نه تقاطع فلسطین(کاخ) با بلوار کشاورز بغل داروخانه. یادش بخیر . دوستم میرفت همبرگر می گرفت میاورد محل کارم بوی گند ساندویچش قبل از خودش می امد توولی خب غذاهاش خیلی خوشمزه است . (بود. دیگه نمیخورم)
نه تقاطع فلسطین(کاخ) با بلوار کشاورز بغل داروخانه. یادش بخیر . دوستم میرفت همبرگر می گرفت میاورد محل کارم بوی گند ساندویچش قبل از خودش می امد توولی خب غذاهاش خیلی خوشمزه است . (بود. دیگه نمیخورم)
دوستان یه pour un homme de caron هدیه دادن میخوام بدونم قیمتش چنده؟
نظرتون راجع به بوش چیه؟
منظورتون دانهیل قرمز بود؟
اگه اونه که با اینکه شیرینه ولی تندیش اذیت نمیکنه.با روحیات خانم ها خوب جور در میاد.
برو بچ قیمت هم بگین تا مزنه دستمون بیاد...
کار کلاسیک و قدیمیه. 1934 . یادمه پدرم وقتی کوچک بودم داشت. بوش خیلی یادم نیست. ولی بدم نمیاد یکی داشته باشم. حدود 40 بایدباشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من عطر فقط Aqua gio (واقعا بوش دیوونه کننده است!)بعدش فراری light essense .اونم فوق العا ده است بوش.هم بوش خوبه هم اینه وقتی می زنی مثلا بعد 5 دقیقه یهو بوش می زنه بالا!دانهیل هم به نظر من فقط دیزایر قرمز.212 s-e-x-y هم خوبه.ولی یه مدت که می زنی دلتو می زنه انگار
نه من جسارت نکردم . اخه بولگاری رو بلغاری (یاد ساندویچ قفقازی شاپور معروف به سگ پز افتادم) خطاب کردی گفتم کلا برند بولگاری هم خز شد پس. ناسلامتی جواهرساز هم هستند
------
من بیشتر عطر هایی که بوی مردونه دارن مثل همین بولگاری () رو میپسندم، اما متاسفانه انگار فقط خودم بوشو حس میکنم
تو همین مایه ها چیزی که بوش بیشتر پخش بشه سراغ دارید؟
U]تق هرمز[/U] که یه چیز دیگه هست که !
دوستمون که حرف از این نزده بود که
واسه کسایی که بوی خیلی تند دوست دارن عالیه، طبیعتا موندگاری خوبی هم داره
قیمتش هم الان باید دور بر 90 تومن باشه
caron هم بوش تنده ولی بوش بد نیست... قیمتش هم 36 تومن بوده،قبلا من تو بازار زیاد می دیدم ازش
منظورتون Terre هرمس بود؟
آره اون خیلی بوش خاصه.خوشم نمیاد ولی در حده تنفر نیست.پخش گنندگی و موندگاریه خوبی داره!یه زمانی خوشم میامد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)