ببخشید شما کجا این msi رو با این قیمت دیدید که من پیشنهاد میکنم بخرید البته بازم کارت گرافیک 6090 سرتره شیراز با گارانتی:
GX680 /1,890,000 /2.0 Corei7/6M /12G D3 /750 G G555 Geforce 1G /DVD/ 15.6/ 7-W-BT- GL-HDMI Bag-Mouse-USB3
ببخشید شما کجا این msi رو با این قیمت دیدید که من پیشنهاد میکنم بخرید البته بازم کارت گرافیک 6090 سرتره شیراز با گارانتی:
GX680 /1,890,000 /2.0 Corei7/6M /12G D3 /750 G G555 Geforce 1G /DVD/ 15.6/ 7-W-BT- GL-HDMI Bag-Mouse-USB3
کسی جواب ما رو نمیده؟
این قیمت حتما مال کامپیوتر مرکزیه اگه شما می خوای برو حضوری تو خود مغازه کامپیوتر مرکزی
من دیروز رفتم 1500. بود.
راستی کارت گرافیکش از چه لحاظ سرتره بعدش این MSI هم مثل 6090 دو تا کارت گرافیک داره؟؟؟
نمیشه از درایو recovery استفاده کرد؟
قبلا ریکاوری رو تو منوی بوت ویندوز میاورد ولی بعد نصب ویندوز جدید دیگه اونو نمیاره!!!
من الان رو سیستمم windows 7 home premium sp1 رو نصب کردم میتونم اینو تبدیل به اورجینال کنم چون sp1 هست شاید همخوانی نداشته باشه!
سلام
من الان با یکی از فروشگاه ها تماس گرفتم طرف اشنا بود.گفت هنگام خرید دقت کنید که این لپتاپ grade A و grade B داره.که کیفیت قطعاتش باهم فرق میکنه.ولی ندونستم فرقشون رو چیه؟یعنی چطور میشه فهمید؟اگه شما میدونید بگید اگه نه من خودم میرم ازش میپرسم
خیلی جای تعجب داره من فکر کنم اشتب شده آخه مگر میشه ظرف 2-3 روز 300 هزار تومان از قیمت این لب تاب کم بشه
خودم هم الان چک کردم دیدم درست میگی اینم 2 تالیست قیمت یکیش ماله 29 ام یکیش ماله 1 ام:
به نظر من هر کی طالبهgx680 بره بخره با ابن قیمتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورد دو کارت گرافیک بودنه 680 فکر نکنم 2 کارته باشه شایدم باشه
اگر طرفدار بازی هستی به نظر من 680 بگیر
اگرم دنباله رندر گیری و کارهای گرافیکی هستی 6090 بگیر
این تاپیک هم مطالعه کنی متوجه میشی که با هم تقریبا برابرند:
در کل من خیلی در مورد این دو مدل تحقیق کردم مزایا و معایب:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مزایای 680 نسبت به 6090:
1-خنکتره(البته در کوتاه مدت اما در کار با زمان بالا تقریبا جفتشون هم دما میشن بازم 6090 با کول پد)
2-صفحه نمایش680 بهتره نسبت به 6090
3-باتری 9 سلولی 680 نسبت به باطری 6 سلولی6090 (که بازم فکر کنم زمان به کار جفتشون تقریبا برابر باشه با توجه به سخت افزار 680)
4-12 گیگ رم نسبت به 8 گیگ رم6090 (البته همون 8 هم زیاده چه برسه به 12!!!)
5-eSata که یه جا نوشته 6090 داره یه جا میگه نداره ولی فکر نکنم داشته باشه
6-موس و کیف این جور خرت و پرتا که میگن رو 680 هست
7-گارانتی معتبر
مزایای 6090 نسبت به680:
1-صفحه کیبرد روانتر و راحتر(بازم از نظر من)
2-ظاهر زیباتر (از نظر من ظاهر 680 بچه گونست یه جوری انگار ماشین عروسهبا این همه چراغونی)
3-برند6090 معروفه و لازم به توضیح واسه دوستان نیست
4-قابلیت Finger Print
5-فناوری صدای بهتر(از نظر من)
6-داشتن Blu-Ray (که فکر کنم رو 680 هم بشه سفارش داد ولی تبعا قیمتش میره بالا ولی 6090 با بلو ری 1480)
7-وزن کمتر در حدود 600 گرم (0.5 کیلو + 100 گرم)+250 فضایه هارد بیشتر
8-اطمینان خاطر بیشتر با وجو گارانتی ضعیف
نکته:
خودم هم بین این 2 مدل گیرم![]()
Last edited by gla021; 25-06-2011 at 00:00.
دوست عزیز دلیل برای recovery کردن ویندوز original چی هست؟؟؟؟
بهتره به جای این کار ورژن ultimate sp1 64-bit نصب کنید به دلیل امکانات جانبی و اضافی که نسبت به home premium داره.....
اما حتما از درایو recovery بک آپ تهیه کنید...
از سایت hp برنامه recovery & backup manager رو دانلود کنبد و محتویات درایو روی dvd رایت کنید اما همه این به شرطی هست که درایو recovery کوچکترین تغییری نکرده باشه وگرنه error میده...
موقع بوت هم کلید f11 رو بزنید تا وارد recovery بشین....
دوستان من به کمکه فوری نیا دارم....
امروز ویندوز اصلیم مشکل پیدا کرد..پاکش کردم و یه ultimate جاش نصب کردم بعد که توی محیط ویندوز 3...4 تا از درایور ها رو نصب کردم...مثل فینگر پرینت و چیپ ست و صدا و... ری استارت کردم تا ویندوز هماهنگ شه باهاشون حالا دیگه ویندوز بالا نمیاد.....یعنی همون آرم اچ پی که میاد بعدش یه صفحه مشکی میاد و حتیاستارت آپ ویندوز هم نمیاد.....هر کاری کردم درست نشد....نظر شما چیه؟؟؟
خواهشا کمک کنید....
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
دوستان من به کمکه فوری نیا دارم....
امروز ویندوز اصلیم مشکل پیدا کرد..پاکش کردم و یه ultimate جاش نصب کردم بعد که توی محیط ویندوز 3...4 تا از درایور ها رو نصب کردم...مثل فینگر پرینت و چیپ ست و صدا و... ری استارت کردم تا ویندوز هماهنگ شه باهاشون حالا دیگه ویندوز بالا نمیاد.....یعنی همون آرم اچ پی که میاد بعدش یه صفحه مشکی میاد و حتی استارت آپ ویندوز هم نمیاد.....هر کاری کردم درست نشد....نظر شما چیه؟؟؟
خواهشا کمک کنید....
مدل لپ تاپ چیه؟؟
یه بار موقع بوت کلید del بزن برو تو bios setting تمام تنظیمان reset to default کن .....
مدلم 6090 هست....رست default هم کردم اما درست نمیشه....یعنی بعد از استارت لپ تاپ مارک اچ پی میاد و بعد از اون هیچی....یه صفحه مشکی.....
با زدن ESC می خواستم وارد ریکاوری بشم که اونم لود نمیشه...یعتی فقط یه صفحه مشکی دارم...به نظره خودم مشکل نرم افزاری هست..چون بعد نصب چند درایور و ری استارت اینجوری شده...
کسی نظری نداری؟؟؟؟
یه مقدار توی سایت اچ پی گشتم و به نظرم مشکل از BIOS هست....و میخوام آپ دیتش کنم....کسی راهی بلد هست که بشه از همون قسمت قبل از استارت آپ
و با فلش یا سی دی آپ دیتش کرد؟؟؟
Last edited by iranzaminn; 24-06-2011 at 16:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)