تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 186 اولاول ... 46869293949596979899100106146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یونایتد با هشت مصدوم به مصاف بازل می رود !

یونایتد در حالی باید سه شنبه شب در بازی دوم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان به مصاف باسل برود که فرگوسن ، با لیستی پرشمار از مصدومین روبرو است.

وین رونی مهاجم یونایتد، ازافرادی بود که در جریان تمرینات یونایتد مصدوم شد و به دلیل مشکل همسترینگ بازی روز شنبه با استوک را ازدست داد. و امروز نیز در تمرینات یونایتد در کارینگتون شرکت نکرد.

همچنین همبازی رونی در خط حمله ، خاویر هرناندز نیز به دلیل مصدومیت در بازی استوک که در دقایق ابتدایی رخ داد ، شرایطی مشابه با رونی دارد . و بدین ترتیب وی نیز بازی با بازل در لیگ قهرمانان را از دست خواهد داد و فرگوسن باید از بین مایکل اوون ، برباتوف و ولبکی که به تازگی شرایط بازی را پیدا کرده است ، انتخاب خود را انجام دهد .

اما لیست مصدومین به اینجا ختم نمی شود ، نمانیا ویدیچ ، جانی اوانز ، کریس اسمالینگ بازیکنانی بودند که به دلایل مختلف مصدومیت ، شرایط حضور در تمرین را نداشتند .

و این بدین معنی می باشد که باز هم زوج خط دفاع یونایند ، با حضور ریو فردیناند و فیل جونز تکمیل خواهد شد ، والنسیا نیز همچون بازی قبل در دفاع راست کار خواهد کرد تا جایگزینی باشد برای رافائل که علت مصدومیت شانه مدت ها است که از میادین به دور است .

البته مصدومین در خط هافبک نیز هستند ، تام کلورلی و دارن گیبسون نیز از بازیکنانی هستند که فعلا شرایط بازی را نخواهند داشت .

فلچر در مورد لیگ قهرمانان اروپا سخن میگوید.

دارن فلچر هافبک اسکاتلندی منچستر یونایتد در مورد غزم و بزرگی لیگ قهرمانان اروپا سخن میگویید این بازیکن که در برابر چلسی در سال 2008 در فینال لیگ قهرمانان اروپا به عنوان جایگزین استفاده نشد و او نیز همچنین در بازی مقابل بارسا به خاطر ویروسی که داشت نتوانست به میدان برود شیاطین سرخ همچین باید روز سه شنبه برابر بازل قرار گیرد و بازی را با پیروزی پشت سر بگزارد تا راه خود را برای رفتن به مونیخ هموار کند. دارن فلچر هم همچنین سعی دارد تا یونایتد را با هم تیمی هایش تا پای فینال برساند در پاسخ به این پرسش که لیگ قهرمانان را چطور عرض یابی میکنی هافبک اسکاتلندی پاسخ داد: من در بازی در فینال لیگ قهرمانان بسیار نا امید شدم حالا هدف همه ی ما اینست که دوباره بتوانیم به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کنیم. دارن فلچر همچنین افزود ما همینطور باید چالش ها و سختی های پیشرویمان را پشت سر بگزاریم و به نظرم بارسلونا مهمترین چالش ما در لیگ قهرمانان خواهد بود که میخواهیم آنها را هم ببریم و مبارزات و چالش های پیشرویمان را به خوبی پشت سر بگذاریم.

منبع : sky sports | نویسنده : صادق عجم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یونایتد هیچ پیشنهادی از قطر ندارد

رئیس اجرایی سازمان سرمایه گذاری قطر هر گونه پیشنهاد برای تصاحب یونایتد رو رد کرد هفته پیش مجوزی به باشگاه منچستر یونایتد داده شد تا بتواند بخشی از سهام خود را در بازار بورس سنگاپور عرضه کند و به این ترتیب باشگاه می تواند با سرمایه گذاران وارد مذاکره شود
    موضوع واگذاری سهام یونایتد و مالکیت آینده ان باعث بروز شایعاتی در هفته های اخیر شده و گزارش ها حاکی از این است که نخست وزیر قطر شیخ حمد بن جاسم برای خرید باشگاهی به مبلغ 1.6bn پوند در لندن حضور داشت است شیخ حمد که از خانواده سلطنتی و رئیس اجرایی QIA است می گوید : او هیچ علاقه ای برای مالکیت تیم های لیگ برتر ندارد او در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت این درست نیست ما در هفته های قبل اعلام کردیم که هیچ مذاکر ه ای نداشتیم بسیاری از مردم درباره این خرید توسط قطر صحبت می کنند و همین باعث می شود که هر چیزی برای فروش قیمت خوبی پیدا کند
    جزئیات دقیقی از برنامه های یونایتد در واگذاری سهام در بورس سنگاپور اعلام نشده و به نظر می رسد که خانواده گلیزرها فقط به دنبال فروش 25 درصد از سهام باشگاه و به دست اوردن 600 میلیون پوند خالص از این فروش هستند

هیجان یانگ از بازی در لیگ قهرمانان

اشلی یانگ وینگر یونایتد که تابستان گذشته از ویلا به اولدترافورد آمد در آغاز فصل عملکرد خیره کننده ای از خود به جا گذاشته و خود را به عنوان یک بازیکن مفید برای تیم نشان داده است. او اعتقاد دادرد بعد از بازی کردن در لیگ برتر آماده است تا با یک مرحله بالاتر یعنی لیگ قهرمانان اروپا رو بر رو شود و برای یونایتد به میدان برود. او در همین زمینه در کنفرانس مطبوعاتی قبل از مسابقه می گوید: وقتی شما به باشگاهی مثل منچستریونایتد وارد می شوید باید مبارزه کنید و در مراحل مختلف با رقیبان مبارزه کنید. من هم مثل همه ی افراد می خواهم برای تیمم در مسابقات مختلف به میدان بروم و به موفقیت برسم که این شاید آرزوی هر آدمی است. خوشبختانه من برای این بازی انتخاب شدم و می توانم قسمتی از این مسابقه باشم و در لیگ قهرمانان بازی کنم. ما می دانیم که این مسیر به مسابقات سختی می رسد اما من یقین دارم که اگر ما خودمان باشیم می توانیم در همه ی مسابقات پیروز باشیم

ادای احترام سیتی به یونایتد

تیم منچستر سیتی سه شنبه در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا باید به مصاف تیم بایرن مونیخ در آلمان برود و در همین راستا انها به منظور ادای احترام به حادثه دیدگان سانجه هوایی سال 1958 به محل یادبود انها خواهند رفت در این مراسم هیئتی از مقامات و همچنین برنارد هالفورد حضور خواهند داشت
    در این حادثه که سال 1958 رخ داد 23 نفر جان خود را از دست دادند که شامل بازیکنان یونایتد مسئولین و مقامات و خبرنگاران میشد انها در حال بازگشت از بازی با ستاره سرخ بلگراد در رقابت های لیگ اروپا بودند که هواپیما پس از سوختگیری در مونیخ سقوط کرد
    فرانک سویفت که به عنوان خبرنگار در جمع کشته شدگان قرار داشت قبل از این حرفه خود 400 بازی برای منچستر سیتی به عنوان دروازه بان انجام داده بود
    سرالکس فرگوسن سرمربی یونایتد می گوید : این باعث خوشحالی است و از منچستر سیتی بابت این حرکت قدرادانی میکنیم هر چند که به هر حال یکی از بازیکنان سابق انها هم در این حادثه حضور داشت من فکر میکنم این نشانه خوبی است که نشان میدهد این بازی بدی نیست که ما گاهی اوقات این طور فکر میکنیم ما ارزش کاری که سیتی انجام می دهد را می دانیم اگر این کار به خوبی انجام بپذیرد

نگاهی به بازی یونایتد - بازل در شب دوم لیگ قهرمانان اروپا

منچستریونایتد امشب در دومین بازی از مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در فصل جاری ، باید مقابل حریف سوئیسی بازل،در الدترافورد به میدان برود.
    اخبار دو تیم

منچستریونایتد با مشکل مصدومیت مواجه است ، وین رونی با مصدومیت همسترینگ دست و پنجه نرم میکند و بازی روز شنبه مقابل استوک را از دست داد ، همینطوری زوج خط حمله رونی ، چیچاریتو نیز با مشکل مصدومیتی روبرو است که منجر شد وی در دیدار با استوک در دقایق ابتدایی زمین مسابقه را ترک کند .
    جانی اوانز و کریس اسمالینگ نیز این بازی را از دست خواهند داد ، این دو به دلیل مصدومیت قوزک پا و کشاله ران بازی مقابل حریف سوئیسی را از دست خواهند داد.

در طرف مقابل ، تیم سوئیسی نیز لیستی از مصدومین را در تیم خود میبیند ، هافبک استرالیایی ، اسکات چیپرفیلد همچنان در حال ریکاوری از مصدومیت پارگی ماهیچه پا به سر میبرد که باعث شده تا بدین جای فصل را از دست بدهد .
    استاکر ، یاپی و کوسونگا نیز به دلیل مصدومیت های زانو ، مدتی است که از میادین به دور می باشند . هافبک جوان تیم Xherdan Shaqiri دومین جلسه از محرومیت دو جلسه ای خود را پشت سر میگذارد .

مربی تیم یعنی تورستن فینک بازیکنی بود که از دقیقه 80 بازی بایرن مونیخ - یونایتد در فینال 1999 بارسلون ، به میدان آمد تا به حفظ برتری تیمش کمک کند . اما یونایتد در آن بازی با نتیجه 2-1 به برتری رسید .

نقل قول های مربیان

سرآلکس فرگوسن : ما چند سال پیش مقابل بازل قرار گرفتیم آنها تیم خوب و برتری در سوئیس هستند ، سوئیسی که در این سالها سعی در پیشرفت و بهتر کردن کیفیت بازی خود کرده است و از بازیکنان جوان زیادی در این امر بهره گرفت ، نشانه این مطلب نیز به حضور تیم زیر 21 ساله های سوئیس در فینال مسابقات امسال اروپایی برمیگردد .
    تیم ملی آنها همیشه در حال بهبود کیفیت بوده و توانسته نشان خوبی از خود بر جای بگذارد ، آنها قابل احترام هستند ، بازل نیز همینطور ؛ آنها تجربه خوبی از بازی های اروپایی دارند که به آنها کمک خواهد کرد و به همین دلایل باید به آنها احترام گذاشت .

تورستن فینک : من از اینکه اینجا به عنوان مربی حضور دارم واقعا خوشحال هستم ، این تجربه هر روز شما نیست ، بازگشت به مسابقه سال 1999 خاطره ای بزرگ است ، حتی اگر در آن بازی مغلوب شده باشید . شکست در چنین مواقعی از نظر من کمک خواهد کرد که بتوانید علل ناکامی خود را بهبود ببخشید و کیفیت کار خود را بهتر کنید.

البته که ما در آن بازی پیروز نشدیم و ناامیدکننده بود چون به جام نزدیک بودیم . شما در مقابل تیمی مثل منچستریونایتد باید کاملا مراقب باشید وگرنه مطمئنا بهای آن را پرداخت خواهید کرد .

نگاهی به آمار و ارقام

- یونایتد و بازی در مرحله دوم گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان در فصل 2002-2003 همگروه بودند که یونایتد در سوئیس به برتری 3-1 رسید و دو تیم در شهر منچستر به تساوی 1-1 رسیدند . - منچستریونایتد تنها 1 بازی از 32 بازی قبلی خود را در خانه در مسابقات اروپایی واگذار کرده است ! آنها در نوامبر 2009 با یک گل از بشیکتاش شکست خوردند .

- بازی در 7 مسابقه اروپایی خود در انگلستان هرگز پیروز نبوده است ، اکرچه که دو بازی لیگ قهرمانان آنها در انگلیس مقابل لیورپول و یونایتد با تساوی به پایان رسیده است .

- فقط دو تیم سوئیسی تاکنون موفق شدند مقابل تیم های انگلیسی در انگلستان به پیروزی برسند ،

گراس هاپرز زوریخ مقابل وست بروم در جام یوفا فصل 1981-1982 ، لوکرنه مقابل تاتنهام در جام اینترتوتو سال 1995

- یونایتد در بازی مقابل بنفیکا فقط 4 شوت به سمت دروازه حریف داشت ، کمترین میان همه تیم ها در ان شب .

- رایان گیگز در 7 گل از 12 گل اخیر یونایتد در اروپا تاثیر مستقیم داشته است : 2 گل و 5 پاس گل .

- وین رونی در 5 بازی اخیر اروپایی یونایتد در الدترافورد در گلزنی ناکام بوده است .

منبع : EuroSport | نویسنده : امیرحسین فاضلی
    کد:

4. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دمه یانگ گرم که مارو از بخت نجات داد
    داش سامان یه آمار کامل از بازی میشه بزاری

6. 3 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دمه یانگ گرم که مارو از بخت نجات داد
    داش سامان یه آمار کامل از بازی میشه بزاری
    هنوز سایت فارسی زبانی گزارش بازی رو ننوشته من هم حوصله ترجمه ندارم...گزارش بازی رو فردا میزارم...بازی رو هم ندیدم و منتظرم هایلایت هاش بیاد که ببینم اشکال کار کجا بوده...اونطور که اسکای اسپرت نوشته بود بازی رو وا دادیم ما....

8. 4 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دیشب 5 دقیقه اول نیمه دوم گرفتم خوابیدم... گفتم بدون شک می بریم... باورم نمیشه اینقدر وا داده باشیم تا دقیقه 90 جلو بازل مساوی کنیم!! واقعا شرایط پیچیده شده! با توجه به بازی های فشردمون در روزهای آتی...
    آمار و اطلاعات بازی:
    کد:

10. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

کریک:تساوی مانند شکست است!

نتیجه بدست آمده در پایان بازی یونایتد و بازل شوک بزرگی برای بازیکنان و تماشاگران تیم بود. این نتیجه در حالی رقم خورد که در پایان نیمه اول یونایتد با نتیجه 2-0 پیروز شد اما در نیمه دوم با دو گل الکساندر فری و بازیکن هم نام او فابرین فری نتیجه تغییر کرد اما در دقایق پایانی اشلی یانگ بازی را به تساوی کشید. مایکل کریک درباره ی این بازی می گوید: شوک بزرگی به تیم ما وارد شد زمانی که بازی دو بر صفر را از دست دادیم و 3-2 عقب افتادیم. ما هیچ بهانه ای برای این نمایش بد نداریم و ما مثل همیشه ی خود نبودیم. او همچنین درباره ی بازگشت یونایتد به بازی می گوید: وقتی ما عقب افتادیم اعتقاد داشتیم که اگر بتوانیم موقعیت ایجاد کنیم می توانیم به گل برسیم و خوشبختانه اشلی یانگ برای ما گلزنی کرد و بازی مساوی شد اما این تساوی مانند شکست است و نتیجه ی مطلوبی برای تیم ما محسوب نمی شود و ما باید جبران کنیم. کریک درباره ی یانگ می گوید: او استایل سرعتی دارد و به تیم کمک زیادی می کند. او بازیکن فوق العاده ای است و امشب ارزش های خود را نشان داد و موفق به گلزنی شد.

پریشانی ولبک از تساوی با بازل

یونایتد در دومین بازی خود در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا در بازی با بازل با دو گل دنی ولبک مهاجم جوان و انگلیسی خود که به تازگی از بند مصدومیت رها شده است از حریف سوئیسی خود پیش افتاد اما در پایان بازی با نتیجه مساوی به پایان رسید تا یونایتد دو امتیاز حساس را از دست بدهد. دنی ولبک در همین زمینه و در پاسخ به این سوال که این تساوی مانند شکست تلقی می شود به اسکای اسپورت می گوید: قطعا زیرا ما با نتیجه ی دو بر صفر به رختکن رفتیم و بازی را تمام شده فرض کردیم و مثل همیشه ی خود نبودیم. در نیمه ی دوم خیلی بد بازی را آغاز کردیم و بازل نمایش فوق العاده ای داشت و بازی برای ما دشوار شد و نتوانستیم به پیروزی برسیم. این نتیجه بسیار ناراحت کننده و نا امید کننده است اما ما باید این نتیجه را جبران کنیم. من در این دیدار دو گل به ثمر رساندم و قطعا از این موضوع خوشحال هستم اما بازی تیم در درجه اول است و من گفتم که از این نتیجه خوشحال نیستم.

منبع : manutd.com | نویسنده : احمدرضا سقازاده
    کد:

پ.ن:
    مرسی از حسین عزیز بابت امار بازی

12. 4 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

هایلایت های بازی منچستر بازل
    کد:

منبع
    کد:

14. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

هی من میگم بربا بازیکن نیست هی حسین ازش دفاع میکنه!
    خط دفاعی افتضاح خط هافبک هم همینطور!
    هیچکدوم از گلها تقصیر دهه آ نبود...عالی دروازه بانی کرد....رو 3تا گل اصلا نقشی نداشت....
    معلون نبود داشتند چیکار میکردند...به قول گزارشگر که میگفت منچستر یونایتد داره چیکار میکنه!!!!
    همه توپ ها اشتباه...دفع توپ اشتباه!!!
    بازم نانی بود که تاثیر داشت...گل یانگ رو سانتر دیوید بکهامی نانی زده شد
    اگه باخته بودیم میشد 4مین باختمون تو الترافورد بعد از 10 سال!!!!
    ولی یانگ نجاتمون داد...

16. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دیشب 5 دقیقه اول نیمه دوم گرفتم خوابیدم... گفتم بدون شک می بریم... باورم نمیشه اینقدر وا داده باشیم تا دقیقه 90 جلو بازل مساوی کنیم!! واقعا شرایط پیچیده شده! با توجه به بازی های فشردمون در روزهای آتی...
    آمار و اطلاعات بازی:
    کد:
    منم دقیقا مثل خودتون بودم!بازی رو از اینترنت دیدم وقتی امروز صبح پاشدم باورم نمیشد که چی دارم میبینم.
    تیم واقعا بدون رونی یک تیم بی روح هست.باید یک فکری بشه.

18. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

تبریک میگم این برد رو
    برد روحیه بخشی بود و خوش حالم از شر این مساوی ها خلاص شدیم .
    جونز بهترین بازیکنمون بود + فله و رونی هم خوب بود ... !
    و با گذشت زمان داره ثابت میشه والنسیا اصلا بدرد اون پست ( دفاع راست ) نمیخوره ... !

20. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •