میلان، فاتح اسکودتو؛ گزارش تصویری
سایت گل- میلانی ها با تساوی مقابل رم به یک امتیازی که می خواستند رسیدند و قهرمان سری آ شدند. آلگری هم به جمع مربیانی پیوست که در اولین فصل حضورشان در میلان توانستند این تیم را قهرمان ایتالیا کنند.
سوت پایان بازی؛ این آغاز جشن است
میلانی ها از قبل سور و سات جشن قهرمانی را اماده کرده بودند
روبینیو بعد از چند فصل ناکامی در تیم های مختلف، با میلان طعم قهرمانی را چشید
خوشحالی برزیلی های میلان
این قهرمانی برای آمبروسینی اهمیت زیادی دارد؛ این اولین قهرمانی او با میلان به عنوان کاپیتان است
زلاتان و بواتنگ ستاره های تاثیر گذار میلان در این فصل بودند اما بی تردید این قهرمانی را باید به نام آلگری نوشت
و طرفداران میلان که شب گذشته تا صبح نخوابیدند
میلانی ها برای گرفتن دومین ستاره شان تنها به دو قهرمانی دیگر نیاز دارند
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماسیمیلیانو آلگری: با شایستگی به قهرمانی رسیدیم
سایت گل- ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، پس از تساوی شب گذشته تیمش مقابل رم و قهرمانی در سری آ، سیلویو برلوسکونی، مالک باشگاه را مورد ستایش قرار داد.
این اولن قهرمانی میلان بعد از سال 2004 بود و آلگری برلوسکونی را به دلیل تیم خوبی که در این فصل فراهم کرد، مورد تقدیر قرار داد.
او در گفتگو با گاتزتادلو اسپورت گفت:" من اول از همه باید از نخست وزیر برلوسکونی تشکر کنم. او برای من تیمی از بازیکنان قدیمی و جدید فراهم کرد. ما در دیدارهای زیادی به پیروزی رسیدیم و همیشه رفتار فوق العاده ای داشتیم، حتی در خارج از زمین."
آلگری تایید کرد که این قهرمانی به آسانی به دست نیامده و تاکید کرد که قصد دارند در دیدار هفته آینده مقابل کالیاری در سن سیرو، جشنی مناسب در حضور هواداران میلان برگزار کنند.
" پنج دقیقه پایانی بسیار سخت بود. ما بازی خوبی انجام دادیم و بسیار مهم بود که قهرمانی را به دست آوردیم. رسیدن به قهرمانی اصلا آسان نبود اما بازیکانم نشان دادند که شایسته قهرمانی هستند.
ما همچنین برای هواداران بسیار خوشحال هستیم. ما از اینکه امشب در میلان نیستیم، متاسفیم اما ما هفته آینده در ورزشگاه خودمان نیز جشن خواهیم گرفت."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت : تبریک به دوستان میلانی ، بالاخره سلطه ی اینتر بر کالچیو پایان یافت .
البته ایکاش این قهرمانی در زمین رم اتفاق نمی افتاد