سلام
دوستان میتونید فایل setup رو برام اپلود کنید
ممنون
فایل setup من بهم ریخته کار نمیکنه بازی نصب نمیشه
سلام
دوستان میتونید فایل setup رو برام اپلود کنید
ممنون
فایل setup من بهم ریخته کار نمیکنه بازی نصب نمیشه
یه سوال . این مرد پنگوئنی رو چطوری بکشم ! با سلاح یخ هی منو میزنه . نمیدونم چیکار کنم . لطفا کمک بکنین
---------- Post added at 04:32 AM ---------- Previous post was at 04:30 AM ----------
یه سوال دیگه . چطوری اون علامت سوال های قرمز رو میشه برداشت ؟
اونو ايد با اسلحه Freeze Blast ،تفنگشو ازكار بندازي بعدم بزنيش، كه البته چيپش رو بايد از اونجايي كه لباس مرد يخي اونجاست بگيري.
قرمزهام رو فقط ميتوني با شخصيت Catwoman بگيري، البته Catwoman ميتونه ريدلر هاي بتمنو بگيره و ولي بتمن واسه اونو نميتونه!
اسلحه Freeze Blast کجا باید پیداش کنم؟!
دكمه تب رو بزن، دوتا ماموريت رو برنگ سبز نشون ميده، كه يكيش همين پنگوئنه، حالا اگر اون يكي رو بري لباس فريز
رو پيدا ميكني.
من اشتباه نوشتم
اون اسلحه ای که باید باهاش سلاح پنگوئن رو غیر فعال کنی Disruptor ـه
Freeze Blast رو در مرحله های بعد خود Freeze بهتون میده که باهاش میشه یخ درست کرد
یه کمیک بوک بتمن امروز دیدم که در مورد ایران بود. جوکر از ارخام اسیلوم فرار میکنه طی سپری کردن یک سری اتفاقات نمایندگان اخوند خم..... باهاش دیدار میکنند و جوکر رو نماینده ایران در سازمان ملل میکنند و جوکر میاد میگه شما با من و مردم ایران بد رفتاری میکنید .... و بتمن میاد دعوا میشه. کاملااخوند .... رو توی کمیک بوک نشون میدن! ماجرای کمیک هم در اوایل سال 1980 اتفاق میافته.
Batman: A Death in the Family
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AlexMercer; 14-01-2012 at 16:22.
خیلی خدا بود=))))))))
دوستان تو روند بازی آیا خودمون هم می تونیم شخصیت رو عوض کنیم و مثلا اون زن گربه ای رو انتخاب کنیم تا بتونیم ترافیهای صورتی رنگ رو بگیریم یا خودش عوض میشه ؟
وقتی بازی رو تموم کنی
میشه بین بتمن و کت وومن سوئیچ کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)