تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 96 از 157 اولاول ... 46869293949596979899100106146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض نكته ی جالب در خبرهایِ مربوط به پایانِ دنسا

سلام دوستان .
    میدونید چی جالبه تو خبرهای مربوط به تاریخهائی که ادعا میشه در اونها دنیا به پایان میرسه ؟
    اینکه نه کسی قدرت داره ثابت کنه شایعه هست و نه کسی قدرت داره ثابت کنه که حقیقت داره .
    هر کسی یه چیزی از رویِ شک و گمان و تردید میگه در تائیدِ خبر یا بر ضدش اما همه منتظر میشینند تا روز موعود برسه ببینند خبر حقیقت داشته یا نه .

این وسط تنها چیزی که همه ازش اطمینان دارند اینه که دنیا عمر ابدی نداره.
    اگر حتی یک نفر بود که میتونست قاطعانه ثابت کنه که دنیا عمرش ابدی هست دیگه شایعاتِ پایانِ دنیا خریداری نداشت بین مردم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان .
    میدونید چی جالبه تو خبرهای مربوط به تاریخهائی که ادعا میشه در اونها دنیا به پایان میرسه ؟
    اینکه نه کسی قدرت داره ثابت کنه شایعه هست و نه کسی قدرت داره ثابت کنه که حقیقت داره .
    هر کسی یه چیزی از رویِ شک و گمان و تردید میگه در تائیدِ خبر یا بر ضدش اما همه منتظر میشینند تا روز موعود برسه ببینند خبر حقیقت داشته یا نه .

این وسط تنها چیزی که همه ازش اطمینان دارند اینه که دنیا عمر ابدی نداره.
    اگر حتی یک نفر بود که میتونست قاطعانه ثابت کنه که دنیا عمرش ابدی هست دیگه شایعاتِ پایانِ دنیا خریداری نداشت بین مردم .
    حالا اگر دنیا ابدی باشه چه فرقی میکنه؟
    برای همه انسان ها دنیا در لحظه ای که میمیرن تموم میشه حالا 50 ، 70 ، 100 یا هر چند سال عمر کنند...
    ترس از تموم شدن دنیا مثل اینه که از تموم شدن یک مسابقه فوتبال و سوت پایان بازی بترسی!

3. 6 کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام عزیز
    مدعی باید ادعاش رو ثابت کنه.
    صحبتی که مخالفان دارن اینه که اصلا ادعایی وجود نداره . صرفا یه سری قصه مطرح شده. مسایل رو با هم قاطی نکنیم بهنره. اینکه جهان روزی به پایان میرسه یا روزی همه میمیریم ربطی به این پیدا نمیکنه که گفته های هر فال گیر و شیاد و ستاره بین و مایا شناس خود خوانده ای رو باور کنیم درباره پایان جهان. یا درباره هر ادعای دیگه.

نکته دیگه ای در بیان شما ست. اینکه ادعای مطرح شده قابل رد نیست.بسیار عالی. این خودش سندیه بر مهمل بودن ادعا. ادعایی که نقض پذیر نیست یک ادعای بی ارزشه.

ایم نمونه اخر ازمانی من: ( رسما در این مکان نظریه جدید خودم رو اعلام کردم نتیجتا کلیه حقوق این نظریه متعلق به منه و کلیه جوایز یا مزایای مادیش به من تعلق میگیره)

من امروز بر مبنای شمارش تعداد موهای سرم ( 10000) زمان باقی مونده به پایان جهان رو اعلام میکنیم
    اگه میتونین اثبات کنین که نظیه من غلطه و با دلایل علمی ردش کنید
    در مورد زمان تصمیم رو به علما و دانشمندان واگزار میکنم. که تعداد موهام روز ها رو نشون میده یا سال ها رو. کلا سر کارید. ( این رو وامدار نظریه 2012 هستم)
    در مورد اینکه ایا موهای ریخته از سرم رو هم باید شمارش کرد یا نه علما باید به توافق برسن. بیشتر سر کارید.
    یکی زحمت بکشه ببینه چند تا زمان داریم برای پایان جهان مطابق نظریه من. و به نظرتون نظریه من چی کم داره از نظریه 2012؟

5. 17 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جهالت و نادانی مردم مرکبی است تیز رو ...
    در حد بوگاتی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

یه جایی خونده بودم قبلا مثلا در 500 سال پیش هم یه اتفاق نظری وجود داشت که دنیا نابود می شه و خلاصه یه بنده خدایی میاد و کلی اطمینان میده که اینها پوچه و مبنا نداره
    خلاصه روز موعود فرا میرسه و هیچ اتفاقی نمی افته
    همه سراغ این فرد می رند که ایول عجب کسی هستین شما
    اینهمه مورخ و منجم و جادوگر و ستاره شناس و غیره می گفتند دنیا از بین میره و شما گفتید که اینچنین نیست و غیره
    عجب پیشگو یا جادوگر یا منجمی هستید شما
    و طرف یه جایی به یکی از رفیقاش می گه
    خوب مسلما اگه دنیا از بین می رفت کسی زنده نمی موند که بیاد و ما را سرزنش یا بازخواست کنه
    ولی خوب اگر هم احتمالا این طوری نمی شد که الان اینطوری نشده من چقدر معروف می شدم که شدم
    حکایت ناسا، شبیه به همین فرده
    اگه چنین اتفاقی نیفته چقدر محبوبیت این ناسا که فعلا پرچم دار علمه در دنیا بالا میره؟
    اینطوری نیست!
    Last edited by mokarx; 04-12-2012 at 12:07.

8. 4 کاربر از mokarx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من شک ندارم به محض اینکه ا دی تموم بشه، اولین کاری که میکنن اینه که یه تاریخ دیگه واسه پایان دنیا تعیین میکنن!
    تا حالا چندین بار این کار رو کردن، مثلاً سال 2000
    بعد از اینکه 2000 هم گذشت اومدن یه تاریخ دیگه تعیین کردن.
    خداییش خوب مردم رو گیر آوردن. نشستن سر جاشون دارن به ریش 7 میلیارد نفر میخندند!

10. 5 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

من شک ندارم به محض اینکه ا دی تموم بشه، اولین کاری که میکنن اینه که یه تاریخ دیگه واسه پایان دنیا تعیین میکنن!تا حالا چندین بار این کار رو کردن، مثلاً سال 2000بعد از اینکه 2000 هم گذشت اومدن یه تاریخ دیگه تعیین کردن.خداییش خوب مردم رو گیر آوردن. نشستن سر جاشون دارن به ریش 7 میلیارد نفر میخندند!
    سلام . تا بوده همین بوده . اگه بنده بگم فردا ساعت 12 ظهر به وقت تهران دنیا نابود میشه کسی میتونه ثابت کنه غلطه یا درسته ؟ راهی نیست جز انتظار تا 12 ظهر فردا

12. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه جایی خونده بودم قبلا مثلا در 500 سال پیش هم یه اتفاق نظری وجود داشت که دنیا نابود می شه و خلاصه یه بنده خدایی میاد و کلی اطمینان میده که اینها پوچه و مبنا نداره
    خلاصه روز موعود فرا میرسه و هیچ اتفاقی نمی افته
    همه سراغ این فرد می رند که ایول عجب کسی هستین شما
    اینهمه مورخ و منجم و جادوگر و ستاره شناس و غیره می گفتند دنیا از بین میره و شما گفتید که اینچنین نیست و غیره
    عجب پیشگو یا جادوگر یا منجمی هستید شما
    و طرف یه جایی به یکی از رفیقاش می گه
    خوب مسلما اگه دنیا از بین می رفت کسی زنده نمی موند که بیاد و ما را سرزنش یا بازخواست کنه
    ولی خوب اگر هم احتمالا این طوری نمی شد که الان اینطوری نشده من چقدر معروف می شدم که شدم
    حکایت ناسا، شبیه به همین فرده
    اگه چنین اتفاقی نیفته چقدر محبوبیت این ناسا که فعلا پرچم دار علمه در دنیا بالا میره؟
    اینطوری نیست!
    محبوبیت ناسا ؟!
    ناسا اونقدر شناخته شده هست که دیگه نیازی به این جور سیاه بازی ها نداره .
    اتفاقا مدعیان نابودی دنیا اکثر دلایلشون تامعتبر و بدون بار علمیه . ولی ناسا میاد و از نظر علمی همچین چیزی رو ناممکن میدونه .
    بعد شما میگی ناسا دنبال شهرته ؟!
    در ضمن فقط ناسا نیست که این مورد رو رد میکنه . خیلی از دانشمندان هستن که مخالف همچین موردی هستن .
    حتی افراد معمولی هم میگن خبری از پایان دنیا نیست . پس همه این موارد دنبال شهرت هستن .؟!

14. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اصلا بحث کردن در مورد این موضوع  و ذره ای اعتقاد بهش  من را یاد قصه های ترول میندازی.

16. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

بحث این نیست که فقط یه عده اومده باشن واسه معروف شده یه ادعایی رو مطرح کنن و یا تکذیبش کنن.
    داستان اینه که به بهانه ی پایان دنیا دارن رو مغز 7 میلیارد نفر راه میرن.
    حالا هر بار یه چیزی رو علم میکنن. یه بار داستان هزاره گرایی و ظهور مسیح! ؛یه بار مایا ها رو؛ و دفعه ی بعد هم یه چی دیگه رو علم میکنن
    این بحث ها همیشه بوده. همیشه یه عده آدم از خدا خواسته هستن که منتظرن دنیا کن فیکن بشه که به قول خودشون همه ی بدبختی ها تموم بشه
    قطعاً یه عده هم هستن که ازین ادعاها و اون عده ی ازخداخواسته سوءاستفاده میکن.
    دیگه من کار ندارم به این که این سری ، هدفشون از مطرح کردن پایان دنیا چیه؟
    من بازم میگم، نظر من اینه که همه ی این حرف ها بازیه
    اگه اوضاع به نظرشون خوب پیش بره بازی رو تموم میکنن و اگه باز هم مثل موارد دیگه درست پیش نرفت ، نقشه شون رو میندازن عقب.

حالا باز بگین بحث علمی بکنین. اصلاً این ماجرا هیچ پشتوانه ی علمی ای نداره. اگه داره بگین
    Last edited by hamed29; 04-12-2012 at 20:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •