سلام دوستان ...
از اين پست ممكنه طرفدار هاي كنوني رئال ناراحت بشن ... اما خب من از سال 96 و زمان هاي خيلي دور كه بازيكن هايي مثل زامورانو هيرو سيدورف ... داوود سوكر ... مياتوويچ ... فرناندو ردوندو
.gif)
و بعد ها زمان دلبوسكه زيدان و سالگادو و كارلوس و رونالدوي كبير
.gif)
طرفدار اين تيم بودم تا همين چند سال قبل كه معلوم نيست چه بلايي سر مديريت اومده كه تمامي كارها منفي و بي نتيجه هست. ( اينم گذشته رو گفتم كه بعدا نيان تهمت بزنن به من كه تو به فكر تخريبي)
اول جواب احمد رو بدم و بعد يه مطلبي كه خيلي وقته مي خوام بگم رو مينويسم :
اين حرف شما كه خب معلومه از روي تعصب هست ... در هوش بالاي مسي و بهتر بودنش از آقاي كريستين ( رونالدو نه ! يه رونالدو داشتيم كه چند ماه قبل خداحافظي كرد با اون ركورد تاريخي) هيچ شكي نيست. مسي از تمام جهات فني و فوتبالي از كريسيتن بهتر و برتر هستش . شماره ي 7 چيزي جز قدرت بدني و دويدن نداره ... و حتي از هوش خيلي پايينتري بهره ميبره نسبت به ليونل مسي و اسطوره ي بزرگ باشگاه زين الدين زيدان
.gif)
. فقط دويدن تو زمين نميتونه دليل برتري يه بازيكن باشه كه فقط به فكر تك روي هست و اصلا از عقلش هم استاده نميكنه. نمونش رو تو بازي ديشب ديديم زماني كه حاضر ميشه با توپ به اوت ! بره اما يه پاس ساده به كريم بن زما نندازه .
اين از اين حرفم درباره ي مسي اما يه حرف ديگه داشتم كه اين حق رو براي خودم به
عنوان يه طرفدار قديمي باشگاه از سال 96 تا زمان رفتن آقاي دلبوسكه قائلم كه اين رو بگم :
شما ميدونيد سياست مديران باشگاه چي هست؟! با اين خريد هاي بي مي موردي كه فقط پول رو به دور ميريزه و اصلا نياز تيم رو برآورده نميكنه.
چند سال قبل روبينيو و بابتيستا اومدن به تيم كه دوامي نداشتن و فروختنشون ... بعد از اون ها هم كسايي مثل آرين روبن / فندرفارت / اسنايدر / والتر ساموئل / ديگو ( اروگوئه) و ... چند بازيكن ديگه به باشگاه اومدن كه به چند مورد اصلا فرصتي داده نشد و فروخته شدن ... بعد گفتن اينا به درد تيم نميخورن و گاها كسايي كه اومدن اصلا به اون خوبي نبودن.كسايي كه اومدن اينجا و آيندشون خراب شد بعد ها چه ستاره هايي شدن و هستن والر ساموئلي كه اصلا بهش وقت ندادن اومد اينتر و قهرمان سري آ شد ( چند بار) و ليگ قهرمانان رو برد + اسنايدر هم همينطور ... روبن هم همينطور ...
خريد ها همه شده بي هدف ! كسي رو به تيم آوردن كه اصلا به فكر مساله اي با نام
تيم بودن و همكاري نيست ... انگار تو زمني اين آقاي شماره 7 خودش هست و سياره هاي ديگه بعد 10 نفر بقيه تو زمين هستند. بارها شده ضربات كاشته اي رو زده 20 متر با اختلاف رفته بيرون و در حالي كه 4-5 نفر مدافع و مهاجم سر زن رو دروازه بودن ...
رئال مادريد بايد پيش از هرچيزي
تيم بودن رو ياد بگيره نه با خريد هاي بي مورد بخواد فقط خريدي رو داشته باشه.سال 2002 اگه اشتباه نكنم چقدر تيم هماهنگ و عالي بازي ميكرد زمان آقاي زيدان ... همه با هم كار ميكردند و تيم فقط يه نفر نبودش.
خلاصه ي حرفم رو به عنوان يه هوادار قديمي ميگم ( اين رو بارها تاكيد ميكنم كه بعضي از دوستان نيان گن تو اومدي جو رو خراب كني و ازين تهمت ها بزنن) :
رئال مادريد اين فصل هم باز نا موفق خواهد بود با اين تك روي ها و خريد هاي بي مورد مثل اومدن كارواليو كه ديكه فوتبالش تموم شده يا بازيكن هايي مثل نوري شاهين ! خب تا تيم بازيكن جوون داره مثل پدرو لئون و گرانرو و و گاگو ... چه لزومي داره برن كسي رو بخرن كه اصلا به درد تيم هم نميخوره. باز مورد ديگه آلتينتاپ !! اين چه خريديه آخه ...
الان چه دليلي داره يه بازكن جوون و آينده دار مثل رائول آلبيول بشينه رو نيمكت و يه بازيكن پيرمرد و بي آينده مثل كارواليو تو زمين بازي كنه؟!
اين حرف بولد شده رو بهش ايمان دارم و اين فصل هم باز اين رو ميبينيم.
از هواداران جديد هم عذر مي خوام اگه شايد ناراحت شدن ... اما فكر كنيد
به تيم زمان دلبوسكه و
تيم بودنمون و الان كه يه بازيكن اومده و ... بيخيال. بايد تيم بشه رئال ... نه با پول ... با سرمايه گذاري روي جوون هاي تيم.
راستي كاكا رو يادم رفت كه فوتبالش خراب شد ... نميدونم چرا ...
كالخون هم خيلي بازيكن خوبيه ... اميدوارم اين ترافيك بالا باعث نشه بهش فرصت نرسه ... از لجاظ فني خوبه و تازه پاس هم ميده ! : دي
اين ها رو گفتم چون سنم انقدي هست كه گذشته ي پر فروغ اين تيم رو ببينم و با اين وضع تاسف بار اين 5-6 ساله مقايسه كنم. فكر كنيد به زيدان ... ردوندو و بقيه ... نه به اين شماره 7 خودخواه!
با تشكر
.gif)