با سلام خدمت دوستان من قسمتی از موهام ریخته یعنی 50 درصد ریخته و 50 درصد دیگه مونده میخواهم prp انجام دهم و این کار جواب میدهد و هزینه اش چقدر میشود
با سلام خدمت دوستان من قسمتی از موهام ریخته یعنی 50 درصد ریخته و 50 درصد دیگه مونده میخواهم prp انجام دهم و این کار جواب میدهد و هزینه اش چقدر میشود
بله 24 ساعت نشورید! از موقعی که شستید ...سشوار موردی نداره!! ولی هیچ حالت دهنده ای نزنید بهش!!
برای چربی مو شامپو گزنه کلوران
برای تقویت مو هم باید سرم ها و لوسیون های تقویتی استفاده کنید . ایرانی ها چندان موثر نیستند.خارجی ها هم گران هستن.
اگر بیماری خاصی ندارید میتونید از فرص های سیستین بی 6 به میزان 60 عدد هر روز یک عدد همراه با غذا و آب فراوان استفاده کنید.45 تومن.
prp هنوز برای موها 100% تائید نشده. میتونه موثر باشه و میتونه هم بی اثر باشه.
هزینه ش معمولا زیاده چون باید تعداد جلسات زیادی بیاید.
حداقل با 3 دکتر متخصص پوست مشورت کنید!
سلام من 17 سالمه و ریزش موم فک میکنم شدیه چون وقتی با دست مکیشم مو تو روز بین 20 میریزه بعضی موقعه هام 30 تا ولی بیشتر تو حموم میریزه
برای جلوگیری چیکار کنم همه نوع ویتامین هم مصرف کردم از
زینک بگیر تا بکمپلکس
استمنا دلیلش میتونه باشه ؟
درود
نتیجه موی ما بعد 24 ساعت(از زمانی که شستم):
موها خیلی چرب نشده ولی میشه اینطور احساس کرد. به میزان خیلی کمی چرب شده.
و اینکه موها نرم هستن و احساس زبری اصلا بهم دست نمیده. و همونطور که گفتم از قبل کم حجم تر شده که از نظر خودم واقعا نازک شده.چون با یه باد زدن مخالف هم ریشه موهام درد میگیره
سلا اقا من موهام هم ریزش داره هم خارش ، یه سال پیش رفتم داروخانه گفتم خارش داره یه محلول به نام کتوکنازول 2% داد بهم که خارش رو برطرف کرده بود و دیگه از موقع برطرف شدن مصرف نکردم ، الان بازم خارش داره چربه و ریزشم داره ، به نظرتون اگه بازم از این محلول بگیرم به اضافه ی شامپو گزنه کلوران ، خارش و چربی حل میشه؟ چون فکر میکنم ریزش هم بخاطر ایناس . ممنون.
من برای خارش سرم رفتم دکتر شامپویی به نامDUCREY P.S.O بهم معرفی کردخواستم بخرم نشدچون قیمتش 32000 بود والان هم شده 42000خیلی گرون نخریدم. کتوکونازول من زدم خوب بود سلنیوم سولفایدهم خوب بود ولی میگن موهاروسفیدمیکنه استفاده نکردم الانم پریتیون زینک میزنم اینم مثل اینایه دیگس. هرروزبشوراگه ریزش روزی 20 تا توحموم بود بدون مشکل از همون خارش وقارچه ولی اگه بیشتربودارثیه.دکترای بیرونم اگه میگن روزی 100 تابریزه طبیعیه به نظرمن چرت ترین حرفه ساله.
Last edited by XXS; 27-10-2013 at 17:20.
سلام
درباره چربی پوست من شنیدم سدر خاصیت خشک کنندگی پوست داره, من قبلا چند بار قبل از شستن با شامپو با محلول سدر وآب سرم را می شستم و دیگه چرب نبود پوست سرم. البته نمیدونم کسی امتحان کرده یا نه
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
17 سالمه !
سوم راهنمایی بودم دقیقا یادمه سر کتاب کلمو میاوردم پایین و شروع میکردن به دست کشیدن سرعت ریزش مو ها از سرعت ریزش باران هم بیشتر بود 2 دقیقه بعد صفحه سفید مشکی میشد !
خاک بر سرم که اینقدر نفهم بودم ! قک میکردم میریزه دوباره در میاد ! اصلا تو باغ نبودم !
همین روال بود کمتر شده بود تا رسیدیم به دوم دبیرستان !
که دیدیم نه اقا قضیه بیخ پیدا کرده و وسط سرم نم نم دارم طاسی میگیرم !
رفتیم دکتر !
فین پشیا 1 میلی گرم روزی 1 عدد داد !
10 ماهه دارم استفاده میکنم !
وضعیت الان خیلی ناجوره در سن خودم واقعا خیلی تو چشم میزنه !
با هزار تا شونه و بدبختی یه جوری یکنم که کمتر به نظر برسه که باز هم از وسط کاملا معلومه !
یعنی کافیه یه دست بکشی موهایی که اینطرفی رفتنو بکنی اونطرف کف کلم معلوم میشه !
تا میخابم پا میشم موهام میشکنن و بد جوری میزنن تو دید خالی ها !
مجبورم تا بشورم !
حداقل روزی 1 بار رو !
سوال اصلی اینه اگر فقط با آب هم بشوریم روزی 1 بار یا 2 بار خودش باعث ریزش مو میشه؟
یا نه آب خالی ضرری نداره و با زیاد شستن با شامپو مشکل داره ؟
چیکار کنم تا موهام نشکنن ؟
دوستان راه حلی دارین ؟
در مورد کاشت مو هم چقدر میکشنن تا موهای کاشته شده در بیان ؟ بعد کاشت هم باید دارو خورد ؟
اضافه کنم به اعتماد خودم دلیل اصلی این قضیه استمنا هست !
<br><br>استمنا باعث نازک تر شدن تار مو و در نتیجه ریزش میشه ولی فکر نکنم تا این حد ، شاید مال شما ارثی باشه.<br><br><span style="color: rgb(0, 0, 0); line-height: 14px; text-align: right; background-color: rgb(245, 245, 255);">اضافه کنم به اعتماد خودم دلیل اصلی این قضیه استمنا هست !</span>
واقعا کتو کنازول سفید میکنه؟ کسی نظری نداره ، یه چیز دیگه تو مایه های این چی؟ هست؟من برای خارش سرم رفتم دکتر شامپویی به نامDUCREY P.S.O بهم معرفی کردخواستم بخرم نشدچون قیمتش 32000 بود والان هم شده 42000خیلی گرون نخریدم. کتوکونازول من زدم خوب بود سلنیوم سولفایدهم خوب بود ولی میگن موهاروسفیدمیکنه استفاده نکردم الانم پریتیون زینک میزنم اینم مثل اینایه دیگس. هرروزبشوراگه ریزش روزی 20 تا توحموم بود بدون مشکل از همون خارش وقارچه ولی اگه بیشتربودارثیه.دکترای بیرونم اگه میگن روزی 100 تابریزه طبیعیه به نظرمن چرت ترین حرفه ساله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)