با سلام و تشکر
من پلیر مخصوص ندارم برای فیلمهای 3d . از کیس کامپیوتر استفاده کردم میشه در این مورد توضیح بدین؟ side by side
با تشکر
با سلام و تشکر
من پلیر مخصوص ندارم برای فیلمهای 3d . از کیس کامپیوتر استفاده کردم میشه در این مورد توضیح بدین؟ side by side
با تشکر
|
side by side = کنار هم!!
با فلش، کول دیسک یا هارد اکسترنال هم میشه..
فیلم سه بعدی رو وقتی Play میکنی باید گزینه سه بعدی تی وی رو فعال کنی!
یعنی از روی کنترل دکمه مربوطه رو میزنی و از گزینه های پیش رو، اونی که دو تا تصویر کنار هم رو نشون میده انتخاب می کنی..
البته بستگی به فیلم داره، ممکنه یه فیلم سه بعدی دو تا تصویر کنار هم باشن و یه فیلم دیگه یه تصویر بالا و یه تصویر پائین!
|
من حدود 2 تومن دارم و میتونم بیشترش کنم. برای من مهمترین فاکتور 1-کیفیت دوبعدی ،2- پخش فرمتهای رایج ودیویی و 3-کیفیت سه بعدیه و با برسی هایی که این چند روزه کردم فهمیدم با بودجه یی که دارم اینا میتونن انتخابهام باشه.... به نظر شما کدوم مناسبتره و چرا؟؟؟ با سپاس فراوان
LG 42LM67100
Samsung UA40D6960
Panasonic Plasma 42ST30
Sharp 40LE8300X
Sony 40NX720
نمی دونم این تاپیک رو دیدی یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر
من فکر می کنم این گزینه سه بعدی رو از روی کنترل زدم دقیق یادم نیست
این فیلم توی مانیتور معمولی من نشون داده نمیشه ولی توی تلویزیون هم فرقی نداشت با فیلم معمولی
در مورد عینکها نظری نداریندوستان این عینکهای همراه مدل 6920 کیفیتشون چطور هست که اینقدر فروشنده تعریفشون رو میکرد و می گفت 250000 تومن قیمت فقط همین عینکهاش هست
مرسی smhsh جان. ولی در مورد شارپ و پانا چیزی نگفته و اینکه مدل 2011 ال جی رو مثال زده....
خوب فروش جهانی شارپ و پاناسونیک در حد سه تای دیگه نیست. البته فروش پاناسونیک تو پلاسما خوبه ولی اون مقایسه برای LED های 2011 هست که فکر می کنم همین روال کم و بیش برای 2012 ها هم باشه.
smhsh جان میخواستم بدونم که D6960 سیستم Local Dimming داره ؟؟؟؟ و اینکه چرا D6960 از ES6960 بهتره؟؟؟؟
توی D ها فقط سری 7 و 8 مایکرو دایمینگ دارن. من نگفتم D بهتر از ES هست. ضمن اینکه فرکانس انطباق D6960 برابر 400 و ES6960 برابر 500 هست فقط بعضی دوستان ادعا کردن کیفیت ES ها نسبت به D ها افت کرده که من چون از نزدیک ندیدم نمی تونم تایید یا تکذیب کنم.
از نظر مشخصات D6960 از همه بیشتر به D6950 نزدیکه. اگر دنبال مایکرو دایمینگ هستی ES6980 به بالا باید بگیری یا از مدل های پارسال D7770 با بالا. تو تاپیک سامسونگ 2012 مشخصات مدل های 2012 رو گذاشتم ببینی خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by smhsh121; 10-07-2012 at 20:09.
ولی تو کاتالوگش micro dimming رو واسه مدل ES6960 تیک زده و واسه مدل ES7770 زده Pro
در ضمن من دو مدل رو کنار هم دیدم نمیشه گفت که D بهتر از ES هستش بلکه به خاطر اینکه ES پنل مات داره و D شفاف ، به نظر میاد تصاویر D زنده تر و روشن تره ولی خود فروشنده هم که دیگه باهاش رفیق شدم گفت D بهتره.....!!!!
Last edited by saloote; 10-07-2012 at 20:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)