بد تحصيح كردن نهايي ها رو
بد تحصيح كردن نهايي ها رو
اوا خاک تو سرت
حسابان که خیلی آسون بود
ولي راهي كه كانون در مورد ادبيات در پيش گرفته به نظرم كاملا به تركستان است ..
من خودم قلمچي ثبت نام كردم ولي خوب نيگاه .. ازمون 6 مرداد ...همه مباحث ادبيات 2 و ادبيات 3 و زبان فارسي ...منبع سوالات : كتاب زرد ..اخه من كه نميتونم 6 مرداد 2 تا ادبيات و زبان فارسي رو تموم كنم ...علاقه اي هم به كتاب زردتون ندارم ...چون من وقتي مباحث رو نخوندم كامل چرا از رو اين كار كنم ...
حالا 24 شهريور و 7 مهر رو همين شكلي گذاشته واس ادبيات حالا تا اون موقع ميشه يه كاري كرد ....نميخوايم كه ترازمون بره بالا الكي كتاب زرد ورق بزنيم ..ميخوايم درس بخونيم
نه اتفاقا حوزه اينجا خوب بود .من تعجب كردم رياضي 16 شدم .12 13 در نظر داشتم .شايد اونجا معلماي مصحح سخت گير بودن
Last edited by constant_boy23; 26-06-2012 at 21:01.
منم زیاد از این برنامشون خوشم نیومد . اما انگار دارن تغییراتی توش اعمال می کنن ... !
ب هر حال فک کنم هدفشون آشنایی با سوال های کنکور باشه
امیدوارم برنامشون رو عوض کنن .. !
در مورد اختصاصی ها هم انگار یه طرح خاصی دارن .. مثلا برای دیفرانسیل برنامشون تا آخر حد تو تابستون میره جلو اما برای گسسته تا آخر نظریه ی گراف هستش ! ( 3 فصل دیف و فقط 1 فصل گسسته )
باید دید برنامه جدیدشون چجوریاس ...
من احتمالا فقط درس های :
- فیزیک 2
- شیمی 2
- گسسته
رو باهاشون پیش میرم بقیه فعلا هیــــچ ... !
ea جان شما شوخی میکنی یا ما رو گرفتی؟
بچه درس خون مدرسه ما که تو المپیاد شیمی استان اول شد چند تا از درس هاش رو 18 شد!
حالا شما همش شدی 20؟ حسابان 19.75؟
یه بار میای جو تاپیک رو به هم میزنی یه بار هم میای کلا وجود خودتو زیر سوال میبری میگی تا الان داداشم از ID ـم استفاده میکرده و الان آلمانه ....
در تعجب به سر میبرم![]()
Last edited by 5ajad; 26-06-2012 at 21:27.
اینجوری که خیلی بده میلاد ، منم خودم رو بکشم بتونم 4-5 تا درس رو با آزمون هماهنگ کنم
حیفه واقعا 4 ساعت بشینی اونجا 5 تا درس رو بزنی !
سجاد جان لطفا جواب نده ، من پارسال تاپیک سومی هارو چک میکردم ، ایشون پارسال سومی بود و همه رو مسخره میکرد
بی خیالش
قانونی که میگن اگه معدل بالای 12 باشه میشه یک درس زیر 7 رو تبصره زد و قبول شد درسته؟
شما هم پارسال سومی نبودی ولی زیاد اظهار نظر میکردید درباره تصحیح ها !!!!!
در ضمن من هم چیز خاصی نگفتم که شلوغش میکنی شما هم اگر میتونی بیا ثابت کن که این نمره های من نیست
شما تو تاپیک پارسال نبودی , اگر بودی معنی این پست من رو میفهمیدی چون همون اتفاقی که تو تاپیک پارسال افتاد اینجا هم افتاده
کسانی که مخاطب من بودن منظور پست من رو خودشون فهمیدن
Last edited by Electronic-Arts; 27-06-2012 at 11:45.
فعلا که تو داری ترول بازی در میاری
تو باید ثابت کنی این نمره های توئه!!شما هم اگر میتونی بیا ثابت کن که این نمره های من نیست
این نمره ها رو نشون هرکی بدی میدونی الکیه!
اگر واقعا این نمره هاته یه شات از کارنامت بزار!
نمیدونم واقعا قصدت از این کارا چیه![]()
منم نمیدونم که این موضوع اصلا به شما چه ربطی داره؟
در ضمن دیدم رفتی خودشیرینی کردی تو تاپیک ترول دو تا پست میذارم ببینی ترول واقعی کیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه به قول شما ترول دیگه
از هرکی هم میخوای بپرس که پارسال سوم رو چه طوری گرفتن سخت بود یا آسون
در ضمن کارنامه هم الان در دسترس نیست پیدا کردم حتما با دوربین عکس میگیرم تا کسی هم نتونه بگه فتوشاپه
Last edited by Electronic-Arts; 01-07-2012 at 14:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)