تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 167 اولاول ... 46869293949596979899100106146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من می خوام یه Sony KDL-32W670A برای استفاده توی اتاق تهیه کنم. می خواستم ببینم راهی هست که هنگامِ استفاده از اینترنت آدم بتونه به سایتای فیل-ت-ر دسترسی پیدا کنه؟
    دوست عزیز
    از مطلب زیر استفاده کنید
    روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید VPN ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهید
    باید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زد
    پیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هست
    چرا میشه من با V*P*N وصل شدم مشکلی نداره
    کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
    َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
    بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید و ok میکنید
    کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو داشته باشه کانکشنشون.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sara318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ما یک LED پاناسونیک مدل et5 داریم . فیلم رو که با فلش پخش میکنه زیرنویسش رو نشون نمیده . نه فرمت srt و نه sub/idx .داخل یک پوشه و هم نام با فیلمه !! راهی برای حل این مشکل هست ؟ دیگه اینکه بعضی فرمتهای همسان رو نشون نمیده مثلا دو تا فیلم با فرمت flvاز یوتیوب دانلود شده یکیشو نشون میده و یکیو نه چرا اینجوریه ؟ تله تکست رو هم به هم ریخته نشون میده با اینکه زبان تله تکست هم فارسی انتخاب شده .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ما یک LED پاناسونیک مدل et5 داریم . فیلم رو که با فلش پخش میکنه زیرنویسش رو نشون نمیده . نه فرمت srt و نه sub/idx .داخل یک پوشه و هم نام با فیلمه !! راهی برای حل این مشکل هست ؟ دیگه اینکه بعضی فرمتهای همسان رو نشون نمیده مثلا دو تا فیلم با فرمت flvاز یوتیوب دانلود شده یکیشو نشون میده و یکیو نه چرا اینجوریه ؟ تله تکست رو هم به هم ریخته نشون میده با اینکه زبان تله تکست هم فارسی انتخاب شده .
    دوست عزیز
    سوال خود را در این تایپیک مطرح کنید و همچنین آن را نیز مطالعه کنید و از اطلاعات آن بهره ببرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و فکر نکنم تلویزیونهای پلاسما همچنین قابلیتی را داشته باشند و این یکی از مشگلات این برند است.
    Last edited by matinpour; 08-12-2013 at 23:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

در مدل سامسونك ua40f5300 اسكايپ چطور كار ميكنه؟(وبكم وصدا)
    دانگل سامسونگ توي ايران براي فروش هست؟

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من یه TV 32 LCD HD برند LG خریدم واسه کنسولم و بازیهای من 1080p هستن اما TV من روش نوشته HD 720p ... خواستم بدونم الان تصویری که واسه بازیم بهم میده 1080p هستش یا تغییرش میده به 720p ؟ اگر اینطوره راهی نیست بشه 1080p ازش گرفت؟اینو واسه این میگم چون خود کنسول و دیسک بازیم Native 1080p هستش.

تو پست اول همین تاپیک اینو الان خوندم:
    آیا تلویزیونهای HD Ready میتونن تصاویر Full HD رو نمایش بدن؟
    بله !! , به شرطی که پردازنده ای برای پردازش سیگنالهای Full HD داشته باشن در اینصورت این TV ـها تصاویر Full HD رو دریافت و کوچک نمایی میکنن بدیهی هست که مقداری از جزئیات تصویر در این پروسه از بین میره که البته از فواصل نزدیک قابل تشخیص هست.

من الان چطوری بفهمم TV من این پردازنده رو داره و آیا نیاز به تغییر در تنظیمات TV هست؟
    Last edited by konami-pes; 09-12-2013 at 12:14.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من یه TV 32 LCD HD برند LG خریدم واسه کنسولم و بازیهای من 1080p هستن اما TV من روش نوشته HD 720p ... خواستم بدونم الان تصویری که واسه بازیم بهم میده 1080p هستش یا تغییرش میده به 720p ؟ اگر اینطوره راهی نیست بشه 1080p ازش گرفت؟اینو واسه این میگم چون خود کنسول و دیسک بازیم Native 1080p هستش.

تو پست اول همین تاپیک اینو الان خوندم:
    آیا تلویزیونهای HD Ready میتونن تصاویر Full HD رو نمایش بدن؟
    بله !! , به شرطی که پردازنده ای برای پردازش سیگنالهای Full HD داشته باشن در اینصورت این TV ـها تصاویر Full HD رو دریافت و کوچک نمایی میکنن بدیهی هست که مقداری از جزئیات تصویر در این پروسه از بین میره که البته از فواصل نزدیک قابل تشخیص هست.

من الان چطوری بفهمم TV من این پردازنده رو داره و آیا نیاز به تغییر در تنظیمات TV هست؟
    دوست عزیز
    شما سوال و جواب را با هم دارید فقط تست کنید و اینکه فقط شما منبع پخش را 1080P انتخاب کنید و چون تلویزیون شما FHD نیست پس قاعد تا فقط با کیفیتی نسبتا مناسب برای تان به نمایش در می آید.

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز
    شما سوال و جواب را با هم دارید فقط تست کنید و اینکه فقط شما منبع پخش را 1080P انتخاب کنید و چون تلویزیون شما FHD نیست پس قاعد تا فقط با کیفیتی نسبتا مناسب برای تان به نمایش در می آید.
    اون قسمت که قرمز کردم رو میشه توضیح بدید نسبتا مناسب یعنی به صورت 720p و کیفیت تا حدودی بهتر از بازیهایی که ذاتا 720p هستن؟
    Last edited by konami-pes; 10-12-2013 at 15:09.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اون قسمت که قرمز کردم رو میشه توضیح بدید نسبتا مناسب یعنی به صورت 720p و کیفیت تا حدودی بهتر از بازیهایی که ذاتا 720p هستن؟
    دوست عزیز
    بله منبع پخش خیلی مهم است شما اگر تلویزیون فوق العاده داشته باشید ولی منبع پخش خوب نداشته باشید تصویر شما کیفیت چندانی نخواهد داشت ولی بر عکس آن اگر منبع پخش خوبی داشته باشید تصویر تلویزیون شما مناسبتر خواهد بود.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    یه سوال داشتم. یه lcd نسبتا قدیمی سامسونگ دارم که وقتی لپتاپ رو با کابل hdmi بهش وصل میکنم و فیلمی رو پخش میکنم تصویر روون نیست و یه پرشهای ریزی داره . علتش چیه به نظرتون
    مال input lag یا response time ?

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    یه سوال داشتم. یه lcd نسبتا قدیمی سامسونگ دارم که وقتی لپتاپ رو با کابل hdmi بهش وصل میکنم و فیلمی رو پخش میکنم تصویر روون نیست و یه پرشهای ریزی داره . علتش چیه به نظرتون
    مال input lag یا response time ?
    دوست عزیز
    ممکن است از کابلتان باشد.امتحان کنید.

14. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •