تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 320 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

پست حمید عزیز رو دیدم و گفتم یه جوابی بدم بهشون...
    چیزایی که خیلی مهم هستن اما حمید جان بیخیالشون شده...
    طرفدار اين تيم بودم تا همين چند سال قبل كه معلوم نيست چه بلايي سر مديريت اومده كه تمامي كارها منفي و بي نتيجه هست
    حمید عزیز، این چه طرفداریه؟
    اینکه "تا زمانی طرفدار یه تیم میمونم که موفق باشه"؟!
    رضا جاودانی، تویه برنامه های لیگ قهرمانان، ار کارشناس پرسید که فکر میکنید کدوم تیم میبره که طرف (فکر میکنم صدر بود) که اونم یه جوابی داد..بعد ایشون (جاودانی) با افتخار گفت"برای ما برد و باخت تیم خاصی مهم نیست.ما طرفدار تیمی هستیم که خوب بازی میکنه"
    حرف شما حمید عزیز، دقیقا همین جملست!
    طرفداری این نیست که وقتیکه تیم خوبه، با افتخار بگی من طرفدارشم اما وقتیکه تیم 5-0 میبازه، هیچ اسمی از تیم نیاری(شما اینطور نیستی اما خیلیها تازه میشن طرفدار اون یکی تیم!!)
    بخدا این شیوش نیست..
    یاد بحث عادل فردوسی پور درباره انتقال تیم ها افتادم...عادل یه چیزایی تو این مایه ها میگفت" آقا تا وقتیکه طعم شکست رو نچشی و سختی نکشی، چه جذابیتی داره همینطوری یهویی بهت تیم دادن؟"
    تا وقتی شکست تیمت رو نبینی، لذت قهرمانی رو نمیتونی بچشی(تویه لیگ مدارس بازی میکردم..که 2 بار قهرمان شدیم اما بار اول اصلا نچسبید بهمون چون تیم های اصلی نیومده بودن و همه رو بردیم..اما وقتی سال بعد، کلی زحمت کشیدیم و باختیم و...، تازه قهرمانی بهمون چسبید)

اين حرف شما كه خب معلومه از روي تعصب هست ...
    اصلا!
    متعثبم به رئال و بعد باخت 5-0ون هم الکی بهونه میووردم پیش دوستان تازه بارسایی شده اما نه در اینباره..
    من گفتم مسی ضربش رو خوب زد و پرسینگش هم عامل اصلی اشتباه مدافعین بود اما اگه پپه نمیخورد زمین و اون اتفاقا نمیوفتاد؛ مسی تک با تک میشد؟!
    باید حقیقت رو بگیم..گل ویا فوق العاده بود..والدز بهترین بازیکن زمین بود..ژاوی رو من همیشه بهترین تویه پست خودش میدونم در دنیا..پویول یکی از بهترین دفاع های دنیاست...مسی بازیکن خیلی خوبیه..اما این گل، خیلی مسخره بود!
    در هوش بالاي مسي و بهتر بودنش از آقاي كريستين ( رونالدو نه ! يه رونالدو داشتيم كه چند ماه قبل خداحافظي كرد با اون ركورد تاريخي) هيچ شكي نيست. مسي از تمام جهات فني و فوتبالي از كريسيتن بهتر و برتر هستش . شماره ي 7 چيزي جز قدرت بدني و دويدن نداره ... و حتي از هوش خيلي پايينتري بهره ميبره نسبت به ليونل مسي و اسطوره ي بزرگ باشگاه زين الدين زيدان . فقط دويدن تو زمين نميتونه دليل برتري يه بازيكن باشه كه فقط به فكر تك روي هست و اصلا از عقلش هم استاده نميكنه
    من فکر میکنم تو جو رسانه ها هستین شما!
    وقتی رسانه های ملی میگن بازی برابر بوده و از مسی این همه تعریف میشه، شما اینطور چیزایی میگید!
    کریس کم کار کرده برای تیم؟! 99 تا گل زده درحالیکه مهاجم نیست، دومین فصلش رو داره، اونم با 2-3 ماه مصدومیت!
    خداییش روی چه حسابی کریس رو میشه زیرسوال برد؟!
    یعنی این کجاش متطق؟! حالا اینکه بگیم مسی بهتره رو میشه درک کرد اما اینکه کلا کریس رو زیر سوال ببریم...؟!
    اين حق رو براي خودم به عنوان يه طرفدار قديمي باشگاه از سال 96 تا زمان رفتن آقاي دلبوسكه قائلم كه اين رو بگم :
    برادر خیلی از ماها سالهاست طرفدار رئالیم اما مگه مهمه؟!
    گفتن داره؟! مهم اینه که چطور طرفداریم؟ تویه باختها هم پشت تیمیم؟ تویه بدترین شرایط، به تیم امید داریم یا نه؟!
    یعنی مثلا منی که 20 ساله طرفدار رئالم(اما فقط تو زمانهای برد)، مهمترم از کسیم که 2ساله طرفدار رئال حتی وقتیکه رئال 5 تا میخوره؟؟
    شما ميدونيد سياست مديران باشگاه چي هست؟! با اين خريد هاي بي مي موردي كه فقط پول رو به دور ميريزه و اصلا نياز تيم رو برآورده نميكنه.
    بله این تفکر شماست!
    کاروالیو دفاع رئال رو سامون داد، شما میگید فوتبالش تموم شده!
    شاهین جوون و آینده دار، بهترین بازیکن آلمان میشه و شما مسخرش میکنید!
    کریس این همه کار کرده(گل تنها قهرمانی چند سال اخیرمون رو زده) و شما...!
    انگار تو زمني اين آقاي شماره 7 خودش هست و سياره هاي ديگه بعد 10 نفر بقيه تو زمين هستند
    اینم یه نمونه دیگه از اینکه میگم تو جو رسانه ها هستید!
    تمام هم تیمی های کریس، فقط تعریف میکنن از اخلاق کریس!
    همه از جدیت و تلاشش میگن..همه از کمک هایی که کریس کرده بهشون میگن(همین چند وقت پیش، بنزما این رو گفت)
    مربی هاش همه از اخلاق حرفه ایش میگن..
    اما شما از روی حرف احتمالا جوات، میایید اینطوری میگید! این کجاش منطقه؟
    رئال مادريد بايد پيش از هرچيزي تيم بودن رو ياد بگيره
    دیشب شما این رو ندیدی نه؟
    کایخونی که تازه اومده بود، طوری میرفت سمت بازیکنای بارسا و با غیرت بازی میکرد که انگار مادرش رو کشتن اونا!
    اتحاد این 1-2 ساله تویه تیم، عجیب بوده اما شما اینطوری میگید...
    : رئال مادريد اين فصل هم باز نا موفق خواهد بود
    و این طرفداری نیست حامد عزیز..
    شما نگو به عنوان یه طرفدار قدیمی، بگو به عنوان یه طرفدار سابق!!
    وگرنه حتی اگه تیم بره لیگ 2، بازم بهش امید دارید..
    اما فكر كنيد به تيم زمان دلبوسكه و تيم بودنمون و الان كه يه بازيكن اومده و ... بيخيال. بايد تيم بشه رئال ... نه با پول ... با سرمايه گذاري روي جوون هاي تيم.
    عزیز من، بارسا تیمش سالهاست شیوش مشخصه..والا از هوادارای بارسا الان بپرسید، این رو میدونن که رئال نمیتونه الان بازیکنای جوونش رو بیاره و این شیوه رئال رو تایید نکنه، رد هم نمیکنه!
    تیم باید یه شیوه بازی پیدا کنه و بعد بازیکنای جوون، تویه تیم پایه با اون شیوه خو بگیرن و بیان تویه تیم اصلی...
    تیمی که سالی یه مربی داره، میتونه جوون گرایی کنه؟!
    منچستر جوون گرایی میکنه روی چه حسابی؟(تازه اونم بازیکنای تیمهای دیگه رو میاره) روی این حساب که 20 و خورده ای ساله که فرگوسن رو دارن!
    آبدارچی های تیم هم میدونن شیوه تیم چیه! اما رئال اینطور نیست و تازه داریم اینطور میشیم(حرف اول خوزه هم همین بود که باید شیوه بازی پیدا کنه رئال)
    فكر كنيد به زيدان ... ردوندو و بقيه ...
    کهکشانی ها؟!
    جوون گرایی آخر یا کهشکانی ها؟!

شرمنده طولانی شد...

2. 13 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازی برگشت به زمان ایران چه تاریخی و چه ساعتی برگزار میشه ؟

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

بازی برگشت به زمان ایران چه تاریخی و چه ساعتی برگزار میشه ؟
    ساعت 1:30 صبح پنجشنبه

5. 2 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان ...

از اين پست ممكنه طرفدار هاي كنوني رئال ناراحت بشن ... اما خب من از سال 96 و زمان هاي خيلي دور كه بازيكن هايي مثل زامورانو هيرو سيدورف ... داوود سوكر ... مياتوويچ ... فرناندو ردوندو و بعد ها زمان دلبوسكه زيدان و سالگادو و كارلوس و رونالدوي كبير طرفدار اين تيم بودم تا همين چند سال قبل كه معلوم نيست چه بلايي سر مديريت اومده كه تمامي كارها منفي و بي نتيجه هست. ( اينم گذشته رو گفتم كه بعدا نيان تهمت بزنن به من كه تو به فكر تخريبي)

اول جواب احمد رو بدم و بعد يه مطلبي كه خيلي وقته مي خوام بگم رو مينويسم :

اين حرف شما كه خب معلومه از روي تعصب هست ... در هوش بالاي مسي و بهتر بودنش از آقاي كريستين ( رونالدو نه ! يه رونالدو داشتيم كه چند ماه قبل خداحافظي كرد با اون ركورد تاريخي) هيچ شكي نيست. مسي از تمام جهات فني و فوتبالي از كريسيتن بهتر و برتر هستش . شماره ي 7 چيزي جز قدرت بدني و دويدن نداره ... و حتي از هوش خيلي پايينتري بهره ميبره نسبت به ليونل مسي و اسطوره ي بزرگ باشگاه زين الدين زيدان . فقط دويدن تو زمين نميتونه دليل برتري يه بازيكن باشه كه فقط به فكر تك روي هست و اصلا از عقلش هم استاده نميكنه. نمونش رو تو بازي ديشب ديديم زماني كه حاضر ميشه با توپ به اوت ! بره اما يه پاس ساده به كريم بن زما نندازه .

اين از اين حرفم درباره ي مسي اما يه حرف ديگه داشتم كه اين حق رو براي خودم به عنوان يه طرفدار قديمي باشگاه از سال 96 تا زمان رفتن آقاي دلبوسكه قائلم كه اين رو بگم :

شما ميدونيد سياست مديران باشگاه چي هست؟! با اين خريد هاي بي مي موردي كه فقط پول رو به دور ميريزه و اصلا نياز تيم رو برآورده نميكنه.

چند سال قبل روبينيو و بابتيستا اومدن به تيم كه دوامي نداشتن و فروختنشون ... بعد از اون ها هم كسايي مثل آرين روبن / فندرفارت / اسنايدر / والتر ساموئل / ديگو ( اروگوئه) و ... چند بازيكن ديگه به باشگاه اومدن كه به چند مورد اصلا فرصتي داده نشد و فروخته شدن ... بعد گفتن اينا به درد تيم نميخورن و گاها كسايي كه اومدن اصلا به اون خوبي نبودن.كسايي كه اومدن اينجا و آيندشون خراب شد بعد ها چه ستاره هايي شدن و هستن والر ساموئلي كه اصلا بهش وقت ندادن اومد اينتر و قهرمان سري آ شد ( چند بار) و ليگ قهرمانان رو برد + اسنايدر هم همينطور ... روبن هم همينطور ...

خريد ها همه شده بي هدف ! كسي رو به تيم آوردن كه اصلا به فكر مساله اي با نام تيم بودن و همكاري نيست ... انگار تو زمني اين آقاي شماره 7 خودش هست و سياره هاي ديگه بعد 10 نفر بقيه تو زمين هستند. بارها شده ضربات كاشته اي رو زده 20 متر با اختلاف رفته بيرون و در حالي كه 4-5 نفر مدافع و مهاجم سر زن رو دروازه بودن ...

رئال مادريد بايد پيش از هرچيزي تيم بودن رو ياد بگيره نه با خريد هاي بي مورد بخواد فقط خريدي رو داشته باشه.سال 2002 اگه اشتباه نكنم چقدر تيم هماهنگ و عالي بازي ميكرد زمان آقاي زيدان ... همه با هم كار ميكردند و تيم فقط يه نفر نبودش.

خلاصه ي حرفم رو به عنوان يه هوادار قديمي ميگم ( اين رو بارها تاكيد ميكنم كه بعضي از دوستان نيان گن تو اومدي جو رو خراب كني و ازين تهمت ها بزنن) : رئال مادريد اين فصل هم باز نا موفق خواهد بود با اين تك روي ها و خريد هاي بي مورد مثل اومدن كارواليو كه ديكه فوتبالش تموم شده يا بازيكن هايي مثل نوري شاهين ! خب تا تيم بازيكن جوون داره مثل پدرو لئون و گرانرو و و گاگو ... چه لزومي داره برن كسي رو بخرن كه اصلا به درد تيم هم نميخوره. باز مورد ديگه آلتينتاپ !! اين چه خريديه آخه ...

اين حرف بولد شده رو بهش ايمان دارم و اين فصل هم باز اين رو ميبينيم.

از هواداران جديد هم عذر مي خوام اگه شايد ناراحت شدن ... اما فكر كنيد به تيم زمان دلبوسكه و تيم بودنمون و الان كه يه بازيكن اومده و ... بيخيال. بايد تيم بشه رئال ... نه با پول ... با سرمايه گذاري روي جوون هاي تيم.

اين ها رو گفتم چون سنم انقدي هست كه گذشته ي پر فروغ اين تيم رو ببينم و با اين وضع تاسف بار اين 5-6 ساله مقايسه كنم. فكر كنيد به زيدان ... ردوندو و بقيه ... نه به اين شماره 7 خودخواه!
    با تشكر
    این مقایسه شما صحیح نیست...اینکه تو فلان دوره تیم خوب تر بوده...یا بهتر بگم...نتیجه می گرفته...دلیل نمیشه که بازیکنهای فعلی رو زیر سوال ببریم.

همین آقای شماره 7 که شما میگی دیشب خیلی موثر و پر تلاش بازی کرد...یه بازی می بینی گل نمیشه دیگه هر کاری کنی...فراموش نکن این آقا 40 تا گل زد تو یه فصل...

در مورد مسی هم...دیشب مسی بدون ژاوی رو دیدیم...خیلی جالب بود تا دقیقه 30 ...یه حرکت هم نتونست بکنه...گلی هم که زد درسته سماجتش خوب بود...ولی از شانسی که آورد نمیشه گذشت!

در مورد ضربه ایستگاهی هم که اصلا حرفتو قبول ندارم...همچین میگی 5 نفر منتظر توپن انگار پاس دادن به اونا تضمینه که توپ گل بشه!!...نه اینطور نیست...یه نگاه هم به گلهایی که از ضربات ایستگاهی زده بنداز...

خرید کاروالیو به نظرم خرید خیلی خوبی بود...درسته سنش بالاست ولی 3-4 سال قراره برامون بازی کنه و تا الانشم که خوب بوده خیلی...

اتفاقا منم از همون دوران طرفدار رئالم...هت تریک زامورانو یادته تو ال کلاسیکو؟ ولی این دلیل نمیشه تیم همیشه با بهترین دوران از نظر نتیجه مقایسه بشه...

بازی که من دیشب دیدم خیلی خوب بود...پر تلاش...مردونه...فکر شده...

7. 11 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

حمید عزیز، این چه طرفداریه؟
    اینکه "تا زمانی طرفدار یه تیم میمونم که موفق باشه"؟!
    نه بهترش اينه : تا زماني كه تيم از اين شاخه به اون شاخه نپره و هدف داشته باشه.

من فکر میکنم تو جو رسانه ها هستین شما!
    نه احمد جان ا من ديده هاي خودم رو دارم و جوگير نشدم.آدم خودش فكر داره و خودش صحبت ميكنه ... مگه الان شما جو رسانه اي داري؟!! نه خودت داري نظرت رو ميگي. منم نظر خودم رو گفتم.

برادر خیلی از ماها سالهاست طرفدار رئالیم اما مگه مهمه؟!
    گفتن داره؟! مهم اینه که چطور طرفداریم؟ تویه باختها هم پشت تیمیم؟ تویه بدترین شرایط، به تیم امید داریم یا نه؟!
    یعنی مثلا منی که 20 ساله طرفدار رئالم(اما فقط تو زمانهای برد)، مهمترم از کسیم که 2ساله طرفدار رئال حتی وقتیکه رئال 5 تا میخوره؟؟
    نه هيچ فرقي نيست بين من و يه كسي كه تازه 7 سالشه و داره فوتبال ميبينه ... من اين حرف رو گفتم كه دوستاتن نگن من طرفدار بارسا هستم يا مي خوام تخريب كنم و ...

شاهین جوون و آینده دار، بهترین بازیکن آلمان میشه و شما مسخرش میکنید!
    کریس این همه کار کرده(گل تنها قهرمانی چند سال اخیرمون رو زده) و شما...!
    من كي نوري شاهين رو مسخره كردم؟! در توانايي هاش هيچ شكي نيست من صحبتم اين بود تا زماني كه ما بازيكن داريم مثل گاگو / گرانرو / پدرو لئون / لسانا كه بازي بهشون نميرسه دليلي نداره خريدي بشه كه بهش نياز نيست!.

اینم یه نمونه دیگه از اینکه میگم تو جو رسانه ها هستید!
    تمام هم تیمی های کریس، فقط تعریف میکنن از اخلاق کریس!
    همه از جدیت و تلاشش میگن..همه از کمک هایی که کریس کرده بهشون میگن(همین چند وقت پیش، بنزما این رو گفت)
    مربی هاش همه از اخلاق حرفه ایش میگن..
    اما شما از روی حرف احتمالا جوات، میایید اینطوری میگید! این کجاش منطقه؟
    نه احمد جان من اصلا زماني كه خياباني ! : دي گزارش ميكنه صدا رو روي حالت Mute قرار ميدم تا اعصابم خورد نشه ( ميدوني كه چقدر چرت ميگه ! )

جو رسانه اي هم من ندارم والا ! : دي. من ديده هاي خودم رو دارم از تو زمين ميگم ... اينا همه حرفاي خودم بود.

دیشب شما این رو ندیدی نه؟
    چرا ديدم ! 10 نفر بودن داشتم تلاش ميكردن واسه تيم و يه نفر بود داشت تلاش ميكرد خودش گل بزنه ! حتي موقعيت هاي خوب رو يه پاس ساده نميده ! من منظورم به اين آدم بودش ... شما بازي اوزيل رو مقايسه كن ببين چقدر مفيد تر هست تا اين شماره 7 !

و این طرفداری نیست حامد عزیز..
    شما نگو به عنوان یه طرفدار قدیمی، بگو به عنوان یه طرفدار سابق!!
    وگرنه حتی اگه تیم بره لیگ 2، بازم بهش امید دارید..
    آره اين طرفداري نبود چون من باورم نميشه تيم دلبوسكه رسيده به اينجا كه اين همه خرج كرده يه جام حذفي رو برده ! اين فصل هم من قول ميدم باز چيزي نميبينيم از رئال ... ( باز به عنوان همون طرفدار سابق به قول شما ! چون از سياست ها و رفتار هاي مديران باشگاه دلخورم)

تیمی که سالی یه مربی داره، میتونه جوون گرایی کنه؟!
    منچستر جوون گرایی میکنه روی چه حسابی؟(تازه اونم بازیکنای تیمهای دیگه رو میاره) روی این حساب که 20 و خورده ای ساله که فرگوسن رو دارن!
    آبدارچی های تیم هم میدونن شیوه تیم چیه! اما رئال اینطور نیست و تازه داریم اینطور میشیم(حرف اول خوزه هم همین بود که باید شیوه بازی پیدا کنه رئال)
    خب اين كه دقيقا حرف منه ... چرا تو اين چند سال اين همه خريد سليقه اي انجام شده و ثبات نداشت تيم؟! چرا اين همه مربي عوض شد؟! مگه كاپلو تيم رو قهرمان نكرد؟! چرا عوضش كردن؟! من از اين فرصت ندادن ها دلخورم. يكي شايد بگه خب ردال زمانت كاپلو زيبا بازي نميكرد ... اما بايد بهش فرصت ميدادن ... الان هم بايد همه در آرزوي اون عنوان قهرماني لاليگا باشن.

کهکشانی ها؟!
    جوون گرایی آخر یا کهشکانی ها؟!

شرمنده طولانی شد...
    من كي گفتم كهكشاني كه خودم نميبينمش؟!! من گفتم خريد هاي بي هدف !

بعدشم يه مقايسه اي كردم با بازيكن مطرح الان تيم يعني شماره ي 7 ! با يه بزرگي مثل زيدان عزيز يا ردوندو ... گفتم اونا در خدمت تيم بودن اما اين آقا در خدمت خودش !

ضربه كاشته ميزنه ميره اوت در حالي كه 5 نفر رو گل منتظر توپن ! ... يه زماني هم كسي مي خواد خودخواهي كنه ميشه مثل زيدان كبير در بازي با انگليس 7-8 سال قبل ... تيم عقب بود اما 2 تا كاشته زد و گل شد !( در تركيب تيم ملي فرانسه) فرق يه اسطوره با يه اسطوره نما و خودخواه تو اين جاها مشخص ميشه ... من زيدان رو هيچ وقت فراموش نميكنم چون در خدمت تيم بود و همه از بازش لذت ميبرديم ... زماني كه تك روي ميكرد با هدف بود ... زماني كه بايد پاس خودش رو ميداد اما ... اين شماره ي 7 ... به هيچ وجه يك ذره هم شبيه زيدان نيست ... شما گل اون جام كوچيك رو داري ميگي ! به ياد بيار گل 2002 زيدان به كايزرزلاترن رو در فينال معتبر ترين جام اروپا و جهان !

منم با جوون گرايي مخالف نيستم خودم دارم ميگم بايد جوون گرايي بشه اما يه مقايسه اي كردم با ستاره ي سال هاي دور رئال و اين ستاره نماي سال هاي كنوني !

+

در مورد كارواليو هم باهات كاملا مخالفم ... ديگه در سطح رئال نيستش ... بايد به آلبيول بازي بدن كه يه‌آينده اي هم داره نه كسي كه اين يكي 2 سال نهايت بايد خداحافظي كنه.( نظر شخصي)

موفق باشي ... ما اختلاف سليقه و اختلاف نظر داريم و اين طبيعيه.
    Last edited by Hamid Hamid; 16-08-2011 at 08:27.

9. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تیم خداس ! بارسا خیلی شانس اورد

فقط امیدوارم یهو ملت جوگیر نشن یه دفعه همه بیان بشن طرفدار رئال!

11. 2 کاربر از LeBron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام دوستان ...

از اين پست ممكنه طرفدار هاي كنوني رئال ناراحت بشن ... اما خب من از سال 96 و زمان هاي خيلي دور كه بازيكن هايي مثل زامورانو هيرو سيدورف ... داوود سوكر ... مياتوويچ ... فرناندو ردوندو و بعد ها زمان دلبوسكه زيدان و سالگادو و كارلوس و رونالدوي كبير طرفدار اين تيم بودم تا همين چند سال قبل كه معلوم نيست چه بلايي سر مديريت اومده كه تمامي كارها منفي و بي نتيجه هست. ( اينم گذشته رو گفتم كه بعدا نيان تهمت بزنن به من كه تو به فكر تخريبي)

اول جواب احمد رو بدم و بعد يه مطلبي كه خيلي وقته مي خوام بگم رو مينويسم :

اين حرف شما كه خب معلومه از روي تعصب هست ... در هوش بالاي مسي و بهتر بودنش از آقاي كريستين ( رونالدو نه ! يه رونالدو داشتيم كه چند ماه قبل خداحافظي كرد با اون ركورد تاريخي) هيچ شكي نيست. مسي از تمام جهات فني و فوتبالي از كريسيتن بهتر و برتر هستش . شماره ي 7 چيزي جز قدرت بدني و دويدن نداره ... و حتي از هوش خيلي پايينتري بهره ميبره نسبت به ليونل مسي و اسطوره ي بزرگ باشگاه زين الدين زيدان . فقط دويدن تو زمين نميتونه دليل برتري يه بازيكن باشه كه فقط به فكر تك روي هست و اصلا از عقلش هم استاده نميكنه. نمونش رو تو بازي ديشب ديديم زماني كه حاضر ميشه با توپ به اوت ! بره اما يه پاس ساده به كريم بن زما نندازه .

اين از اين حرفم درباره ي مسي اما يه حرف ديگه داشتم كه اين حق رو براي خودم به عنوان يه طرفدار قديمي باشگاه از سال 96 تا زمان رفتن آقاي دلبوسكه قائلم كه اين رو بگم :

چند سال قبل روبينيو و بابتيستا اومدن به تيم كه دوامي نداشتن و فروختنشون ... بعد از اون ها هم كسايي مثل آرين روبن / فندرفارت / اسنايدر / والتر ساموئل / ديگو ( اروگوئه) و ... چند بازيكن ديگه به باشگاه اومدن كه به چند مورد اصلا فرصتي داده نشد و فروخته شدن ... بعد گفتن اينا به درد تيم نميخورن و گاها كسايي كه اومدن اصلا به اون خوبي نبودن.كسايي كه اومدن اينجا و آيندشون خراب شد بعد ها چه ستاره هايي شدن و هستن والر ساموئلي كه اصلا بهش وقت ندادن اومد اينتر و قهرمان سري آ شد ( چند بار) و ليگ قهرمانان رو برد + اسنايدر هم همينطور ... روبن هم همينطور ...

خريد ها همه شده بي هدف ! كسي رو به تيم آوردن كه اصلا به فكر مساله اي با نام تيم بودن و همكاري نيست ... انگار تو زمني اين آقاي شماره 7 خودش هست و سياره هاي ديگه بعد 10 نفر بقيه تو زمين هستند. بارها شده ضربات كاشته اي رو زده 20 متر با اختلاف رفته بيرون و در حالي كه 4-5 نفر مدافع و مهاجم سر زن رو دروازه بودن ...

رئال مادريد بايد پيش از هرچيزي تيم بودن رو ياد بگيره نه با خريد هاي بي مورد بخواد فقط خريدي رو داشته باشه.سال 2002 اگه اشتباه نكنم چقدر تيم هماهنگ و عالي بازي ميكرد زمان آقاي زيدان ... همه با هم كار ميكردند و تيم فقط يه نفر نبودش.

خلاصه ي حرفم رو به عنوان يه هوادار قديمي ميگم ( اين رو بارها تاكيد ميكنم كه بعضي از دوستان نيان گن تو اومدي جو رو خراب كني و ازين تهمت ها بزنن) : رئال مادريد اين فصل هم باز نا موفق خواهد بود با اين تك روي ها و خريد هاي بي مورد مثل اومدن كارواليو كه ديكه فوتبالش تموم شده يا بازيكن هايي مثل نوري شاهين ! خب تا تيم بازيكن جوون داره مثل پدرو لئون و گرانرو و و گاگو ... چه لزومي داره برن كسي رو بخرن كه اصلا به درد تيم هم نميخوره. باز مورد ديگه آلتينتاپ !! اين چه خريديه آخه ...

الان چه دليلي داره يه بازكن جوون و آينده دار مثل رائول آلبيول بشينه رو نيمكت و يه بازيكن پيرمرد و بي آينده مثل كارواليو تو زمين بازي كنه؟!

اين حرف بولد شده رو بهش ايمان دارم و اين فصل هم باز اين رو ميبينيم.

از هواداران جديد هم عذر مي خوام اگه شايد ناراحت شدن ... اما فكر كنيد به تيم زمان دلبوسكه و تيم بودنمون و الان كه يه بازيكن اومده و ... بيخيال. بايد تيم بشه رئال ... نه با پول ... با سرمايه گذاري روي جوون هاي تيم.

راستي كاكا رو يادم رفت كه فوتبالش خراب شد ... نميدونم چرا ...

كالخون هم خيلي بازيكن خوبيه ... اميدوارم اين ترافيك بالا باعث نشه بهش فرصت نرسه ... از لجاظ فني خوبه و تازه پاس هم ميده‌ ! : دي

اين ها رو گفتم چون سنم انقدي هست كه گذشته ي پر فروغ اين تيم رو ببينم و با اين وضع تاسف بار اين 5-6 ساله مقايسه كنم. فكر كنيد به زيدان ... ردوندو و بقيه ... نه به اين شماره 7 خودخواه!
    با تشكر
    منم نظرم رو بگم
    در حالت کلی من با حرفهاتون کاملا موافقم به جرات میتونم بگم بعد از برکناری دلبوسکه که فکر کنم نیمه نهایی جام قهرمانان بود و جلو یووه باختیم دیگه از رئال بازی زیبا ندیدم من هنوز بازی زیبایی که رئال جلو لورکوزن کرد و قهرمان شدیم ندیدم در یه پست دیگه هم گفتم زمانی که مورینیو داشت تمام تلاشش رو میکرد که سیستم رئال بشه سبک تیمهای جزیره و در رو کاغد اتفاق افتاده و خدا کنه در عمل هم اتفاق بیفته و این یکی از بزرگترین آرزوهای من درباره رئال هستش چون فقط مربی میگه کی رو لازم داره و کی بدرد تیم نمی خوره
    اما مقایسه مسی و رونالدو اول بگم گل دیشب مسی فقط یه اتفاق بود مقصر اصلی هم خدیرا بود و از دست رفتن تعادل په په حداقل تو این چند بازی که با بارسا داشتیم راحت ثابت شده مسی مهار شدنیه و اینو په په به دفعات ثابت کرد دیشب هم مسی کلا گم بود فقط وقتی ژاوی اومد کمی دیده شد اگه خواسته باشیم این دو رو مقایسه کنیم باید قابلتیهاشون رو یکی یکی با هم مقایسه کرد که من در کل میگم مسی فقط در کار تیمی از رونالدو سرتره

13. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

فوتبال فوق العاده!

دیگر پیش خوان ها:

رئال مادرید 2 - 2 بارسلونا

اوزیل و آلونسو برای مادرید و مسی و ویا برای بارسلونا گلزنی کردند

رئال مادرید خیلی بهتر از بارسلونا بازی کرد و مستحق پیروزی بود ولی چند اشتباه باعث تساوی شد

پپ برای فینال باید به امید پیکه، پدرو و ژاوی باشد

کوئنترائو و سانچز هر دو شروع خوبی داشتند

په په و آلوز باز هم با هم درگیر شدند

دو حرکت انفجاری از مسی و ویا و واکنشهای به موقع والدز، بارسلونا را نجات دادند

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

این مادرید فوق العاده!

دیگر پیش خوان ها:

کریستیانو: " حرکت والدز کاملا پنالتی بود "

رئال مادرید 2 - 2 بارسلونا

بارسلونا با حرکت انفجاری و البته کمی چاشنی شانس موفق شد یک تساوی را بدست آورد

// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه

15. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

من به عنوان یه طرفدار بارسا اینو میگم که
    رئال تو این بازی صد در صد بهتر بازی کرد و اگر اون پنالتی روی رونالدو رو هم براش میگرفتن شاید بازی رو میبرد و اون صحنه پنالتی نگرفته شده هم که برای بارسا اتفاق افتاد پیش نمی اومد
    ولی اینکه بیایم راجب گل مسی اینقدر متعصبانه صحبت کنیم خیلی بی انصافیه
    شوخی میکنی؟!
    چیکار کرد که هوش و ذکاوتش رو نشون داد؟!
    این خورد به اون و اونم خورد زمین یه بادی اومد و آفتاب(همون نورافکن ها) خورد تو چشم بازیکنا و... و این یهو تک با تک شد!!
    هرچند ضربش رو خوب زد اما هیچ کار خاصی نکرد برای ایجاد موقعیت...(البته پرسینگش هم تاثیر داشت)
    واقعا گل مسی رو باید به زمین خوردن های نه یک بازیکن بلکه چندین مدافع و آفتاب و نورافکن و چشم بازیکنان بزاریم!!!
    و هیچ حرفی از تکنیک و هوش و ذکاوت مسی تو اون صحنه نزنیم
    یا دوستان دیگر رئالی راجب گل ویا بگن که اگر صد بار هم اون ضربه رو میزد گل نمیشد و شانسی بود!!!
    اگر چه گل های زیاد این مدلی از ویا دیدیم آخریش هم گلی شبیه این تو فینال فصل پیش قهرمانان جلوی منچستر...

بهتره یکم فقط یکم تعصب هامون رو کمتر کنیم رفقای عزیز
    Last edited by M3HRD@D; 16-08-2011 at 02:05.

17. 4 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چون طرفدار رئالم قرار نیست که ارزش بقیه چیزارو بیارم پائین
    مسی کلا یه موقعیت داشت که اونهم با هوشیاری و جاگیری مناسبش بین اونهمه مدافع گلش کرد
    چند ثانیه غفلت از مسی باعث شد در بدترین لحظات گل بخوریم
    شاید مدافع ها اشتباه کرده باشن اما چیزی از ارزش های مسی کم نمیکنه
    حالا هم چیزی تموم نشده
    این بارسایی که من دیدم میتونیم ببریمش
    من اصلا متعصبانه حرفی نزدم......
    ............
    من حرفی درباره ارزشهای مسی نزدم....
    شما گفتی هوش و ذکاوت مسی باعث گل شد، من گفتم سوتی و اشتباه مدافعان......
    .....................
    صد در صد
    البته اگه مثل بازی رفت بازی کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •