[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه سبز وسط رو بزن
....
این هم آخرین ورژنش :
دکمه سبز وسط رو بزن
....
این هم آخرین ورژنش :
Last edited by مصطفی; 22-08-2013 at 15:07.
من یه حرکت دیگه زدم! :بهمن
سیوش میکنم تو گوشی بعد میتونم حذفش کنم بعد میرم تنظیمات اس ام اس اونجا روش میرم کپی میکنم بعد داخل اس ام اس میاد اونجا میتونم هدایت کنم. اینجوری شلوغم نمیشه!ترفندو داشتی؟
![]()
سلام.
این راه به نظر شما راحت تره تا اینکه کلیک کنی نگه داری فوروارد کنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!![]()
با Kies تونستم وصل بشم و داده ها و مدیاهام رو کپی کنم. یه بک آپ هم گرفتم.متاسفانه رام گوشی ویروسی شده. دوستان گفتن ریست فکتوری کنم واگر درست نشه باید رام رو هم عوض کنم.
الان تو Kies میرم میگه آبدیت داره گوشیت ممکنه ابدیت کنم درست بشه؟
Last edited by hamidR15; 23-08-2013 at 01:21.
سلام
دادا من که گفتم اینجوری قسمت اس ام اس شلوغ نمیشه. وقتی که لازم داری میتونی از قسمت تنظیماتش بیاری.چون من همیشه خلوت میکنم اس رو هیچی نمیزارم !
آیا استفاده از نرم افزار هایی که مانیتور گوشی با سنسور ژیروسکوپ روشن خاموش میشه ، برای گوشی و سنسور اون مشکل ساز نمیشه چون سنسور دائم در حال فعال باید باشه ؟
توی راهنمای tap tap app نوشته بود که فقط توی مصرف باطری تاثیر داره . که تنطیم هم داره برای خاموش شدن سنسور بعد مدتی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی تاپیک galaxy s4 بپرس که اون که با quick glance کار میکنه چجوریاست
در خصوص دانلود از فروشگاه گوگل موبایل که میگه کشور شما امکان دسترسی به دانلود رو نداره ، راهی برای حل مشکل وجود داره ؟
سلام.
شما برنامه Market Enabler رو نصب کنید و با اون اپراتور رو تغییر بدید البته به چیز شکن هم نیاز دارید.بعد میتونید از مارکت استفاده کنید.ضمنا" برای استفاده از این برنامه گوشیتون باید روت شده باشه.![]()
اینجا مورد داره
بیا یاهو بهت بدم داداش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)