تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 103 اولاول ... 46869293949596979899100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ببخشید شکل این مودم D-Link که می فرمایید کدومه؟

آخه تو سایت ایرانی زیر همون مشکیه است ولی تو سایت D-Link سفید است. هر دو 3.75G هستند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هر چی توی سایت دی لینک اصلی زده معتبره و مال منم دقیقا همین عکسیه که گذاشتید

3. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ممنون از سرعت پاسخگوییتون.
    ببخشید یه سوال دیگه.
    سرعت دانلودتون با ایرانسل در حالت Gprs و Edge چند کیلوبایته؟
    منظورم همون عددی است که وقتی با Internet Download Manager دانلود می کنید، جلو Transfer rate می نویسه.
    توی Gprs همراه اول چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من 5 ماهی هست که یک مودم با مارک EDGE MODEM گرفتم. سرعتش هم خوبه ولی چند روزیه باش مشکل دارم.
    بعد از 4-5 دقیقه (بعضی وقت ها کمتر یا بیشتر) سیگنال قطع می شه و دیگه نمی شه کانکت شد چون می زنه مودم شناخته شده نیست برای همین مجبور می شم اون رو از usb دربیارم و دوباره بزارم. (همین طور این اتفاق تکرار می شه).
    برای رفعش باید چکار کنم؟ چطور درست می شه؟

البته فکر کنم بعد از اینکه یک بار این برنامه رو پاک کردم و نصب کردم این مشکل ایجاد شد. توی حین نصب هم وقتی آخرش می خواد درایور رو نصب کنه اخطار می زنه که امکان نصبش نیست. فکر کنم درایور قبلی هنوز روی لپ تاپ نصب باشه بخاطر همین نمی تونه دوباره نصبش کنه چون می شه به اینترنت وصل شد ولی مشکلی که گفتم ایجاد می شه.

از کجا می تونم درایور قبلی رو پاک کنم؟ درایور جدید رو از کدوم سایت می تونم دانلود کنم؟
    از ویندوز سون 32 بیتی استفاده می کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ببخشید میخواستم بدونم ایرانسل محدودیت دانلود داره؟
    یعنی همون 2.5 گیگه؟
    نه بابا 2.5 گیگ شده 2 گیگ سرعت هم زیاد ثابت نیست اگه میتونی بیخیال EDGE بشو شاید همراه اول تو محل شما EDGE داشته باشه یه تست اون نا محدوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده یک دستگاه Edge Modem دارم با چیپ Philips که مشکلی هم نداشت و نداره (منهای قضایای سرعت و خدمات سیمکارت ) .
    باتوجه به اینکه به اصرار مجبور به نصب ویندوز 7 نسخه 64 بیت شده ام . متاسفانه این مودم پس از نصب نرم افزارش در این ویندوز سیم کارت را نمی شناسد ( در بخش Device manager مودم شناخته نمی شود ) اما نرم افزارش نصب می گردد . با اینکه روی جعبه اش نوشته شده قابل نصب بر روی 64 و 32 اما من مشکل دارم...
    ویندوز را هم آپگرید کردم ؛ سرویس پک ریختم ؛ حتی عوض کردم ... نشد که نشد

در صورت امکان خواهشمندم راهنمایی بفرمایید چگونه روی ویندوز 7 نسخه 64 بیت نصبش کنم ...

اجرکم عندالله

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مدم مدل دیلینک 156 گرفتم.مشکلش اینه که با ایرانسل به خوبی وصل می شه ولی با همراه اول مشکل داره و پیغام خطا می ده.عکسو می زارم تا دستان یاریمون کنند
    اینم عکس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منتظر کمکتونم
    یا حق
    Last edited by a6543210; 06-08-2011 at 05:26.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما مشکل از سیمکارتت هست فعاله؟
    برای منم اول یکطرفه بود بعد که فعالش کردم دیگه اون پیام نیومد یا اینکه دربیار دوباره خوب جا بزن مشکلت حل میشه

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

شما مشکل از سیمکارتت هست فعاله؟
    برای منم اول یکطرفه بود بعد که فعالش کردم دیگه اون پیام نیومد یا اینکه دربیار دوباره خوب جا بزن مشکلت حل میشه
    نه دوست عزیز.من الان با همین همراه اول کامپیوترمو با گوشی به اینترنت وصل می کنم(بسته نامحدود شبانه دارم) و سیم هم فعاله و دو طرفه تماس گرفته می شه و مشکلی هم نیست!ولی نمی دونم چند بار هم سیم کارتو در آوردم و جا زدم باز این پیغامو می ده!با ایرانسل این پیغام نمی یاد!

داره خودمونی میشه MOZNEB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام علیکم به همگی - ماه رمضان الکریم مبارک
    آقا شما ها کجا بودید ؟!
    چند وقت دنبال مودم همراه و سوالات اون بودم نمیدونستم که در همین انجمن هست ، آب در کوزه و ما گرد جهان میگشتیم .
    کلی گشتم تا به این چند مطلب و چند برند رسیدم :

1- فناوری 3G از GPRS و EDGE بالاتره و هر مودم که پشتیبانی 3G کنه ، از EDGE و GPRS هم پشتیبانی میکنه .

2- خوندم که ایرانسل و همراه اول آمادگی عرضه ی سرویس جدید 3G رو دارند تا موافقت مخابرات رو بگیرند .

3- مودم همراه از موبایل مودم بهتره و مزایایی داره که ظاهرا بعضی بهش اشاره کردن .

4- کلی برند گیر آوردم که نمیدونم کدوم از لحاظ کیفیت و کارکرد بهترند ؟ هیچ انجمنی هم گیر نیاوردم که از اونها مفصّل بحث کرده باشند تا در همین انجمنی که از اون غافل بودیم گیر آوردم ، اگه اشتباه نکرده باشم .

5- این پست رو در جایی دیگه زدم و افرادی زحمت کشیدند و جواب دادن اما به آنچه میخواستم ، نرسیدم . حالا از شما میپرسم .

_ برندهایی که از فناوری 3G پشتیبانی میکنند ، بسیارند که بعضی از صاحبان آنها ادعا میکنند که آمریکایی اند و از اجناس بی کیفیت چینی نیستند ، تعدادی از آنها عبارتند از :

D.Link
    HUAWEI
    QUALCOMM
    T-Mobile
    vodafone
    at&t
    Philips
    MobiData
    SmartNET

سوالم از حضورتون اینه که :
    کدوم از لحاظ کانفینگ ( چیپست یا مازول ) و کیفیت بهتره ؟؟؟

سپاسگزارم
    یاعلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •