تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 303 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه pooladi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

با سلام به دوستام محترم
    عزیزان تلویزیون سامسونگ مدل UA46D5000PR قابلیت دریافت شبکه های دیجیتالو داره با نه؟
    اگه داره از چه طریقی؟
    مرسی از همه دوستان منتظر جوابتونم
    فقط ج منو ندادی!
    سلام دوست من.ببخشید جواب شما رو ندادم چون اطلاعاتم در مورد تلوزیون شما دقیق نبود.ولی سایت سازنده مالزی گفته ک چنین امکانی رو نداره.شاید،شاید بشه از منو سرویس کاری کرد ولی ریسکه،پیشنهاد میکنم قبل از اینکه نیاز ب خریدن یک مادربرد جدید پیدا کنی 70تومن بده و 1گیرنده دیجیتال بخر.بعد اگر دیدی کسی دقیقا تلوزیونی مشابه شما داشته و از طریق سرویس منو دیجیتال رو فعال کرده،شما هم انجام بده.پس صبر کن.
    اگر از تجربه ما درس نگیری،حتما تجربه خواهی شد برای دیگران.با احترام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    زاگرس نشین

پيش فرض

باسلام.یهdtvمدلd5500 مالزی "(بی گارانتی)دارم که دیجیتالش جایی رو نمیگیره.جاشو به جایی که دیجیتال باdtv دیگه جواب میده ولی نشد.چیکاربایدکنم.اگر مراحل دیجیتال کردنو روش انجام بدم میشه.لطفا کمکم کنید
    سلام. من هم یه تلویزیون 46 اینچ از همین مدل ساخت مالزی دارم هرکاری کردم نتونستم گیرنده دیجیتالشو فعال کنم. ظاهرا این مدل اصلا گیرنده دیجیتال نداره اینو من از روی سایت سامسونگ مالزی میگم.
    موفق باشید

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان ...

آقا ما جدیدا یه 5540 خریدیم ، با اینکه خودش تیونر دیجیتال داره،حس فضولیم گرفت و طبق پست اول منو مخفی رو آوردم.وقتی از قسمت svc و بعد tuner status رفتم روی --- و کلید سمت راستو زدم،تلویزیون ری استارت شد ولی صدای تلویزیون قطع شده !!!

یه فکتوری ریست هم زدم باز درست نشد ...
    دوباره روی tuner status رفتم و صدا درست نشد ...

یه حدسایی میزنم.آخه حین کم و زیاد کردن صدا،تصویر یه هدست رو نشون میده.حدس میزنم خیال میکنه هدست داخلشه ...
    گفتم یه هدست بزنم بهش و درش بیارم شاید درست شد ، اما جای فیش 3.5 میلی متری پیدا نکردم !!!!
    جایی هم ندیدم بخواد مثلا صدا روی روی بلندگو و هدست سوئیچ کنه ....
    البته یه جا نوشته بلندگوی تلویزیون ، روشن ، اما همونم غیر قابل تغییره ...

حالا چه غلطی کنم من؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ua40d6000
    مالزی
    1. دیگه 3 دی نمیشه
    2. رنگ تصاویرم سبز شده
    3. تنظیمات سرویس منو رو دستکاری کردم . می خوام عین اونا رو با عکس برام بذارین تا وارد کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان ...

آقا ما جدیدا یه 5540 خریدیم ، با اینکه خودش تیونر دیجیتال داره،حس فضولیم گرفت و طبق پست اول منو مخفی رو آوردم.وقتی از قسمت svc و بعد tuner status رفتم روی --- و کلید سمت راستو زدم،تلویزیون ری استارت شد ولی صدای تلویزیون قطع شده !!!

یه فکتوری ریست هم زدم باز درست نشد ...
    دوباره روی tuner status رفتم و صدا درست نشد ...

یه حدسایی میزنم.آخه حین کم و زیاد کردن صدا،تصویر یه هدست رو نشون میده.حدس میزنم خیال میکنه هدست داخلشه ...
    گفتم یه هدست بزنم بهش و درش بیارم شاید درست شد ، اما جای فیش 3.5 میلی متری پیدا نکردم !!!!
    جایی هم ندیدم بخواد مثلا صدا روی روی بلندگو و هدست سوئیچ کنه ....
    البته یه جا نوشته بلندگوی تلویزیون ، روشن ، اما همونم غیر قابل تغییره ...

حالا چه غلطی کنم من؟
    سلام منم به حال شما دچار شدم.
    تلوزیونمون خوب بود دیجیتالم نشون میداد اومدم ببینم تو منو مخفی چه خبره؟؟ hotel mod رو فعال کردم بعدش یادم رفت غیر فعال کنم.وقتی تلوزیون دوباره روشن شد کل آنتن پرید.
    الان هر کاری می کنم فقط آنالوگ رو میاره.کسی نمی دونه چه جوری باید دیجیتال رو بیارم.
    مدل تلوزیون هم UA46D5550PM خواهشا اگه کسی بلده به من بگه.بیچاره شدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همین جا

10

سلام منم به حال شما دچار شدم.
    تلوزیونمون خوب بود دیجیتالم نشون میداد اومدم ببینم تو منو مخفی چه خبره؟؟ hotel mod رو فعال کردم بعدش یادم رفت غیر فعال کنم.وقتی تلوزیون دوباره روشن شد کل آنتن پرید.
    الان هر کاری می کنم فقط آنالوگ رو میاره.کسی نمی دونه چه جوری باید دیجیتال رو بیارم.
    مدل تلوزیون هم UA46D5550PM خواهشا اگه کسی بلده به من بگه.بیچاره شدم
    دوست عزیز مشکل من حل شد.
    من طبق پست اول فلش رو وصل کردم به تلوزیون و hotel mod ,....رو انجام داده بودم.
    الان دوباره همون روش رو رفتم.یعنی فلشم رو گذاشتم فقط در مرحله آخر به جای Clone TV to USB گزینه دوم یعنیClone USB to TV رو زدم و اطلاعات ذخیره شده تو فلش کپی شد تو تلوزیون.
    و تلوزیون من به حالت اول برگشت.شما هم امتحان کنید شاید به نتیجه برسید.

7. این کاربر از roukh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    آقا خواهشا جواب منو بدین که بدجوری قاطی کردم !!!
    اکثر صفحات رو خوندم ولی قاطی کردم!!
    مدل تلویزیون من 55D6960 هستش ، حالا چند تا سوال :

1) آیا این تلویزیون قایلیت ضبط کردن روی فلش رو داره ؟؟؟ (pvr)
    2) واسه من گزینه ای به اسم hotel mode نداره !!! یه چیز دیگست (hospitality mode) ، همه کارهایی که گفته شد انجام دادم ولی گزینه ای واسه فعال کردن pvr ندیدم...
    3) internet tv چیه ؟؟؟ با اینترنت خودمون متفاوته؟؟ آخه من وایرلس دارم و براحتی میتونم با تلویزیون به اینترنت وصل بشم ولی فکر کنم این internet tv فرق داشته باشه؟؟؟
    4) بعضی موقع برنامه هایی که تو تلویزیون نصب میکنم با خاموش و روشن شدن تلویزیون پاک میشن و اکثر مواقع وقتی وارد smart hub میشم میگه نیاز به بروز رسانی داره در حالیکه چندین بار گذاشتم بروز شده، دیگه اعصابمو خورد کرده...انگار وقتی تلویزیون خاموش و روشن میشه نمیتونه فایلهارو ذخیره کنه....البته همیشه اینطوری نیست ولی هر چند وقت یکبار این اتفاق میفته....یا مثلا وقتی میخوام برم تو راهنما میگه اول ساعت و تاریخ رو درست کن بعد که درست میکنم مشکلی نیست ولی بعد از خاموش و روشن کردن تلویزیون دوباره وقتی میخوام برم تو راهنما همون پیغامو میگه انگار که نمیتونه تنظیم ساعت و تاریخ رو ذخیره کنه ...راه حلش چیه ؟؟؟؟
    Last edited by s i k a; 05-02-2012 at 18:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوست من.ببخشید جواب شما رو ندادم چون اطلاعاتم در مورد تلوزیون شما دقیق نبود.ولی سایت سازنده مالزی گفته ک چنین امکانی رو نداره.شاید،شاید بشه از منو سرویس کاری کرد ولی ریسکه،پیشنهاد میکنم قبل از اینکه نیاز ب خریدن یک مادربرد جدید پیدا کنی 70تومن بده و 1گیرنده دیجیتال بخر.بعد اگر دیدی کسی دقیقا تلوزیونی مشابه شما داشته و از طریق سرویس منو دیجیتال رو فعال کرده،شما هم انجام بده.پس صبر کن.
    اگر از تجربه ما درس نگیری،حتما تجربه خواهی شد برای دیگران.با احترام
    مرسی دوست عزیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ؛
    آیا ال سی دی سامسونگ مدل LA40B690 سری6 ، داخلش گیرنده دیجیتال داره یا نه ؟
    اگر پاسخ مثبته ، روش فعال کردنش چیه ؟
    با سپاس فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در این تاپیک به طور جامع به Service Menu تلویزیون های سامسونگ، قابلیت های غیرفعال شده و کد های مخفی مربوط به آن پرداخته خواهد شد.

:: توجه ::

1. هر آنچه در این تاپیک مطرح می شود اطلاعاتی است که صرفا بر اساس تجربه به دست اومده. هیچ کدوم از این مطالب از دل مستندات و مطالب منتشر شده توسط سامسونگ استخراج نشدند. پس همواره احتمال خطا و تغییر در اونا وجود داره.

2. به علل فوق، راهنماها و مطالب منتشر شده در این تاپیک کاملن می تونن تلویزیون شما رو به یک قاب عکس بزرگ تبدیل کنن. پس اگه از نوشته های اینجا مطمئن نیستید، یا موقعیت ریسک کردن رو ندارید ابدن کاری به تلویزیون تون نداشته باشید. نویسنده های مطالب، مدیران سایت و فروم هیچ مسئولیتی رو درباره اثرات و خطرات مجتمل نمی پذیرند.

3. آپدیت کردن firmware معمولن قابلیتی رو به دستگاه تون اضافه نمی کنه، اما حتمن بعضی از راه های نفوذ رو مسدود و ایمنی سیستم عامل رو افزایش می ده. پس چون در اکثر مواقع هیچ نیازی به آپدیت وجود نداره لطفن آپدیت نکنید.

4. قبل از اقدام به تغییرات، از تمام منوهای مخفی عکس بگیرید تا در صورت بروز اشکال بتونید تلویزیون رو به حالت اولیه برگردونید. هیچ منبع کاملی از تنظیمات منوی سرویس تلویزیون شما در اینترنت وجود نداره.

5. تمامی این مطالب از طریق جریان آزاد اطلاع رسانی موجود در اینترنت و تجمیع اطلاعات هزاران نفر در سراسر دنیا به دست اومده. پس در نشر و گسترش آزاد و درست اون سهیم باشیم.

.
    سلام خواهشن اکر کسی از برنامه یا اپشن اضافه کردن در ال ای دی سامسونک مدل ua40d6000یا همین مدل که مدل ال ای دی بدلیل تجاری ایران تغیر مدل پیدا کرده و به مدل ua40d6920 تغیر کرده اکر مواردی را میدونه به ایمیل م ایمیل بزنه ممنون در ضمن هزینه کارهای را که بتونه به ال ای دی اضافه کنه پرداخت مینمایم ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •