تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 96 از 269 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نکات خوبی اشاره کردی من فکر می کنم یه سری توافقات با باشگاه ها و مخصوصا این چند نفر شده بود و الان فدراسیون به نوعی زیرشون زده یا بدقولی کرده چون عابدینی در جلسه انتخابات خوب یادمه صحبت کرد و کاملا حمایت کرد از اینکه کفاشیان کار رو ادامه بده (بعد از اینکه کفاشیان رفت دستشویی اومد گفت به کاندید وزارت رای بدین!) تا قبل از اون زمان عابدینی و فتح الله زاده و ... منتقدین درجه 1 کفاشیان بودن ولی انصافا سر انتخابات خیلی کمکش کردن ...

قبل از انتخابات:

بعد از انتخابات:

واقعا عابدینی کاربلد و با تجربه هست برای ریاست فدراسیون وقتی دیدیم دادکان بازم جلو نمیاد گفتم شاید عابدینی بیاد ولی اینطور نشد الان دقیقا موضوع و زمانش یادم نیست اما گویا باشگاهش رو متهم به درگیری تو فساد مالی کردن!حالا اینکه رویانیان ناگهان از ستاد سوخت بیاد پرسپولیس و با وضعیتی که این تیم داره (با تمام احترامی که برای همه دوستان پرسپولیسی قائلم) مدعی فدراسیون فوتبال هم بشه در نوع خودش جالبه !
    Last edited by Kianoosh; 24-09-2012 at 01:40.

2. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فضای تاپیک و بحثهای مطرح شده رو با جو بعد از باخت به عربستان (مقدماتی WC 2010) و کره (جام ملتها) مقایسه کنیم مشخص میشه چقدر اهل افراط و تفریط هستیم!
    اونجا سرمربی رو بعنوان تنها مقصر خورد کردیم....حالا دوستان مشکلات ریشه ای فوتبال رو یکی یکی میشمرن و فوتبالمون رو جوری پایین میارن که باخت به لبنان عادی جلوه کنه...و کار رو تا جایی پیش میبرن که نقش مربی بنوعی انکار میشه!!

لیگ بی کیفیت و بدون خروجی
    بی غیرتی و اشباع بازیکنان
    دولتی بودن فوتبال
    و....
    تمام این عوامل درسته و قابل بحث اما سهم مربی کجاست؟
    یادمون نره اوایل حضور کیروش و با "همین نفرات" تیم ملی نمایش خوب و امیدوار کننده ای داشت..اون روزها همه ایشون رو عامل انقلاب در تیم ملی میدونستن!....حالا شکستها رو گردن ساختار بیمار فوتبال میندازیم و میگیم سقف فوتبالمون همینه؟!!

زمان قطبی نه مربی رو مقصر اصلی میدونستم و نه تعویضش رو نتیجه بخش.(متهم میشدم به حمایت از کفاشیان..از طرف دوستانی که امروز کیروش رو بی گناه میدونن!!)
    در شرایط فعلی هم کوبیدن و کنار گذاشتن کیروش بنفع تیم ملی نیست اما فوتبالمون رو تا حدی کوچک نکنیم که از مربی سلب مسئولیت بشه.

انتقادهایی به کار ایشون وارده (جناب گرافیکار بخوبی توضیح دادن) که باید در فضایی آرام و بدور از غرض ورزی مطرح بشه!

سوال اینجاست که چرا روند رو به رشدی که با حضور کیروش شروع شد ادامه پیدا نکرد؟
    اینکه با گذشت یک سال از حضور این مربی صاحب نام, انتظار داشته باشیم اثر افکار تاکتیکیش رو در تیم ببینیم توقع زیادیه؟؟

ضمنا منظور از جوانگرایی پاکسازی تیم از نفرات فعلی نیست. اما با توجه به کیفیت این ستاره های خاموش, دعوت از اندک پدیده های لیگ و تست اونها در بازیهای تدارکاتی بنظر منطقی میاد!!

پ.ن: باوجود تمام مشکلات, فوتبالمون ظرفیت قرار گرفتن بین دو تیم یا حداقل سه تیم اول این گروه رو داره. امیدوارم با این شکست کیروش متوجه اشتباهاتش بشه و با شجاعت بیشتری تیم رو اداره کنه.

پ.ن2: وضعیت اسف بار پخش این دیدار دست کمی از خود بازی نداشت + صدا و سیما در بدترین شرایط مظلومی رو پشت خط میاره که با سرمربی مشکل شخصی داره....تاسف!!​
    وقتی این پست رو دادم جو تاپیک به شکلی بود که نقش مربی در جایگاه خودش بنوعی نادیده گرفته میشد..در صحبتهای بعضی دوستان و حتی یک سری نقدهای ورزشی.

به همین دلیل عرض کردم نه کوبیدن بیرحمانه مربی درسته و نه اینکه فوتبال رو تا حدی کوچک کنیم که از مربی بکل رفع مسئولیت بشه...
    اشاره کردم تیم ملی ثابت کرده با همین داشته ها میتونه بهتر بازی کنه.
    ضمن اینکه بر مشکلات ساختاری فوتبال ایران بطور کامل صحه گذاشتم!!
    صحبت اصلی این بود که ما (بطور کل طرفداران و حتی بخشی از کارشناسها و منتقدین) اهل افراط و تفریط هستیم, یک وقت نقش مربی رو بیش از اندازه بزرگ میکنیم و در جای دیگر نقش طبیعیش رو بعنوان مسئول فنی تیم فراموش میکنیم.

حالا بین اینهمه کاربر یک نفر ممکنه قضاوت خاص و متفاوتی از این صحبتها داشته باشه و اینطور نتیجه گیری کنه که بنده هر منتقدی رو متهم کردم به تخریب و ضعفهای فوتبال ایران رو قبول ندارم و قصد دارم مربی رو مقصر اصلی جلوه بدم و منظورم با فرد خاصی بوده و....
    اشکالی نداره....قضاوت با دوستان.

منظور این پست روشنه...شاید اشتباه از بنده بود که سعی کردم توضیح واضحات بدم.
    تشکر از همه دوستان بابت تحمل این بحث طولانی.
    Last edited by Rastin.; 24-09-2012 at 16:41.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

صداوسیما بازی‌ها ما در مراحل بالاتر را هم پخش نکند/از مردم عذرخواهی می‌کنم

به گزارش خبرگزاری فارس علی دوستی پس از پیروزی 4 بر یک تیم ملی نوجوانان برابر یمن در کنفرانس مطبوعاتی گفت: از مردم و جراید عذرخواهی می‌کنم، آنها یک نیمه اذیت شدند و ما ناراحتیم که در نیمه اول نتوانستیم بازی خوبی انجام دهیم.وی افزود: بازی سختی مقابل یمن داشتیم. آنها بازیکنان تکنیکی و تأثیرگذار خوبی داشتند. در اوایل نیمه اول همانند بازی برابر لائوس غافلگیر شدیم و گل خوردیم. این مسئله کار ما را سخت کرد و باعث شد حریف انگیزه دو برابری بگیرد.

دوستی در مورد اینکه استرس باعث خوردن گل‌های زودهنگام در دو بازی گذشته تیم ملی نوجوانان شده اظهار داشت: عدم تجربه و وجود استرس باعث شده تیم ملی نوجوانان در دو بازی گذشته گل‌های زودهنگامی دریافت کند. با بازیکنانم صحبت می‌کنم تا این مسئله درست شود و در دیدارهای بعدی شاهد تکرار این اتفاقات نباشیم.

دوستی در پاسخ به این سؤال که آیا در بازی با کویت به دنبال سرگروهی هستید یا اینکه به روبه رو شدن با تیم عراق یا استرالیا در مرحله یک چهارم نهایی می‌اندیشید گفت: فوتبال مثل شطرنج است و شاید با یک اشتباه نتوانستی به مسابقه برگردی. تقریبا صعود استرالیا و عراق از گروه مقابل ما مشخص شده و باید بررسی کنیم و ببینیم رو به رو شدن ما با کدام یک از این دو تیم راه ما را به صعود به جام جهانی هموارتر می‌کند. ما به خودمان فکر می‌کنیم و می‌خواهیم زودتر به جام جهانی برسیم به همین دلیل تصمیمی را عملیاتی می‌کنیم که به نفع خودمان باشد.

وی در مورد پخش نشدن این بازی از صدا و سیما تصریح کرد: واقعا باورم نمی‌شود؛ آیا این بازی از صدا و سیما پخش نشده است؟‌ این همه دوربین صدا و سیما اینجا حضور داشت. من فکر نمی‌کنم بازی پخش نشده باشد. اگر قرار است بازی‌های ما را پخش نکنند خواهش می‌کنم اگر ما به مراحل حساسی هم رسیدیم مسابقات را پخش نکنند چرا که تجربه این مسئله را 8سال پیش در مسابقات ژاپن داشتم. آن موقع بازی‌های ما را در مرحله گروهی پخش نکردند اما در بازی حساس برابر چین که تأثیر زیادی برای ما داشت بازی ما را پخش کردند و استرس این مسئله باعث شد بازنده شویم.

دوستی تاکید کرد: بازیکنان ما 16 سال سن دارند و همه نوجوان هستند. آنها تجربه ندارند و پخش شدن بازی‌های آنها از تلویزیون باعث می‌شود نتوانند با تمرکز کار کنند. به همین خاطر اگر قرار است در مراحل بالاتر حضور پیدا کردیم و آن وقت بازی‌های ما را پخش کنند بهتر است اصلا این کار را انجام ندهند و باعث ایجاد حساسیت در بین بازیکنان تیم ما نشوند.

کفاشیان: از جمع‌آوری نامه برای برکناری‌ام ناراحت نیستم

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کفاشیان پس از پیروزی 4 بر یک تیم ملی نوجوانان ایران برابر یمن در مورد شرایط تیم کشورمان گفت: ایران رفته رفته بهتر می‌شود و خوشبختانه امروز هم بازی را بردیم و امیدوارم در ادامه هم بتوانیم روند رو به رشد خود را ادامه دهیم.

وی در مورد میزبانی ایران و اینکه آیا همکاری شده است اظهار داشت: اینها مواردی است که بعد از مسابقات در آن مفصل صحبت می‌کنم. برای این مسابقات باید کارهایی می‌شد که در اجلاس سران صورت می‌گرفت، ظاهرا در آن موارد همه همکاری می‌کنند اما در چنین میزبانی‌هایی هرکسی کار خودش را انجام می‌دهد و ما باید تنها برای آن تلاش کنیم.

کفاشیان افزود: سه ماه است به طور مداوم تلاش می‌کنیم. این میزبانی‌‌ها در آینده فوتبال و رشد تیم ملی ما تأثیرگذار است. شاید به همین خاطر است که نتوانستیم رشد کنیم چون تا به حال میزبانی نگرفتیم. از این به بعد می‌خواهیم تمام میزبانی‌ها را بگیریم. برای فوتسال، فوتبال، فوتبال ساحلی، رقابت‌های زیر 14 و 16 سال تمام تلاشم را می‌کنم که میزبانی‌ها را بگیرم.

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد شایعاتی که درباره بازی دوستانه تیم ملی با مصر شنیده می‌شود عنوان کرد: این مسئله فقط در حد شایعه است. زمان‌های متفاوتی را اعلام می‌کنند اما ما آن موقع با کره جنوبی بازی داریم و نمی‌توانیم بازی کنیم.کفاشیان در مورد جمع کردن نامه برای برکناری او از ریاست فدراسیون گفت: در جریان این مسئله نیستم و از این موضوع ناراحت هم نیستم.

وی در مورد پخش نشدن رقابت‌های قهرمانی نوجوانان آسیا از سوی صدا و سیما تصریح کرد: حتما سیاست این است که بازی‌ها را پخش نکنند. بازی‌ها در کشورهای دیگر پخش می‌شود و افرادی که در ایران هستند و از کشورهای خارجی آمدند به ما می‌گویند مسابقات در خارج از ایران پخش می‌شود اما چرا اینجا نشان نمی‌دهد؟ حتما سیاست صدا و سیما این است که پخش فوتبال را در سطح سایر رشته‌ها بیاورد و فوتبال و سایر رشته‌ها را به یک اندازه پخش کند.کفاشیان در مورد مجمع فدراسیون فوتبال و تشکیل آن تصریح کرد: مجمع دستورالعمل‌های خاص خودش را دارد و قرار است در مهرماه تشکیل شود. امروز جلسه‌ای در سازمان لیگ برگزار کردیم. ابتدا باید گزارش‌های مالی سازمان لیگ مشخص شود و همچنین در مواردی که با کمبود رو به رو هستیم انتخابات برگزار کنیم و سپس مجمع را هم برگزار می‌کنیم.کفاشیان در مورد اینکه وضعیت استادیوم‌های میزبانی ایران در مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا خوب است یا خیر گفت: تمام تلاشمان را انجام دادیم و در 95درصد مشکلات هزینه کردیم اما درست کردن رختکن، نور و اسکوبورد وظیفه ما نیست.رئیس فدراسیون فوتبال اضافه کرد: درست کردن وضعیت استادیوم‌ها، هم در گرفتن امتیاز برای لیگ قهرمانان مؤثر است و هم باعث می‌شود میزبانی را به ما بدهند. در سایر کشورها دو سه ورزشگاه خوب دارند و با همان‌ها میزبانی می‌گیرند اما ما استادیوم‌های زیادی داریم که خیلی از آنها شرایط مطلوب ندارند.

وی در پاسخ به این سؤال که اگر مسئولیت حفظ و نگهداری ورزشگاه‌ها به فدراسیون فوتبال داده شود شما می‌توانید این کار را به نحو احسن انجام دهید گفت: این کار وظیفه ما نیست. شرکت‌های دیگر و باشگاه‌ها باید بیایند و این کار را انجام دهند. پارک‌های قشنگ می‌سازیم و اگر این کار را برای ساخت استادیومها انجام دهیم بسیار خوب است چرا که ورزش در نشاط جامعه مؤثر است.رئیس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه آیا سازمان توسعه و تجهیز خوب عمل نمی‌کند اظهار داشت: نگفتم که خوب نبوده است. اصلا وظیفه سازمان توسعه و تجهیز نگهداری از استادیوم‌ها نیست. من خودم در هیئت مدیره سازمان توسعه و تجهیز بوده‌ام. آنها مجموعه‌هایی را می‌سازند و تحویل ارگان‌ها می‌دهند. متأسفانه استادیوم اکباتان و دستگردی که میزبان بازی‌های نوجوانان آسیا هستند هم زیرنظر وزارت ورزش نیست.

+
    روی سخنم دوستان همکار در مدیریت ورزش هست :سیاست کلی انجمن اینه که همه آزادانه و بدون غرض بتونن نظر بدن (هرچقدر متفاوت یا دور از منطق و واقعیت!) و تو یه جمع سالم بحث کنیم اما متاسفانه چیزی که این چند وقت در این تاپیک بوده واقعا سالم و مفید نبود ...من مایل نبودم بحث انقدر عمیق بشه و به اینجا برسه اما در هرصورت اگه باز توهین تهمت یا مساله جدیدی مطرح بشه بنده دیگه ادامه نخواهم داد مسائل واضح هستند و امیدوارم شما خیلی راحت و منطقی برخورد کنید!

با تشکر

5. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تغییرات برای بازی ایران/ کره جنوبی جوانتر و سرسخت تر می آید!

چوی کانگ هی سرمربی تیم ملی فوتبال کره جنوبی روز چهارشنبه فهرست جدید 23 نفره این تیم برای دیدار روز 16 اکتبر (25 مهر ماه) در چارچوب آخرین دور رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2014 فیفا را معرفی کرد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از ایرنا حذف نام ˈلی دونگ گوکˈ مهاجم 33 ساله و ˈلی جونگ سوˈ 32 ساله بازیکن خط دفاع بیش از همه مشهود بود. هر دو این بازیکنان در جام جهانی 2010 در آفریقای جنوبی حضور داشتند و در چهار مسابقه مقدماتی جام جهانی تحت سرمربیگری چوی شرکت کرده اند.

حذف دو نام بزرگ
    لی جونگ سو در دو بازی کاپیتان تیم بوده است.. این دو بازیکن در 148 بازی ملی حضور داشته اند.
    سرمربی تیم ملی کره جنوبی گفت از عملکرد آنها مقابل ازبکستان راضی نیست.
    چوی در یک کنفرانس خبری گفت این دو بازیکن در دیدار بعدی حضور نخواهند داشت. من با نحوه انجام مسئولیت آنها به عنوان اعضای بزرگتر تیم مخالف بودم. بازیکنان با تجربه باید با عملکرد خود در زمین احترام هم تیمی های جوانتر خود را جلب کنند و این بار به خاطر روحیه تیم آنها را انتخاب نکردم.

لی جونگ سو به دلیل به ثمر رساندن دو گل در جام جهانی 2010 شهرت یافته است. لی دونگ گوک هم با 15 گل برای باشگاه جئونبوک هیوندا موتورز در رده سوم لیگ کره جنوبی است و در هفت بازی برای کره جنوبی چهار گل به ثمر رسانده است. اما در پنج بازی آخر فقط یک گل داشته است.

وضعیت پیچیده گروه ای
    کره جنوبی با وجود تساوی مقابل ازبکستان همچنان با هفت امتیاز بعد از سه بازی صدرنشین گروه A است. ایران ، قطر و لبنان هر کدم چهار امتیازی هستند و ایران به علت تفاضل گل ، بالاتر از دو تیم دیگر است. ازبکستان با دو امتیاز در رده آخر است.
    ایران با شکست یک بر صفر مقابل لبنان فرصت هم امتیاز شدن با کره جنوبی را از دست داد. چوی گفت ایرانی ها آمادگی روانی بازی با آنها را دارند و کره ای ها هم باید همینگونه از نظر روانی سرسخت باشد.
    چوی گفت اگر کشور از شما بخواهد پرچم را بر روی سینه ببندید و نماینده کشورتان در زمین فوتبال باشید باید احساس افتخار و مسئولیت داشته باشید. من از آن نوع مربیانی نیستم که تلاش می کنند این موضوع را به زور به بازیکنان بقبولانند. من فقط می توانم آنها را به این سمت هدایت کنم اما مقابل ازبکستان موفق نبودند. توانایی بازی کردن یک موهبت است و من مجبورم آمادگی روانی بازیکنان را به دقت کنترل کنم.

به دنبال هشتمین صعود
    وی افزود معتقد نیستم غیبت لی به خط حمله کره جنوبی آسیب می رساند. یکی از چهره های جدید سان هیونگ مین است. این بازیکن 20 ساله پرانرژی چند روز پیش برای باشگاه هامبورگ در لیگ برتر آلمان دو بار گلزنی کرد و بعد از عدم همراهی تیم دو دیدار قبلی به تیم ملی کره جنوبی ملحق شد.
    چوی گفت: سان قابلیت بسیار زیادی دارد. فکر می کنم خارج از زمین با هم تیمی هایش مشکل دارد، اما فکر می کنم می توانیم از توانایی های او بهره ببریم.
    در دفاع ، کیم یونگ گوان ، پارک وون جائه و شین کوانگ هون بازیکنان جدیدی هستند که هر گونه شکافی را می پوشانند.

کره بدنبال هشتمین صعود متوالی و نهمین صعود در مجموع به جام جهانی فوتبال است. در جام جهانی 2002 که این کشور همراه با ژاپن میزبان جام جهانی بودند کره جنوبی به نیمه نهایی راه یافت و در جام جهانی 2010 نیز به دور بعد صعود کرد.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1959/%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7/2012/09/26/3404034/%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D8%AF

یادداشت ویژه:جوانهای لیگ / اینها الماس اند؛ تراششان بده اقای کی روش

سایت گل - وقتی کارلوس کی روش به ایران آمد به عنوان یک مربی بازیکن ساز نزد همه شناخته می‌شد که به خوبی با بازیکنان جوان کار می‌کند، نسلی از فوتبال پرتغال را ساخته است و می‌تواند آغازگر فصلی نو در زمینه جوانگرایی در فوتبال پیر ایران باشد. اما چیزی که بیشتر از بازی بد و نتایج ناامید کننده تیم ملی به نظر می‌رسد میانگین سنی بالا تیم است، جایی که از یازده نفر ابتدایی ایران در بازی با لبنان به جز انصاری فرد 22 ساله و آقای گل فصل قبل لیگ (که ابتدا به تیم دعوت نشده بود) باقی بازیکنان یا بالاتر از 30 سال سن دارند یا در شرف رسیدن به آن هستند، یعنی سنی که در آن تمامی هواداران فوتبال حتی در ایران، بازیکنان باشگاهی مورد علاقه خود در اروپا را پیر قلمداد می‌کنند. این ماجرا زمانی جالب تر می‌شود که امسال بسیاری از بازیکنان جوان از جهانبخش گرفته تا شیری و حقیقی و ... در تیم هایشان درخشیده و تک ستاره تیمشان اند.
    فوتبال ایران هیچوقت فوتبال جوانگرایی نبود اما اگر وضعیت فعلی تیم ملی را با زمان قطبی مقایسه کنیم می‌بینیم او در انتخاب بازیکن به مراتب بهتر از کیروش عمل کرده است. استفاده از بازیکنان جوان و فرصت دادن به آن ها شاید مثبت ترین نکته حضور قطبی در تیم ملی بود. دعوت کریم انصاری فرد به تیم و تبدیل شدن او به یکی از بازیکنان اصلی تیم در جام ملت ها در کنار استفاده از احسان حاج صفی شاید یکی از مهم ترین دستاورد ها او بود. نباید فراموش کنیم ایندو در آن زمان 20 سال بیشتر سن نداشتند اما حالا بازیکنان پخته و با تجربه ای هستند که در سن اوج خود به سر می‌برند و استفاده از آن ها به سود تیم ملی است. حتی آرش افشین که در تیم قطبی مطرح شد و این روزها به شرایط آرمانی بازگشته جایی در لیست ندارد!
    حال این سوال مطرح می‌شود که چند درصد بازیکنان حاضر در بازی با لبنان از نظر شرایط سنی در وضعیتی هستند که بتوانند دو سال بعد در جام جهانی حاضر شوند؟!!
    کی روش حتی روی اسم رضا حقیقی بازیکنی که خودش او را به تیم ملی دعوت کرد و حالا تبدیل به یکی از ستارگان لیگ شده خط کشید! آیا حقیقی در حال حاضر واقعا کارایی کمتر از محمد نوری در تیم دارد؟!
    اگر نگاهی به لیگ امسال بیندازیم متوجه می‌شویم تیم هایی که از بازیکنان جوان در ترکیبشان استفاده کرده اند نتیجه خوبی گرفته اند.
    در اینجا نگاهی میندازیم به بازیکنانی که توانایی و شرایط حضور در تیم ملی را دارند:

نام:بختیار رحمانی

کاپیتان جوان ولی با تجربه فولاد سابقه بازی در تیم ها ملی نوجوانان، جوانان و امید ایران را دارد ولی هنوز برای تیم ملی بزرگسالان بازی نکرده است. او می‌تواند یکی از اصلی ترین گزینه ها برای حضور حتی ثابت در ترکیب تیم باشد. توانایی بازی سازی بالا، کاشته ها فوق العاده خوب، ارسال ها مناسب و توانایی رهبری، او را با سایرین متمایز می‌کند.

نام:پیام صادقیان
    کاپیتان سابق تیم ملی نوجوانان و جوانان که در رقابت ها نوجوانان جهان در تیم علی دوستی مهر حضور داشت و ستاره آن تیم بود. او در آن رقابت ها گلزنی هم کرد و یکی از ارکان اصلی صعود ایران به مرحله بعد بازی ها بود. این دومین فصل است که به عنوان یک بازیکن تیم اصلی از او استفاده می‌شود. سرعت مناسب، حرکت از عمق و کناره ها و مهم تر از همه پاس ها بسیار خوب او از ویژگی ها این بازیکن جوان است. به جرأت می‌توان او را در آینده نزدیک آقای پاس گل ایران نامید.

نام:یعقوب کریمی
    او این فصل فوق العاده بوده! در این شکی نیست. شاید کیروش علت دعوت نشدنش را به مصدومیتش در آخرین بازی لیگ ربط دهد اما بعید بود حتی اگر کریمی آسیب نمی‌دید توسط کیروش به تیم ملی دعوت شود. بازیکن سابق استقلال با توجه به تقریبا وجود نداشتن چیزی به نام قرارداد قرضی در فوتبال ایران به راحتی از این تیم جدا شد و حالا ستاره نفت تهران است او این فصل 6 گل زده است. توانایی حرکت از گوشه ها و ارسال به روی دروازه و شوت ها دقیق از ویژگی ها اوست.

نام:میلاد غریبی
    او هم عضوی از تیم دوستی مهر در جام جهانی نوجوانان بود و در آن رقابت ها موفق به گلزنی شد. خوشحالی بعد از گل او مقابل هلند که حکم صعود ایران به مرحله بعد را امضا کرد مدت ها در یاد علاقه مندان به فوتبال بود. بازیکنی چپ پا که می‌تواند در راست یا چپ بازی و با ارسال ها و پاس ها خود بازیکن مقابل خود را نابود کند. غریبی این فصل 2 گل هم زده است.

نام:مجتبی شیری
    همه اسم او را با شیری بازیکن سابق پرسپولیس اشتباه می‌گیرند اما او حالا در آستانه تبدیل شدن به بازیکنی بسیار بهتری از آن شیری است. او این فصل 4 گل زده که یکی از یکی زیبا تر بوده است. بسیار سرعتی و چارچوب شناس است و می‌تواند در نقش مهاجم کناری یا مکمل به تیم ملی کمک کند.

نام:حامد لک
    لک نخستین بار بعد بازی در ترکیب تیم امید مقابل عراق شناخته شد، هرچند که در بازی رفت مزدک میرزایی هم او را نمی‌شناخت! او حالا تبدیل به یکی از معدود ستارگان صبا شده است. دروازه بانی شوت گیر و تک به تک گیر است اما مانند رحمتی روی ارسال ها مشکل دارد و اندکی کم تجربه عمل می‌کند اما می‌توانند گزینه مناسبی باری دروازه بان دوم یا سوم تیم ملی باشد.

نام:علیرضا جهانبخش
    کاپیتان تیم ملی جوانان حالا ستاره تیم داماش است و با زدن 2 گل و دادن چندین پاس گل نقش مهمی در ترکیب این فصل تیمش دارد. اگر یک بازیکن باشد که با سرمایه گذاری روی او بتوان بازیکنی آینده داری برای تیم ملی ساخت، او جهانبخش است.

البته این بازیکنان تنها تعداد محدودی از بازیکنان با استعداد لیگ هستند ولی می‌توان از آن ها به عنوان اصلی ترین گزینه ها حضور در تیم ملی یاد کرد. باید دید آیا کیروش تغییری در رویکرد خود در استفاده از نام ها ایجاد می‌کند یا خیر؟ اگر این تغییر ایجاد نشود حتی اگر به جام جهانی صعود کنیم نباید امیدی به موفقیت در آن رقابت ها داشته باشیم.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2012/09/26/3403959/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D 9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B4%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%DB%8C

7. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نظرخواهي روز: آيا كريمي هم مثل مجيدي خداحافظي مي‌كند؟

سايت گل- بدون شك خداحافظي فرهاد مجيدي مهم‌ترين خبر امروز فوتبال ماست. مهاجم شماره 7 استقلال و يكي از بهترين بازيكنان تاريخ اين باشگاه بعد از موانعي كه بر سر راه بازگشت او به اين تيم به وجود آمد بالاخره امروز تصميم نهايي خودش را گرفت و از فوتبال خداحافظي كرد.

بدون شك تصميم امير قلعه‌نويي در ابتداي فصل و عدم تمايل او به بازگشت مجيدي نقش زيادي را در تصميم اين بازيكن ايفا كرده است. نكته قابل توجه اين جاست كه اين روزها علي كريمي هم در باشگاه پرسپوليس با برخوردهايي مشابه روبه‌رو شده و بعضي‌ها در حال نشان دادن درب خروجي فوتبال به اين بازيكن محبوب سرخپوشان هستند.

به نظر شما ممكن است در روزهاي آتي علي كريمي هم بسان فرهاد مجيدي تصميم به خداحافظي از فوتبال بگيرد؟ آيا كفش‌هاي كريمي هم در كنار كفش‌هاي مجيدي و تقريبا همزمان با او، براي هميشه آويزان خواهد شد؟

جلسه کریمی و کی روش؛شماره هشت در تیم ملی هست!

سايت گل- با وجود اين‌كه علي كريمي فعلا از تيم پرسپوليس كنار گذاشته شده، اما به نظر مي‌رسد او تحت هر شرايطي در اردوي آينده تيم ملي و بازي مقابل كره جنوبي حضور خواهد داشت. اين موضوع را مي‌توان از صحبت‌هاي كارلوس كي‌روش به روشني در يافت.

سرمربي پرتغالي تيم‌ملي صبح ديروز (جمعه) در برنامه «ورزش و مردم» حاضر شد و از قضا آخرين سوالي كه از او پرسيده شد در مورد وضعيت علي كريمي بود. كي‌روش پاسخ به اين سوال را از وضعيت تيم‌هاي ملي ايران در راه جام‌هاي جهاني 2006 و 2010 آغاز كرد و گفت: تيمي كه براي صعود به جام جهاني 2006 تلاش مي‌كرد حداقل 6 بازيكن بين‌المللي داشت كه در اروپا بازي مي‌كردند و بنابراين به جام جهاني صعود كرد اما تيم 4 سال بعد بازيكنان بين‌المللي زيادي نداشت و از صعود باز ماند.

البته كي‌روش بعد از بازگو كردن اين مقدمه فرصت نتيجه‌گيري پيدا نكرد و به پايان رسيدن وقت برنامه مانع از اين شد كه او اين بحث را به وضعيت علي كريمي ربط بدهد. ولي مي‌توان حدس زد كه قصد او از اين صحبت‌ها اشاره به اهميت بالاي حضور كريمي در تيمش بوده است. سرمربي پرتغالي بارها ثابت كرده اعتبار زيادي براي بازيكنان باتجربه تيمش قائل است و هرگز قيد حضور بازيكناني نظير كريمي، نكونام و جباري را حتي در زمان غيبت در باشگاه‌شان نزده است.

از علاقه و اهميتي كه سرمربي پرتغالي براي باتجربه‌هاي تيمش قائل است، و از تمرينات اختصاصي علي كريمي كه بي‌وقفه ادامه دارند، به راحتي مي‌توان نتيجه گرفت كه جادوگر در مقابل كره جنوبي بازي خواهد كرد. شما غير از اين حدس مي‌زنيد؟

به نظر من کریمی در کمترین میزان آمادگی هم میتونه به تیم ملی در راه جام جهانی کمک کنه مخصوصا حالا که از ترکیب پرسپولیس کنار گذاشته شده شاید با انگیزه و تعصب بیشتری برای تیم ملی بازی کنه اینکه اخلاق و رفتار کریمی تو این چند سال خیلی بد شده اینکه تو چند مقطع سر مسائل و مشکلات شخصی با سرمربی های تیم ملی و باشگاهی به ضرر تیم تصمیم گرفت و اینکه دیگه اون بازیکن شاداب و جوان که 90 دقیقه راحت بازیکنه نیست و ... شکی نداریم!ولی فعلا در این برهه حساس! هنوزم میتونه به ما کمک کنه مشکل اصلی اینه که چرا فوتبال ایران نتونسته جایگزینی حتی نزدیک به علی کریمی و علی دایی و ... پرورش بده که امروز بعد از گذشت سالها و افت این بازیکنها هنوزم امیدمون به اونها باشه؟! تیم نوجوانان ما به احتمال زیاد سهمیه جام جهانی رو میگیره و شانس قهرمانی ملتهای آسیاست چه اتفاقی رخ میده که همین بازیکنها وقتی بزرگتر میشن و وارد لیگ و تیم ملی میشن افت می کنن یا روند پیشرفترشون ادامه نداره و دیگه مقابل رقبای آسیایی برتر نیستند؟!

اینم اضافه کنم که بالاخره این نسل همگی خداحافظی کرندند و خواهند کرد مجیدی مهدوی کیا هاشمیان کریمی و ... باید روی سازندگی خیلی بیشتر کار کنیم!

9. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ملی پوشان فوتبال بیانیه دادند/ متاسفیم که به لبنان باختیم/ سوء تفاهم بود؛ از ما حمایت کنید/ قرارمان صعود به جام جهانی

فوتبال ملی - ملی پوشان فوتبال به خاطر شکست در بازی با لبنان از مردم ایران عذر خواهی کردند.

به گزارش خبرآنلاین؛ملی پوشان فوتبال ایران با انتشار بیانیه ای ضمن ابراز تاسف از شکست در مقابل تیم ملی لبنان در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014، خواستار حمایت همه جانبه برای دو دیدار حساس پیش رو برابر کره جنوبی و ازبکستان شدند.
    در این بیانیه که در سایت رسمی فدراسیون منتشر شده آمده است:
    "قرارمان باهم باشد برای صعود به جام جهانی و می خواهیم دعوتتان کنیم تا همه دوشادوش هم، جشن بزرگ ملی برپا کنیم.

ما ملی پوشان فوتبال ایران از نتیجه ناباورانه برابر تیم ملی لبنان در روز 21 شهریورماه بشدت غمگین و ناراحتیم. لازم به تاکید است که تمامی بازیکنان، کادر فنی و همه عوامل تیم ملی برای پیروزی در این مسابقه، حداکثر تلاش خود را نمودند و به زعم اغلب آنهایی که بازی را بطور کامل دیدند، حق تیم ملی ایران در این دیدار، باخت نبود و باید با کسب هر سه امتیاز از میدان خارج می شد اما اتفاقات فوتبال در آن روز همه دست بدست هم داد تا آن نتیجه غیرمنتظره رقم بخورد که اکنون با گذشت نزدیک به سه هفته از آن تاریخ هنوز باور آن برای خود ما نیز دشوار است.
    اگرچه پیروز نشدیم اما کم فروشی نکردیم و به پیراهن ملی ارزشمندی که بر تن داشتیم کم توجه نبودیم. هیچگاه درقامت سرباز برای موفقیت در پیراهنی که اعتبارش را از یکایک شما هموطنان عزیزمان می گیرد، کم فروشی نکردیم و بی تعصب نبودیم.
    بهرحال ما بازیکنان تیم ملی از این نتیجه ابراز تاسف نموده و از هواداران فوتبال که در همه حال یار و یاور تیم ملی کشورشان بوده و هستند، پوزش می طلبیم و امیدواریم بتوانیم در دیدارهای آینده آن را جبران کنیم.
    ضمنا سوء تفاهم هایی میان بازیکنان و رسانه ها پیش آمده بود که در جلسه ای مشترک و باحضور رییس و دبیرکل فدراسیون برطرف گردید واکنون همه با هم متحد هستیم براى صعود به جام جهانى.
    25 مهر ماه یک دیدار حساس و مهم با تیم ملی کره جنوبی و به دنبال آن 24 آبان با تیم ملی ازبکستان در پیش داریم که خوشبختانه هر دو این دیدارها در تهران برگزار خواهد شد. همه هواداران فوتبال می دانند که شش امتیاز این دو مسابقه تا چه اندازه برای تیم ایران و هموار شدن راه صعود به جام جهانی 2014 مهم و سرنوشت ساز است به طوری که رییس جمهوری نیز اخیرا اشاره کردند: "این روزها فوتبال ما در آستانه ورود به صحنه های مهم است و مسوولیت فدراسیون، مربیان و بازیکنان نیز سنگین است. همه باید کمک کنیم تا فضای فوتبال کشور آرام، با اطمینان، غیرت، اراده و همت باشد".
    ما ملی پوشان فوتبال بهمراه کادر فنی، فدراسیون فوتبال و تمامی دست اندرکاران عزم خود را جزم کرده ایم تا با قدرت در این دوره از مسابقات مهم حضور یابیم و با انجام دو بازی خوب و کسب نتیجه و امتیاز لازم، جبران مافات نموده و شرایط را برای صعود هموار سازیم. این هدف مااست اما همه می دانیم که رسیدن به این هدف جز با حمایت همه جانبه دولت محترم، هواداران واقعی فوتبال و تیم ملی، باشگاهها و مربیان گرامی، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال مقدور نخواهد بود. پس بیایید باردیگر همانند گذشته فرزندان ملی پوش خود را حمایت کنید تا ما نیز با پشتوانه این حمایت، با دلگرمی و انگیزه و تلاش دوچندان به مصاف این دو حریف برویم و وظیفه خود را درقبال کشور، مردم، رسانه ها و همه آنهایی که از صمیم قلب خواهان موفقیت تیم ملی هستند انجام دهیم و انشاالله با دست پر از میدان خارج شویم".

منبع :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------------------------------------------------------------------

خيلي دوست دارم حرفشونو باور كنم و البته باور هم ميكنم ولي همونطور كه قبلاً هم در پست هاي قبليم اشاره كردم متأسفانه وضعيف فوتبال ما الآن اونقدرها خوب نيست كه بشه بهش اميد زيادي بست و فكر كنيم تيم ملي با غيرت ميتونه برنده بازي بشه. عزيزان! خانه از پايبست ويران است و شما اگر اراده هم بكنيد نميتونيد مقابل كره جنوبي حتي در تهران به نتيجه تساوي دست پيدا كنيد.

در حاليكه عقل ميگه اين اتفاق نميفته اما از صميم قلب با احساس شديد آرزو ميكنم بتونيم كره را ببريم و تيم ملي دوباره به روزهاي اوجش برگرده و تنها با اين اميد به تماشاي اين بازي مينشينيم (البته اگر بازي پخش بشه!)

به اميد پيروزي دلچسب براي فوتبال ما

11. 5 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

12 سال از خداحافظی عقاب از تیم ملی گذشت!

سایت گل- 12 سال پیش در چنین روزی احمدرضا عابدزاده دروازه بان افسانه ای تیم ملی ایران از فوتبال ملی خداحافظی کرد. عابدزاده بعد از جام جهانی 1998 به تیم ملی دعوت نشد و یک سال نیز به دلیل مصدومیت و جراحی زانو از میادین دور بود. او در اواخر سال 78 به فوتبال بازگشت و بازی های درخشان او و فشار رسانه ها باعث شد تا جلال طالبی سرمربی وقت تیم ملی مجبور به دعوت او به تیم ملی شود. تیم ملی قبل از سفر به لبنان برای حضور در جام ملت های 2000 آسیا راهی قطر شد تا یک بازی دوستانه برگزار کند. طالبی در آن بازی احمدرضا عابدزاده را در ترکیب تیم ملی قرار نداد و در بازگشت تیم ملی از قطر، دروازه بان تکرار نشدنی تیم ملی اعلام کرد برای همیشه از فوتبال ملی خداحافظی می کند. جلال طالبی سرمربی تیم ملی برای کنار گذاشتن او دلیل عجیبی آورد و اینکه پاسپورت او مشکل داشته و ما نمی توانستیم او را به لبنان ببریم، اما خود عابدزاده جو نامناسب تیم ملی را دلیل خداحافظی اش اعلام کرد. با این وضعیت، آخرین بازی ملی او در همان جام جهانی 1998 و مقابل آلمان بود.
    http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2012/09/30/3415107/12-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%DB%8C-%D8%B9%D9%82%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA

گزارش ویژه : همه آن‌هایی که عابدزاده نشدند

سایت گل-در همین سال‌های نه چندان دور بود که سنگر تیم ملی با حضور عقاب آسیا از یک اعتبار و اطمینانی خاص برخوردار بود ، همان سال‌هائی که احمدرضا عابدزاده با درخشش‌های کم‌نظیر و شاید بی‌نظیر خود دروازه‌ی تیم ملی را حداقل در یک بازه‌ی زمانی قابل توجه بیمه ساخته بود. پس از آن بود که عابدزاده به الگوی نسل جوان آن روزها و امروز فوتبال ما تبدیل شد ، اما هیچ‌گاه عابدزاده‌ای دیگر خلق نشد.
    در این مقاله قصد خواهیم داشت مروری کوتاه بر سنگربان‌هائی داشته باشیم که حداقل در یک مقطع داعی جانشینی عابدزاده را داشتند ، اما هیچ‌گاه نتوانستند در حد و اندازه‌های عابدزاده ظاهر شوند.
    داوود فنایی

فنائی و عابدزاده در مقطعی در کنار یکدیگر گلر پرسپولیس بودند. فنائی بارها و بارها با نظر علی پروین جایگزین عابدزاده می‌شد ، اما به ناگاه از چشم علی پروین افتاد. با جدائی عقاب آسیا از پرسپولیس او سنگربان اول سرخ‌پوشان پایتخت شد ، اما بعد از حضور گاه و بی‌گاه در تیم ملی با حضور آری‌هان در پرسپولیس برای همیشه از این تیم کنار رفت ، در حالی که دوران ملی او قبل‌تر به اتمام رسیده بود.
    پرویز برومند

برومند در جام ملت‌های لبنان 2000 در ترکیب تیم ملی فیکس بود و بعد از باخت به کره‌ی جنوبی و حضور بلاژویچ در راس کادر فنی تیم ملی ایران دیگر به بازی گرفته نشد تا دوره‌ی ملی او به پایان برسد. فراموش نکنیم که برومند از جمله ستارگانی بود که پایانی تلخ را تجربه کرد و از دنیای حرفه‌ای کنار رفت.
    هادی طباطبایی

شیر کپنهاگ در دوره‌ی منصور پورحیدری بعد از بازی‌های آسیایی بانکوک گلر تیم ملی شد و در آستانه‌ی جام ملت‌های آسیا در لبنان مصدوم شد تا با حضور بلاژویچ دیگر حتی به تیم ملی هم دعوت نشود. فراموش نکنیم که درخشش خیره کننده‌ی او برابر دانمارک در یک بازی دوستانه و بسته نگه داشتن دروازه‌ی تیم ملی ، سبب شد تا یاد و خاطره‌ای به یادماندنی در ذهن اهالی فوتبال باقی بماند ، البته با در نظر گرفتن لقب شیر کپنهاگ.
    ابراهیم میرزاپور

میرازاپور دوران ملی خود را با حضور بلاژویچ در تهران آغاز کرد و 6 سال نیز دروازه‌بان فیکس تیم ملی بود. ابراهیم میرزاپور از جمله دروازه‌بانانی بود که با وجود سابقه‌ی ملی قابل توجه ، هیچ‌گاه به تیم‌های بزرگ پایتخت راه نیافت و به ناگاه از عرش به فرش رسید. او هم اکنون جائی در سطح اول فوتبال ما ندارد.
    البته نباید از این نکته غافل شویم که این دروازه‌بان با وجود انجام 75 بازی ملی ، هیچ‌گاه دروازه‌بان تراز اولی در فوتبال ایران نبود.
    وحید طالب‌لو

وحید طالب‌لو از جمله معدود دروازه‌بان‌هائی بود که در یک مقطع کوتاه (در سال‌های 84 تا 86) توانست در حد و اندازه‌های عابدزاده ظاهر شود ، اما با این وجود او هیچ‌گاه در سطح ملی روزگار خوبی را سپری نکرد و همواره در سایه‌ی سرد دروازه‌بان‌هائی همچون میرزاپور و رودباریان در پشت خط در جا زد.
    نیما نکیسا

نکیسا در جام ملت‌های آسیا توفیق اجباری نصیبش شد و به علت مصدومیت احمدرضا عابدزاده ، در ترکیب تیم ملی ایران حضور یافت و پس از دیدار برابر عمان که ایران با نتیجه‌ی 4-2 شکست را پذیرفت ، از ترکیب اصلی تیم ملی کنار گذاشته شد. نکیسا در مجموع 11 بازی ملی در کارنامه دارد و در جام جهانی 1998 نیز ذخیره‌ی احمدرضا عابدزاده بود.
    حسن رودباریان

رودباریان گرچه در جام ملت‌های آسیا 2004 و جام جهانی 2006 عضو تیم ملی فوتبال بود ، اما اولین حضور جدی خود به عنوان دروازه‌بان اول تیم ملی ایران را در جام ملت‌های آسیا در سال 2007 و با سرمربیگری امیر قلعه‌نوعی تجربه کرد و پس از آن نیز با یک سرعت قابل توجه از تراز اول فوتبال فاصله گرفت. او در مجموع 18 بار پیراهن تیم ملی را بر تن کرد.
    سید مهدی رحمتی

رحمتی از جمله دروازه‌بان‌های شایسته‌ی این سال‌های فوتبال ما بوده است که با درخشش‌های پرشمار خود در درون دروازه‌ی تیم ملی بارها منجی تیم ملی بوده است و ستاره‌ی بی‌چون و چرای تیم ملی بوده است. رحمتی در بازی‌های مقدماتی جام جهانی 2010 درخشش و حضور مستمر خود به عنوان سنگربان اول تیم ملی را با نظر علی دائی آغاز کرد و همچنان نیز این روند را حفظ کرده است. رحمتی گرچه نقاط ضعف بسیاری را در مقایسه با اسطوره‌هائی همچون مرحوم حجازی و عابدزاده دارد ، اما در این سال‌ها بی‌رقیب بوده و یک ثبات قابل توجه را در درون دروازه داشته است.
    در آخر باید گفت در این‌ سال‌ها هیچ دروازه‌بانی حتی رحمتی ، نتوانسته خلا عابدزاده را جبران کند و در حد و اندازه‌های او ظاهر گردد.
    http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2012/10/01/3415603/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%B9%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF

پ.ن

طالبلو به حقش نرسید....جام جهانی 2006 حقش بود جای میرزاپورو بگیره.....من هیچوقت میرزاپورو قبول نداشتم.....حق میرزاپور حتی نیمکت تیم ملی هم نبود....چند وقت پیش یه مصاحبه ازش خوندم گفته بود نمیدونم چرا به هر تیمی میرم سقوط میکنه ابرام اقا فکر کنم دلیل سقوط اون تیمها خودتی

طالبلو اون زمان به راحتی گل نمیخورد.وقتی توپ طرف دروازه استقلال میومد یه جورایی خوشحال میشدم چون میخواستم سیو وحیدو ببینم چه تک به تک گیری بود.....
    امیدوارم به روزهای اوجش برگرده.....وحید رو اوج باشه یه سرو گردن از رحمتی بالاتره.....چیزیو که در استقلال دیدیم و رحمتی از استقلال رفت
    سید باید به خوبی روی خروجاش کار کنه............

13. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ايران 5- استراليا 1/ نوجوان‌ها ‌جهاني شدند

چرا فوتبال ما علی رغم استعدادهای قابل قبول در رده های پایه، در رده بزرگسالان نه تنها حرفی برای گفتن در سطح جهانی ندارد، بلکه فاصله اش با رقبای آسیایی هر سال بیشتر و بیشتر می شود؟

سایت گل- در فوتبالی که هر روز دلایل بیشتری برای ناامید شدن از آن پیدا می کنیم، پیروزی های تیم ملی نوجوانان فرصتی برای آشتی دوباره است. چهار سال بعد از قهرمانی در آسیا، شاگردان علی دوستی امروز بار دیگر دست به کار بزرگی زدند و با رقم زدن یک نتیجه تاریخی مقابل استرالیا، راهی جام جهانی شدند.
    کسب این موفقیت کمتر از یک ماه بعد از شکست ناامید کننده مقابل لبنان در مقدماتی جام جهانی، بیش از همه این سوال را در ذهن ایجاد می کند که چرا فوتبال ما علی رغم استعدادهای قابل قبول در رده های سنی پایه، در رده بزرگسالان و امید نه تنها حرفی برای گفتن در سطح جهانی ندارد، بلکه فاصله اش با رقبای آسیایی هر سال بیشتر و بیشتر می شود.
    شاید پاسخ بسیاری در این روزها، همان جمله کلیشه ای همیشگی باشد؛ "بی غیرت شدن" بازیکنان و خراب شدن آنها به خاطر دریافت حقوق های میلیاردی؛ اما شاید بتوان دلایل دیگری نیز برای این رشد نامتوازن پیدا کرد:

1- بی راه نیست اگر نتایج تیم های نوجوانان و جوانان را با موفقیت دانش آموزان ایران در المپیادهای علمی مقایسه کنیم. هر سال دانش آموزان ایرانی راهی المپیادهای مختلف می شوند و با انبوهی از مدال های طلا و نقره به کشور برمی گردند اما وضعیت تولید علم "واقعی" در ایران تعریف چندانی ندارد. مسئولان تنها با استناد به مقاله های منتشر شده در مجلات خارجی، از چند برابر بودن سرعت تولید علم در ایران سخن می گویند در حالی که خروجی این مقالات در عرصه های مختلف به سمت صفر میل می کند. باید اعتراف کرد بیشتر مدال های ما در المپیادهای جهانی حاصل یک دوپینگ علمی است. دانش آموزان ایرانی که در این المپیادهای شرکت می کنند، برای چند ماه به طور اختصاصی برای این رقابت ها آماده می شوند و در واقع، نمی توان آنها را برآیند سیستم آموزشی مدارس ایران دانست. در حالی که رقبای آنها (از کشورهای اروپایی و آمریکایی) مستقیما از کلاس درس مدرسه شان پای به رقابت ها می گذارند. در مورد فوتبالیست های نوجوان و جوان ایرانی هم همین شرایط حکم فرماست. فوتبال نوجوانان ما تنها به یک تیم که در نهایت 25-24 بازیکن را شامل می شود، خلاصه می شود در حالی که تیم های رقیب (مثلا همین استرالیا) می توانند از مدارس فوتبال مختلف، چندین و چند تیم هم سطح بسازند؛ بازیکنانی که با هم رشد کرده و یک نسل فوتبالی قدرتمند را در رده های بالاتر شکل می دهند. در حالی که بازیکن سازی فوتبال ما به همان یک تیم خلاصه می شود.

2- ما مراقب ستاره های مان نیستیم. کافی است به فهرست تیم های نوجوانان و جوانان مان در سال های گذشته نگاه کنیم، تا متوجه شویم خیلی از ملی پوشان رده های مختلف ما در سال های بعد، در بهترین حالت به بازیکنانی معمولی در لیگ ایران تبدیل شدند. مثلا از تیم سال 1374، تیمی که جواد نکونام و مهدی امیرآبادی را در اختیار داشت، تقریبا هیچ بازیکن دیگری به پیراهن تیم ملی بزرگسالان نرسید. حتی بهرام اسماعیلی که چند سال بعد بازوبند کاپیتانی تیم جوانان را به بازو بست، تنها مدت کوتاه در پاس و فجر سپاسی درخشید و خیلی زود محو شد. سبو شهبازیان، رامین محرم نژاد و رضا نیک نظر به مدافعانی کاملا معمولی تبدیل شدند و کسی نام بازیکنانی مانند شاهین شمس پور، محسن ترکمان و سوادا میرزاخانیان را به یاد ندارد. امیر فلاحی، سعید لطفی، مصطفی صالحی نژاد، منصور جمالیان، علیرضا دغاغله و محمد عاشوری که روزی ستاره های تیم جوانان بودند، هیچگاه به مهره ای قابل اتکا در تیم ملی بزرگسالان تبدیل نشدند و این فهرست می تواند با نام بازیکنانی که در یک دهه اخیر در تیم های نوجوانان و جوانان بازی کردند، بسیار طولانی تر شود. اگر همین شرایط بر فوتبال ما حاکم باشد، این سرنوشت در انتظار ستاره هایی که این روزها به خاطر موفقیت شان احساس غرور می کنیم، هم خواهد بود. بی برنامگی، عدم حمایت از استعدادها، حضور دلالان ، مدیران یک شبه و .... نفس ستاره های ما را می گیرد. داشتن استعدادهای جوان شرط لازم برای موفقیت است اما بی تردید برای فتح قله ها، این به تنهایی کافی نیست.

1-در مورد بیانه تیم ملی اینکه بدون دلیل کافی و صرفا برای انتقادها(حتی بعضا مغرضانه) برای دستمزدهای آنچنانی در مقابل کیفیت پایین بازیکنان ایرانی یک طرفه ارتباط رو با رسانه و طبعا مردم قطع کردند و بعد از نتایج عجیب حاضر به مصاحبه و پاسخ گویی نشدند و حالا نظرشون برگشته و نیاز به حمایت و ... دارن یکم بیش از حد ...!!در هر صورت رسانه ملی و مردم در عین شرایط نگران کننده و جو نامناسب چاره ای جز حمایت و امیدواری ندارن امیدوارم که کره رو در تهران ببریم و بی اما و اگر و راحت به چام جهانی صعود کنیم!کره هم تو این بازی چند تا از بازیکنها با تجربش رو کنار گذاشته و با یه ترکیب جوانتر به ایران میاد تعدادی از بازیکنهای جوان کره تجربه بازی در چنین جوی رو ندارند ...

2-تبریک میگم صعود نوجوانان رو به جام جهانی و امیدوارم قهرمان هم بشن! نویسنده گل مواردی از مشکلات ساختاری فوتبال ایران رو مطرح میکنه چیزی که همین چند صفحه پیش بحثش رو داشتیم که چرا با این استعدادها و بعضا قهرمانی های پراکنده وقتی وارد جریان خراب لیگ میشن و هزار مساله دیگه نمیتونن در سطح ملی موفق باشن و روند رشدشون متوقف میشه!این ها همون جوانان با انگیزه و پر انرژی هستند!

15. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دموکراسی به این فوتبال نمی آید/انتخابات را تعطیل کنید!

سایت گل-آنچه در برنامه 90 نشان داده شد گوشه هایی ازمبارزه ورزش ما با دموکراسی است. جنگ برسر آنچه باید باشد اما نمی دانیم برای رسیدن به این«باید» چه راهی را لازم است بپیماییم. باب شدن انتخابات به جای انتصابات می توانست ورزش ما- در اینجا بخوانید فوتبال ما- را به سمت یک بستر مناسب جهت پرورش شایسته ها ببرد اما آیا برد؟به همین دو دوره اخیر انتخابات فدراسیون فوتبال نگاه کنید. جنگ های فرسایشی را از نظر بگذرانید. تقابل بین کمیته انتقالی و سازمان تربیت بدنی. به این که حق با کدام دسته و گروه بود کاری نداریم اما آنچه برجای ماند چه بود؟ سپردن کار به دست رییسی که خودش هم اعتراف می کند لیوان را در دست ندارد! این نزاع یک بار در قالب جنگی برای سپرسازی راه علی آبادی در مدخل ورودی فوتبال شکل می گیرد و فردا روزی همان بازی را با نقش آفرینی «قریب» روی پرده می بریم.به اینکه چه کسی رییس می شود کاری نداریم و به اویی چسبیده ایم که «نباید» رییس شود!
    هیچ فرقی ندارد و همه آدم های کره خاکی را می توانید جای این دونفر قرار دهید.مهم صورت مسئله است که نباید پاک شود. یک گروه داعیه استقلال طلبی فوتبال را دارد ودیگری می خواهد بگوید چون دولت همه هزینه های فوتبال را می دهد باید در آن نقش مستقیم داشته باشد. محصول آمیزش این دو نظریه همان است که بارها دیده ایم. کوه موش می زاید!
    ما و عادل و همه بیننده های تلویزیونی می توانیم خود را در لباس هر دو گروهی که دوشنبه شب فیلمشان اکران شد قرار دهیم. مدیری که داعیه دفاع از ارزش ها را دارد و تیمش را مهد پرورش جوانمردهای فوتبال ایران و دنیا می داند به خود اجازه می دهد دو رای در صندوق بیاندازد!

نایب رییس فدراسیون، با آرایی که وجاهت قانونی ندارد بر کرسی می نشیند
    .دبیر هیئت نمی خواهد اشتباهاتش را بپذیرد و همه این اتفاقاتی که دیدیم و صد البته لابد خیلی از موارد پنهان آن را هم ندیدیم را از یاد نبرید،اما این فقط یک زاویه برای دیدن مسائل است.از آنها که دلیل این همه تخلف را جویا شوی می گویند« نمی خواهیم فوتبال دست غیر فوتبالی ها بیافتد» حق هم دارند کما اینکه گروه مقابل هم محق است!
    در کنار همین «بد من» های قصه هم که بنشینی روایات تازه ای از مواردی دارند که شنیدنی است.اداره ورزش فارس مدتهاست تلاش دارد کاندیدای خودش را در هیئت فوتبال بگمارد و به همین دلیل به خود اجازه می دهد به روسای هیئت های شهرستان ها و اعضای مجمع زنگ بزند و از آنها بخواهد این مجمع را تحریم کنند!نماینده ای را مقابل درب سالن رای می گمارد تا مانع از ورود اعضای مجمع شوند. به حضور کانیدایی که ساکن فارس نیست و براساس قانون نمی تواند نامزد شود اصرار می ورزد.حراست آن اداره، کاندیدایی را رد صلاحیت می کند اما گناهش را گردن هیئت فوتبال می اندازند.
    این فضایی است که گروه مقابل را وا می دارد تا برای رسیدن به هدف ، وسیله را توجیه کنند.ما یاد نگرفته ایم در فضای انتخابات باید چگونه عمل نماییم و به همین دلیل است که از روز پیدایش انتخابات در فوتبال، همیشه از این اتفاقات دیده و خواهیم دید.اتفاقات قبل از برگزاری انتخابات هیئت فوتبال تهران را فراموش کرده ایم؟ همه جا پر است از این مشکلات چون نمی توانیم معنای واقعی انتخابات را دریابیم و در فضای پر تنش و پر از هیاهو وتقابل و جنگ های پیدا و پنهان، قرار نیست فرشته ای متولد شود که عاری از دروغ و ریا و دو رنگی باشد.
    قانون انتخابات فوتبال هم مثل همه مسائل دیگرمان ، خاک حاصلخیزی را فراهم آورده تا در آن بذر دورویی و دروغ بکاریم. تخم تسویه حساب های شخصی، بی آنکه یکی از دو گروه «رل» مادر واقعی را بازی کند و از دو تکه شدن بچه بهراسد! این هم مثل قانون سقف قرارداد که ریشه دروغ گویی شد ، یا قاعده منشور اخلاقی که بر پایه آن به خود حق دادیم زندگی شخصی افراد را شخم بزنیم.درد ما این قوانین نیست، مشکل را باید در درون خودمان جستجو کنیم.
    برای انتخابات این فوتبال می توان دیسی از خرما سفارش داد و فاتحه ای که روحش را شاد کند. انتخابات اگر تعطیل شود بهتر نیست؟ رییس فدراسیون و مدیرکل ورزش و جوانان در فضایی دوستانه روی یک گزینه به توافق برسند. هرجا توافقی صورت نگرفت دست به « سکه» ببرند. شیر یا خط را برای همین موقع ها گذاشته اند تا دیگر کسی خود را «شیر» فرض نکند و برای طرف مقابل« خط» و نشان نکشد!

انتخابات هیئت فوتبال استان فارس ظهر شنبه برگزار شد که پیش از برگزاری با حاشیه های فراوانی همراه بود. از روز چهارشنبه زمان انتخابات هیئت رئیسه فوتبال فارس صبح پنج شنبه اعلام شده بود ولی برخی از افراد اقدام به پخش شایعاتی در خصوص لغو این انتخابات کردند به گونه ای که حتی برخی از خبرنگاران نیز تا ساعاتی قبل از برگزاری مجمع از انجام انتخابات بی خبر بودند.

در این جلسه برخی کاندیداها عدم اجازه لازم برای حضور در این انتخابات را مطرح کردند و کار به درگیری لفظی کاندیداها با کفاشیان هم کشیده شد.

کمانه مدیرکل ورزش و جوانان فارس بررسی درست و نداشتن زمان لازم برای حضور افراد دیگر را بهانه کرد تا کفاشیان را راضی کند که این انتخابات باید به زمان دیگری موکول شود اما زمانی‌ که درخواست او از جانب رئیس فدراسیون رد شد سالن برگزاری انتخابات را ترک کرد.

کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال که به گونه ای از قبل با جو حاکم بر این سالن آشنا بود اعلام کرد که برای برگزاری انتخابات آمده و اگر اعضا زمان را مناسب برگزاری این انتخابات نمی دانند باید با رای گیری اعلام کنند و در نهایت با برگزاری انتخابات هادی آیت الهی از 39 رای ممکن 35 را به خود اختصاص داد و به عنوان رئیس هیئت فوتبال استان فارس انتخاب شد.در برنامه دوشنبه شب نود اما زوایایی پنهان از این انتخابات نمایان شد. در صحنه های پخش شده مشخص شد که جعفری مدیرعامل فجرسپاسی دو بار رای داده است و جالب اینکه با وجود پخش تصاویر مستند، وی ابتدا قاطعانه دو بار رای دادن را رد کرد و کمی بعد گفت: "بعید می دانم دو بار رای داده باشم!"ترابی نماینده آموزش و پرورش در مجمع هیات شیراز روی خط برنامه 90 رفت و تاکید کرد :« من در مجمع رای ندادم و نمی دانم این رایی که در سالن افتاده چه بوده است؟» دقایقی بعد زکی پور ، دبیر هیات فوتبال شیراز درباره این اتفاقات گفت:« ما به رغم فشاری که برای تعلیق شده بود ، 39 نفر را در مجمع داشتیم. ما جای آقای ترابی رای سفید در صندوق انداختیم. این رای ممسنی هم توسط دبیر هیات به صندوق انداخته شده است. »
    لحظاتی بعد خسروی ، رئیس هیات فوتبال ممسنی هم روی خط آمد و گفت:«من به هیچ وجه به دبیرم اجازه ندادم که جای من برود رای بدهد . به او نامه ای هم ندادم . من از هیچ کس ترسی ندارم هیچ کس به من نگفت بیا یا نیا . من خودم احساس کردم که اتفاقات خوشایندی نمی افتد. برای همین شرکت نکردم ، هیچ کس حق نداشت از طرف من برود رای بدهد.»
    بدین ترتیب مشخص شد به اسم وی و بدون اطلاعش رای انداخته شده است. همچنین باشگاه آبفای خرامه نیز در این رای گیری نماینده داشتند در حالی که مسئولان‌شان از این اتفاق بی خبر بوده و تاکید کردند نماینده ای به انتخابات نفرستاده اند!

یکی از اون انتخابات نمایشی هایی بود که با کمک رسانه گندش حسابی دراومد! آخرین صحبت کارشناس حقوقی گویا این بود که حداقل 3 ایراد اساسی به انتخابات وارده که وجاهت قانونیش رو رد می کنه و باطل محسوب میشه!:

1-آقای آیت اللهی نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال با داشتن پست در ارکان قضایی فدراسیون(-کمیته اخلاق!-نه جان من کس دیگه ای نبود برای کمیته اخلاق؟!مثلا کسی که با تقلب و زد و بند نمیخواست رئیس هیئت استان هم بشه!) دیگه نمیتونه رئیس هیئت استان هم بشه {ماده 61 اساسنامه}

2-فراخوان باید به صورت دعوتنامه کتبی و نه مصاحبه باشه و حداقل 45 روز بگذره و بعد انتخابات انجام بشه!که اینجا مصاحبه بود و 38 روز که کفاشیان گفته بود ایرادی نداره ها ها ها !

3-روند برگزاری انتخابات که محکمترین ایراد رای انداختن از طرف کسی که در جلسه انتخابات حضور نداشته (نماینده آموزش پرورش) چه سفید چه باطل مهم نیست مهم نفس رای انداختن از طرف کس دیگه ای هست!!حالا اینکه نماینده ممسنی بدون تایید رئیس و بدون معرفی نامه بود و رای داد و اینکه امضا تاییدیه بعد از انجام انتخابات صورت گرفت نه قبلش!و ... بماند

خب البته همونطور که کفاشیان گفته انتخابات کاملا!قانونی بوده و مشکلی نمیبینیم! دیگه هرچی باشه خودشم با همین مدل انتخابات روی کار اومده رطب خورده منع رطب کی کند!

17. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

درباره مطلبي كه درباره دروازه بان ها گفته شد شديداً موافق هستم. نويسنده حرف دل منو زد. انگار زخم كهنه ام باز شد!

هنوز هم نميتونم دليل بازي ندادن به طالب لو در جام جهاني را درك كنم. ميرزاپور اصلاً حقش حضور در تركيب يك تيم ليگ برتري هم نبود چه برسه به تيم ملي و سرانجام هم به اون چيزي كه حقش بود رسيد.
    هنوز يادم نميره چطور اون گل مسخره (گل دوم مكزيك به ايران در جام جهاني 2006) را به خاطر حماقت هاي اين دروازه بان دريافت كرديم و شيرازه تيم ما از هم پاشيد. شخصي كه اين همه سال به لطف يكدندگي بلاژويچ و برانكو دروازه بان اول تيم ملي بود، هنوز ياد نگرفته بود چطور بازي را با پا شروع كنه و نمونه اش هم در بازي ايران با عراق در بغداد در سال 2001 در مقدماتي جام جهاني 2002 بود كه شروع ناقص ميرزاپور توپو به عراقي ها داد و عماد رضا در نهايت موفق به زدن گل برتري عراقي ها شد هرچند كه در ادامه، تيم ملي با 2 گل از عراق پيش افتاد و بازي رو برد و دقيقاً از همين مسأله ميترسيديم كه نكنه از اين گاف هاي سنگين در بازي هاي مهم تر بده كه متأسفانه داد. و جالبش اينجاست كه اين آدم اين اشتباه را 5 سال بعد در جام جهاني تكرار كرد البته باز هم خرابكاري كرده بود ولي به گل منجر نشده بود كه اين نشون ميده اين آدم اصلاً يادگيري تو كارش نبود و اصرار داشت خطاهاشو تكرار كنه و از همه بدتر هم شخصيت بسيار ضعيفي داشت كه در حد دروازه بان يك تيم محلي هم نبود. يادمه در مقابل انتقادات با وجود اينكه مثل روز روشن بود كه انتقادات درستي هم هستن جبهه ميگرفت و ميگفت اين اتفاقات طبيعيه. اكثر قريب به اتفاق پنالتي ها رو هم اشتباه تشخيص ميداد.

طالب لو واقعاً در اون زمان حقش خورده شد. البته به نظرم با گذاشتن ميرزاپور در درون دروازه، در اصل حق تيم ملي خورده شد و نتونست به چيزي كه اون موقع استحقاقشو داشت برسه و اون ناكامي هنوز هم ادامه داره. جالبه وقتي پاي صحبت قديمي هاي فوتبال مينشستيم ميگفتن بعد از ميرزاپور، حسن رودباريان دروازه بان مطمئنيه و طالب لو چون جوانه نميتونيم در جام جهاني بهش ميدان بديم چون ممكنه جو بگيردش و خرابكاري كنه (قابل توجه كساني كه الآن به كي روش گيردادن كه چرا از جوانهاي ليگ برتر در تركيب تيم ملي استفاده نميكنه!). حالا ديديم كه چه كسي خرابكاري كرد. آيا بهتر نبود اون موقع به طالب لو ميدان ميدادن؟ خداوكيلي ميشد با دروازه باني اون حتي به پيروزي مقابل مكزيك اميدوار بود ولي برانكوي ... معلوم نيست اصلاً دنبال چي بود و دقيقاً از چيزي ضربه خورديم كه پيش بيني ميكرديم. خدا باعث و بانيشو بگم چيكار كنه.

19. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •