تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 107 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

رم و میلان مساوی کردند و دیگه باید میلان رو قهرمان این فصل بدونیم... تبریک میگم به هوارای میلان... انصافا خوب مهره جذب کرده، تو هر دو دربی خصوصا دومی استحقاق پیروزی داشتند و خلاصه با دید بر هدف، به خواستشون رسیدند...
    امیدوارم که اینتر جام حذفی رو بگیره و واسه فصل بعد مهره های خوبی رو جذب کنه... هر چند به عنوان یه فن اینتر با دید بر شرایط عجیب غریبمون در این فصل، همین نائب قهرمانی احتمالی هم توفیق خوبی بود...

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

تبریک! تبریک! بالاخره بعد از این همه سال میلان قهرمان شد. خیلی خوشحالم. هورااااااااااااااا

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تبريك ميگم به دوستان ميلاني قهرمانيه اين تيم رو
    اميدوارم فصل بعد در سي ال ميلان روياييه گذشته هاي نه چندان دور رو ببينيم

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

قهرمانی میلان به هواداران میلانی مبارک .
    با اینکه هوادار میلان نبودم ولی بعد بازی امشب یاد میلان با شوا و کاکا افتادم . عجب میلانی بود اون میلان!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرسی از همه دوستان بابت تبریک

خود من هم خیلی وقت بود که دلتنگ اسکودتو شده بودم

بعد از هفت سال میلان دوباره تونست قهرمان بشه

فعلا که گالیانی و برلوسکنی هم قول دادن یک میلان مدعی برای اروپا بسازن...(امیدوارم جدی باشه)

FORZA MILAN

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

منم به عنوان یه یوونتوسی به میلانی ها تبریک میگم، تاریخ نشون داده که هر وقت آث میلان و یووه تو اوج بودن تیم ملی ایتالیا هم تو اوج بوده!

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از همه دوستانی که تبریکات خودشون اعلام کردن متشکریم!
    انشالله این اسکودتو مقدمه ای باشه برای فتح لیگ قهرمانان اروپا

Last edited by H A M A S; 08-05-2011 at 06:15.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

---------- Post added at 06:20 AM ---------- Previous post was at 06:19 AM ----------

---------- Post added at 06:23 AM ---------- Previous post was at 06:20 AM ----------

خبرهای خوب دیگری در راه هستند!!

مصاحبه آدریانو گالیانی با خبرنگاران در حاشیه جشن قهرمانی پس از پایان باری برابر رم ...

آدریانو گالیانی بعد از بازی در رابطه با قهرمانی تیمش مصاحبه کرد و البته از سیلویو برلوسکونی بسیار تمجید کرد
    " این اسکودتو برای برلوسکنی است زیرا او بود که با خرج کردن پول خرید های ایده آلی انجام داد تا پای بازیکنان بزرگی چون ابرا ، کاسانو ، روبینیو ، فن بومل و ... به میلان باز شود و در نهایت منجر به قهرمانی در لیگ و فتح اسکودتو شد"

" البته من واقعا عملکرد آلگری را در این فصل ستایش می کنم او پسر خوبی است و هنوز جای پیشرفت دارد ولی چیزی که من دوست داشتم این بود که او توانست در یک سال میلان را تبدیل به یک تیم قهرمان کند."

او ادامه داد
    " در حال حاضر خیلی خوشحال هستم ولی به آلگری و هواداران مژده می دهم که در آینده ای نزدیک خبر های خوب دیگری در انتظارشان هست البته این صحبت به خاطر شاد بودن من نیست بلکه یک واقعیت است!"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    !!

---------- Post added at 06:23 AM ---------- Previous post was at 06:23 AM ----------

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میلان، فاتح اسکودتو؛ گزارش تصویری

سایت گل- میلانی ها با تساوی مقابل رم به یک امتیازی که می خواستند رسیدند و قهرمان سری آ شدند. آلگری هم به جمع مربیانی پیوست که در اولین فصل حضورشان در میلان توانستند این تیم را قهرمان ایتالیا کنند.

سوت پایان بازی؛ این آغاز جشن است

میلانی ها از قبل سور و سات جشن قهرمانی را اماده کرده بودند

روبینیو بعد از چند فصل ناکامی در تیم های مختلف، با میلان طعم قهرمانی را چشید

خوشحالی برزیلی های میلان

این قهرمانی برای آمبروسینی اهمیت زیادی دارد؛ این اولین قهرمانی او با میلان به عنوان کاپیتان است

زلاتان و بواتنگ ستاره های تاثیر گذار میلان در این فصل بودند اما بی تردید این قهرمانی را باید به نام آلگری نوشت

و طرفداران میلان که شب گذشته تا صبح نخوابیدند

میلانی ها برای گرفتن دومین ستاره شان تنها به دو قهرمانی دیگر نیاز دارند

کد:

ماسیمیلیانو آلگری: با شایستگی به قهرمانی رسیدیم

سایت گل- ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، پس از تساوی شب گذشته تیمش مقابل رم و قهرمانی در سری آ، سیلویو برلوسکونی، مالک باشگاه را مورد ستایش قرار داد.

این اولن قهرمانی میلان بعد از سال 2004 بود و آلگری برلوسکونی را به دلیل تیم خوبی که در این فصل فراهم کرد، مورد تقدیر قرار داد.

او در گفتگو با گاتزتادلو اسپورت گفت:" من اول از همه باید از نخست وزیر برلوسکونی تشکر کنم. او برای من تیمی از بازیکنان قدیمی و جدید فراهم کرد. ما در دیدارهای زیادی به پیروزی رسیدیم و همیشه رفتار فوق العاده ای داشتیم، حتی در خارج از زمین."

آلگری تایید کرد که این قهرمانی به آسانی به دست نیامده و تاکید کرد که قصد دارند در دیدار هفته آینده مقابل کالیاری در سن سیرو، جشنی مناسب در حضور هواداران میلان برگزار کنند.

" پنج دقیقه پایانی بسیار سخت بود. ما بازی خوبی انجام دادیم و بسیار مهم بود که قهرمانی را به دست آوردیم. رسیدن به قهرمانی اصلا آسان نبود اما بازیکانم نشان دادند که شایسته قهرمانی هستند.

ما همچنین برای هواداران بسیار خوشحال هستیم. ما از اینکه امشب در میلان نیستیم، متاسفیم اما ما هفته آینده در ورزشگاه خودمان نیز جشن خواهیم گرفت."

کد:

پی نوشت : تبریک به دوستان میلانی ، بالاخره سلطه ی اینتر بر کالچیو پایان یافت .

البته ایکاش این قهرمانی در زمین رم اتفاق نمی افتاد

Last edited by Ezel; 08-05-2011 at 10:53.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قول برلوسکونی به هواداران میلان بعد از قهرمانی

میلان با تساوی بدون گل در دیدار شب گذشته مقابل رم، قهرمانی اش در رقابت های این فصل سری آ را قطعی کرد و به پنج قهرمانی پیاپی اینتر پایان داد

سایت گل- سیلویو برلوسکونی، ملک باشگاه میلان، بعد از قهرمانی تیمش در رقابت های این فصل سری آ قصد دارد در تابستان خریدهای بیشتری انجام بدهد.

میلان با تساوی بدون گل در دیدار شب گذشته مقابل رم، قهرمانی اش در رقابت های این فصل سری آ را قطعی کرد و به پنج قهرمانی پیاپی اینتر پایان داد.

برلوسکونی در گفتگو با مدیاست گفت:" اسکودتو سرانجام به طرف قرمز و مشکی سن سیرو بازگشت. من فکر می کنم ما شایسته این قهرمانی بودیم. همه انتخاب های ما سرنوشت ساز بودند. آلگری سبک ما را به خوبی درک کرد. او متوجه شد که ما هرگز به دنبال نتیجه گیری صرف نیستیم بلکه می خواهیم نمایش جذابی نیز ارائه دهیم.

ما خریدهای مهمی انجام دادیم و تیم مبارزه جویی داشتیم اما این ها به سادگی و ارزانی به دست نیامدند. در فوتبال بدون صرف پول زیاد نمی توانید به قهرمانی دست پیدا کنید.

آیا در تابستان هدایای دیگری برای هواداران خواهیم داشت؟ بله، امیدواریم در بازار نقل و انتقالات چند خرید خوب دیگر انجام دهیم."

منبع

کد:
    Last edited by B3HZ@D; 08-05-2011 at 11:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •