ستاره شیلیایی به اهمیت دوران حضورش در اودینزه اشاره کرده است
سایت گل- الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که دوران حضورش در اودینزه برای رشد و پیشرفتش به عنوان یک بازیکن بسیار حیاتی بود و البته برای او یادآور این بود که هنوز درسهای زیادی برای یادگیری دارد
این ستاره شیلیایی درصحبتهایی اعلام کرد که زمانی که به اودینزه پیوست خود را بازیکن کاملی می دید ولی در ایتالیا رشد و پیشرفت کرد و این تجربه درکارنامه ورزشی اش به شدت به کمک او آمد.
الکسیس در مستندی به نام الکسیس: تاریخ شگفتی اعلام کرد:« من در طول دوران حضورم در اودینزه به بلوغ زیادی رسیدم. زمانی که به این تیم پیوستم فکر می کردم که همه چیز را می دانم ولی اصلا این طور نبود.»
این ستاره 22 ساله به دوران انتقال قرضی اش به ریورپلاته در فصل 8-2007 اشاره کرد و اعلام کرد که انتقاداتی که در دوران حضورش در این تیم آرژانتینی به عملکرد او وارد شد، باعث شد تا او بازیکن قوی تری شود:« من هر از چند گاهی بازی می کردم و انتقادات زیادی بود. البته هر چقدر از یک فرد انتقادات بیشتری شود، او مبدل به بازیکن قوی تری خواهد شد. دست کم این اتفاق برای من افتاد. من به مبارزه ادامه دادم و درنهایت قهرمان شدم. از هواداران ریورپلاته واقعا متشکرم .»
سانچس در بازار تابستانی با قراردادی 37.5 میلیون یورویی از اودینزه به بارسلونا پیوست و قراردادی که تا سال 2016 اعتبار دارد را به امضا رساند.