نام رخ داد : اسمک دان
تاریخ انجام : ۶ ژوثن ۲۰۰۸
میک فولی و مایکل کول وارد شدن .
سپس هایلایت هایی از مسابقه ی تی ال سی در وان نایت استند پخش شد .
ویکی گئررو ، کرت هاکینز ، زک رایدر ، چاوو گئررو و بم نیلی داخل رینگ هستن . ویکی و بقیه سوپراستار های حاضر در رینگ بشدت دارن هوو میشن طوری که ویکی اصلا نمیتونه صحبت کنه و صداش نمیرسه . ویکی بالاخره با داد زدن یجوری موفق میشه اج رو معرفی کنه . اج وارد میشه و میگه : " ما بهترین خانواده هستیم . من ، زک ، هاکینز ، چاوو و بم و البته ویکی . ویکی تو من رو کامل کردی . " اج یکم از خودش تعریف میکنه و آندرتیکر رو مسخره میکنه . سپس اج میگه : " آندرتیکر باید از من ممنون باشه چون برابر یکی از بهترین سوپراستارهای دابلیو دابلیو ای قرار گرفته و شکست خورده . تیکر باید خوشحال باشه . یهو برق ها خاموش میشه . همه ی تماشاگرا خوشحال میشن . اما برق ها دوباره روشن میشه و لا فامیلیا شروع میکنن به خندیدن . این کار رو بدتر میکنه چون اینبار بد تر هوو شدن . ویکی گئررو میگه : " من و اج قرار هست در یازدهم ژوئن با هم ازدواج کنیم . " آهنگ باتیستا زده میشه و باتیستا میاد . ویکی ترسیده . باتیستا میگه : " چرا من رو دعوت نکردید ؟ " باتیستا اصلا برای این موضوع نیومده بود . باتیستا درخواست یک مسابقه با اج میکنه برای کمربند سنگین وزن . ویکی میگه : " امشب ، اج و چاوو و رایدرذ و هاکینز تیم میشن و برابر باتیستا و سه همتیمی ای که خود باتیستا انتخاب میکنه قرار میگیرن . " اج میگه : " اگه تو باختی دیگه حق نداری با من سر کمربند سنگین وزن مسابقه بدی . "