تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 132 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1317

نام تاپيک: Atrix | گوشي قدرتمند موتورلا با پردازنده ي دو هسته اي و صفحه نمايش 4 اينچي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون

چه بازیهایی رو روش تست کردی؟ بازیهای گیم لافت رو می گم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اکثر اینا رو تست کردم و جواب میدن... البته فول اسکرین نمیشن :((

---------------------------------------

دوستان تهرانی ، طی جستجویی که توی علاالدین داشتم ، زیرزمین ، موبایل شبکه اصلی (واحد 35) ، یه بابایی هست که بوت لودر اتریکس رو آنلاک میکنه... قیمت نپرسیدم ازش + گفت با مسئولیت خودم... البته من چون فقط خودم بودم و هیچ کسی همرام نبود که اینکاره باشه که یه وخ اگه زد نفله کرد خرشو بگیرم ، ندادم گوشی رو بهش... ولی خلاصه گفتم کسی خواست میتونه به ایشون بده....

+

امروز یا فردا احتمالا بوت لودر رو آنلاک میکنم :| دعا کنین واسم :| : دی

+

بدنه اتریکس محشره... مال من تا الان چند تا ضربه وحشتناک خورده ، که فقط طی یکیشون یه کم گوشش زده شده

2. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این کیس رو رفتم دیدم خوب بود . اما یکم شل بود لبه هاش کنار ال سی دی رو گوشی و خیلی سفت فیت گوشی نبود . شایدم من زیاد حساسم . میگفت 30 تومان اما 25 هم میداد .
    شاید یک کیف براش بخرم بجا کیس .اینایی که گفتی رو عکساش رو میشه بزاری یا لینک بده ببینم .
    باشه . اولی nillkin که به نظر من خیلی خوبه 24 تومان

اینم momax که پشتش یه جورایی شفافه و میشه ارم و اینا رو دید . 25 تومان

جفتشون رو میتونی از اینجا بخری .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قبلش یه ثبت نام بکن تا عکس ها رو بتونی ببینی

4. این کاربر از sarovan3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

پارسا ببین اگر تا 20 هزار هم انجامش بده و با ضمانت بده انجام بده برات . من که تهران نیستم وگرنه باهات میومدم .
    ]چرا بازی های خود تگرا رو نصب نمیکنی . خیلی کیفیتشون عالیه .
    برا گوشیت هم حتما" یک کیفی کیسی بخر یوقت خدایی نکردده طوریش نشه . هم اینکه تمیز میمونه یروز میخوای بفروشی تو ذوق طرف نزنه
    اون پسته ارو هم سریع برام بفرست ببینم چیکار میشه کرد .

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پارسا ببین اگر تا 20 هزار هم انجامش بده و با ضمانت بده انجام بده برات . من که تهران نیستم وگرنه باهات میومدم .
    ]چرا بازی های خود تگرا رو نصب نمیکنی . خیلی کیفیتشون عالیه .
    برا گوشیت هم حتما" یک کیفی کیسی بخر یوقت خدایی نکردده طوریش نشه . هم اینکه تمیز میمونه یروز میخوای بفروشی تو ذوق طرف نزنه
    اون پسته ارو هم سریع برام بفرست ببینم چیکار میشه کرد .
    فک نکنم کسی تا 20 تومن این کارو بکنه... واسه 4 تا اپلیکیشن چلغوز 30-40 میگیرن + منم خودم تهران نیستم ، و گرنه یه کم راحت تر بودم... چون توی یه شهر دیگه گوشی رو یه بلایی سرش بیاره چیکار کنم؟؟؟ :||
    بازی های خود تگرا هم همه رو از بیخ دارم
    کیف و کیس و اینا گیر نیاوردم... جایی واسه فروش آنلاین سراغ داری؟؟؟

7. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان سلام. هادى جان امروز پاساژعلاالدين بودم پايه داك كه سه تا سوكت يو اس پى داردوخروجى صدا وسوكت HDMI ازيكى ازمغازها گرفتم كه آشنا
    بودالبته من قبلآ پايه داك كه سوكت يو اس پى را نداشت را گرفته بودم حدود١٢٠ ولى مدلى كه امروزديدم قبلآ قيمت داشتم بالاى ١٥٠ ولى من امروز خريدم
    ١٠٠ خيلى جالب است يك كنترل ازراه دورداردكه مى شود باآن باگوشى كاركرد شارژر و خود داك و كابل HDMI فلش يواس پى روش گذاشتم با كنترل
    آهنگها را عوض مى كردم صدارازيادوكم مى كردم خلاصه خيلى كارائى داردوواقعآ جالب است وارزش خريدرادارد

9. این کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

دوستان سلام. هادى جان امروز پاساژعلاالدين بودم پايه داك كه سه تا سوكت يو اس پى داردوخروجى صدا وسوكت HDMI ازيكى ازمغازها گرفتم كه آشنا
    بودالبته من قبلآ پايه داك كه سوكت يو اس پى را نداشت را گرفته بودم حدود١٢٠ ولى مدلى كه امروزديدم قبلآ قيمت داشتم بالاى ١٥٠ ولى من امروز خريدم
    ١٠٠ خيلى جالب است يك كنترل ازراه دورداردكه مى شود باآن باگوشى كاركرد شارژر و خود داك و كابل HDMI فلش يواس پى روش گذاشتم با كنترل
    آهنگها را عوض مى كردم صدارازيادوكم مى كردم خلاصه خيلى كارائى داردوواقعآ جالب است وارزش خريدرادارد
    مبارک باشه رضا جان . میگم از این داک ها اضافه نداری خریداریم . لپ تاپ داک هم داری ؟ چطوره !؟

پارسا . واسه کیس که من یک لینک دادم و sarovan عزیز هم لینک جدید گذاشته که قیمتهاش بهتره و تنوع هم داره و ارزش خرید دارن .
    فقط من نمیدونم کیس هارد و سفت بگیرم یا سافت و نرم .
    کسایی که تجربه دارن به نظرتون کدوم واسه گوشی بهتره و فیت گوشی میشه به طوریکه مثلا" میزاریم تو جیب شلوار لی از دور گوشی در نیاد. کیس نرم فکر کنم اینطوری بشه . !؟؟

به نظرم این خوبه :

Nillkin Ultra Slim Hard Shield Faceplate for Motorola Atrix
    به همراه اسکرين پروتکتور رايگان
    رنگ بندي:قهوه اي .مشکي

قيمت با هزينه پست: 24 تومن

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. هادى جان قابل شما را نداردمدل استانداردآن را من اضافه دارم درب كارتن آن رابازكردم ولى هنوزازآن استفاده نه كردم واين مدل كه تازه گرفتم
    هم هست البته مدل لب تابى آن را ندارم ازاين دومدل كه دارم آدرس پ خ بده برايت بفرستم يا حق 

12. این کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام. هادى جان قابل شما را نداردمدل استانداردآن را من اضافه دارم درب كارتن آن رابازكردم ولى هنوزازآن استفاده نه كردم واين مدل كه تازه گرفتم
    هم هست البته مدل لب تابى آن را ندارم ازاين دومدل كه دارم آدرس پ خ بده برايت بفرستم يا حق
    بابا دمت گرم رضا جان .
    مدل استانداردش کدوم هست . عکسشو میزاری .

بچه ها آتریکس 2 هم داره دیگه رسما" رونمایی میشه و خبر خوب اینه که ال سی دیش no pentill هست . یعنی پنتیل نیست و پیکسلی نیست دیگه .

14. 3 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zare57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بابا دمت گرم رضا جان .
    مدل استانداردش کدوم هست . عکسشو میزاری .

بچه ها آتریکس 2 هم داره دیگه رسما" رونمایی میشه و خبر خوب اینه که ال سی دیش no pentill هست . یعنی پنتیل نیست و پیکسلی نیست دیگه .
    ايا موتورولا باز هم همان سياست ارام خودشو در مورد گوشي هاش در مورد اين گوشي هم داره يا نه ؟
    يا اينکه با صاحب جديدش (گوگل )سياست فروشش هم جهاني ميشه و ديگه محدود به چند اپراتور نخواهد بود.؟
    اگر دومي باشه که بايد هر چه زودتر شاهداين گوشي و ديگر گوشي هاي موتورولا در بازار هاي جهاني باشيم.
    Sent from my MB860 using Tapatalk

16. این کاربر از zare57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هوراااااا بوت لودر رو آنلاک کردم <:-پی

گوشیم MERetail بود ، با ورژن 4.4.8.0 ...

اینم عکس یادگاری :

آر اس دی بگو ســـیب : دی

کامند پرامپت خیلی عاشقانه فست بوت رو بغل کن ... نه خوب نیست ، ، ، آها حالا خوب شد... فست بوت یه لبخند ملیح بزن : دی

18. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •