تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 124 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واسه منم همینطوره ، مشکلم اینه که حتی باکو خالیه خالیم کردم بعد تا لبریز شدن بنزین زدم اما باز هرزگاهی این اتفاق واسم میوفته! !
    داداش این چیزی نیست که مختص 131 باشه... کلا همه ماشینها ممکنه هوابگیره باکشون...کلا راهش اینه که در زمان بنزین زدن چند بار مکث داشته باشیم... تا هوای باک بتونه خارج بشه... شما حساب کن باکی که خالی باشه و بخوای بنزین بزنی تا در باکو باز میکنی هوا میره داخل باک و نازل بنزین رو که میزاریم تو باک و شروع به سوختگیری میکنیم انقدر فشار بنزین زدن بالاست که هوا نمیتونه درست خارج بشه... راهش اینه که چندین بار وسط بنزین زدن نازل رو دراورد...

2. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش این چیزی نیست که مختص 131 باشه... کلا همه ماشینها ممکنه هوابگیره باکشون...کلا راهش اینه که در زمان بنزین زدن چند بار مکث داشته باشیم... تا هوای باک بتونه خارج بشه... شما حساب کن باکی که خالی باشه و بخوای بنزین بزنی تا در باکو باز میکنی هوا میره داخل باک و نازل بنزین رو که میزاریم تو باک و شروع به سوختگیری میکنیم انقدر فشار بنزین زدن بالاست که هوا نمیتونه درست خارج بشه... راهش اینه که چندین بار وسط بنزین زدن نازل رو دراورد...
    والا من از یه تعمیر کار پرسیدم گفت یه قطعه ایی برای تخلیه هوا توی مسیر باک وجود داره که ممکنه خراب باشه و باید عوض شه .
    این که نمیشه آدم هر بار بخاد بنزین بزنه کلی صلوات بفرسته تا مشکل پیش نیاد .
    من دیروز توی جاده بودم باکمم حدوده 10 تا بنزین داشت ، رسیدم دلیجان و میخواستم بنزین بزنم ، باور کنید صد تا سلام و صلوات فرستادم تا مشکلی پیش نیاد و مشکلی پیش نیومد ولی باید اساسی این مشکل حل بشه.

در رابطه با سرعت سنج و کیلومتر شمار هم من دیروز تو اتوبان قم امتحان کردم و به نتایجی رسیدم :

اگه از اتوبان قم رفته باشید روی این گارد وسط اتوبان هر یک کیلومتر یه تابلوی کوچیک هست و فاصله مونده تا تهران یا قم رو مینویسه ( بسته به مسیر رفت یا برگشت ) .
    وقتی فاصله دقیق 100 تا مونده به تهران بود من کیلومترم رو چک کردم و همین طوری رفتم تا رسید به 20 کیلومتر مانده به تهران یعنی 80 کیلومتر مسافت طی کردم ولی چیزی که کیلومتر شمار من نشون میداد 84 کیلومتر و خورده ایی بود .
    یعنی 4.5 کیلومتر بیشتر از مسافت واقعی .
    نمیدونم چه قدر میشه به این تابلو ها اعتماد کرد ولی با این شرایط کیلومتر شمار هم دقیق عمل نمیکنه .

4. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

والا من از یه تعمیر کار پرسیدم گفت یه قطعه ایی برای تخلیه هوا توی مسیر باک وجود داره که ممکنه خراب باشه و باید عوض شه .
    این که نمیشه آدم هر بار بخاد بنزین بزنه کلی صلوات بفرسته تا مشکل پیش نیاد .
    من دیروز توی جاده بودم باکمم حدوده 10 تا بنزین داشت ، رسیدم دلیجان و میخواستم بنزین بزنم ، باور کنید صد تا سلام و صلوات فرستادم تا مشکلی پیش نیاد و مشکلی پیش نیومد ولی باید اساسی این مشکل حل بشه.

در رابطه با سرعت سنج و کیلومتر شمار هم من دیروز تو اتوبان قم امتحان کردم و به نتایجی رسیدم :

اگه از اتوبان قم رفته باشید روی این گارد وسط اتوبان هر یک کیلومتر یه تابلوی کوچیک هست و فاصله مونده تا تهران یا قم رو مینویسه ( بسته به مسیر رفت یا برگشت ) .
    وقتی فاصله دقیق 100 تا مونده به تهران بود من کیلومترم رو چک کردم و همین طوری رفتم تا رسید به 20 کیلومتر مانده به تهران یعنی 80 کیلومتر مسافت طی کردم ولی چیزی که کیلومتر شمار من نشون میداد 84 کیلومتر و خورده ایی بود .
    یعنی 4.5 کیلومتر بیشتر از مسافت واقعی .
    نمیدونم چه قدر میشه به این تابلو ها اعتماد کرد ولی با این شرایط کیلومتر شمار هم دقیق عمل نمیکنه .
    تشکر من منتظر پستتون بودم. من هم معتقدم وقتی سرعت رو اشتباه نشون میده به همون اندازه کیلومتر شمار هم اشتباه نشون میده. احتمالا شما با حدود سرعت 100 رانندگی کردید اگر با 120 واقعی رانندگی می کردید این اختلاف به حدود 7 کیلومتر می رسید. لذا معتقدم برای تعویض روغن اگر 6000 می خواهی عوض کنی توی این ماشینها روی 6600 باید عوض کنی مگر اینکه بیشتر پیمایشهات شهری باشه که اونوقت همون 6200 میشه تقریبا

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر من منتظر پستتون بودم. من هم معتقدم وقتی سرعت رو اشتباه نشون میده به همون اندازه کیلومتر شمار هم اشتباه نشون میده. احتمالا شما با حدود سرعت 100 رانندگی کردید اگر با 120 واقعی رانندگی می کردید این اختلاف به حدود 7 کیلومتر می رسید. لذا معتقدم برای تعویض روغن اگر 6000 می خواهی عوض کنی توی این ماشینها روی 6600 باید عوض کنی مگر اینکه بیشتر پیمایشهات شهری باشه که اونوقت همون 6200 میشه تقریبا
    والا سرعتم ثابت نبود . تو کفی ها بین صد و بیست تا صد و سی و سربالایی ها حدودا صد تا میرفتم . تو سر بالایی خیلی کم میاره .

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز دعوتنامه ما اومد...فقط موتور یورو 4 قابل انتخاب هست!!!!! کلا موتور ساده اصلا نبود... قیمت پراید 131 se دو ایربگ و یورو 4 در اومد 17.750.000
    تومان!
    فکر کنم که دیگه اجازه تولید موتور یورو 2 رو ندارن یا یه همچین چیزایی... خدا عالمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز دعوتنامه ما اومد...فقط موتور یورو 4 قابل انتخاب هست!!!!! کلا موتور ساده اصلا نبود... قیمت پراید 131 se دو ایربگ و یورو 4 در اومد 17.750.000
    تومان!
    فکر کنم که دیگه اجازه تولید موتور یورو 2 رو ندارن یا یه همچین چیزایی... خدا عالمه
    می شه توضیح بدید که کی ثبت نام کردید؟
    من یک پراید 131 پایه گاز سوز شهریور ثبت نام کردم که مثلا تحویل آبان بود! 22 دی دعوتنامه اومد و همون روز تکمیل وجه کردم و هنوز از ماشینم خبری نیست!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

می شه توضیح بدید که کی ثبت نام کردید؟
    من یک پراید 131 پایه گاز سوز شهریور ثبت نام کردم که مثلا تحویل آبان بود! 22 دی دعوتنامه اومد و همون روز تکمیل وجه کردم و هنوز از ماشینم خبری نیست!
    اره داداش من ابان تو طرح عید تا عید ثبت نام کردم... همین امروز که 23 بهمن باشه دعوتنامه اومد و تا 3 اسفند مهلت پرداخت دارم... از اول که قرارشون رو این بود که اسفند ماشینو تحویل بدن.... پولو که الان بگیرن خودشون میگفتن (نمایندگی ) که تحویلیای بهمن اکثرا رسیده.... البته این موتور یورو 4 مخصوص بنزینیها بود... برا دوگانه همون hp رو میزارن طبق روال... بنظرم شما یه تماس با سایپا بگیر و شکایت کن شاید به جایی برسی... البته ماشین من که ثبت نام کردم جریمه تاخیرش 30 درصد هست و ضرر زیادی هم نمیکنم....

11. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    من 2 روزه یه پراید 131 صفر گرفتم---از توی موتور بویی شبیه سیم سوخته میده از سمت راننده---بوی نو بودن هم باهاش قاطی یه ذره--نمیدونم حالا به خاطر نو بودنه یا مشکل داره؟؟ البته دیروز دزدگیر گذاشتم--فکر میکنم بو از اون قطعه ای که توی موتور هست باشه..
    توی حرکت هم بوی خاصی نمیده فقط وقتی در حال حرکت نیستی بو حس میشه و مشکلی هم توی حرکت نداره و اخطار و آلارمی هم نمیده
    خواهشا راهنمای کنین..

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من 2 روزه یه پراید 131 صفر گرفتم---از توی موتور بویی شبیه سیم سوخته میده از سمت راننده---بوی نو بودن هم باهاش قاطی یه ذره--نمیدونم حالا به خاطر نو بودنه یا مشکل داره؟؟ البته دیروز دزدگیر گذاشتم--فکر میکنم بو از اون قطعه ای که توی موتور هست باشه..
    توی حرکت هم بوی خاصی نمیده فقط وقتی در حال حرکت نیستی بو حس میشه و مشکلی هم توی حرکت نداره و اخطار و آلارمی هم نمیده
    خواهشا راهنمای کنین..
    سیم که نمیسوزه ، یا بوی لاستیک سوخته باید حس کنید یا بوی دود تا بشه فهمید تقریبا از کجاست .

14. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز نگران نباش منم گرفتم چند ساعت اول همین بو رو میداد بعد درست شد

16. 2 کاربر از esafb52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •