کسی تا حالا این تبدیل رو استفاده کرده
کسی تا حالا این تبدیل رو استفاده کرده
باسلام خدمت همه ی دوستان...
من به خاطر این سوال عضو این فروم شدم پس خواهشا جواب بدین!!
چه شرکت و گارانتی هست که مدل Xps L502-x رو با i7 2720 وTvوblue ray بفروشه؟؟؟
این دمای هارد طبیعی هست...
من l502 دارم و فقط اگه بخوام طولانی مدت بازی سنگین کنم از کول پد استفاده میکنم...
فکر نکنم گرمای هارد ربطی به کار کردنه بیخودش داشته باشه...اینکه هاردتون الکی مشغول هست به خیلی چیزا میتونه مربوط باشه...
مثلا" اگه یه سری برنامه نصب کرده باشین و پاک کرده باشین یه مقدار از کدهای هرز توی ریجسترتون باقی میمونه که باعث کند شدن cpu و در نتیجه not responding میشه
پیشنهاد میکنم با برنامه ccleaner ریجستر خودتون رو پاک کنید
البته من با این برنامه که گفتین تست گرفتم 50 درجه بود
Last edited by sami-z; 25-05-2011 at 19:08.
سلام اقا یه مشکل جدی برام پیش اومد موقع کار با برنامه افتر افکت این پیغام رو میده بعد بسته میشه
سلام دوستان
من میخوام یه ال 502 بگیرم چنتا سوال داشتم
کانفیگ وایمکس دارش هست توی ایران ؟ که تی وی تیونر هم داشته باشه ! با باطری 9سل و بدون بلوری و نمایشگر اچ دی (فول اچ دی زیاده یکم !) با هارد 7200rpm ! و رم 6 گیگ
راستی سی پی یو های آی5 کمتر داغ میکنه نه ؟ این لپتاپ با کانفیگ آی5 هم پیدا میشه ؟! چون فکر میکنم آی7 به کارم نمیاد،چقدر قیمتش کمتر میشه ؟!!
کیفیت دریافت تصاویر تی وی چطوریاس ؟
سرویس تگ که میگین توی سایت دل باید زد میشه دقیق توضیح بدید ؟ کجای لپتاپ هست و کدوم قسمت سایت باید واردش کرد؟
سفارش کدوم کشور باشه خوبه ؟
وسط های تیر ماه به نظرتون قیمتش تغییر میکنه ؟
در ضمن چطوری میشه توربو بوست کرد که فرکانس سی پی یو به حداکثر برسه ؟
اینکه حتما گارانتی توپ داشته باشه یعنی زیگورات مثلا مهمه ؟!یا بدون گارانتی هم گرفتیم گرفتیم ؟ اصلا گارانتی کاری میکنه ؟
باتشکر
Last edited by mamadosein; 26-05-2011 at 11:33.
این پورت vga چی هست و به چه درد میخوره ؟
نداشتنش ضعف بزرگیه ؟
پورت vga در واقع همون خروجی گرافیک هست که شما میتونی از طریق ویدئو پروژکتور تصویرتون رو روی پرده بندازید و یا لپ تاپ رو به یک مانیتور دیگه وصل کنید.
عملکرد این پورت دقیقا مثل پورت کامپیوترهای رو میزی هست که کابل مانیور رو به اون وصل می کنید.
این پورت برای دانشجویان و افرادی که ارائه میدهند و حتی مشاغل دیگه ریاد استفاده میشه. پس به نبود این پورت توجه کافی داشته باشید.
این پورت (VGA Out) در شکل ظاهری قبلیش حذف شده ولی بجاش mini displayport جایگزین شده که می تونین از اون پورت خروجی تصویر بگیرین ...
"mini displayport to vga cable" رو تو گوگل سرچ کنین کابل های تبدیلش رو می بینین ...
من هم اوایل فکر می کردم که کلا این پورت حذف شده ولی حذف نشده فقط ظاهرش تغییر کرده ... کوچیک تر شده
درست مثل جایگزین شدن می نی یو اس بی با میکرو یو اس بی تو دیوایس های پورتابل
کسی نیست جوابی بده؟؟؟؟؟؟![]()
داداش تا یک ماه پیش که من گرفتم 2720 یا نبود تو بازار یا به سختی گیر میومد.
باید بری و بپرسی خودت چون هر کدوم از گارانتی ها یه چیز دارن تو زمان های مختلف.
همه مدل ها blue ray رو دارن...tv هم تقریبا"همشون دارن..
اگه تهرانی یه سر حتما" پایتخت بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)