البته طبق اخبار مثل این که قضیه توز هنوز منتفی نشده
گفته شده ممکنه دوباره مذاکرات برای جذب توز جریان پیدا کنه!
از گالیانی پرسیدن قضیه توز و میلان با موندگار شدن پاتو به پایان رسیده ؟ گالیانی هم گفته خواهیم دید ...
البته طبق اخبار مثل این که قضیه توز هنوز منتفی نشده
گفته شده ممکنه دوباره مذاکرات برای جذب توز جریان پیدا کنه!
از گالیانی پرسیدن قضیه توز و میلان با موندگار شدن پاتو به پایان رسیده ؟ گالیانی هم گفته خواهیم دید ...
به نظرم با توجه به نبود کاسانو زیاد توی خط حمله وضعیتمون نمیتونه تثبیت شده باشه.
هر چند همونطور که از اول هم گفتم میلان اگه میخواد توی cl حرفی واسه گفتن داشته باشه باید یه هافبک کلاس بالا بگیره.
به هر حال هیچ چیز این گالیانی معلوم نیست باید دید چی میشه.
کم کم داریم به مادونینا نزدیک میشیم.
به امید پیروزی...
Last edited by farshad_pes9; 14-01-2012 at 10:21.
از بحث اصلی دربی خارج نشیم.....
توی این چندساله هیچ وقت اینقدر از برد میلان یا حداکثر نباختنش توی دربی مطمئن نبودم
رجوع کنید چندسال پیش که ما رو دوبله سوبله میکردن اونم 10 نفره!
اما حالا....
کلا آلگری توی این مدت نشون داده که راه و روش شکست اینتر رو خوب بلده.
به هر حال پیش بینی فوتبال کار راحتی نیست مخصوصا وقتی که اون بازی دربی دلا مدونینا باشه
ولی من هم نظرم روی پیروزی میلانه و شانس میلان رو خیلی بشتر میدونم.
در ضمن آلگری قراردادش رو تا سال 2014 با میلان تمدید کرد
تو خبرها اومده که کاسانو به تمرینات برگشته
یعنی از کی میتونه برای میلان بازی کنه؟
اگر تا یه ماه دیگه هم برسه برای بازیهای ucl خوبه
درسته کاسانو به تمرینات برگشته ولی فکر کنم نزدیک به دو ماه باید تمرین کنه تا آماده بشه
چون بعد از این عمل جراحی رو قلب و مدت زمانی که از میادین دور بوده بعید به نظر میرسه که توی مدت کم به شرایط بازی کردن برسه.
شاید بتونیم برای اواخر فصل کاسانو رو در ترکیب ببینیم
خیلی حیف شد...کاسانو موقعی این مشکل رو پیدا کرد که شده بود همون کاسانوی فوق العاده سمپدوریا ولی شانس نداشت.
امیدوارم مشکلی نداشته باشه و هر چه زودتر برگرده
آقا صحبت 6 ماه بود.
یعنی واقعا داره تمرین میکنه؟
اگه اینطور باشه پس میتونیم امیدوار باشیم که خیلی زود بهمون اضافه شه.
خیلی خوب آماده شده بود و داشت پیشرفت میکرد.مصدومیت بد موقعی بود.
زلاتان :حضور در دربی میلان فوق العاده است
زمانی که تیاگو سیلوا را در حال بازی کردن میبینم، انگار خودم را، در قالب یک مدافع میبینم. فکر میکنم در حال حاضر سیلوا کاملترین مدافع دنیاست.
ایلنا: مهاجم سوئدی میلان گفت: بازیکنان زیادی نیستند که بتوانند فرصت حضور در بازیهایی در سطح دربی میلان را داشته باشند.
به گزارش ایلنا، زلاتان ایبراهیموویچ با بیان اینکه هیچ کسی نمیتواند مقابل تیاگو سیلوا قد علم کند، افزود: زمانی که تیاگو سیلوا را در حال بازی کردن میبینم، انگار خودم را، در قالب یک مدافع میبینم. فکر میکنم در حال حاضر سیلوا کاملترین مدافع دنیاست.
وی ادامه داد: من واقعا خوش شانسم که با بازیکنی مثل او بازی میکنم. من با مدافع بزرگی مثل تورام، کاناوارو، پیکه و پویول بازی کردهام ولی اگر از من بپرسید، به شما میگویم تیاگو سیلوا در سطح دیگری است.
زلاتان همچنین با اشاره به بازی این هفته میلان در دربی میلانو مقابل اینتر خاطرنشان کرد: هرچه به دربی نزدیکتر میشوی، فشارها بیشتر و بیشتر میشود.
به علاوه بحث پرستیژ دو باشگاه هم مطرح میشود. دربی میلان بازی بزرگی است. تمام دنیا این بازی را تماشا میکنند و تمام روزنامهها آن را پوشش میدهند.
وی در پایان تاکید کرد: اینکه بتوانی در دربی میلانو حضور داشته باشی حس خیلی فوق العادهای است. بازیکنان زیادی نیستند که بتوانند در این سطح بازیها بازی کنند. این یک دربی واقعی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکنان دعوت شده برای این بازی :
دروازه بان : Abbiati, Amelia
مدافع : Abate, Antonini, Bonera, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta
هافبک : Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel
مهاجم : El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato & Robinho.
با مصدومیت گتوسو-فلامینی و آکوییلانی وضعیت خط هافبک افتضاح شده....: Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel
حداقل اگر کاسانو بود باز جور خط هافبک رو میکشید و میتونست بازی ساری رو انجام بده.....بنده خدا با این که مصدوم بوده ولی تا به اینجا بهترین پاسور گل بوده.......اینم آمارش....
.بعد موقعی از دست دادیمش...امیدوارم کمتر از 6 ماه دوران نقاهتش طول بکشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)