[QUOTE=هخامنشی;6983425]تایید میشه.
منم یه سری گرفتم اما جوهر مشکیش دو تا کارتریجمو که هدش روش بود خراب کرد.
تا الان جوهرای خوبی که دیدم وکس و پارت بوده.
[QUOTE=هخامنشی;6983425]تایید میشه.
منم یه سری گرفتم اما جوهر مشکیش دو تا کارتریجمو که هدش روش بود خراب کرد.
تا الان جوهرای خوبی که دیدم وکس و پارت بوده.
جوهر پارت تکنیک شرکتش تو ایرانه.
میتونید به راحتی از اون شرکت خرید کنید.
من هم بهترین نوع جوهری که تا حالا کار کردم و از همه بهتر بود پارت تکنیک بود.
دوستان نبود کسی داشته باشه
نرم افزار رسیت کارتریج های p50 رو نداره
یا حداقل کلید نرم افزار WICreset
سلام من یه چهار کاری hp 5610
دارم الان ارور cartridge error:
refer to device documentation to troable shoot
میده
من حرکاری که فکر کنید برای پاک کردن جای کارتریج تعویض کارتریج رو انجام دادم نمی شه
احتمال 90درصد کارتریج مشکی سوخته است.
اما باید توسط تعمیرکار با کارتریج های اوراقی تست شود.
باسلام
بازم پرینتر ip1200 کنن من ایراد پیدا کرد این دفعه به تنظیمات پیج ستاپ ورد جواب نمیده نه در 2003 و نه در 2007 لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر
[QUOTE=m_2t_ab;6989832]متاسفانه من هم این مشکل رو با این گروه دارم
هرچند دلم میخواد از محصولات ایرانی حمایت بشه
ولی این رسم مشتری مداری نیست
اقایی بود فکرکنم مسوول فنی شون که شمارشم تو سایت گذاشته متاسفانه تا پول رو میخوان ازت بگیرن خیلی مهربونند و هزار وعده میدن مثلا یک ادعاشون همین ضمانت و گارانتی هد شما !!! ولی بعدش خبری نیست...و خیلی راحت قیمتاشونم بالا میکشن...نظر من رو بخواید علتش رونق یافتن کارشون از طرف چندتا شرکت گنده چاپ و..که باعث شده دیگه نیازی ندارن به امثال ما..یا رضایت مشتریان خوردی مثل ما...
من موندم طبق حرفای خودشون رزین رنگی که تو اشل نانو دارن میسازند وحلال در آب هم هست..چطور میتونه تو هد یک پرینتر که با تکنولوژی mems ساخته شده یعنی در ابعاد میکرومتر میتونه گیر کنه و...!!؟
چیزی که والا برا من جالب اومد از حرفاشون و شبیه ی فاجعه بیشتر...این بود که ایشون فرمودند (البته حتی نام بردن) که چندین عمده فروش وکس و ... از ما خرید میکنند و لیبل میزنند چون براشون بصرفه نیست وارد کنند و...
در مورد نظر دادن به رنگ ها بنظرم این روش علمی نیست و بیشتر سلیقه ای هست...
اگر هرکسی حتی درحد چند چاپ ازمایشی یا حتی ریختن چندقطره رنگ و...بزاره تو شرایط مختلف و سخت مثل نور خورشید و..ومستند عکس بزاریم...مسلما بهترین نتیجه رو میشه گرفت از تجربه ها
ممنون
مگه شركت اپسون ميذاره با نرم افزار ريست كني كارتريجش رو؟
كارتريج قابل شارژ يا تانك نصب كن.
اون نرم افزار wic كه اصلا چيزي ديگه است waste inkpad counter مخففش ميشه wic ! حالا قسمت باشه به ريست اونم احتياج پيدا ميكني!
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
مشكل شما به نظر نرم افزاري است چون به پرينتر هرچي بدي چاپ ميكنه!
[QUOTE=mad86;6991238]حالا خود شما چه مارکی کار میکنی ؟من مشکیشو گرفتم به نظرم بد نیومد و کلا بدم برخورد نکردن ! فقط بهم گفت پیگمنت دردسر داره نبر دای بهم داد.من به خاطر این بلبشوی بازار رفتم سراغ گاما ولی الان اگه کسی جوهر رنگی خارجی خوب و نیمه اصل !!! سراغ داره و تو بازارم راحت با قیمت مناسب پیدا بشه خب بگه ما هم بدونیم.![]()
[QUOTE=XDbit68;6991817]منظورم همینه که از کلمه خوب و بد استفاده نشه و علمی تر جوهرها بررسی بشن...یعنی همه یک اشل رو چاپ کنیم زیر نور (ترجیحا ماوربنفش یا خورشید و..)بزاریم و..بعد با ذکر پرینتر و جزئیات تامین کننده و ..
اونوقت میشه تو مقام مقایسه تشخیص داد ولی اینجوری قاعده نداره و نمیشه به نتیجه رسید..(مثل بررسی مقاومت در برابر آب ،ماوربنفش ، اثراتشون رو هدهای مختلف ، میزان اسیدی بودن و نوع و..نوع رزینها و...)
متاسفانه در مورد شرکت های ایرانی قبلا اتمی مد بود...الان نانو مد شده
خیلی جالبه که این شرکت مدعی نانوست..چطور میشه یک ذرات جوهر نانو تو سوراخی که 1000 برابر ازش بزرگتره گیر میکنه؟
((توضیح: پرینترها هدشون با تکنولوژی mems ساخته می شه که ظریفترینشون همین پیزوالکتریک هاست که تو مدل های غیرحرفه ای که تو ایران داریم همه خیلی بزرگتر از چندده میکرو متره سوراخاشون...که با نانومتر اختلاف سایز بسیار زیادی درحد 1000 برابر دارند))
اگرم بگیم رسوب میشه که این عذر بدتره گناهه..
یا مثلا مدعی هستن که هدت رو گارانتی میکنیم...ایا واقعا کسی تا بحال همچین خدماتی داشته ازشون..ما که ندیدیم..فقط تا زمانی که پول به حسابشون ریختی دوستت هستند!!...
ی نکته دیگه هم از حرفاشون برام جالب اومد همین که میگفتن خیلی شرکت ها از ما خرید میکنند و فقط لیبل میزنند مارکهای خارجی رو و میفروشن..بخصوص الان که ارز دولتی به هر کسی نمیدن..که واقعا اینم فاجعست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)