خیلی ممنون اما در بازی اسکانیا هم فرمت mp3 را شناسایی می کند ولی اجرا نمی کند.چه طور می تونم mp3 را ogg تبدیل کنم؟
خیلی ممنون اما در بازی اسکانیا هم فرمت mp3 را شناسایی می کند ولی اجرا نمی کند.چه طور می تونم mp3 را ogg تبدیل کنم؟
با نرم افزار any video converter می تونی mp3 را به ogg تبدیل کنی
نباید اینطور باشه باید پخش کنه ! شما آپدیت 1.1 و 1.2 بازی رو با کرکش از اینجا دانلود کن شاید بشه البته واسه من بدون آپدیت mp3 پخش می کرد .
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک نا مفهوم است.کار نمی کند.
لطفا یک نغر سریال بازی اسکانیا را برای من قرار دهد(سریال قبلی کار نمی دهد.)
چه خبر از EEEEEET T T T T T sssssssss 2 2 2 2 2 2 .//////////////////////////////
شرمنده وقتی آدرسو میذارم نمی دونم چرا اینجوری میشه تو سایت سافت گذر هم دوتا آپدیت هاش هست هم کرک نسخه اصلی میتونی از اونجا دانلود کنی کرکش 2 مگ بیشتر نیست حجم آپدیت هاش هم کمه 11 و 12 مگ.
از ETS2 که فعلا خبر خاصی نیست دیگه به احتمال زیاد تا آخر شهریور میاد .
Last edited by hamed30; 07-08-2012 at 11:02.
هیچ یک از دوستان نتوانستند سریال بازی اسکانیا را برای من قرار دهند.خسته شدم از بس این مراحل ابتدایی را بازی کردم.
دوستان تصاویر رسمی از محیط Euro Truck Simulator 2 منتشر شده یا نه ؟
.چند صفحه قبل فکر کنم بچه ها چندتا عکس و فیلم قرار دادند میتونی انجا ببینی.....
سریال.....سریال....سریال...دوست ان سریال اسکانیا را می خوام.......................................... .................
دوست عزیز حالا چه اصراری سریال وارد کنی گفتم که از سایت سافت گذر یه کرک 2 مگی دانلود کن و خودتو خلاص کن . همه دنبال کرک می گردن شما دنبال سریال .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)