تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 179 اولاول ... 46869293949596979899100106146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

ata.royalfalcon جان مرسی میرم میخونم امتحان میکنم نتیجه اشو میزارم

roteal2007 نسخه فاینال چی رو گرفتی؟ درایور گرافیک یا assassins یا کرایسیس؟ منظورت ازفینا و غیر فاینال دقیقآچیه/؟ و اگه منظورت بازی هاست دقیقتر توضیح بده چون الان بازی شوگان2 که یه بازی استراتژیک هست ر نصب کردم سیستم کلآ هنگ کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by نيما7; 29-03-2011 at 22:39.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ata.royalfalcon جان مرسی میرم میخونم امتحان میکنم نتیجه اشو میزارم

roteal2007 نسخه فاینال چی رو گرفتی؟ درایور گرافیک یا assassins یا کرایسیس؟ منظورت ازفینا و غیر فاینال دقیقآچیه/؟ و اگه منظورت بازی هاست دقیقتر توضیح بده چون الان بازی شوگان2 که یه بازی استراتژیک هست ر نصب کردم سیستم کلآ هنگ کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    برادر 2 تا نسخه از کرایسیس 2 داریم یه نسخه لو رفته وغیر فاینال که قبل از 2 فروردین که تاریخ نسخه فاینال بود ریلیز شد...شما بازی رو گرافیکشو بزار رو گیمر....هاردکور خیلی بالاست....من نسخه فاینال گرفتم اصلا تو بازی نمیرفت الانم نسخه غیر فاینال رو گرفتم اما فردا میرم پیش فروشنده انگاری یه نسخه جدید فاینال آورده میگیرم تست میکنم....

3. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

ata.royalfalcon
    جان حرف نداری باروشی که گفته بودی درست شد جون فروشنده هه رو نجات دادی میخواستم فردا برم بکشمش
    فقط نمیدونم چرا بازی توتال وار شوگان2 رو که اجرا میکنم کل سیستم هنگ میکنه !!!! شایدم فردا واسه این کشتمش

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------

برادر 2 تا نسخه از کرایسیس 2 داریم یه نسخه لو رفته وغیر فاینال که قبل از 2 فروردین که تاریخ نسخه فاینال بود ریلیز شد...شما بازی رو گرافیکشو بزار رو گیمر....هاردکور خیلی بالاست....من نسخه فاینال گرفتم اصلا تو بازی نمیرفت الانم نسخه غیر فاینال رو گرفتم اما فردا میرم پیش فروشنده انگاری یه نسخه جدید فاینال آورده میگیرم تست میکنم....

امیر حسین جان فکر کنم اینی که من دارم نسخه فاینال باشه نمیدونم از کجا میشه تشخیص داد ولی من گذاشتمش روی هارد کور رزولوشنم بردم بالاترین حد عین گلابی اجرا کرد

5. این کاربر از نيما7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamed888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان بنده میخواستم یه اسپیکر خارجی جمع و جور واسه 5742 بگیرم . به نظر شما این اسپیکرها که مال موبایله چطوره ؟؟ ممکنه راهنماییم کنین ؟؟!

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان بنده میخواستم یه اسپیکر خارجی جمع و جور واسه 5742 بگیرم . به نظر شما این اسپیکرها که مال موبایله چطوره ؟؟ ممکنه راهنماییم کنین ؟؟!
    یه اسپیکر هایی هست که به لپتاپی معروفه، که تغذیه اش توسط usb تامین میشه.
    من یه چینی اش رو گرفتم که خودش روش نویز داره.
    اما یه مدل فیلیپس اش هست که فکر کنم چیز خوبی باشه تقریبا 20 تومن بود، البته خودم تستش نکردم ولی اگر گرفتید چیزی نتیجه رو این جا هم بگید.

---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------

راستی کسی از دوستان تونسته دستگاهش رو با این برنامه های Auto power on سر یه ساعت خاصی از حالت hibernate روشن کنه ؟ من رو pc میتونستم اما الان تست کردم نشد. تو bios هم تنظیمات خاصی ندیدم که بشه...

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوستان بازی assassin creed brotherhood رو با بالاترین رزولوشن به خوبی اجرا شد.....
    هر کسی هم کرایسی 2 فاینال رو تونسته اجرا کنه بگه من چند تا سوال دارم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

راستی کسی از دوستان تونسته دستگاهش رو با این برنامه های Auto power on سر یه ساعت خاصی از حالت hibernate روشن کنه ؟ من رو pc میتونستم اما الان تست کردم نشد. تو bios هم تنظیمات خاصی ندیدم که بشه...
    راجع به تنظیمات BIOS گفتین . تا اونجایی که میدونم منوی پیشرفته در بایوس به حالت مخفی دراومده و باید کلید خاصی رو بزنین تا منوی مخفی ظاهر بشه . من دنبال این کلید مخفی بودم و اکثرا به CTRL+F1 اشاره کردن ولی من تست نکردم هنوز!!!!!!

چون با توجه به اینکه کلا سه شرکت هست که بایوس میسازن احتمالا کلیدهای مخفی برای ظاهرشدن منوی مخفی هم فرق میکنه

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

راجع به تنظیمات BIOS گفتین . تا اونجایی که میدونم منوی پیشرفته در بایوس به حالت مخفی دراومده و باید کلید خاصی رو بزنین تا منوی مخفی ظاهر بشه . من دنبال این کلید مخفی بودم و اکثرا به CTRL+F1 اشاره کردن ولی من تست نکردم هنوز!!!!!!

چون با توجه به اینکه کلا سه شرکت هست که بایوس میسازن احتمالا کلیدهای مخفی برای ظاهرشدن منوی مخفی هم فرق میکنه
    من که ctrl f1 رو هم امتحان کردم فایده نداشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اسپیکر خواستین واسش بگیرین lemino بگیرین خوبه
    مدلای مختلف داره صداش خیلی عالیه و قیمتشم مناسب.کوچیک و شارژیم هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستی کور آی سون این لپتاپ هنوز نیومده تو بازار ایران؟ کسی خبر نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •