جالبهمیگم آرک زیاد پهن نیست؟ خودم ویواز پرو دارم ولی امروز که به پهنای یه ایکس 10 توجه کردم به نظرم خیلی زیاد بود.واقعا اینطوریه یا چون یه ویواز عادت کردم فکر میکنم؟توی دست به راحتی جا میشه؟من دستم کوچیکه!
خيليا ميگن درازه!
نه پهن نيست
جالبهمیگم آرک زیاد پهن نیست؟ خودم ویواز پرو دارم ولی امروز که به پهنای یه ایکس 10 توجه کردم به نظرم خیلی زیاد بود.واقعا اینطوریه یا چون یه ویواز عادت کردم فکر میکنم؟توی دست به راحتی جا میشه؟من دستم کوچیکه!
خيليا ميگن درازه!
نه پهن نيست
میثم جون داداش الان بین اپل و سامسونگ شکایت و شکایت کشیه که کی از کی کپی کرده، بعد این همه تحقیق هم به جایی نرسیدند!
انتظارایی داریا!
امروز بوشهر فول پکش یعنی با همون کابل HDMI داشت میگفت 670.جالب اینجا بود که میگفت دبی در حدود 550تا 560 شده.اینا هم ناچارن اول بازار یه قیمت گزافی بگن که بخاطر نوسانات شدید قیمت اولیه زیاد متضرر نشن
دوستان اصلاً کابل HDMI تو هیچ کدوم از پکهای آرک نیست ! شما چجوری گیر آوردین؟؟
اون شارژر فندکی هم برای مالزی هست ! تو پک آرک که توسط یکی از اپراتورهای مالزی عرضه میشه فندکی هم هست !
آقا اخبار نشون میداد بین اپل و سامسونگ سر طراحی دزدی سامسونگ چاقو کشی شده
سونی اریکسون تمامی طراحی گوشی ها شو آمریکایی ها انجام میدن
در ظاهر یک شرکت دورگه سوئدی ژاپنی
665 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن طراحای سری اکسپریا اینا هستن :
Tom Waldner, Senior Design Manager, Lund Sweden
Rikke Gertsen Constein, Global Color & Material Art Director, Lund Sweden
Makiko Kawai: Color & Material Designer for Xperia arc, Tokyo Japan
همونطور که میبینی 2تاشون سوئدی و یکیشون ژاپنی هست !
طراح آرک هم همین ماکیو کاوایی هست ! جاپونیه دیگه![]()
به نقل از فروم اندروید کاربر shinobi از شهر شیراز :
" سلام به همه.
من x12 هفته ی پیش به قیمت 650 خریدم. گوشیه خوبی هست اما اگر دنبال صدای اسپیکر قوی هستید نا امید کنندست.
کیفیت صفحه خوبه بخصوص وقتی در کنار 1سوپر آمولد بگیریدش متوجه میشید که سوپر آمولد فقط خیلی پررنگ نشون میده.
تاچش از i9003 که داشتم خیلی بهتره و سرعت پاسخگویی برنامه هاشم خوبه.
delivery sms دیگه تو inbox مثل sms نمیاد و حتی صدا هم نمیده و فقط رو sms فرستاده شده تیک میخوره.
کیبوردش فقط یکی هست و quwerty هست swype نداره.
filemanager بصورت پیشفرض نداره و اگر میخواهید از خود گوشی برنامه نصب کنید بهتون پیشنهاد میدم ورژن جدید astro file manager رو نصب کنید.
در ضمن من چیزی به اسم clear memory ندیدم که قبلا در i9000 و i9003 وجود داشت که با نگه داشتن دکمه home میومد.
تو جعبه ی مال من کابل hdmi , محافظ lcd,شارژر با کابل usb بود,سی دی driver نداشت اما وقتب به pc وصلش کنید خودش نصب میشه با pc suietesh. "
mig33 مبارکه داداش باتریش چطوره در چه حده؟
من نخریدم که !!!نقل قول کردم از یه بنده خدائی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)