تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 475 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

داره خودمونی میشه S@B@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام نظرتون درباره این تبلت ها چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم سامسونگ را ترجیح میدم ولی قیمت بالاست!
    تو خونه 2 تا لپ تاپ دارم ...میخوام یه تبلت بگیرم بابت جابجایی راحت ... آندروید باشه فیلم و نت مهمه و سرعت پردازش بد نباشه !

در ضمن مگه تبلت سیم کارت نمیخوره ؟ خوب تو سفر چجوری نت وصل بشم؟ در این زمینه اطلاعات میخوام ....چون بیشتر تبلت رو واسه بیرون از خونه میخوام.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام نظرتون درباره این تبلت ها چیه؟

من خودم سامسونگ را ترجیح میدم ولی قیمت بالاست!
    تو خونه 2 تا لپ تاپ دارم ...میخوام یه تبلت بگیرم بابت جابجایی راحت ... آندروید باشه فیلم و نت مهمه و سرعت پردازش بد نباشه !

در ضمن مگه تبلت سیم کارت نمیخوره ؟ خوب تو سفر چجوری نت وصل بشم؟ در این زمینه اطلاعات میخوام ....چون بیشتر تبلت رو واسه بیرون از خونه میخوام.
    دوست عزیز بعضی از تبلت ها هم فقط نسخه وای فای دارند به طور مثال تبلت های ایسوس هیچ کدام سیم کارت خور نیستن. البته من خودم دنبال این بودم که هیچ کس نگفت امکان اینترنت از طریق مودم های 3جی هست برای همین سامسونگ خریدم. ولی قیمت ایسوس خیلی با صرفه بود. شما میتونی ایسوس بگیری که 670 بود ولی الان قیمت ندارم و یک دانگل 3جی هاوایی که سیستم عامل اندروید رو ساپورت میکنه بخرید و یا این دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با قیمت 180 هزار خریداری کنید تا با تبلت های که قابلیت سیم کارت ندارند هم اینترنت داشته باشید و هم امکان مکالمه البته صدای مکالمه از اسپیکرها پخش میشه مگر از هندزفری استفاده کنید. در کل تبلتی خواستید که قابلیت سیم کارت نداشت میتونید خریداری کنید در کنارش یک مودم دانگل یا این وسیله بلوتوسی رو داشته باشید.
    ضمنا ایسوس برتریش به سامسونگ فقط صفحه نمایش کمی شفاف تر و باطری قوی 16 ساعته هستش و پورت مستقیم usb 2.0 که برای مودم 3جی راحت تر هست. موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تفاوت این دو تا فقط سیمکارت خور بودن اولیه .....این تفاوت قیمت می ارزه؟؟

درباره فایلهای آفیس چی؟ تبلت چه توانایی داره؟؟

ممنون

داره خودمونی میشه samas2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    gorgan

پيش فرض

لطفا جواب منو تو پست قبل بدید خیلی فوریه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    دوستان من میخوام یه تبلت اندرویدی بخرم.یه مدل مد نظرم هست.
    Archos-80-G9-16GB
    ولی ظاهرا GPRS و EDGE نداره.دیجی کالا نوشته مودم 3G باش میتونه بده که قیمت تبلت 120 تومن حدودا میره بالا.میخواستم ببینم با این مودم 3G آیا میشه GPRS و EDGE هم داشت؟؟؟
    اگر نمیشه پس باید قیدشو بزنم چون برام خیلی مهمه.
    بعد توی پست 701 دوست عزیزمون mrmostafa اشاره کردن که میشه اون قطعه رو گرفت و هر مودم 3G که اندوید ساپرت باشه را بهش زدم و به یو اس بی تبلت زد.
    به نظر شما بهتره به جای تبلت اغشو ( آرکاس ) برم یه ایسوز بگیرم و اون قطعه رو بگیرم و EDGE , GPRS داشته باشم؟
    لطفا راهنمایی کنید موندم بین چند راهی.
    با سپاس

داره خودمونی میشه samas2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    gorgan

پيش فرض

واقعا ازتون ممنونم من به داییم گفتم از هند برام یه گلکسی تب ۷ پلاس بگیره لطفا خیلی سریع قیمت به روز شو تو هند بگین چنده ؟ و بگین ایا تب خوبیه

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسی راهنمایی نمیکنه؟؟؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

واقعا ازتون ممنونم من به داییم گفتم از هند برام یه گلکسی تب ۷ پلاس بگیره لطفا خیلی سریع قیمت به روز شو تو هند بگین چنده ؟ و بگین ایا تب خوبیه
    دوست عزيز شما يه جوري ميگين قيمت تو هند بدين مكه اينجا اتاق بازرگانيه. دايي شما بايد تو هند بگه چنده؟!!! تبلت خوبيه و 1.2 گيگاهرتزي داره. مشكلي نداره 2 هسته اي هست قيمتش 980 هزار تومان هست اينجا. بايد ببيني اونجا چنده در ضمن شما بايد تفاوت قيمت واحد پولي هند با اينجا رو ببيني چقدر هستش و از اونجا بخره به صرفه هست يا نه چون شما بايد پول ايارن بدي يا كادو ميخواد بده بحثش جداست.

9. 4 کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من 2 ماه پیش iPad 2 Wifi-3G 64GB داشتم که فروختم.علت هم این بود که خوشم نیومد با اینکه 6 ماه داشتمش ولی به دلم ننشست و یه سری کارایی که میخواستمو نمیکرد.به هر حال 2 ماه بدون تبلت بودم تا امروز صبح یکی سفارش دادم:
    Archos-80-G9-16GB
    با مودم 3G اوریجینال از دی جی کالا.
    احتمالا پس فردا برسه دستم.باهاش کار میکنم و تفاوت هارو میگم.هرچند نمیشه این دو تبلت رو با هم مقایسه کرد ولی به هر حال چون داشتم میخوام در مورد بدنه و کیفیت تصویر و اینجور مسائل بگم.
    مرسی.

11. 2 کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

دوستان من 2 ماه پیش iPad 2 Wifi-3G 64GB داشتم که فروختم.علت هم این بود که خوشم نیومد با اینکه 6 ماه داشتمش ولی به دلم ننشست و یه سری کارایی که میخواستمو نمیکرد.به هر حال 2 ماه بدون تبلت بودم تا امروز صبح یکی سفارش دادم:
    Archos-80-G9-16GB
    با مودم 3G اوریجینال از دی جی کالا.
    احتمالا پس فردا برسه دستم.باهاش کار میکنم و تفاوت هارو میگم.هرچند نمیشه این دو تبلت رو با هم مقایسه کرد ولی به هر حال چون داشتم میخوام در مورد بدنه و کیفیت تصویر و اینجور مسائل بگم.
    مرسی.

حتما دوست عزیز یه رویو ازش بزار!!
    خصوصا مودمش××

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •