من که همیشه چهار سه سه بازی میکنیم
یعنی چهار دفاع
یک جلو زن
دو تا هافبک وسط
و سه تا مهاجم
هر تیمی رو هم بخواهی بردم
من که همیشه چهار سه سه بازی میکنیم
یعنی چهار دفاع
یک جلو زن
دو تا هافبک وسط
و سه تا مهاجم
درسته اون خوبه ولي من رئال رو ميارم . 2-4-4 بازي ميكنيم . Nisteroy و Cassano رو ميزام جلو . بقيه حالت معمولي . اگه نبرد من اسمم رو عوض ميكنم !من که همیشه چهار سه سه بازی میکنیم
یعنی چهار دفاع
یک جلو زن
دو تا هافبک وسط
و سه تا مهاجم
خیلی ممنون![]()
دست شما هم درد نکنهدرسته اون خوبه ولي من رئال رو ميارم . 2-4-4 بازي ميكنيم . Nisteroy و Cassano رو ميزام جلو . بقيه حالت معمولي . اگه نبرد من اسمم رو عوض ميكنم !![]()
1 . بله . از لينك زير دانلود كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 . تو همين تاپيك هست . با يه سرچ ميتونيد پيدا كنيد . اگه نبود بگيد تا واسه خودم رو اپلود كنم .
3 . هستش . ولي من كه ندارم و لينك دانلودش رو هم ندارم . البته فكر نكنم بازي فوتبال ترينر بخواn
با تشکر. اما این lodmixer برای pes6 نیست . واگه option برام بزارین منون میشم چون خیلی گشتم پیدا نکردم
با تشکر. اما این lodmixer برای pes6 نیست . واگه option برام بزارین منون میشم چون خیلی گشتم پیدا نکردم.یک option که تمام خریدا ازاد شده باشد.
Last edited by avril3; 16-03-2007 at 13:02.
البته یاد آوری بکنم که هر تیمی یک سیستم خاصی داره که با اون بهتر میشه کار کرد بستگی به قابلیتهای بازیکنان اون تیم داره مثلا" بارسا با سه مهاجم خیلی خوب بازی میکنه ولی بایرن با 2 مهاجم بهتره این چیزها بستگی به تیم داره من خودم برای هر تیمی یه سیستم خاصی داره
باید قلقش دستت بیاد
بچه ها يه اپشن فايل دارم ولي نميدونم چه تغييراتي در بازي كرده آيا ميشه فهميد چه تغييراتي در بازي ايجاد شده
مثلا قيافه كدوم بازيكن را عوض كرده
بهترین ترکیب برای برزیل با توجه به بازیکنایی که مال من داره.(آدریانو و رونالدو و دیدا و ... نیستند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه کمک به من بکنید
من ریپ شده این بازی رو دارم و صدای گزارشگر نداره
حالا کسی میتونه یه کمکی بکنه تا من بتونم صدا رو یه جوری به بازی اضافه کنم.
با تشکر..
زيپ شدشو گرفتي تو چنتا سي دي بود من يه سي ديشو گرم هيچ مشكلي نداشتبچه ها یه کمک به من بکنید
من ریپ شده این بازی رو دارم و صدای گزارشگر نداره
حالا کسی میتونه یه کمکی بکنه تا من بتونم صدا رو یه جوری به بازی اضافه کنم.
با تشکر..
البته اگه سرعت بالا داري فكر كنم بچه ها لينك دانلود كل بازي رو داشته باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)