تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 134 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1337

نام تاپيک: Galaxy Gio S5660 | رقیب ال جی اپتیموس وان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    دوربین گوشی من با وضوح 3.2 و فوکوس خودکار تقریبا هیچ فرقی با دوربین زاغارت 2 مگاپیکسلی و بدون فوکوس s500 سونی اریکسون نداره!! بعلت نداشتن کلید شاتر هم نمیتونم از خودم عکس بگیرم.
    اینترنت هم که قربونش برم بطور مادرزادی تعطیل بود.
    قاب پشت گوشی با چند بار باز و بسته شدن لق شده و درست بسته نمیشه و رو اعصابه! من موندم چرا اینقدر بی کیفیت و ظزیف ساختن اینو؟!
    باطری سه سوته خالی میشه و به یه روز نمیرسه.آهنگهایی که با توتال کانورتر تبدیل کرده بودم و رو گوشیهای دیگه پخش میشدن حالا رو این گوشی پخش نمیشن.
    تنها دلخوشی من از این گوشی فقط برنامست که اونم دیگه به معایبش نمیچربه!
    نظرتون در مورد فیت چیه؟
    5 مگاپیکسل اون واقعیه؟
    برنامه ها با رزولیشن پایین اون مشکل پیدا نمیکنن؟
    راستی گالکسی 551 هم هست.
    یه کمکی بکنین که باز ضرر نکنم

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام
    دوربین گوشی من با وضوح 3.2 و فوکوس خودکار تقریبا هیچ فرقی با دوربین زاغارت 2 مگاپیکسلی و بدون فوکوس s500 سونی اریکسون نداره!! بعلت نداشتن کلید شاتر هم نمیتونم از خودم عکس بگیرم.
    قاب پشت گوشی با چند بار باز و بسته شدن لق شده و درست بسته نمیشه و رو اعصابه! من موندم چرا اینقدر بی کیفیت و ظزیف ساختن اینو؟!
    باطری سه سوته خالی میشه و به یه روز نمیرسه.آهنگهایی که با توتال کانورتر تبدیل کرده بودم و رو گوشیهای دیگه پخش میشدن حالا رو این گوشی پخش نمیشن.
    نظرتون در مورد فیت چیه؟
    5 مگاپیکسل اون واقعیه؟
    راستی گالکسی 551 هم هست.

دوست عزیز حرص نخور!
    در مورد اینترنتت پیشنهادم اینه مه با ایرانسل امتحان کنی تا مشخص شه مشکل از گوشیه یا سیم کارت( با یه سیم کارت ایرانسلی که قبلا جواب میداده و تنظیماتشو میدونی امتحان کن)
    در مورد درب پشت واقعا نمی تونم حرفتو قبول کنم من خیلی نگرانش بودم اما خوب بوده نه لق شده نه کثیف (با اینکه سفیده) در گوشی یه لم ای داره که اول باید دو تا پین بالا رو جا بزنی بعد مابقی رو شاید این باعث خرابیش شده
    در مورد دوربین من بعنوان یه کسی که یجورایی کارم عکاسیه و بصورت حرفه ای عکاسی می کنم ( ادعا ندارم من باب دوربین dslr و مباحثش میگم فقط)باید بگم که دوربین هایی که من تابحال از سامسونگ دیدم ( f480 - jet - gio) هر سه خیلی بالا تر از حد دوربین گوشی بودن هم از لحاظ تنظیمات هم از لحاظ کیفیت و مخصوصا از لحاظ ادیت ای که خود گوشی بعد از عکس روی عکس خام انجام میده ... نمونه عکس رو هم دارم که توی شب از یه نور کم تو مسحد آقابزرگ کاشان گرفتم و واقعا شگفت زده ام کرد ... بازهم میگم این دوربین ها بیش از حد انتظار از دوربین "گوشی" هستند نه اینکه بی نقص باشند و البته لذت عکاسی با گوشی هم خیلی خاص و زیاده ... منتهی یه چیز ضدحال هست که آدم لجش می گیره اونم این قضیه دکمه اتوفوکوس ه من نمیدونم چه هزینه ای داشت که این دکمه رو مزاشتن؟
    در مورد فیت هم من از کسایی که داشتن زیاد خوب نشنیدم + سی پی یو اش هم کمتره (600) + اصلا به قیافش نمی خوره خوب باشه (قضاوت احساسی محض نه مدلل)

نمونه عکس رو هم سابت آپلود اگه سراغ دارید معرفی کنین تا بزارم ...

3. این کاربر از hsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد فیت چیه؟
    5 مگاپیکسل اون واقعیه؟
    راستی گالکسی 551 هم هست.
    سلام من نمیدونم چرا شما اینقدر با این گوشی مشکل دارید بغیر از دوربین تمام مشکلاتی که نوشتین رو من به شخصه ندارم و اگر دوباره به عقب برگردم با این هزینه باز این گوشی رو می خرم
    در مورد دوربین هم عکاسیش خوبه ولی فیلمبرداری خوبی نداره که با آپدیت به 2.3.4 بهتر میشه

داره خودمونی میشه mehrdad khar khoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد فیت چیه؟
    5 مگاپیکسل اون واقعیه؟
    راستی گالکسی 551 هم هست.
    به نظر من دوربين 3.2 اين گوشي از خيلي دوربين ها بهتر عكس مي گيره مثلا از دوربين 5 مگاپيكسل LG KM900 خيلي بهتر عكس مي گيره... ولي فيلم برداري تعطيل تعطيل هستش...
    اينترنت هم كه فقط شما مشكل داري...
    قاب گوشي رو من مشكلي ندارم به جز 3 بار كه از ارتفاع هاي 0.5 و1 و1.5 متري افتاد روي زمين... كه قاب و باطري با هم پرتاب شدن بالا ولي گوشي حتي يه خش برنداشت...
    باتري رو بستگي داره چه جوري استفاده كني هر كي گوشي اندرويدي داره مشكل باتري داره...ولي هر كي مشكل باطري داشته باشه گوشي اندرويدي نداره...
    در مورد آهنگ هم من هييييييييييييييييييچچچچچچ چچچچچچ مشكلي ندارم
    نظر من در مورد فيت اينه كه خيلي زششششششششششته از نزديك ديدم حالت بدي به من دست داد....
    گالكسي 551 هم بد نيست خوبه.....ولي جيو يه چيز ديگست
    راستي اين دفعه گوشيت رو از نمايندگي بگير......

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام دوستان
    قیمت نوش چند شده؟
    محتویات جعبش چیه؟
    کارکردش چند میارزه؟
    مرسی
    دوستدار شما یاشار

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

full wipe همون factory reset هست که از ریکاوری انجام میشه
    سلام دوستان
    قیمت نوش چند شده؟
    محتویات جعبش چیه؟
    کارکردش چند میارزه؟
    مرسی
    دوستدار شما یاشار
    از 250 تا هست تا 270 تا
    رم 2گیگ، شارژر، کابل میکرو یو اس بی، باتری، هندزفری ، 2تا مینی سی دی، دفترچه، گوشی!!×!!
    نسبت به قیمتش عالیه
    تنها مشکلش فیلمبرداریشه که با آپدیت حل میشه و باتریشه که طبیعیه چون اندرویده

8. این کاربر از prince_fable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کیفیت ساخت جیو با وجود اینکه در رده ی ارزان قیمت بازار دسته بندی میشه بسیار خوب هست
    سامسونگ برای تولید این گوشی شدیدا رژیم گرفته و از خیلی چیزها گذشته
    دوربینش برای عکاسی یکی از با کیفیت ترین 3.2 مگاپیکسلی ها موجوده
    صفحه نمایش نقطه قوت نمای بیرونی این گوشیه که کافیه با گوشی هایی همچون اچ تی سی Wildfire و حتی Wildfire S
    مقایسه کنید مخصوصا زیر نور مستقیم آفتاب
    به نظر من (چند مدت تجربه ی کار با این گوشی رو داشتم ) در رده ی قیمتی زیر 300 هزار مقرون به صرفه ترین آندرویدی موجوده
    و ساپرت خوب سامسونگ و ارائه ی ورژن 2.3.4 جای شکی باقی نمیذاره
    البته نهایتا خریدار باید تکلیفش رو با خودش مشخص کنه که گوشی رو برای حاشیه هاش میخواد (عکاسی و مولتی میدیا و ...) یا برای آندرویدی بودنش

Sent from my XPERIA mini pro using Tapatalk

10. 3 کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

1

حسابی حال می کنی XPERIA mini pro گرفتی ها!!!

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

full wipe همون factory reset هست که از ریکاوری انجام میشه

از 250 تا هست تا 270 تا
    رم 2گیگ، شارژر، کابل میکرو یو اس بی، باتری، هندزفری ، 2تا مینی سی دی، دفترچه، گوشی!!×!!
    نسبت به قیمتش عالیه
    تنها مشکلش فیلمبرداریشه که با آپدیت حل میشه و باتریشه که طبیعیه چون اندرویده

چرا 2تا سی دی مینی؟؟؟
    ماله من 1کی بود...

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کیفیت ساخت جیو با وجود اینکه در رده ی ارزان قیمت بازار دسته بندی میشه بسیار خوب هست
    سامسونگ برای تولید این گوشی شدیدا رژیم گرفته و از خیلی چیزها گذشته
    دوربینش برای عکاسی یکی از با کیفیت ترین 3.2 مگاپیکسلی ها موجوده
    صفحه نمایش نقطه قوت نمای بیرونی این گوشیه که کافیه با گوشی هایی همچون اچ تی سی Wildfire و حتی Wildfire S
    مقایسه کنید مخصوصا زیر نور مستقیم آفتاب
    به نظر من (چند مدت تجربه ی کار با این گوشی رو داشتم ) در رده ی قیمتی زیر 300 هزار مقرون به صرفه ترین آندرویدی موجوده
    و ساپرت خوب سامسونگ و ارائه ی ورژن 2.3.4 جای شکی باقی نمیذاره
    البته نهایتا خریدار باید تکلیفش رو با خودش مشخص کنه که گوشی رو برای حاشیه هاش میخواد (عکاسی و مولتی میدیا و ...) یا برای آندرویدی بودنش

توی هایپر استار ال سی دی گوشی رو با گوشی های دیگه مقایسه کردم به جرات می گم کیفیت خیلی بهتری از گوشی های گرون قیمت تر از خودش داشت

14. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •