که در سکوت این کارو کنید بعضی مواقع کمپ ها یه سری حیوون های وحشی تو قفس نگه داری میکنن بدون اینکه دیده بشید به در قفس تیر بزنید تا حیوون وحشی از توش فرار کنه این فرار باعث کشته شدن حداقل 1 نفر از اعضای دشمن میشه یا بعضی مواقع همه دشمنای اون کمپ برای اینکه حیوون رو بکشند از کمپ خارج میشن و شما سریع بگیدید دنبال الارم و اونو قطع کنید با دکمه E
آلارم هم از بلند گوها معلومه کجاست ... از دور با دوربین ببین اون تیر برقی که بالاش بلندگو داره رو پیدا کنید دقیقا پایه تیر یه جعبه هست که آلارم رو قطع میکنه .. اینطوری اگه سرو صدا هم شد کسی نمیتونه بیاد کمکشون و کارو سخت تر کنه![]()
تو محدوده ای که قبلا گرفتین افرادتون با ماشین دارن گشت می زنن
جلوی یکی از ماشین ها رو بگیرید تا افرادش پیاده شن بعدش خودتون جای راننده بشینید و صبر کنید تا بقیه سوار شن
بعد به یاد Serious Sam بریزین وسط کمپ دشمن و
روی همون تیر برق ها یک جعبه قرمر هست. همونو از دور با اسنایپ هم بزنید جواب میده.
Last edited by IceLord; 26-01-2013 at 14:34.
ممنون.تو محدوده ای که قبلا گرفتین افرادتون با ماشین دارن گشت می زنن
جلوی یکی از ماشین ها رو بگیرید تا افرادش پیاده شن بعدش خودتون جای راننده بشینید و صبر کنید تا بقیه سوار شن
جالبه ولی چرا همچین چیزی اصلا تو بازی آموزش داده نمیشه !![]()
خدایی عجب بازی بود، چند سالی بود واسه یه بازی اینقدر اشتیاق نداشتم، سیر داستانش یه جوری بود آدم خودشو وسط بازی حس میکرد هیچ بازی رو اینجوری ندیده بودم، گرافیک که اصلا معرکه! مخصوصا اونجاهایی که از پله های برج رادیویی بالا میرفتی نور خورشید از لای نرده های میزد آدم دیوونه میشد! به نظرم آینده بازیهای کامپیوتری همچین بازیهایی هستن با یه همچین ایده ای، فقط این قضیه شکار و گیاه چیدن به آدم حس باغبون بودن و شکارچی بودن میداد علی رقم بی نقص بودن اما بازم نمیشد کامل خودمون رو یه اصلحه بدست حرفه ای فرض کنیم![]()
من اینو امتحان کردم نشدتو محدوده ای که قبلا گرفتین افرادتون با ماشین دارن گشت می زنن
اونجایی که گرفتم یه ماشین هست که رفیقا میان ... اونا که پیاده میشن من سوار میشم ولی دیگه اونا سوار نمیشم.
اگرم مثلا بمیرم از اول بازی از اونجا بیاد اصلا هیچ کی جز خودم اونجا نیس که بخوام سوارش کنم !
فک کنم دوتا آلارم داشته باشن ، با تیر بزنین یکیشون غیر فعال میشه باید با کلید بزنین
البته میشه هردوشونم با اسنایپر زد ولی فک کنم سریع برن بزنن اون یکیو
برا منم بارها اتفاق افتاده که یه ماشین ازشون بگیرم ولی نیومدن که سوار شن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)