تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 416 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

درسته رونالدو حرکات اضافی داره...ولی این دوستمون میگه رونالدو کجا مسی کجا انگار داره مسی رو با ارش برهانی مقایسه میکنه...
    مگه رونالدینیو کم حرکات اضافی داشت؟؟این که دلیل نمیشه...ببینید گل رونالدو به پرتو زمانی که تو یونایتد بود رو دز نظر بگیر....از اون فاصله!!واقعا قدرت پاهاش خیلی بیشتره....مسی هم خوبه...ولی رونالدو ار نظر فیزیکی خیلی سر تره

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

لوسیو تمام حرکاتش تو اون بازی خطا بود ولی داور که نمیتونه هر 1 دقیقه 5 بار خطا بگیره....دوست عزیز مسی بازیکنی نیست که بیای با فاکتور شوت زنی و قدرت بدنی با بازیکنای دیگه مقایسش کنین،روی کاغذ نمیشه گفت مسی چه قدر با دیگر بازیکن تفاوت داره....
    تو اینکه کریس بازیکن خیلی خوبیه شکی نیست ولی هیچ وقت مسی نمیشه....
    اگه فوتبال رو از نظر فیزیکی بررسی کنین هیچ کس مثل ادریانو و زلاتان نمیشه،یا اگه از لحاظ شوت بررسی کنی ریسه رونالدو رو عوض توپ میتونه شوت کنه،ولی همونطور که گفتم اینا فقط روی کاغذه و نمیشه مسی رو با این فاکتورها با بازیکنای دیگه مقایسه کرد...

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

عزیز من دلیلش اینه که هیچ کس نمیتونه توپو ازش بگیره مگر با خطا،دلیلش اینه که پاسهای تو عمقش رو هیچ کس نمیتونه بندازه،دلیلش اینه که ضربه ازادهاش رو هیچ کس نمیتونه بزنه،دلیلش اینه که سرعت دریبلاش با هیچ کس قابل مقایسه نیست،دلیلش اینه که همه چیزش غیر قابل پیش بینی هستش،دلیلش اینه که با اون حرکات ساده ای که با توپ انجام میده بازم کسی نمیتونه حریفش بشه و اضافه کاری هم نمیکنه،شوت هاش هم ضعیف نیست(همین چند روز پیش یه شوت با سرعت 100km/h )،دلیلش اینه که مثل کریس هی خودش رو الکی زمین نمیندازه،قدرت بدنیش حرف نداره،تعادلش با توپ حرف نداره،و مهمتر از همه اینها همیشه خیلی خونسرد و راحت بازی میکنه...

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------

استاد دیگه چی؟

---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

فقط تنها ایراد مسی اینه که چون قدش کمی کوتاهه ضربه ی سر رو خوب نمیتونه بزنه که اونم اگه درست رو سرش بیاد گله...
    عزیز من تو که همه ایرادهاشو الکی پوشوندی...یهو می گفتی سر هم عالی میزنه دیگه!!

مسی قدرت بدنیش عالیه؟!! حالا یه شوت زد 100 کیلومتر در ساعت...واقعا قدرت شوت زنیش با رونالدو قابل مقایسه هست؟!

من منکر عالی بودن مسی نیستم...شما راست میگی با اینکه خیلی ساده دریبل میزنه ولی دریبل هاش خوب میگیرن...خونسردیشم واقعا قبول دارم...

اینجا بحث کامل تر بودنه..و برای کامل تر بودن فاکتور های خیلی زیادی هست..

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اتفاقا دنبال میکنم
    بازی بارسلونا -آرکولس درست شب 11 سپتامبر توی نئو کمپ برگزار شد که دو صفر بارسا باخت
    همون شب میلان توی هفته دوم کالچو هم دو صفر به چزنا تیمی که از دسته پایین اومده بود باخت.
    اینها رو بدون سرچ کردن گفتم...
    ================================================== =======
    اینا مهم نیست...مهم اینه که همه میدونن در لالیگا فاصله بین تیم های رئال و بارسا با سایر تیم ها اونقدر زیاده که
    به جز ال کلاسیکو سایر بازی ها یه جوری تشریفاتی هست(حالا این وسط یه باخت یا مساوی هم گیر یکی از این دو تیم میفته)
    ...
    خودمونیم چرا لالیگا با این همه تیم های مدعی باید رتبه دوم برترین لیگها رو داشته باشه؟
    سوالتون اینه چرا لالیگا برترین لیگ جهان و دومین لیگ رنکینگ پنج‌ساله یوفا هست؟ جوابش ساده است. معیار رقابت های بین‌المللی مثل لیگ قهرمانان و اروپا بوده و هست.

IFFHS (خبرشو خودتون قرار دادید)

1. España 580,0
    2. Brasil 577,0
    3. Argentina 536,0
    4. Italia 508,0
    5. England 486,0
    6. Deutschland 457,0
    7. France 413,0
    8. Perú 407,0
    9. Chile 362,5
    10. Paraguay 357,5
    ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    UEFA Coefficient

1 England 76.070
    2 Spain 71.329
    3 Germany 62.603
    4 Italy 55.552
    5 France 49.344
    6 Portugal 40.996
    7 Russia 40.207
    8 Ukraine 38.883
    9 Netherlands 35.296
    10 Turkey 34.050
    ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمیشه تیمای دیگر لالیگا رو بخاطر خوردن از مدعی های قدرتمند اسپانیا که خدمت نماینده کشورهای دیگر هم می رسن سرزنش کرد. اگر اولین چیزی که به ذهنتون میرسه مدتی ناکامی رئال و نمایش انگلیسی هاست به رنکینگ های فوق که بر اساس نتایج هستند دقت کنید.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

عزیز من تو که همه ایرادهاشو الکی پوشوندی...یهو می گفتی سر هم عالی میزنه دیگه!!

مسی قدرت بدنیش عالیه؟!! حالا یه شوت زد 100 کیلومتر در ساعت...واقعا قدرت شوت زنیش با رونالدو قابل مقایسه هست؟!

من منکر عالی بودن مسی نیستم...شما راست میگی با اینکه خیلی ساده دریبل میزنه ولی دریبل هاش خوب میگیرن...خونسردیشم واقعا قبول دارم...

اینجا بحث کامل تر بودنه..و برای کامل تر بودن فاکتور های خیلی زیادی هست..
    بازم مسی کامل تره،گفتم که رو کاغذ نمیشه مسی رو توصیف کرد،در حقیقت مسی اول و اخر فوتباله...

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

بازم مسی کامل تره،گفتم که رو کاغذ نمیشه مسی رو توصیف کرد،در حقیقت مسی اول و اخر فوتباله...
    تعصب محض به جای منطق

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

وقتی منطقس وجود نداره....بحث کردن بی فایدس....ما هرچی دلیل میاریم این بی منطق میگه رو کاغذ رو کاغذ...
    یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من شخصا تعصب ندارم و بی طرف هستم
    مسی یه سرو گردن بالاتره
    رونالدو اگه فیزیک مسیو اشت و مسی بدن و فیزیک رونالود اونموقع این همه شک و..به وجود نمیومد
    رنالدو خیلی بازیکن خوبیه ولی مسی از رونالدو خیلی بهتره

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

2

من شخصا تعصب ندارم و بی طرف هستم
    مسی یه سرو گردن بالاتره
    رونالدو اگه فیزیک مسیو اشت و مسی بدن و فیزیک رونالود اونموقع این همه شک و..به وجود نمیومد
    رنالدو خیلی بازیکن خوبیه ولی مسی از رونالدو خیلی بهتره
    احسن............

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

وقتی منطقس وجود نداره....بحث کردن بی فایدس....ما هرچی دلیل میاریم این بی منطق میگه رو کاغذ رو کاغذ...
    یا علی
    شما دارین با تعصب از رونالدو دفاع میکنین،من به هیچ وجه از روی تعصب نمیگم چون من فقط روی جرارد تعصب دارم و مسی رو فقط دوست دارم به خاطر بازی زیباش،ولی به قول خودتون چون شماها از رو تعصب حرف میزنین من هرچی بگم قبول نمیکنید....

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

تو در جواب توانایی های رونالدو میگی رو کاغذ...این یعنی چی؟
    یعنی فقط رو کاغذ رونالدو شوت هاش یهتره؟؟
    از نظر توانایی ها ممکن با هم برابر باشند...اما چون رونالدو فیزیک بهتری داره بهتر شناخته میشه...مسی چون ریزه تره از بین مدافع ها راحت تر عبور میکنه...ولی رونالدو با اون قد و هیکل اونطوری دریبل میده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •