یه ریش تراش خوب که بتونم تو حموم تنهایی کله ام رو با دور صفر بزنم معرفی کنید !!!
ممنون ...
یه ریش تراش خوب که بتونم تو حموم تنهایی کله ام رو با دور صفر بزنم معرفی کنید !!!
ممنون ...
احسنت به شما.
هنوز هیچ ماشینی نتونسته جای تیغ و زیلت رو بگیره.
من ریش پرفسوری میزارم و از ترکیب ژیلت با مارک ژیلت و ماشین اصلاح موزر استفاده می کنم و بسیار هم راضیم.
سلام
دوستان خیلی دارید سخت میگیرید.. من فلیپس داشتم راضی نبودم..یه دونه از 6 تومنی ها گرفتم خیلی هم خوب اصلاح میکنه..کاملا از ته میزنه..چیز خیلی پیچیده ای نیست یه چند تا سوراخه موها ازش رد میشه و یه تیغ هم که موها رو میزنه..اونایی که 300 400 تومن میدن به نظر من 50 تا از اینا بخرن و هر کدوم رو یه مدت استفاده کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این ریشتراش ها با بادی گرومر ها چه فرقی دارن نمیشه از یکیش برای هر دو جا استفاده کرد ؟ چون میخوام یه ماشین اصلاح بخرم ولی نمیدونم کدومو بخرم که مفیدتر باشه البته اگه فرقی نداشته باشن
سلام.ریش زدن خشک بهتره یا با کف؟با ماشین ریش تراشا نه با تیغ.
سلام دوستان
من خواستمیه ماشین اصلاح بخرم
معمولا هفته ای یه بار با ژیلت صورتمو اصلاح می کنم ولی چون همه میگن ته ریش بذاری بیشتر بهت میاد با یه موزر قدیمی ته ریشو مرتب می کنم...ولی باهاش مشکل دارم،خیلی قدیمیه و نمیشه باهاش به ریش مدل داد و پوستو خراش میده بعضی وقتا...
رو این حساب خواستم یه ماشین اصلاح بخرم که بتونم ته ریشو خیلی کوتاه و منظم اصلاح کنم ،هیمن طور خط ریش های دقیق باهاش بندازم
در کل یه چیزی باشه که بشه به ریش مدل داد
چه برندی خوبه ؟چه مدلی ؟
مثلا این چطوره ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمینگتون برند معتبری هست ؟! (اینو همین جوری پیدا کردم و مد نظر نیست)
چند نفر از دوستان گفتن پاناسونیک بهترینه،مدل پیشنهاد میدین ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان سلام!
ریش تراش فیلیپس مدل RQ1280/CC رو گرفتم. چطوره این مدل؟
Last edited by AmiIin; 09-05-2012 at 00:03.
با سلام خدمت اساتید
من یه ریش تراش میخوام که بشه زیر دوش باهاش اصلاح کرد البته با کف اصلاح رنج قیمت هم 50تا 150 لطفا راهنمایی فرمایید.
با سلام خدمت اساتید
من یه ریش تراش میخوام که بشه زیر دوش باهاش اصلاح کرد البته با کف اصلاح رنج قیمت هم 50تا 150 لطفا راهنمایی فرمایید.
دوستان برید یه دونه از اینا بخرید :
بیخودی واسه ریش تراش هزینه نکنید. بهتون قول میدم Gillette Mach 3 بهتر از هر ریش تراشی کار میکنه.
اینم مدرکش :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)