من با ahri جلوی fizz هیچ شانسی نداشتم واقعا نمیتونستم بکشمش ..... خیلی حرص خوردم :(
من با ahri جلوی fizz هیچ شانسی نداشتم واقعا نمیتونستم بکشمش ..... خیلی حرص خوردم :(
دوست عزیز درستش AP هست که سرواژه ی Ability Power هست نه ABیک هیرو جدید به نام zyra اضافه شده حسابی ab بالایی داره! به همون اندازه درجه سختی![]()
Ahri میزنهمن با ahri جلوی fizz هیچ شانسی نداشتم واقعا نمیتونستم بکشمش ..... خیلی حرص خوردم :(
Last edited by new evil; 22-07-2012 at 00:35.
چطوری میگی؟
هر کاری میتونستم کردم ولی یدفعه کلی hp رفت و آخرشم ماهی :(
اولا range هستیچطوری میگی؟
هر کاری میتونستم کردم ولی یدفعه کلی hp رفت و آخرشم ماهی :(
دوما لول رنج داری
سوما spell vamp داری
تازه ماهی رو هم راحت میشه با فلش یا خود ulti جا خالی داد یا فوق فوقش اگه نتونستی ایتم zhoya فک کنم (همون که میزنی طلایی میشی) رو بگیر اصلا نمی تونه combo کنه
تازه ahri بهتر از فیز می تونه رشد کنه و فید بشه
Last edited by new evil; 22-07-2012 at 00:31.
حتما به این سایت سر بزنید خیلی اطلاعات خوبی توش هست.می تونید بفهمید چه هیرویی بیشترین طرفدارو داره و ....
اول نام کاربری تونو بالا بهش بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا بهم یاد بده
هرچی orc میزدم همرو جاخالی میداد بی شرف
یهنی من هرچی اسپل روش میزدم hp اون خیلی کم نمی شد اما hp من با یه اتک اون نصف میشد
شاید rune خیلی خریده بود؟
آخه اول بازی 53 تا ip داشت من 3 تا
من الان 5900 تا جمع کردم به نظر شما VARUS بگیرم یا RIVEN ؟ کودومش باز باهاش راهت تره و KILL بیشتری میشه با هاش گرفت و کلا تو 6300 تا riven بهترین هست؟
Orb زدنت مربوط میشه به skill shot ه خودت باید یبار بزنی همونجایی که هست یه بار بغلش پشت سر هم بزن ارب اولا ارب را مکس کنتورو خدا بهم یاد بده
هرچی orc میزدم همرو جاخالی میداد بی شرف
یهنی من هرچی اسپل روش میزدم hp اون خیلی کم نمی شد اما hp من با یه اتک اون نصف میشد
شاید rune خیلی خریده بود؟
آخه اول بازی 53 تا ip داشت من 3 تا
dmg ه اسپلات هم مربوت میشه به ap ت که حتما کم بوده
فیز هرچی هلثت کمتر باشه بیشتر دمج میزنه اسلا تو رنجش نباید بری چون اگه 6 شد با 4 تا کوبو میکشه راحت
باید رون ap هم بگیری
ببین صفحه رون ap منه خیلی خوبه
![]()
اوه آره mark هارو تموم کردم دارم میرم سراغ بقیه rune ها
یکمی طول میکشه ولی خب وقتی تموم شد اون موقع بهتر بازی میکنم![]()
این پایک بشه دوتا شد ؟!
Last edited by Fusi0n; 22-07-2012 at 17:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)