تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 140 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1392

نام تاپيک: بهترین شامپو به نظر شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم شده شامپوی تخم مرغی داروگر هم بزنید ، بزنید اما هد اند شولدرز نزنید!
    اون دوره که اصلش بود بله بسیار عالی بود! اما خیلی وقته که دیگه اصلش به هیچ عنوان نیست و تا دلتون بخواد تقلبی پیدا میشه حتی در داروخانه های معتبر!
    من خودم یکبار فقط یکبار یکدونه از این به اصطلاح هد اند شولدرز ها رو ((نعنایی بود فکر کنم)) زدم آنچنان پوست سرم حساسیت پیدا کرد و دچار مشکل شد که فقط دوماه درگیر درمان بودم!
    حالا نه اینکه هرکسی الان بره هداند شولدرز بزنه دچار مشکلی میشه که برای من پیش اومده!!! اما قاعدتا راضی کننده نخواهد بود(( مضر نباشه مفید هم نیست))
    موفق باشید
    کاملا موافقم واقعا جدیداش افتضاحه و تقلبی. مملکت شده پر از اجناس تقلبی به خصوص داروخانه ها که نگو، شده پر از داروهای تقویتی باقوطی های رنگارنگ و خوشگل من خودم شخصا خیلی با این موارد برخورد کردم حتی از داروخانه های خیلی معتبر که اول قبول نمیکردن ولی براشون ثابت کردم و آخرشم گفتن ا چه جالب ما خودمونم نمیدونستیم. خدا لعنتشون کنه هم سازندشونو هم وارد کنندشونو هم فروشندشونو که اینقدر بی وجدانن معلوم نیست این وزارت بهداشت چی کار میکنه شایدم ذینفع باشه. لطفا حواستون رو خوب جمع کنید هر چی تو این زمینه اطلاع رسانی بشه و خرید کمتر بشه شاید دیگه تو این جنسهای تقلبی غرق نشیم

2. 2 کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کاملا موافقم واقعا جدیداش افتضاحه و تقلبی. مملکت شده پر از اجناس تقلبی به خصوص داروخانه ها که نگو، شده پر از داروهای تقویتی باقوطی های رنگارنگ و خوشگل من خودم شخصا خیلی با این موارد برخورد کردم حتی از داروخانه های خیلی معتبر که اول قبول نمیکردن ولی براشون ثابت کردم و آخرشم گفتن ا چه جالب ما خودمونم نمیدونستیم. خدا لعنتشون کنه هم سازندشونو هم وارد کنندشونو هم فروشندشونو که اینقدر بی وجدانن معلوم نیست این وزارت بهداشت چی کار میکنه شایدم ذینفع باشه. لطفا حواستون رو خوب جمع کنید هر چی تو این زمینه اطلاع رسانی بشه و خرید کمتر بشه شاید دیگه تو این جنسهای تقلبی غرق نشیم
    ممنون میشیم مواردی که تونستید اثبات کنید اینجا هم بذارید تا دوستان استفاده کنند ( البته با اثبات )

4. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

رنج ده تومن فقط ایرانی هست

کافئین سریتا
    کافئین فولیکا
    ضد ریزش سینره
    ضد ریزش آردن
    ضد ریزش لامینین
    بین اینایی که معرفی کردی کدوم از پالمینکس اویدرم بهتره؟یا همون پالمینکس رو بگیرم؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزيزان يكي بياد با منطق و دليل بگه چرا هدانشولدرز هاي تو بازار با طرح شبنم كه ميگيد تقلبي هست و اصل نيست ؟

يكي ميگه اصل هست يكي ميگه اصل نيست !!!!

ما به كي گوش كنيم !!!!

خواهشا اگر ميگيد اصل نيست بگيد چه تفاوتي با اصل داره ؟

تشكر
    ممنون میشیم مواردی که تونستید اثبات کنید اینجا هم بذارید تا دوستان استفاده کنند ( البته با اثبات )
    آره منم دوست دارم بدونم چجوریه میگن فیکه؟
    آخه خیلی شامپوی خوبی بود،دوس دارم بازم داشته باشمش
    البته قیمت بزرگاش الان 18تومن شده!

7. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بین اینایی که معرفی کردی کدوم از پالمینکس اویدرم بهتره؟یا همون پالمینکس رو بگیرم؟
    من به شخصه حاضر نیستم ریسک کنم و شامپوی ضد ریزش که حاوی پلیمر های سیلیکون هست رو بگیرم...مخصوصا اگه بخوام بعدش از محلول خاصی استفاده کنم...
    البته فقط نظر شخصی هست.

کافئین سریتا که تازه اومده و تست نکردم
    فولیکا رو یک بار زدم و خوب بود .
    سینره اصلا خوب نبود برای من...پلیمر سیلیکونی هم داشت
    آردن معمولی
    لامینین تست نکردم ( میگن پارابن داره ولی خودم از نزدیک ندیدم )

بهترین کار اینه که چون اینا ارزون هستن...تست کنید ببینید کدوم بهتر جوابگو هست برای شما.
    ولی میگم شامپو به تنهایی بی فایده هست.
    Last edited by Ali_softcenter; 22-02-2013 at 14:13.

9. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من به شخصه حاضر نیستم ریسک کنم و شامپوی ضد ریزش که حاوی پلیمر های سیلیکون هست رو بگیرم...مخصوصا اگه بخوام بعدش از محلول خاصی استفاده کنم...
    البته فقط نظر شخصی هست.

کافئین سریتا که تازه اومده و تست نکردم
    فولیکا رو یک بار زدم و خوب بود .
    سینره اصلا خوب نبود برای من...پلیمر سیلیکونی هم داشت
    آردن معمولی
    لامینین تست نکردم ( میگن پارابن داره ولی خودم از نزدیک ندیدم )

بهترین کار اینه که چون اینا ارزون هستن...تست کنید ببینید کدوم بهتر جوابگو هست برای شما.
    ولی میگم شامپو به تنهایی بی فایده هست.
    ممنون از راهنماییت
    حق با شماست شامپو به تنهایی تاثیر زیادی نداره
    ولی حداقل ی شامپویی میخوام که دیگه ضرر نداشته باشه
    من بعد از شامپو محلول خاصی استفاده نمیکنم
    این شامپو کافئین سریتا هم که هیچ جا نداره
    موندم چی بگیرم

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

کافئین سریتا رو هفته پیش گرفتم 9300 فعلا یکی دوبار زدم نمیشه فعلا گفت خوبه یا بد
    Last edited by Greedy; 22-02-2013 at 22:18.

12. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کافئین سریتا رو هفته پیش گرفتم 9300 فعلا یکی دوبار زدم نمیشه فعلا گفت خوبه یا بعد
    قیمتش که از پالمینکس اویدرم بالاتره چون پالمینکس 250 میل 10000 تومانه ولی سریتا 200 میل شما میگی 9300 گرفتی
    دوست عزیز از کجا گرفتی؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

قیمتش که از پالمینکس اویدرم بالاتره چون پالمینکس 250 میل 10000 تومانه ولی سریتا 200 میل شما میگی 9300 گرفتی
    دوست عزیز از کجا گرفتی؟
    از نزدیکای محله رییس جمهور
    بیا نارمک از مترو گلبرگ میری میرسی چهارراه گلبرگ بعد برو بالا دارو خانه خیام

15. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

علی جون سلام
    برخلاف میلم از انجام اینکار بنا به دلایلی معذورم آخه دارو اجناس سوپرمارکتی نیست مسالش یکم فرق داره و اون موقع که این پست رو میزدم مطمئن بودم که این سوال حتما پیش میاد ولی از طرفی دلم نیومد هشدار ندم فقط خواستم موقع خرید خیلی دقت کنید، البته موضوع رو به مراجع ذیربط اعلام کرده ام امیدوارم ترتیب اثر داده بشه ولی یه نمونه سادشو براتون میذارم که یک ویتامین ث ساخت امریکاست و روش زده ساخت امریکا، نزده تحت لیسانس یا سفارش امریکا یا چیز دیگه پرچم امریکا هم روش چاپ شده پس منطق میگه که بارکد امریکا هم باید روش باشه که بارکد امریکا با 0 شروع میشه مثلا 000 تا 019 ولی بارکد این محصول با 634 شروع شده قیمت هر عدد قرص هم 250 تومن بود حالا من که اصلا این بارکد رو پیدا نکردم مال کجاست حتی مال چین هم نبود.
    علی جون ازتون خواهش کرده بودم اون متخصص مو که سراغ داشتین رو معرفی کنید من منتظرم چند روز دیگه باید برم ماموریت تا یه مدتی تهران نیستم.
    موفق باشید
    میخواستم عکسشو پیوست کنم، وارد Insert Image شدم اون فرمشو تکمیل کردم هی پیغام داد بعضی فیلدارو تکمیل نکردید. اگر شد راهنمایی بفرمایید ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •