تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 258 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mt.Shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    root/

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش رفتم تو قسمت yahoo application و همه برنامه هارو پاک کردم چون وقتی میخواست لود بشه اعصابم نمیکشید (از اثرات اینترنت ذغالی!)
    بعدش تو چند تا گروه عضو شدم دیدم علاوه بر ایمیلهای اون گروه تعداد بسیار زیادی ایمیل تبلیغاتی خارجی (بالای 200 تا در روز) برام میاد.
    خواستم از برنامه unsubscriper استفاده کنم دیدم ای داد پاکش کردم و در قسمت Manage app هم نیست یعنی هیچ برنامه ایی نیست !
    خیلی سرچ کردم ولی چیزی نیافتم !
    از دوستان کسی راه حلی داره برنامه هارو برگردونم!

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

دوستان من این بحث رو توی تاپیک یاهو مسنجر مطرح کردم ، گویا بچه های اون تاپیک اطلاعی نداشتن ، گفتم شاید بچه های این تاپیک بدونن :

من یادمه یه زمانی می تونستم از طریق مسنجر برم توی پروفایلم تو یاهو بعد اونجا این قابلیت وجود داشت که استاتوس بذارم !

بعد اون استاتوس حتی زمانی هم که آفلاین بودم به رنگ آبی کم رنگ توی مسنجر نمایش داده می شد .
    الان می رم توی پروفایلم نمی تونم استاتوس بذارم !

ممنون می شم راهنمایی کنید .

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    برا پسرم خواستم یک اکانت ایمیل یاهو درست کنم ، Create New account رو تو صفحه ایمیل زدم و صفحه فرمی که اومد رو کامل پر کردم و در آخر روی Create my account پایین صفحه کلیک کردم صفحه اصلی ایمیل که یوزر پس ورد رو سوال میکنه اومد و یوزر پس رو دادم قبول نکرد !! مشکل چیه ؟ ظاهراً باید پنجره ای حاوی اطلاعاتی که دادیم بیاد ، اون پنجره نمیاد !! فقط یوزر پسورد رو میخواد و قبول هم نمیکنه میگه یوزر یا پس وردت اشتباهه !

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان من این بحث رو توی تاپیک یاهو مسنجر مطرح کردم ، گویا بچه های اون تاپیک اطلاعی نداشتن ، گفتم شاید بچه های این تاپیک بدونن :
    شما برای به اشتراک گذاری در یاهو پروفایل می تونید از طریق یاهو مسنجر اقدام کنید. موقعی که status رو عوض می کنید یک گزینه share to نمایش داده میشه که از داخل اون باید yahoo updats رو تیک بزنید. می تونید همزمان در فیسبوک و توییتر هم به اشتراک بذارید.
    سلام
    برا پسرم خواستم یک اکانت ایمیل یاهو درست کنم ، Create New account رو تو صفحه ایمیل زدم و صفحه فرمی که اومد رو کامل پر کردم و در آخر روی Create my account پایین صفحه کلیک کردم صفحه اصلی ایمیل که یوزر پس ورد رو سوال میکنه اومد و یوزر پس رو دادم قبول نکرد !! مشکل چیه ؟ ظاهراً باید پنجره ای حاوی اطلاعاتی که دادیم بیاد ، اون پنجره نمیاد !! فقط یوزر پسورد رو میخواد و قبول هم نمیکنه میگه یوزر یا پس وردت اشتباهه !
    پسورد باید بیشتر از 6 رقم و امنیت کافی داشته باشه.
    نباید شامل اسم ، فامیل ویا قسمتی از ایمیل باشه

5. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پسورد باید بیشتر از 6 رقم و امنیت کافی داشته باشه.
    نباید شامل اسم ، فامیل ویا قسمتی از ایمیل باشه
    رفتم پس ورد رو عوض کردم (سه خونه سبز و strong نوشت) بازم نشد ، تاریخ تولدش رو عوض کردم بازم نشد ، ID پیشنهادیشو گرفتم بازم نشد ، این آخر کاری چند تا تغییر رو با هم دادم ضمن اینکه Alternate Email رو هم اگر چه اختیاری بود بهش دادم قبول کرد ، نفهمیدم بالاخره مشکل کجا بود !!!؟
    بازم ممنون.

7. این کاربر از MahdiidhaM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

شما برای به اشتراک گذاری در یاهو پروفایل می تونید از طریق یاهو مسنجر اقدام کنید. موقعی که status رو عوض می کنید یک گزینه share to نمایش داده میشه که از داخل اون باید yahoo updats رو تیک بزنید. می تونید همزمان در فیسبوک و توییتر هم به اشتراک بذارید.

ممنون ، خیلی خوب بود .
    فقط یه چیزی ، امکانش هست مثلا این استاتوس آپدیت رو جایی تنظیم کنیم به طوری که فقط یه عده خاص ببینن. مثلاً نمی خوام تمام اعضای لیست مسنجرم ببینن.

پی نوشت : می دونم جاش این تاپیک نیست ، چون توی این تاپیک به جواب رسیدم مجبور شدم بپرسم . ممنون

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    الان مي خواستم يك ميل رو در ياهو باز كنم اما هررررر كاري كردم نشد .ميشه بگيد مشكلش چيه؟؟
    وقتي وارد ياهو ميل ميشم اين pop-up باز ميشه و من accept رو ميزنم كه بعد از چند ثانيه ميره و بلافاصه مياد عين سيريش :دي
    يكي به دادم برسه كه رو مخم رفته. no thanks رو هم بزني كلا نميره.
    بعد با ساكس هم وارد شدم كه اي پي فرق كنه ولي تاثيري نداشت.
    مرسي

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

ممنون ، خیلی خوب بود .
    فقط یه چیزی ، امکانش هست مثلا این استاتوس آپدیت رو جایی تنظیم کنیم به طوری که فقط یه عده خاص ببینن. مثلاً نمی خوام تمام اعضای لیست مسنجرم ببینن.

پی نوشت : می دونم جاش این تاپیک نیست ، چون توی این تاپیک به جواب رسیدم مجبور شدم بپرسم . ممنون
    به دو گروه مختلف می تونید نشون بدید. همه یا کسایی که بهشون کانکت شدید. اگر بشه گروه اضافه کرد من نمیدونم.
    برای کانکت شدن هم روی ID فرد راست کلیک می کنید و view profile رو می زنید اگر پروفایلش رو باز کرده بود می تونید از طریق گزینه کانکت بهش کانکت بشید. ضمن اینکه همین کانکت شدن به سرعت میشه یکی از استتوس های شما یعنی مثلا جلوی آیدی مینویسه: swamp connected with black.assassin
    بعد از اینکه از این طریق بهشون کانکت شدین می تونید استتوس هاتون فقط برای این گروه نمایش بدید.
    برای این کار هم از همون طریق برید فقط جلوی yahoo updates که نوشته every one رو به connections تغییر بدین

11. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام
    الان مي خواستم يك ميل رو در ياهو باز كنم اما هررررر كاري كردم نشد .ميشه بگيد مشكلش چيه؟؟
    وقتي وارد ياهو ميل ميشم اين pop-up باز ميشه و من accept رو ميزنم كه بعد از چند ثانيه ميره و بلافاصه مياد عين سيريش :دي
    يكي به دادم برسه كه رو مخم رفته. no thanks رو هم بزني كلا نميره.
    بعد با ساكس هم وارد شدم كه اي پي فرق كنه ولي تاثيري نداشت.
    مرسي

مشکل خاصی نداره شما با یه اینترنت پرسرعت تر وارد بشید. این پیغام برای این ظاهر شده که شما قبلا از یاهو میل کلاسیک استفاده می کردید و از شما می خواد که از یاهوی جدید استفاده کنید. از opera اگر استفاده می کنید نکنید . سعی کنید مرورگرتون به روز باشه.

داره خودمونی میشه Phoenix84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان چطور میتونم با تاندربرد بر اساس پروتکل IMAP ایمیل های یاهو دریافت کنم.ممنون از راهنماییتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •